shearer2006
Użytkownik
Gram na sucho żeby zobaczyć jak to działa. Można sobie grac za dychę dwie nawet stówę ale za 1000pln jednak wolę się przygotować bo majętny nie jestem. Ale spokojnie od 1 Lipca zacznę grać za kasę
Gra na sucho, a gra za prawdziwe pieniądze to tak, jak byś porównywał zimę z latem- tym bardziej za takie pieniądzeGram na sucho żeby zobaczyć jak to działa. Można sobie grac za dychę dwie nawet stówę ale za 1000pln jednak wolę się przygotować bo majętny nie jestem. Ale spokojnie od 1 Lipca zacznę grać za kasę
Osobiście, zaliczam się do matematycznych "supermatołków" ale i ja muszę przyznać, że matematyka (wywodząca się nawiasem mówiąc z wielkiego filozofowania, z filozofii) "rządzi" Światem.równiez zabiore głos w tej interesujacej dyskusji, ciezko sie czyta te posty, w ktorych zawarta jest jakas matematyczna mysl i rozkminy rachunku prawopodobieństwa, bo nie ma to za wiele wspolnego z bukmacherka poniewaz w takim razie kazdy matematyk byłby mistrzem obstawiania wykorzystujac swoj scisły umysł do obstawiania spotkań, wiec po co te wyliczania z kosmosu i wzory, gdzie to w ogole mija sie z celem albowiem jest to tak nie przewidywalna dziedzina "sportu" gdzie nie obowiazuja zadne zasady. wracaja do tematu z bukmacherki, MOIM ZDANIEM, nie mozna zyc na dłuzsza mete, owszem mozna wygrac pare groszy lecz nie utrzymac sie z obstawiania, to jest hazard a hazard ma to do siebie ze kazdy w kocnu jest do tyłu a $ licza kasyna i buki. niech mnie nikt nie cytuje bo tak jak powiedzialem to jest moje indywidulane zdanie! do co uzytkownika HMH, poker równiez nalezy do hazardu, mozesz byc bardzo dobry, szacowac prawdopodobienstwo, ale i tak są bad beat gdzie nie mozna tego przewidziec, a wiec czy z bukmacherki mozna zyc, otóż moim skromnym zdaniem NIE! ja osobiscie gram dla przyjemnosci na małe stawki, bardziej dla sprawdzenia siebie niz dla checi zysku i wygranej. pozdrawiam ludzi którzy nie rozumieja ze kazdy ma swoje zdanie i na siłe chca aby cały swiat przytakiwał im i twierdzil ze zawsze maja racje
Nie, bo nie. Jest to stanowisko wynikające tak uważam, z poczucia "bezsilności" wobec tego co się kryje pod pojęciem "bukmacherki"."[...] jest to tak nie przewidywalna dziedzina "sportu" gdzie nie obowiazuja zadne zasady."
... aby podsumować. Dlaczego buki i kasyna liczą te $ a "każdy w końcu jest do tyłu" ..?"[...]to jest hazard a hazard ma to do siebie ze kazdy w kocnu jest do tyłu a $ licza kasyna i buki.[...]"
Ja też pozwolę sobie na zacytowanie... Gdy Cię czytałem starałem się Ciebie rozgryźć... albo ignorant, albo już tyle przegrał, skoro głosi śmiało taakie tezy... Pewnie bogaty, bo dla zabawy gra za drobne, stać go "a co tam"... I trwoni majątek. I roztrwoni, wszak grosz do grosza i kokosza... Dawka adrenaliny jest.to jest hazard a hazard ma to do siebie ze kazdy w kocnu jest do tyłu a $ licza kasyna i buki. niech mnie nikt nie cytuje bo tak jak powiedzialem to jest moje indywidulane zdanie!
Ja też pozwolę sobie na zacytowanie... Gdy Cię czytałem starałem się Ciebie rozgryźć... albo ignorant, albo już tyle przegrał, skoro głosi śmiało taakie tezy... Pewnie bogaty, bo dla zabawy gra za drobne, stać go "a co tam"... I trwoni majątek. I roztrwoni, wszak grosz do grosza i kokosza... Dawka adrenaliny jest.
tak jak pisałem, gram na małe stawki aby sie sprawdzic, nie przegrałem zadnego majatku ani majetny nie jestempozdrawiam ludzi którzy nie rozumieja ze kazdy ma swoje zdanie i na siłe chca aby cały swiat przytakiwał im i twierdzil ze zawsze maja racje
To tak jak sprzedawać samochód (dwóch chętnych na zakup), a Ty zamiast wybrać tego, który więcej płaci, wybierasz tego, który jest lepiej ubrany.Ja się zgadzam z Davidem. wybierając mecz nie patrzę w pierwszej kolejności na kurs tylko analizuje mecz i jeżeli jest dla mnie pewny to nieważne jaki jest kurs. Chcąc grać za tysiaka nie muszę za wszelką cenę szukać wysokich kursów i odrzucać mecze które są dla mnie oczywiste tylko dlatego że kurs jest np. 1.1 ale z tysiaka daje to 100 zł do przodu. Nawet 30 kuponów w miesiącu po 1.05 daje 1500 a tyle zarabiam w robocie pracując 40 godzin w tygodniu. Więc w pierwszej kolejności analizuj mecz a nie kurs. I spokojnie można znaleźć jeden mecz dziennie do singla. Zresztą codziennie podaje typ w rubryce kupony - narazie gram przez miesiąc na sucho i zobaczymy jak to wyjdzie.
zysk 500 wtedy jest. nie było to skomplikowane obliczenie.Taa zysk masz 1500 jak trafisz 30/30, już to widze, a jak trafisz 29/30 co też niełatwo to zysk już minimalny ????
Obstaw z ponad 1000 kuponów i daj znać. Pozdrawiam.Naazie w pierwszym tygodniu mam zysk 800 i trafione 5/5 więc jest okey