no jak wy gracie po 5-10zl kupony to taki zysk jest niemożliwyI , a patrząc na zwykłych graczy to jest na prawdę mało realne zeby osiągać miesiąc w miesiąc zysk np. 2000zł, .
No to się popisałeś inteligencją ....srasz a nie masz....zawsze znajda sie weeki gdzie przegrasz... i tyle w tym temacie ????
Jak byś przeczytał dokładnie co napisałem to byś wiedział ze chodzi mi o to iż niektórzy osiągają pewny bardzo duży zysk BEZ WZGLĘDU na wynik spotkań, liczony w dziesiątka, może nawet setkach tysięcy.Kolego, mam stałe zyski z bukmacherki powyżej kwoty przez ciebie wymienionej. Czy według ciebie jestem nieuczciwy?
Z tego zdania wynika, że jak ktoś ma duże zyski, to jest związany z mafią. Albo ja nie umiem czytać, albo ty pisać.I mi własnie chodzi o to że zyski bezwzględne mają tylko osoby związane z buchacherką nieuczciwą (mafia) (...)
Bezwzględne tj. niezależne od czynników obecnych przy normalnym typowaniu. Mam nadzieje ze juz teraz jasne.Z tego zdania wynika, że jak ktoś ma duże zyski, to jest związany z mafią. Albo ja nie umiem czytać, albo ty pisać.
Ty podałeś przykład surebetów ja moge sam sobie zadać kontrargument i powiedzieć ze jak będę miał znajomego superjasnowidza i poda mi wyniki sportowe to też będę miał niezależne zyski (wiem abstrakcyjny przykład).Arbitraż jest niezależny od typowania, a nadal uczciwy.
Widzisz pisałem o osobach ustawiających spotkania, przekupujących sędziów, sportowców, czyli MAFIA, wiem czasami to jest trudne dla niektórych do zrozumienia. Dobra ja tą rozmowę już kończę.Jasnowidz? Kpisz czy o drogę pytasz? Surebety to bardzo konkretny i rzeczywisty przykład zarabiania na bukmacherce, sprawdzony przeze mnie w praktyce i nieoparty na typowaniu, a ty twierdzisz, że tylko mafiozi tak potrafią zarabiać. Nie miałeś racji, co było do wykazania.
Wybacz, nie wiedziałem, że polemika Cię irytuje. Trzeba było napisać na początku, że oczekujesz 100% poparcia.
Twierdzenie to jest więc nieprawdziwe, co usiłowałem Ci pokazać, ale jak widać przyznanie się do błędu nie jest rzeczą, która najlepiej Ci wychodzi, wolisz posunąć się do kpin ("jasnowidz", niż przyznać rację.(...) zyski bezwzględne mają tylko osoby związane z buchacherką nieuczciwą (mafia).
jakim cudem chcesz wyżyć z bonus huntingu skoro bonusy są tylko dla nowych graczy a weryfikacja jest przez kartę debetową? Jedna rundka i koniec zysku.z pozycji gracza : typy, surebety, bonus hunterstwo, hedging na betfair itp
Miał chyba na myśli to, że bonusy pomagają w powiększeniu budżetu na grę.jakim cudem chcesz wyżyć z bonus huntingu skoro bonusy są tylko dla nowych graczy a weryfikacja jest przez kartę debetową? Jedna rundka i koniec zysku.