>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Copa América 2015 - Chile, 11.06-04.07.2015

Status
Zamknięty.
frem 59

frem

Użytkownik
Uderzę trochę inaczej niż wszyscy. Wielu zastanawia się jak ugryźć ten mecz Brazylia - Kolumbia. Patrząc 1x2, jak magnes ciągnie większość w kierunku 1, a bo Brazylia od wielu kolejek prezetuje się znakomicie, ale zaraz miga światło, że jak to, patrząc na historię spotkań, to tu jest sporo remisów! Między 2003-2014 same remisy! Dopiero ostatnie 2 spotkania Brazylia wygrała. No to 1! Nie tak szybko. Patrząc na ostatni mecz z Peru, Brazylia wygrała fartem, narzekania na obronę, narzekania na atak. Z drugiej strony mamy Kolumbię, której wygrana z Brazylią równa się 0 od 12 lat! Czysta 2 wydaje się irracjonalna.
Obie ekipy walczą o wyjście, 3 pkt Brazylii stawia ją w znakomitym świetle, a Kolumbia bez punktów, źle to wygląda. Parcie na wygraną przez Kolumbię jest duże, ale tak samo w MŚ też mieli parcie, ba nawet uważano, że Kolumbia może wygrać z Brazylią, skończyło się porażką. Sytuacja wygląda podobnie. Historycznie patrząc, nie widzę powodów, by po 12 latach nagle w zwykłym turnieju Kolumbia wygrała. Bez Neymara można by się zastanawiać ewentualną wygraną Kolumbii. Brazylia ma powody, by nie oddać 3 pkt i będzie walka. A więc rozważania można zawęzić do 1 lub X.
Tutaj sypią się opcje -2.5/+2.5, BTS, OTS. W tym meczu te 4 możliwe scenariusze to loteria. Może być 1.2:0 ? Może, bo Brazylia zagrała już mecz, wiadro wody wylało się po meczuna całą drużynę i trener swoje 3 grosze dorzucił. Wystarczy popatrzeć na Argentynę, która wnioski wyciągnęła i znacznie poprawiła grę. Brazylia też wyciągnęła wnioski. Czy Kolumbia wyciągnęła wnioski? Pewnie też, ale oni mają ten problem, że mają ciśnienie na wynik, a to zwykle otwiera bramkę. Do czego zmierzam. -2.5/+2.5, BTS, OTS to loteria 50/50. A my tu bawimy się w zarabanie. Moim zdaniem, wykluczając historyczny WIN Kolumbii po 12 latach najlepszym wyjściem na wyciągniecie kasy, bądź nie stracenie jej jest jeden typ:

Brazylia bez remisu po kursie 1.40
⛔ no i stało się 12 lat i Kolumbia wygrała, ale mieli i tak farta, spokojnie mógł być remis.
Dziękuję za uwagę.

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
Jak dotychczas, tegoroczny turniej jest sporą sensacją, obfitującą w niespodzianki.
Zespoły słabsze stawiają czoła gigantom.
I widzisz? Pokazałeś tym wpisem swoją indolencję. To, że Boliwia czy inne mniej znane ekipy nie mają rozpoznawalnych zawodników w topowych europejskich klubach nie znaczy, że są to słabe zespoły. Poziomem mogą odstawać, ale mają coś czego brak innym ekipom - JEDNOŚĆ i walkę do końca. Zbieranina gwiazd to zarazem wielka siła napędowa, ale czasem przejawia działanie destrukcyjne, ponieważ każdy gra dla siebie, a nie dla zespołu. Najlepszy przykład z ostatniego Mundialu i postawa Kostaryki. Nikt na nich nie stawiał i co? Zaprezentowali się kapitalnie. Poza tym popatrz na statystyki ile meczy grają Messi, Aguero i znane marki, ale ile gracze Boliwii. Każdy turniej to jakieś sensacje. To już nie te czasy gdzie wpadała klasowa ekipa i lała rywala. Poza tym nie pamiętasz meczu otwarcia sprzed 4 lat? Argentyna vs Boliwia. Ludzie obstawiali Argentynę a wynik końcowy to 1-1, więc teraz dla mnie nie ma sensacji, bo drużyny z tego kontynentu są w miarę równe. Wiadomo innym brakuje techniki, ale za to nadrabiają walecznością. Patrząc na Europę, to masz solidne ekipy i miernoty, więc nie ma co generalizować, że w Ameryce Południowej są słabeusze. Owszem są jeśli ktoś się nie zna i ocenia dany zespół po tym czy ktoś gra w Arsenalu albo Milanie. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 91

mateo843

Użytkownik
Meksyk - Ekwador 1:2
Typ : over 2,5 / Kurs : 1,80
Typ : BTS / Kurs : 1,80

Bet365
Meksyk gra o awans, Ekwador już praktycznie o nic, bo nawet przy wygraniu i zajęciu trzeciego miejsca, będzie ciężko znaleźć się w gronie dwóch drużyn z najlepszym bilansem trzecich miejsc (po meczach grupy C, będzie to bardziej klarowne). Meksyk tak samo remis = ciężko, ciężko będzie, wygrana = 99% na wejście dalej, musiało by się na prawdę wszystko niesamowicie ułożyć żeby nie przeszli dalej przy wygranym meczu, ale czy tak łatwo pójdzie im z Ekwadorem który niby przegrał 2 mecze, ale w porażki nie odzwierciedlają tego co działo się w meczach. Ekwador powinien zagrać bez presji, na luzie.
Dlatego takie typy, powinien to być mecz obfitując w sytuacje pod bramkowe.

M 54

m

Użytkownik
Dzisiaj rozumowanie jest proste. Składy, forma, zaangażowanie, możliwości... wszystko 50/50 więc dość roztropnym typem wydaje mi się Kolumbia AH+1. Płacą za to 1.4 więc do jakiegoś dubla się nada, a naprawdę nic nie wskazuje żeby Brazylia w przypadku ewentualnej wygranej zrobiła to jakoś szczególnie wyraźnie.
Myślę, że można też spróbować remis do przerwy i oczywiście gol Neymara. Odnośnie kartek to Pan Osses od 2013 roku sędziował w 6 meczach reprezentacji i dotychczas pokazał 2 razy 5 kartek, 2 razy 2 kartki i 2 razy 4 kartki więc nie wiem czy dzisiaj ten over pokryje. Neymar już jedną żółtą ma więc powinien się dzisiaj pilnować. Jeśli można gdzieś znaleźć taki bet to ja bym próbował typu na ŻK dla Cuardado.
Podsumowanie:
Kolumbia +1AH ✅ 0:1 Kolumbia
połowa - remis ⛔
zwycięski gol w 1-szej połowie
Neymar gol ⛔
w 1-szej połowie Neymar zmarnował trochę jak Milik
Cuardado ŻK ⛔
prawie nic dzisiaj nie bronił, skupiony na ofensywie, dobry mecz
E//
Indywidualne żółte kartki można grać np. na Skybet, Cuardado jest po 2,375
E2// Trochę wykrakałem z tymi żółtymi kartkami, 4 kartki w pierwszej połowie, a w drugiej nic chociaż śmiało mógł sypać

M 91

mateo843

Użytkownik
Peru - Wenezuela 1:0
Typ : 2DNB / Kurs : 1,83
Typ : X2 / Kurs : 1,45

Bet365

No i stało się Brazylia poległa z Kolumbią, i sytuacja w grupie zrobiła się arcyciekawa. W szczególności że Neymar został zawieszony na 2 mecze za czerwoną kartkę, nie zależnie od wyniku tego spotkania, Brazylia będzie miała bardzo ciężko w ostatnim (trudnym) meczu grupy z Wenezuelę. Wenezuela wygrała z Kolumbią i w kwietniu tego roku w towarzyskim wygrała 0:1 z Peru, niby mecz o nic ale jednak zwycięstwo. Kurs mocno zawyżony. Będzie to ciężki mecz dla jednych jak i drugich, gdzie może paść mało bramek. Remis jest bardzo możliwy w tym spotkaniu, Wenezuela na pewno nie będzie szarżować do przodu, bo to Peru musi w tym meczu &quot;bardziej&quot; walczyć, to on jest w gorszej sytuacji, nie zapominajmy że w ostatniej kolejce przyjdzie im się zmierzyć z Kolumbią, więc jeśli chcą realnie myśleć o awansie dalej muszą szukać tu zwycięstwa, a Wenezuela będzie się bronić. Pokazała że potrafi w meczu z Kolumbią.
Z każdą minutą Peru powinno coraz mocniej naciskać i się bardziej odkrywać.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Peru:Wenezuela typ:Wenezuela(-1),Kurs:4,80 ⛔
Peru to nie jest zespół do bicia jednak też wielkiej piłki nie grają miłą niespodzianką był dla mnie pierwszy mecz Wenezueli w którym pokonali zdecydowanego faworyta Kolumbie kto grał na Venezuele musiał skakać z radości po ich zwycięstwie w tym meczu może być podobnie warto zaryzykować i zagrać na nich piłkarzy mają ciekawych np:Rondon i mogą namieszać w stawce jeśli wygrają będą jedną nogą w kolejnej rundzie .

Otrzymane punkty reputacji: +25
L 11

latomek7lol

Użytkownik
I widzisz? Pokazałeś tym wpisem swoją indolencję. To, że Boliwia czy inne mniej znane ekipy nie mają rozpoznawalnych zawodników w topowych europejskich klubach nie znaczy, że są to słabe zespoły. Poziomem mogą odstawać, ale mają coś czego brak innym ekipom - JEDNOŚĆ i walkę do końca. Zbieranina gwiazd to zarazem wielka siła napędowa, ale czasem przejawia działanie destrukcyjne, ponieważ każdy gra dla siebie, a nie dla zespołu. Najlepszy przykład z ostatniego Mundialu i postawa Kostaryki. Nikt na nich nie stawiał i co? Zaprezentowali się kapitalnie. Poza tym popatrz na statystyki ile meczy grają Messi, Aguero i znane marki, ale ile gracze Boliwii. Każdy turniej to jakieś sensacje. To już nie te czasy gdzie wpadała klasowa ekipa i lała rywala. Poza tym nie pamiętasz meczu otwarcia sprzed 4 lat? Argentyna vs Boliwia. Ludzie obstawiali Argentynę a wynik końcowy to 1-1, więc teraz dla mnie nie ma sensacji, bo drużyny z tego kontynentu są w miarę równe. Wiadomo innym brakuje techniki, ale za to nadrabiają walecznością. Patrząc na Europę, to masz solidne ekipy i miernoty, więc nie ma co generalizować, że w Ameryce Południowej są słabeusze. Owszem są jeśli ktoś się nie zna i ocenia dany zespół po tym czy ktoś gra w Arsenalu albo Milanie. Pozdrawiam.
Gdzie napisałem, że w Copa America występują słabeusze?? Napisałem zespoły &quot;słabsze&quot;, bo chyba nie zaprzeczysz, że Boliwia, Peru czy Wenezuela teoretycznie wyglądają dużo gorzej od takich tuz futbolu jak Argentyna, Brazylia czy Kolumbia. Wcale nie twierdzę, że te zespoły &quot;słabsze&quot; nie ograłyby większości drużyn europejskich spoza czołówki.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Wszędzie są zespoły słabsze i mocniejsze jednak takie turnieje rządzą się swoimi prawami piłkarze z europy mają już w nogach parę miesięcy grania także nie ma co się dziwić że padają w tym turnieju niespodzianki a piłkarze oddychają przez rękawy. ;)

T 140

tajski26

Użytkownik
Meksyk - Ekwador @2.51 Pinnacle
Wszyscy przed turniejem skazywali Meksykanów na porażkę - bo przyjechali drugim składem, bo ważniejsza dla nich impreza, która ma się odbyć w lipcu. A tutaj jednak sprawili nie małą niespodziankę remisując z gospodarzami, którym miały pomagać ściany - ale nie do końca pomagają - gdyby chcieli pomóc to gol Sancheza z minimalnego spalonego zostałby uznany. Drużyna Ekwadoru z goła w odmiennych nastrojach - dwie porażki i jeśli nie wygrają to na pewno odpadną już z turnieju. Nie będzie to jednak łatwe zadanie bo muszą się mocno rzucić do przodu - a taka gra będzie jak najbardziej odpowiadała Meksykowi. Paradoksalnie dla Meksyku i widowiska gra drugim składem może się okazać o wiele lepsza. Grają tam zawodnicy, którzy podczas tego turnieju mogą się pokazać szerszemu gronu agentów i klubów - co może być dla nich doskonałą inwestycją w swoją przyszłość. Ja widzę tutaj dzisiaj zwycięstwo Meksyku - potrafią wykorzystać błędy przeciwnika w obronie (mecz z Chile) i motywacji im nie zabraknie. Z kolei Ekwador jest drużyną z ogromną ilością luk w obronie co pokazały już dwa mecze. Stracone dwie bramki z Chile(jedna z karnego) i aż trzy z powiedzmy sobie nie dysponującą potężną siłą ofensywną Boliwią mówią same za siebie.

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Jakie oddychanie przez rękawy,o czym ty piszesz. To po co Mesii gra 2 x po 90 minut.
Zawsze sobie musicie dorabiać jakąś przyziemną teorię,zamiast po prostu przyznać że typowanie meczów was przerasta. Kolumbia ograła Brazylie,w obu zespołach są gwiazdy z europy,więc obi powinny być zmęczone,po sezonie,tymczasem był to super mecz na wysokich obrotach,Argentyna zapieprza po boisku aż miło popatrzeć,gdzie ty tam to zmęczenie widzisz. Skoro masz taką wiedzę to czemu w meczach :Argentyna-Paragwaj,Chile-Meksyk,Boliwia-Ekwador,Kolumbia-Wenezuela,Brazylia-Kolumbia,Peru-Wenezuela,Meksyk-Boliwia,Nic nie trafiłeś?? Spójrzcie na precyzje tych wyników. Są wprost proporcjonalnie odwrotne w stosunku do tego jaki był główny,nurt typów,ze tak to ujmę. Po wygranej z Kolumbią wszyscy wczoraj grali Wenezuele,co dziwne sts wystawił wczoraj wyższy kurs na Wenezuele właśnie co tym bardziej wszystkich zachęciło i dziwnie wpisało się w plan wciągnięcia jak największej liczby graczy w ten mecz. Dzień wczęsniej grały Brazyli z Kolumbią,kurs był też zachęcający a to przecież brazyliczycy wygrali pierwszy mecz a Kolumbia nie. Skutek -wszystkie grube piniędze na Brazylie. A spójrzmy na wyniki Argentyna-Urugwaj i Paragwaj-Jamajka. Niby dwie faworyzowane ekipy wygrały...łatwy pieniądz,ale czy ktoś to zagrał?? nie bo kilka dni z rzędu były niespodzianki,i każdy miał w głowie że tu wszystko jest możliwę. Liczy się kontekst,jesteście rozgrywani jak dzieci,żeby to zrozumieć trzeba mieć zdolność myślenia abstrakcyjnego,i analitycznego. Wam tego brakuje bo w y bazujecie tylko na informacjach które sa łątwo dostępne w internecie. że ten nie zagra,że tamten nie zagra,ze tym się nie chce bo concacaff ważniejszy,że sa zmęczeni.itp. Zapominacie o tym że gdyby te informacje były istotne to nei były by tak łątwo dostępne . Tu chodzi o pieniądze mądrale,duże pieniądze,a tam gdzie duże pieniądze tam Diabeł!! ????

T 140

tajski26

Użytkownik
Jakie oddychanie przez rękawy,o czym ty piszesz. To po co Mesii gra 2 x po 90 minut.
Zawsze sobie musicie dorabiać jakąś przyziemną teorię,zamiast po prostu przyznać że typowanie meczów was przerasta. Kolumbia ograła Brazylie,w obu zespołach są gwiazdy z europy,więc obi powinny być zmęczone,po sezonie,tymczasem był to super mecz na wysokich obrotach,Argentyna zapieprza po boisku aż miło popatrzeć,gdzie ty tam to zmęczenie widzisz. Skoro masz taką wiedzę to czemu w meczach :Argentyna-Paragwaj,Chile-Meksyk,Boliwia-Ekwador,Kolumbia-Wenezuela,Brazylia-Kolumbia,Peru-Wenezuela,Meksyk-Boliwia,Nic nie trafiłeś?? Spójrzcie na precyzje tych wyników. Są wprost proporcjonalnie odwrotne w stosunku do tego jaki był główny,nurt typów,ze tak to ujmę. Po wygranej z Kolumbią wszyscy wczoraj grali Wenezuele,co dziwne sts wystawił wczoraj wyższy kurs na Wenezuele właśnie co tym bardziej wszystkich zachęciło i dziwnie wpisało się w plan wciągnięcia jak największej liczby graczy w ten mecz. Dzień wczęsniej grały Brazyli z Kolumbią,kurs był też zachęcający a to przecież brazyliczycy wygrali pierwszy mecz a Kolumbia nie. Skutek -wszystkie grube piniędze na Brazylie. A spójrzmy na wyniki Argentyna-Urugwaj i Paragwaj-Jamajka. Niby dwie faworyzowane ekipy wygrały...łatwy pieniądz,ale czy ktoś to zagrał?? nie bo kilka dni z rzędu były niespodzianki,i każdy miał w głowie że tu wszystko jest możliwę. Liczy się kontekst,jesteście rozgrywani jak dzieci,żeby to zrozumieć trzeba mieć zdolność myślenia abstrakcyjnego,i analitycznego. Wam tego brakuje bo w y bazujecie tylko na informacjach które sa łątwo dostępne w internecie. że ten nie zagra,że tamten nie zagra,ze tym się nie chce bo concacaff ważniejszy,że sa zmęczeni.itp. Zapominacie o tym że gdyby te informacje były istotne to nei były by tak łątwo dostępne . Tu chodzi o pieniądze mądrale,duże pieniądze,a tam gdzie duże pieniądze tam Diabeł!! ????

