Moja opinia: Stawka 10tys na zakład - czemu nie? Tylko przy jakim bankrollu? Myślę, że gdybyś miał 1 000 000 zł na grę to 10 tys. byłoby właściwe. Kurs - 1,05? Czemu nie? Być może skusiłbym się, gdyby to Chelsea grała z drużyną występującą przynajmniej 6 lig niżej na własnym stadionie w pełnym składzie i mając motywację o grę np. o puchar Anglii? Czy to się zdarzy za mojego życia? Wątpię...albo taka sytuacja z dzisiaj:
chelsea - blackburn -dla mnie pewniak od poczatku spotkania. Do przerwy chelsea prowadzi 1:0 [statystyki - zero strzałów blackburn na bramkę chelsea].
Dalej - daje na livie za 10tys. wygraną chelsea po kursie 1.05 do wygrania 10500. 5 stów na czysto. 3-4 takie sytuacje na miesiąc i powiedzmy jakieś 2 tys. miesięcznie do przodu ????
Może nie pozwala to na komfortowe życie, ale jako dodatek do stałej, `legalnej` pracy jak dla mnie bomba ????
Gratuluję filweb za trochę dobrych informacji. Jednak jeszcze jest inna sprawa - mieć informacje, a wykorzystywać je praktyce to zupełnie co innego. Niemniej jednak ta droga jest tą jedyną...
Powodzenia w ogrywaniu buków...:jezora: