Raczej nieTB - jak lubisz opowisci o wampirach , wrozkach , menadach , zmiennokształtnych , wilkołakach , wampirach-gejach to coś dla Ciebie.
House jak najbardziej, od siebie polecam tez Breaking BadMoże ktoś ogląda aktualnie jakiś serial godny polecenia.
Szczególnie chodzi o seriale typu Dexter czy House, mam teraz na oku True Blood więc może oglądał ktoś i może napisać czy warto w to wchodzić?
Serial dość specyfinczy , pierwsze dwa sezonu idzie obejrzeć , ale pozniej coraz gorzej.Raczej nie
ja także Breaking Bad jak najbardziej polecamHouse jak najbardziej, od siebie polecam tez Breaking Bad
od siebie polecam tez Breaking Bad
podbijam !ja także Breaking Bad jak najbardziej polecam
o serialu sporo tu pisalo, podbijam ze jest swietny, ale wlasnie ogladalem ostatni odcinek i bedzie mi go brakowalo, niby ma byc film.Gorąco polecam serial Ekipa, jest 7 sezonów. Serial opowiada o życiu gwiazdy filmowej i jego przyjaciół. Serial naprawdę dobry !
W oczekiwaniu na nowego House'a oglądam starego House'ao serialu sporo tu pisalo, podbijam ze jest swietny, ale wlasnie ogladalem ostatni odcinek i bedzie mi go brakowalo, niby ma byc film.
w oczekiwaniu na nowego House`a wyczailem nowy serial "Suits" cos jak House ale nie lekarz a prawnik, po pierwszych 2och odcinkach nie jest zle