Po krótkich analizach rzucam parę typów długoterminowych na ten turniej. Wydaję mi się to dość prosty sposób na zarobek w tym turnieju.
Typ: Argentyna + Chile (Zwycięzcy grup)
Kurs: 1.98/betclic
Stawka: 3/10j
Zacznijmy może od drużyny Argentyny, która na ten turniej przyjedzie najprawdopodobniej w najmocniejszym składzie razem z Tevezem, który wraca do gry w reprezentacji. Powiedzmy sobie szczerze drużyna Argentyny ma bardzo duże szansę na zwycięstwo w tym turnieju a co dopiero wygraniu grupy, która powiedzmy sobie jest słaba. Jamajka, która będzie autsajderem w tej grupie czy Paragwaj, który może być czarnym koniem w tej grupie to nie są zespoły, których powinna się bać
Argentyna. Do tego Urugwaj mocno osłabiony brakiem Suareza także nie powinien być mocnym przeciwnikiem dla Argentyny i mimo tego, że w spotkaniu na szczycie tej grupy może paść remis to
Argentyna powinna rozgromić Paragwaj jak i Jamajkę a drużyna Urugwaju może mieć problem z pozostałymi drużynami, które będą chciały sprawić niespodziankę i wyjść z grupy z 2 miejsca lub też z dobrym bilansem z 3 miejsca.
+
Chile to gospodarz tego turnieju, która jak kolega wspomniał wcześniej ma bardzo prostą drabinkę do finału. Ale żeby zagrać w tym finale trzeba wygrać grupę. Ekwador jak i Boliwia to nie są jakieś straszne zespoły, których powinni się bać Chilijczycy jednakże
Meksyk to dość silna reprezentacja, która przyjedzie jednak na ten turniej bez swoich największych gwiazd gdyż zostawiają oni siły na turniej CONCACAF, który odbędzie się w Lipcu a drużyna Meksyku traktuję go dużo poważniej. Jak dla mnie
Chile jest faworytem tej grupy i jeżeli chce we własnym państwie bardzo fajnie się pokazać to powinni wygrać tą grupę. Moim zdaniem taki dubelek jest wart zagrania po kursie 1.98 na
betclicu.
Typ:
Argentyna (wygrana w całym turnieju)
Kurs: 3.25/
betclic
Stawka: 1/10j
Dużo już wspomniałem o drużynie Argentyny i jak dla mnie są oni faworytami tego turnieju. Drogi do finału nie mają bardzo trudnej gdyż grupa jak i ćwierćfinał maja bardzo prosty a w półfinale może na nich czekać
Brazylia jednak z tą nie powinni mieć problemu gdyż dla mnie "Canarinhos" na tym turnieju nie będą zbyt silni i mogą mieć problem z Kolumbią w grupie a co dopiero z Argentyńczykami, którzy bez problemu powinni wygrać ten turniej.
Typ:
Kolumbia (wygrana w całym turnieju)
Kurs: 6.50/
betclic
Stawka: 0.5/10j
Tutaj typ w, którym pokładam ogromne nadzieję. A może inaczej, Kolumbię traktuje jako reprezentację, która może a nawet powinna namieszać na tym turnieju. Strasznie silna ofensywa z Falcao, Jamesem oraz Martinezem na czele. W bramce Ospina w obronie zawodnicy, którzy grają w
Serie A. Drogi tej drużyny do finału nie ma co analizować, bo nie wiadomo jak poradzą sobie w grupie. Spotkają się albo w półfinale albo we finale z Argentyną, bo nie wydaję mi się żeby
Chile miało pokonać drużynę Kolumbii, która już na MŚ 2014 pokazała się ze wspaniałej strony a na takim turnieju na "domowym podwórku" powinna zabłysnąć i znaleźć się w "trójce".