Dziękuję bardzo mikael_14 husarz22 za reputację. Jest to dla mnie ogromny zastrzyk motywacji do dalszej zajawki na typowanie meczy :wasntme:
3DMAX - Fragsters
Nie chciałbym, żeby było to odebrane jako płacz czy coś, ale wątpię że 3DMAX zagrało na tyle słabo, że z wyniku 10-5 doprowadzili do wyniku 11-15, następnie dogrywka w której w ogóle nie sprawdzali pozycji, nie słyszeli tupnięć, kroków i skoków? Wydaje mi się, że ten mecz śmierdział.
Red Reserve - Sprout
@2.28 STS
Muszę przyznać, że forma 3DMAX mnie zaskoczyła. Mamy podaną mapę jaka będzie dzisiaj grana (Inferno), więc zerknąłem jak wygląda to na mapie. 3DMAX 6 dni temu pokonał na Inferno Virtus.pro wynikiem 16-11, zdołał pokonać EURONICS 16-7. Najbardziej zaskakujące jest to, że w meczu z ENCE (Drużyną, która jest o wiele lepsza niż 3DMAX) sami wybrali sobie inferno i zdołali pokonać ENCE 16-12. Sądzę, że Inferno dla Francuzów i jednego Belgijskiego zawodnika to jedna z ulubionych oraz najsilniejszych map. Dodam jeszcze, że mecze te rozgrywane były w tym miesiącu i 3DMAX z pewnością nie zapomniało "jak się gra w te karabiny". Fragsters natomiast zagrało Inferno tylko raz w tym miesiącu z x6tence Galaxy, które wygrało 16-6. Patrząc po wynikach Fragsters na Inferno mogę stwierdzić, że również dobrze radzą sobie z grywalnością tej mapy. Uważam, że obecne Fragsters bez formy nie jest w stanie wygrać dzisiejszego spotkania, i mecz zakończy się pewnie wynikiem 16-10. Zagrałbym tutaj ilość rund +26.5, natomiast martwi mnie forma Duńczyków i śmiem wątpić w wygranie jedenastu rund na tak dobrze grający zespół.
Gdyby nie wiedza, że spotkanie odbędzie się na mapie Mirage, z pewnością odpuściłbym ten mecz. Obie drużyny grające w kratkę, niestabilnie i bardzo niepewnie. Na swoich kontach w pięciu ostatnich meczach mają bilans 1/5 i 2/5, więc nie wróży to nic dobrego patrząc po formie. Red Reserve 55% win ratio, Sprout 52%. Bilanse z pewnością nie wyglądają najlepiej dla obu drużyn, lecz więcej rozegranych spotkań posiada Red Reserve na swoim koncie. Obie drużyny zagrały Mirage'a tylko raz w tym miesiącu, więc ciężko cokolwiek powiedzieć o formie. Niezaprzeczalnie jednak mogę powiedzieć, że zespoły niespecjalnie wyrzucają ani wybierają tej mapy w trybach BO3, więc jest im wszystko jedno jeśli chodzi o tą mapę. Posiłkując się jednak formą w pięciu ostatnich meczach na Mirage'u, bo jednak czymś wypada, stwierdzam że Red Reserve wypada na tym o wiele lepiej, ponieważ ich bilans wynosi 4/5, natomiast dla Sprout 1/5. Pokuszę się jednak o AKO na te dwa zespoły, choć ręki za te typy nie dałbym uciąć.