>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter-Strike: Global Offensive - temat ogólny

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Druga mapa North Win - BAH 1.71 ✅✅

Gracze Navi są głowami już przy Majorze i to widać jak na dłoni. Jeśli Simple nie zrobi czegoś niewiarygodnego to Duńczycy wezmą drugą mapę na spokojnie. Navi ostatnio męczy się na Inferno, a ich oponenci wręcz odwrotnie. Wydaje się, że to ich najlepsza mapa. Poza tym, North bardzo chcę, Navi średnio.

ps. sorry za czerwony znaczek w polowie meczu, ale nerwy mi ostatnio puszczaja.

alexiis 121

alexiis

Użytkownik
Ja spróbuję pobrać czysty win NiP, wyglądają dosyć dobrze na tym turnieju, grają przed własną publicznością, więc to też wartość dodatnia dla nich co pokazywało np. BiG na turnieju ESL Cologne. Astralis w grupie średnio, wczoraj bardzo dobrze, chociaż uważam, że mibr nie zagrało tego co grali chociażby z mouse.
Zwycięstwo NiP - 3.4 sts ⛔⛔⛔
/// O ile na swoim picku powinni byli to wygrać i sami wypuścili zwycięstwo, to druga mapa zdecydowanie dominacja Astralis, szkoda może jakby mirage skończył się inaczej to wyglądałoby to lepiej.

Drugie spotkanie zapowiada się dla mnie zdecydowanie ciekawiej. Mouse potrzebowało chyba takiej porażki jak ta z Faze na pierwszej mapie. Odkąd w drużynie nastąpiły zmiany nie grali tego co powinni, każdy z nich miewał przebłyski, a potem potrafił grać piach, uważam, że wczorajsze odwrócenie wyniku to jest ta rzecz, której brakowało myszom i dzisiaj udowodnią, że forma jest wysoka.
Zwycięstwo mousesports - 1.90 sts

uzytkownik-24118 2,1K
Ja mam duży problem z tym drugim meczem. Nie ukrywam, że mocno kusi mnie pogranie na Duńczyków. OK, myszki pokazały wczoraj kawałek dobrej gry, odwróciły mecz po kompletnej dominacji FaZe na pierwszej mapie. Ale mi gra North się podoba, świetnie używają tutaj wyposażenia - ponad 34 obrażenia na rundę zadane granatami i 0.34 asysty fleszem na rundę to najlepsze wyniki w obu kategoriach na tym turnieju. Dodatkowo w grupie ograli Astralis a w ćwierćfinale Natus Vincere więc nikt raczej nie zarzuci im że znaleźli się tutaj przypadkowo. Wykorzystanie granatów było kluczem do dobrego występu BiG w Kolonii i mam nadzieję że tutaj będzie podobnie w przypadku North.
North @1.70
Powyżej 2.5 @1.87
North 2:1 @3.25

Kursy z Totalbetu

Otrzymane punkty reputacji: +13
slapi 30

slapi

Użytkownik
Kusi North druga mapa po 2.25 bet365. TEORETYCZNIE najsłabsza mapa Astralis. Tutaj się wszystko może zdarzyć.

uzytkownik-24118 2,1K
Patrząc na to co tu się wyprawiało to powinno Astralis wygrać 2:1. Oczywiście żartując, bo wczoraj mouz baty 1:16 na pierwszej mapie i odwrócili, dziś North baty 0:16 na pierwszej mapie i odwrócili a teraz Astralis 1:16 na pierwszej mapie i ciekawe czy odwrócą. A tak serio to po prostu będę oglądał, na stawianie to chyba nie jest dobry moment.

N 0

nanana

Użytkownik
Mikael 14 jesli mozna wiedziec za ile puszczasz kupony? Mi na totalbecie ostatnio przyjmuja tylko za 10zl. Jak chcialem puscic za 100 czy 350 pojawia sie info ze limity zostaly przekroczone. Malo tego, jak chce puscic kilka zakladow po mniejszej stawce to tez pojawia sie info, ze limit kuponow na 1 zdarzenie zostal przekroczony. Zalosne. Zdarza ze tez ze pojawia sie info, czy zgadzasz sie aby kupon poszedl do weryfikacji.

uzytkownik-24118 2,1K
nanana Akurat tam niezbyt mocno. 2:1 dałem za 50 i przyjęli. Przez chwilę mieli fajną ofertę na CS:GO ale teraz to niestety raczej kiepsko (może poza live, bo często śpią oddsmakerzy) więc nie pchałem jakichś gigantycznych środków.
Edit. inaczej - oferta (ilość) dalej niezła jak na polskie warunki, ale jakość słaba (głównie 1-2) a ja lubię jakieś hc czy to mapowe czy rundowe pograć

