Ja chciałbym Wam polecić od siebie
Film,który jest jak dla mnie genialny w wielu aspektach -The Wraith(Widmo)Oglądałem go za dzieciaka,może dlatego został mi tak w głowie,nie mam pojęcia,może tak bardzo kręcą mnie lata 80's w
USA??Może w poprzednim życiu tam mieszkałem??Nie wiem,ale Kocham ten
film,oglądałem go chyba 20 razy,ścieżka dźwiękowa,gra aktorów,wszystko jak na 25 lat wstecz jest niesamowicie profesjonalne,można na tym filmie zobaczyć,jak daleko za "tamtym światem" byliśmy kiedyś,przede wszystkim czarny charakter Packard Walsh,którego ZAJEBIŚCIE zagrał Nick Cassavetes,dla niego szacun,główną rolą obsadzony został jeden z moim ulubionych aktorów Charlie Sheen,którego roli w filmie nie zdradzę,charyzmatyczny szeryf,amerykańskie bezdroża Arizony,BadBoys,fajne bryki i niuńki,ogólnie wszystko to co Kocham
Polecam Wam obejrzeć,napiszcie w tym temacie swoje spostrzeżenia,jestem pewien,że większości się spodoba,oglądajcie sami,wczujcie się w lata 80:grin:
Tytuł - The Wraith
Rok produkcji - 1986
Aktorzy:
Charlie Sheen
Nick Cassavetes
Sherilyn Fenn
http://filmymegavideo.pl/2011/06/19/Widmo-The-Wraith--1986.html
Miłego oglądania,jeśli nie można wkleić linku z tej strony i zostanie usunięty,to usuńcie sam link a nie post,wtedy wyślę Wam - zainteresowanym na priv,Miłego oglądania