Panie Teixeira - czekam na Pana typy - bo dotychczas wytykasz innym jak to źle typują i upajasz się swoimi mądrościami już po fakcie rozegrania spotkania i gdy akurat coś komuś nie wejdzie (tak przejrzałem cały temat i Twoje wypowiedzi).

Może pochwalisz się sam tym co Ty typujesz i co stawiasz bo jak widzę czas na krytykę masz, ale na podanie własnego typu z analizą do spotkania to już nie za bardzo - może sam się już przejechałeś kilka razy - ale co tam - niech inni tego nie widzą.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Panie Teixeira - czekam na Pana typy - bo dotychczas wytykasz innym jak to źle typują i upajasz się swoimi mądrościami już po fakcie rozegrania spotkania i gdy akurat coś komuś nie wejdzie (tak przejrzałem cały temat i Twoje wypowiedzi).
Może pochwalisz się sam tym co Ty typujesz i co stawiasz bo jak widzę czas na krytykę masz, ale na podanie własnego typu z analizą do spotkania to już nie za bardzo - może sam się już przejechałeś kilka razy - ale co tam - niech inni tego nie widzą.
Odpuść sobie lepiej dyskusje z nim. Gość wszędzie widzi ustawki czy jakieś fixy, żadne argumenty do niego nie trafią. Zresztą jak wspomniałeś - on typów nie podaje i pewnie nie poda, bo po co sobie ma psuć zabawę w trollowanie ;) taki wszechwiedzący ale się tą wiedzą nie pochwali - bo jej nie ma.
Teixeira zapodaj jakiś typ z analizą, nie możemy się doczekać ;)
Meksyk - Ekwador 1 DNB @1.80 Unibet
Jednej i drugiej ekipie powinno zalezec na wygranej. Meksyk zajmuje 3 miejsce z 2 punktami zaś Ekwador ostatnie z zerem na koncie. O ile porażkę z Chile można zrozumieć t już z Boliwią należy traktować w kategorii wpadki. Meksyk bez swoich najsławniejszych graczy radzi sobie dobrze. Remis z Boliwią i remis z Chile 3:3 po dość szalonym meczu to są dobre wyniki. Ekwador musi wygrać więc raczej od razu zaatakują. Jeśli się otworzą to jest spora szansa, że Meksyk wówczas strzeli bramkę. Uważam, że Ekwador tego nie wygra. Typ DNB wydaje się dobrą opcjączej od razu zaatakują. Jeśli się otworzą to jest spora szansa, że Meksyk wówczas strzeli bramkę. Uważam, że Ekwador tego nie wygra. Typ DNB wydaje się dobrą opcją.

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Chile - Boliwia
- Jednostronnie zapowiada się mecz pomiędzy Chile, a Boliwią. Co prawda Boliwijczycy grają naprawdę solidnie i mają cztery oczka, co w obecnej fazie daje im mocne szanse na awans do kolejnego etapu. Jednak Chile ma po swojej stronie znacznie więcej argumentów.
- Gospodarze turnieju również grają nieźle. W pierwszej kolejce pokonali Ekwador, choć nie był to łatwy mecz. W następnej natomiast, po bardzo chaotycznym starciu zremisowali z Meksykiem, co było małą niespodzianką w naszym mniemaniu. Mimo to, Chile prezentuje stabilny futbol.
- Kadra to kolejny atut, który przemawia za gospodarzami. Sanchez czy Vidal, pokazują, że mają ogromną moc. Szczególnie gracz Starej Damy prezentuje się na tym turnieju wybitnie. Oby jednak ostatnia sytuacja nie miała wpływu na grę Chilijczyka.
- Boliwia ma mnóstwo szczęścia, ale i efektywnie to wykorzystuje. Mamy jednak wątpliwości by czarny koń w grupie ponownie zabłysnął.
- H2H zdecydowanie na korzyść Chile. Wygrywają niemal każdy mecz przeciwko swojemu dzisiejszemu przeciwnikowi.
Nasz typ idzie zdecydowanie w kierunku gospodarzy. Mają ogrom atutów po swojej stronie. Nie spodziewamy się kolejnego, dobrego meczu w wykonaniu Boliwii. Stąd nasze sugestie:
Chile powyżej 1.5 bramki, 1.44 Sportingbet ✅ 5:0
Chile (-1 EH), 1.85 Sportingbet ✅ 5:0

