sangrinitas
Użytkownik
Moim zdaniem nie da się. Ja jestem typem człowieka, że jak już wygram to stawiam za więcej, a powinna być jakaś strategia i dyscyplina. No i jeszcze to odgrywanie się po porażce – nigdy nie wychodzi na dobre. Sądzę, że by wyżyć z bukmacherski trzeba mieć full kasy i wtedy można stawiać max. Na 3 mecze i jakoś wyżyć, ale podajcie mi kogoś z tego forum, który żyje z bukmacherski!
To ze ty nie wyzyjesz z bukmacherki to nie znaczy ze ktos inny nie wyzyje. Widze ze tutaj siedza osoby na forum ktore raczej graja dla zabawy niz o przezycie kolejnego miesiaca. A czy sa takie osoby ? Znam dwie ktore maja stale zyski od 4-6 tysiecy meisiecznie lecz ich kapital na gre wacha sie w okolicach 70-80tysiecy. Z takimi pieniedzmi mozna grac jednak nie graja oni tak jak wiekszosc z nas tutaj po 15-20 typow w tyghodniu tylkko po 3-4 dobrzer przeanalizowane single w tygodniu to jest max, zdarza sie ze i przez 2 tygodnie zagraja 1 typ. Ludzie ktorzy pisza ze nie mozna zyc z bukmacherki to ludzie ktorzy nie znaja tych co przezyja godnie miesiac za porzadny pieniadz jak na polskie warunki, a jak zrobic zeby zyc z bukmacherki ? No cuz.. kapital, kapital i jeszcze raz kapital - to jest podstawa, nie chcecie chyba liczyc na farta ze z 1k zlotych rozmnozycie w miesiac to tak zeby zaczac zyc z tych pieniedzy ? Tyle z mojej strony na ten temat.