żartujesz sobie?Mógłby ktoś codziennie wrzucać osobę , która jest wylosowana?
żartujesz sobie?Mógłby ktoś codziennie wrzucać osobę , która jest wylosowana?
Nie jest ściema jak byś dobrze przeszukał archiwum forum to znajdziesz. Ktoś z forum kiedyś trafił chyba 1300 euro poszukaj dobrze, z tego co pamiętam wkleił screen z konta i rozmowe z LC. Możesz trafić ale szanse są praktycznie takie same jak w totolotku.Dla mnie to jakaś ściema z tą promocją. Fakt nie słyszałem aby ktoś wygrał bo w to raczej wątpię ale..
Ciągle odsyłają w odpowiedzi że zwycięzca jest losowany z pośród wszystkich aktywnych graczy na bet-at-home (czy tylko zarejestrowanych już sam nie wiem) ale gdyby było losowanie spośród tych aktywnych to zapewne każdy by się logował a tak mało kto sie loguje
Więc ja uważam że ta promocja to totalna ściema a system wybiera te konta które nie logowały się dłuższy czas...
a choćby dla 350 zł czyli 50% z 700 !Głupoty piszecie, ten buk jest skierowany m.in na Polski rynek dlatego tak wielu Polaków, reklamują się w wielu miejscach, duży nakład na reklamę, dlatego mają mase użytkowników, mimo że jest to buk tragiczny pod wieloma względami.
Jaki sens w tym buku zakładać multi ?
Czemu aż tak się przejmujesz? Żal dupę sciska że nie możesz wygrać 50 euro?ehh szkoda słów dla mnie to wielka ściema i tyle chyba ze wygram to zmienię zdanie ale na razie pozostaje przy tym iż to ściema wg. mnie maja baze numerów kont graczy którzy nie logowali się na swoje konta lata i po prostu automat z tej bazy losuje sobie jakiś numer konta gracza i on jest zwycięzca
zacytował bym wysłaną do nich dzisiaj wiadomosc ale tego nie zrobie
wnerwiło mnie to że dziś już któryś raz został wylosowany Christian M. (13***510), i jak zwykle jak i poprzednio nagrody nie odebrał
100 tysięcy ? Bah ma ponad 3 mln graczy, więc szanse na wylosowanie są mniej więcej takie jak trafienie 6 w toto lotka.Ale naprawdę czy ktoś wierzy w to,że jest dużo osób logujących się CODZIENNIE do tak dobrego bukmachera jak bah?Już pomijam fakt,że przy marnych 100 tys graczy(a jest ich na pewno więcej) w najgorszym wypadku potrzeba prawie 274 lata na bycie wylosowanym...