Trwa nasz Letni Typer, codziennie rozdajemy darmowe spiny. Ponadto rozdamy atrakcyjne nagrody rzeczowe.
Odbierz darmowy zakład do 200PLN!

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Tylko że mi nie chodzi o typy,bo o to że ktoś nie trafi nie można mieć do nikogo pretensji.
Mi chodzi o żałosne argumenty podawane w analizach. Ale przede wszystkim tą swoistą butę i brak pokory która aż bije po oczach z niektórych analiz. Poda jakiś głupi argument,że np.są zmęczeni. Tylko co to ma do rzeczy,skoro jedni i drudzy są po sezonie,a dodatkowo w np, meczu Chile-Meksyk padło 6 goli,czyli trochę tej siły jednak mają. Chcę też pokazać że coś tu nie gra. Zbyt często te wyniki,w bardzo precyzyjny sposób,rozmijają się z typami ludzi. A argumenty za,zbyt często zawodzą. Wyniki na których argumentów,brak wchodzą,i mimo że to wiem i tak nie mogę tego przekuć na wypłaty. Przykład dam taki pierwszy z brzegu. Przed Copa przeglądałem ofertę. Przykuł od razu moją uwagę mecz Argentyny z Paragwajem jako ten który,zepsuje kupony. Mało tego bardzo podobał mi się kurs na 2 gole i 3+ Paragwaju. W dniu meczu postanowiłem zagrać jednak typ 3+ Argentyny. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Wiecie na przykład czemu nie wchodzi tak często jeden mecz na kuponie? MA to na celu upewnić cię że jesteś dobry,zobacz trafiłeś 10 na 11. Jesteś dobry,jutro popraw stawkę i zmniejsz liczbę meczów do 6.....i znów nie wchodzi jeden. hehe znacie to co nie. Albo np,progresja. JAk ku....można z tylu zepołów drugiej lidze włoskiej trafić akurat ten który ma 19 meczów bez remisu,gdy wszyscy wokół remisują na potęgę. Typ mogę podać.według mnie Meksyk będzie miał trzeci remis.

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Kartki nie są wcale złym pomysłem - sędzia ma średnią ~4 kartki na mecz, z tym że poczekałbym na linię 3,5 na live.
Ja zaś od siebie proponuje over 0,5 gola Meksyku do przerwy @1,95 (willh).
Ekwadorowi turniej zupełnie się nie ułożył, żeby wyjść z grupy musiałby nastąpić cud (przeciwko typowi Teixeira) - Ekwador musiałby wygrać tutaj wysoko oraz liczyć na potknięcia innych zespołów znajdujących się na trzecich miejscach. Z kolei Meksykowi nawet remis może wystarczyć do awansu, ale myślę, że przy luźniej, aczkolwiek wysokiej grze Ekwadoru uda im się strzelić gola już w pierwszej połowie, tym bardziej, że widać, iż drużynie chce się grać, jednak młodzi zawodnicy chcą się pokazać i wypromować dzięki temu turniejowi.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Dajcie sobie spokoj z graniem Meksyku. Mecz smierdzi niesamowicie, bardziej niz Brazylii z Kolumbia a wszyscy wiedza jak sie tam skonczylo.
Meksyk olal te zawody, wyslal rezerwy a jeszcze nie przegral, Ekwador ostatni mecz zagral pod dyktando bukmacherow wiec dzis powinni odzyskac to co ich.
&#39;Naprawde nie warto&#39; Jacek Zakowski ;)

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Ekwador musiałby wygrać tutaj wysoko oraz liczyć na potknięcia innych zespołów znajdujących się na trzecich miejscach.
Wystarczy, że Peru lub Wenezuela przegrywają dwoma bramkami, a dwoma bramkami Ekwador wygra. Wtedy Ekwador -1 w bramkach, a Peru i Wenezuela po -2, a więc to właśnie Ekwador wszedłby do fazy pucharowej. Takie rozwiązanie jest dość realne.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom