No dobra naskrobałem im maila i zobaczymy co odpiszą.
Witam serdecznie,
Chciałbym poznać zasady konkursu / loterii "50 Euro każdego dnia". Dziwny jest fakt, że nie losujecie numerów od 1 do 11********. Wraz z biegiem lat można zauważyć, że ustalacie dolną granice nr. kont od których będziecie losować. Obecnie są to konta o nr. 12******* do 14******. Osobiście jestem graczem z numerem konta 15****** tak więc stosunkowo młodym stażem. Nie wiem ilu klientów macie z "pietnastką" na początku ale osobiście nie zauważyłem aby ktoś z numerem 15******* został wylosowany.
Dziękuję z góry za wyjaśnienie mi szczegółów Waszej loterii.
Pozdrawiam,
Błyskawiczna odpowiedź, która mówi nam wszystko he, he...
Dziękujemy za grę w naszym serwisie.
Informujemy, że każdy Użytkownik zarejestrowany w naszym serwisie ma szansę na wygraną w danym konkursie.
Zwycięzca dnia zostaje wytypowany losowo.
Życzymy Panu szczęścia podczas kolejnego losowania.
Nie chcę nawet tego komentować.
Witam serdecznie,
Chciałbym poznać zasady konkursu / loterii "50 Euro każdego dnia". Dziwny jest fakt, że nie losujecie numerów od 1 do 11********. Wraz z biegiem lat można zauważyć, że ustalacie dolną granice nr. kont od których będziecie losować. Obecnie są to konta o nr. 12******* do 14******. Osobiście jestem graczem z numerem konta 15****** tak więc stosunkowo młodym stażem. Nie wiem ilu klientów macie z "pietnastką" na początku ale osobiście nie zauważyłem aby ktoś z numerem 15******* został wylosowany.
Dziękuję z góry za wyjaśnienie mi szczegółów Waszej loterii.
Pozdrawiam,
Błyskawiczna odpowiedź, która mówi nam wszystko he, he...
Dziękujemy za grę w naszym serwisie.
Informujemy, że każdy Użytkownik zarejestrowany w naszym serwisie ma szansę na wygraną w danym konkursie.
Zwycięzca dnia zostaje wytypowany losowo.
Życzymy Panu szczęścia podczas kolejnego losowania.
Nie chcę nawet tego komentować.