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
nanana Akurat tam niezbyt mocno. 2:1 dałem za 50 i przyjęli. Przez chwilę mieli fajną ofertę na CS:GO ale teraz to niestety raczej kiepsko (może poza live, bo często śpią oddsmakerzy) więc nie pchałem jakichś gigantycznych środków.
Co do live to ja mam o nich zupełnie inne zdanie. Ilość może jest ok, ale ile razy nie chciałem czegoś tam zagrać między mapami, to zawsze w momencie przyjmowania zakładu pisało że jest on niedostępny (pomimo że pokazywało jako aktywny). Najgorszy live z jakim chyba się spotkałem jeśli chodzi o e-sport.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Fragment wywiadu z pasha dla eweszlo.pl
Czyli jakiś plan na poprawę jest. Wybraliście już piątego zawodnika? Została już podjęta decyzja w kwestii następcy byaliego?
Pewnie dobrze wiesz, kto to jest, ale nie będziemy tego podawać do informacji publicznej.
Decyzja jest już podjęta, chłopak jest zmotywowany, bardzo się cieszy. Widziałem to w jego oczach, bo rozmawialiśmy na czacie wideo. Zareagował, jakby wygrał milion dolarów na loterii, ucieszył się i bardzo mu zależy. Zobaczyłem w jego oczach, że to jest ten gość, którego potrzebujemy. Młody, ambitny, jak najbardziej będzie pasował do drużyny. Ja jestem dobrej myśli.
Czyli wszystko wskazuje na to, że będzie to Morelz, bo to on najczęściej pojawiał się od początku, a gdy odchodził to nie był odsunięty od składu tylko przesunięty na backup. Jeśli to ma być ten &quot;X factor&quot; i jedyna zmiana w zespole, to ciężko będzie im się odbić od dna.
Brak bootcampu od kilku lat przemilczę z szacunku za stare wyniki i chociaż nie było to żadną tajemnicą to świadczy o pewnym podejściu. Bo takie AGO po przyjściu Szpera zdążyło zrobić 2 bootcampy, a normą dla nich ma być spędzanie tygodnia w domu i tygodnia w swoim gnieździe. Różnica kolosalna w podejściu.

uzytkownik-24118 2,1K
mchal ich podejście to było widać jak grali kiedyś z AGO i mówił że oglądał demka pierwszy raz od dawnabo słyszał że Furlan też ogląda. Ten ich upadek był do przewidzenia od dawna, a skalę tego najlepiej obrazuje fakt, że taki Gruby im po prostu odmówił. Prawda jest taka, że dla zawodników AGO/Kinguin Virtusi nie są atrakcyjni, bo to żaden awans sportowy, finansowo pewnie też nie ma takiego eldorado jak w najlepszych latach. Więc nic dziwnego że ratują się morelzem. Ale ja tego nie widzę - snatchie i michu dadzą jakość i aima ale pozostała trójka? Śmiem wątpić

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Jeśli piątym zawodnikiem będzie Morelz to naprawdę będzie można się nieźle dorobić na ich przegrywaniu. Dzięki temu, ze nazywają się VP kursy są zawyzone na nich, szczególnie z mniej znanymi ekipami. Jednak mam dziwne wrażenie, ze to nie chodzi o Morelz, może Patitek? To byłoby szalone, ale czemu nie?
Ogólnie Neo, żywa legenda musi odejść, pasha zresztą też, ale Neo gra kompletne zero. Nie pomaga w niczym. Nie potrafię zrozumieć dlaczego oni trzymają się tak ma siłę tych posad, przecież oni są na pewno ustawieni finansowo. Wystarczy spojrzeć ma wygrane pieniądze w ostatnich latach, które w około 80% trafiały do zawodników. Do tego Neo już dawno temu wygrywał niezła kasę. Pasha za to na streamach zarobił z donetow tyle kasy, ile nie jeden zarobi przez 5 lat. Do tego łatwo znajdą pracę w e-sporcie itd. Szkoda, ze nie chcą odpuścić.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Jeżeli wezmą morelza to będzie to tragedia. Niestety, ale to nie jest zawodnik na VP, nawet na te obecne bez formy Virtus. Nie wyróżniał się niczym na ich tle w meczach, w których grał jako standin i nie wydaje mi się żeby oni sami byli na tyle głupi i białego zastąpili właśnie morelzem. Jeżeli ja miałbym wybierać i brać już tego piątego (oczywiście polak), to z miejsca brałbym innocenta.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
eryk93 patitek raczej automatycznie odpada z powodu jego bana. I chociaż wiadomo, że o dostaniu się na majora to na razie nie mają co myśleć, to mimo wszystko na taki ruch raczej na pewno się nie zdecydują.

uzytkownik-24118 2,1K
Pozostaje jeszcze pytanie kto do tego VP chce dojść - bo tak naprawdę to trzeba zbudować tych Virtusów od nowa i ta drużyna poza potencjałem marketingowym (coraz mniejszym wg mnie) ma niewiele do zaoferowania - nie dość, że całą grę trzeba ułożyć od nowa, to jeszcze podejście Neo, Pashy i kubena, pewnie nasyconych i finansowo i sportowo może być delikatnie mówiąc różne. A jeśli budować kompletnie nowy team, np. z kubikiem jako trenerem i dwójką michu/snatchie to też spore ryzyko i brak gwarancji że przebiją aktualny poziom.
Edit.
A pro po ewentualnych następców: może Goofy? Trochę się łudzę, ale miałoby to wg sporo więcej sensu niż morelz. Młody, z x-komu więc pewnie do wyciągnięcia, do tego przewijało się jego nazwisko w kontekście AGO jeśli Szpero by nie wypalił. Więc może tu podobnie, nie wyszło z Grubym więc wezmą jego? Chociaż na cybersporcie raczej nie zostawiają złudzeń i piszą że nieoficjalnie morelz.
No i patrząc na kalendarz VP to powinni nowego ogłosić na dniach jeśli chcą jechać na bootcamp przed Blast Pro Series.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Oficjalnego potwierdzenia dalej nie ma ale morelz ustawia sobie taki avatar dając kolejny sygnał:
https://steamcommunity.com/id/morelczi
Morelz raczej nie wygląda na kogoś kto miałby ochotę bawić się w jakąś grę i sobie żartować, wczoraj jeszcze podczas eliminacji do PLE miał inny avatar. Chyba nic nas już nie zaskoczy w temacie 5 zawodnika VP.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom