Opiszę każdy z meczy i moje przewidywania, może ktoś skorzysta
Entropiq-HEET
Tutaj faworytem moim jak i bukmacherów jest Entropiq. Grali dotąd 3 mecze, przegrali 2 wyrównane spotkania z Anonymous oraz z BNE oraz wygrali gładko z Endpoint. HEET natomiast wygrał mecz tylko przeciwko Sprout - które grało jeszcze wtedy z trenerem. Przegrali bez walki z niezłym ENCE i w trąbe 16;11 od średniaka SINNERS. Jeżeli miałbym coś grać to :
Krad więcej killi niż Ex3rcise 1,50 -
Ewinner
Entropiq-HEET - 1 - 1,50
Ewinner
Anonymous-ENCE
Tutaj faworytem jest ENCE i to bardzo dużym. Wydaje mi się, że AGO jest tutaj mocno niedoceniane. Wygrali z G2, które ma swoje problemy lecz to klasowy zespól oraz wygrali z mocnym średniakiem Entropiq 16;14. Przegrali natomiast z bardzo mocnym Players 16:10 więc to wstydu nie przynosi. ENCE bardzo łatwo z HEET oraz Spirit wygrali, pokonani zostali przez Astralis. Jeżeli czegoś tu szukać:
Wygrana ENCE 2:1 - 3,55 -
Ewinner
Spinx więcej killi od Hadesa - 1.60
Ewinner
Dycha więcej od Vegi - 1,45
Ewinner
NiP- Sinners
NiP moim zdaniem jest słabe na tym turnieju. Mają mapy gdzie REZ robi 30 fragów po stronie CT, żeby potem się męczyć. To samo z Brollanem. Wczoraj przegrana o której pisałem, że może się przytrafić 0:2 na CF. Dzisiaj kursy na nich 1.20. Zbyt niskie by opłacało się grać także jeśli szukać czegoś to
Sinners +1,5 mapy - 2,04
Ewinner
Bad News Eagle-ASG
O tych zespołach wiem najmniej. Ale z przebiegu turnieju można zauważyć, że BNE coś tam strzela, w każdym meczu powalczyli czy to z G2 czy to z NiP oraz wygrali z Entropiq. ASG natomiast wygrana łatwa na Sangal, które grało z trenerem więc mała miarodajne oraz łątwe przegrane na niezłe Astralis oraz średnie Spirit. Tutaj gram :
Wygrana BNE - 1,35 -
Ewinner
Juanflatroo więcej od Raijina - 1,95 -
Betfan
G2-Astralis
Tutaj najciekawszy mecz dzisiaj. Mocno średnie G2 na tym turnieju (Przegrana z Anonymous i wygrane 16:10 z słabymi zespołami) kontra Astalis, które gładko pokonało ASG, oraz niezłe Ence 16;11. Przegrali natomiast z Players 2:1, które uważam za jeden z najlepszych zespołów. Jeżeli ugrali mapę na nich to tymbardziej stać ich na mape z G2. Typy
+1,5 mapy Astrailis - 1,45 -
Betfan
BlameF więcej of Farliga - 1,33 -
Betfan
Niko więcej of M0nesy- 1,60 -
Ewinner
Spirit-Endpoint
W ostatnim pojedynku uważam, że wygrają Rosjanie. Jest to zespół lepszy skillowo oraz bardziej doświadczony. Przed turniejem grali ze sobą i minimalnie lepszy okazał się Spirit.
Spirit wygra 1,66
Ewinner
Degster więcej od BOROSA - 1,65
Ewinner
Zapraszam do dyskusji