Przeglądałem twoje typy przed chwilą i też się zastanawiam nad tym,kto jest na tym forum skoro taki nędzny typer ma taką reputacje. Boliwijczyk-zrobi przekładankę?zrobi,strzeli z nożyc ?strzeli,z przed pola karnego?wczoraj widziałeś,ze szczupaka?wczoraj widziałeś,i płakałeś,znafco ameryki łacińskiej od siedmiu boleści.
Brazylia,
Niemcy,Barcelona czy Bayern to drużyny namaszczone ich sukcesy ciągną się latami,bo moim zdaniem tak chcę siła wyższa. Co nie zmienia faktu że od czasu do czasu są sprowadzani na ziemię,przez kogoś namaszczone chwilowo. ???? . To jest hazard,naiwniacy stawiają bo myślą że wszystko zależy od nich,od tego jak świetnie się znają na piłce. Tym czasem,
Chile nie mogło strzelić bo tak założył ktoś mający większą moc sprawczą niż ich piłkarskie umiejętności. Myślisz że to jest pozostawione samo sobie. Każdy może się stać bogaty z dnia na dzień? Wystarczy tylko że przewidzi te kilka wyników. Orzeł i reszka,grasz,masz 50%szans. wygrasz,wygrasz,przegrasz,przegrasz,przegrasz wygrasz.itd. A teraz przenieś to na piłkę.
Chile wygra-50%,x2 też 50%(ja wiem 1x2,ale weźmy pod uwagę wygram/przegram) ale nie bo tu jesteś znawca,jeśli chodzi o orła i reszkę nic nie jesteś w stanie powiedzieć. Ale piłka to twój konik,więc piszesz że Mexic olewa Copa america bo Conca Caf ważniejszy,że
Meksyk ma słaby skład,że
Chile ma mega skład,że
Chile to gospodarz,że Mexyk słabo zagrał z beznadziejną Boliwią.....więc skoro przy orzel reszka miałeś 50% wygranej,to teraz ze swoją wiedzą masz z 85%......A już na bank trafisz 2 na 3 mesze
Argentyna-Paragwaj,
Kolumbia-Wenezuela,
Chile Meksyk.....dodajmy może jeszcze Boliwia-Ekwador...?a teraz odpowiedz sobie szczerze ile z tych czterech meczy trafiłeś? i jaka była szansa że nie trafisz żadnego biorąc pod uwagę że na każdy miałeś 50%,przy czym tak naprawdę uzbrojony w swoją wiedzę 85%??? i czy aby na pewno to jest przypadek że aż z taką precyzją te mecze nie wchodzą,czy przypadkiem tymi meczami ktoś nie steruję,kierując się waszymi mylnymi spostrzeżeniami???? Zajmij się lepiej żużlem,bo wyniki tych meczów pokazują że Boliwijczyk potrafi zrobić z piłką to samo co Brazylijczyk..ps Boliwia ma już 4 ptk,ciekawi ile będzie miała jutro
Brazylia.