Xavy - "2 miesiące??!!! Człowieku: jak będziesz przez 20 miesięcy na plus to pogadamy"
- no ok, za miesiąc tu napiszę jak mi poszło dalsze typowanie ???? jestem o nie spokojny, przygotowałem się i wszystko przemyślałem, kupiłem nawet telefon za tysiaka z netem żebym to nie przeoczył żadnego ciekawego typu gdy zdarza mi się być poza domem.:]
Woofer001 - "przyjmijmy poszlo Ci nawet lepiej i zarobiles oszalamiajaca kwote tysiaca zlotych . Jak to sie ma do Twoich wczesniejszych nawolan o zrezygnowanie ze studiow/pracy?" -
Wiem że kwota nie duża dlatego zwiekszam stopniowo stawki zeby więcej zarabiać(oczywiście załuję że nie zaczełem za większe stawki, ale nie płaczę) Pomyśl stawiałbym 4 razy więcej miałbym 4tys a propo rezygnacji z pracy czy nauki to chodzi tylko o czas obstawiania, potem można wrócić do swoich dziennych zajęć. Właśnie od maja zrezygnowałem z pracy kosztem obstawiania ale oczywiście gdy już wygram sporo kasy to nie będe się lenić tylko rozpocznę studia albo rozkręce biznes.
bukzaplac - "A jaką masz pewność, że lipiec nie będzie gorszy od czerwca?"
- Zdaje sobie sprawę że istnieje taka możliwość zapaści, ale nawet jeśli tak będzie to w sierpniu się odegram bo nie wierzę w 2 miesiące z rzędu na minusie. Napisze też ze nagromadziłem sporo kasy oszczędzając więc jeżeli by sie lipiec zdarzył nawet na minusie w sierpniu mogę ostro walić bez obawy że zbankrutuję ????
Podsumowując: napisałem biznesplan i odizolowałem się od świata zewnetrznego. Potraktowałem gre najpoważniej jak niewiele kto. O efekty raczej długo nie będę czekać. Dodam że mam kasę u 20 bukmacherów, same szukanie najlepszego kursy na dane zdarzenie zabiera sporo czasu.