>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Ciekawe typy z FB

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 37/10
????
Vinci - Beck
typ: 2
kurs: 2,75
buk: Comeon
stawka: 2j
wynik:0-2✅✅
wygrana: 3,5j

Vinci-Beck 2 2.840

Na temat Vinci w Luxemburgu napisał Andre@.
Grałem na małolatkę w 1 meczu ale Vinci dała jednak radę,teraz czas już pakować manatki z Europy i trzeba się skupić na Singapurze.
dzieki @Konar 25 &amp; @Andre@

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 38/10
????
Becker - Haase
typ:2
wynik: 2-0 ⛔⛔
Gulbis - Gimeno-Traver
typ: 1 (-1,5 seta)
wynik: 2-0✅✅
kurs AKO: 3,0
przegrana: 2j

Ben.Becker-Haase 2 @1.75
Robin ogolnie nic nie gral caly sezon, ale w Rennes juz zagral fajnie ze Struffem. To bylo takie przetarcie, poniewaz pozniej przegral z Franczem Coucadem. Jeszcze cos mozna pograc w tym sezonie. Wczoraj z Thiemem naprawde Haase zagral swietna partie, a tez przypomne ze rok temu byl tu blisko wygrania turnieju. Becker zagral wspanialy mecz w Tokio z Nishikorim w polfinale, chyba jeden z najlepszych w sowjej karierze, przechodzimy jednak na hale, motywacja Haase wieksza zeby cos ugrac. Stawiam, ze Robin po zwyciestwie nad Thiemem jeszcze pogra, poniewaz gra poszla sporo w gore.
Gimeno-Traver Daniel-Gulbis Ernests 0:2, Unibet 1.77
VS.

Z Gulbisem powinien grać Vesely, ale młody Czech przegrał w śmiesznym stylu co cieszy mnie bardzo ponieważ dzięki temu mamy taki smaczny kurs na zwycięstwo w dwóch setach Łotysza. W bezpośrednich pojedynkach prowadzi Gulbis, Panowie grali raz, w tym roku, w Barcelonie i mecz zakończył się wynikiem 7:5, 7:6. Doskonale pamiętam to spotkanie ponieważ oglądałem ten mecz, ale jeśli dobrze pamiętam nie obstawiałem żadnego wariantu. Jeśli Ernests wygrał z Hiszpanem na jego ziemi...dosłownie i w przenośni ponieważ Daniel grał jako gospodarz no i on jest typowym człowiekiem od mączki który raz na przysłowiowy ruski rok wygra coś na innej nawierzchni. Ten ruski rok wypadł właśnie w tym roku w Moskwie i powinno mu to już starczyć na ten sezon czy też turniej. Piszę tak,a nie inaczej ponieważ Gimeno-Traver ma bilans na clayu 442/268, na hardzie 35/50/, na halach 15/26 i na trawie 5/17 czyli fantastyczna linia pochyła. Patrzę sobie na statystyki pomeczowe z meczu Hiszpana i jestem pod wrażeniem!!! Daniel zaserwował aż 7 asów serwisowych, jest to naprawdę doskonały wynik ponieważ ten zawodnik pod względem serwisu dorównuje jakiejś średniej zawodniczce z kobiecego świata tenisowego. Ten Hiszpan nie ma jakiegoś konkretnego uderzenia kończącego, jego tenis opiera się na wymianach, lewo...prawo...lewo...prawo...lewo...prawo i tak do usranej śmierci brzydko pisząc. Mimo wszystko na tak szybkiej nawierzchni, z takimi słabymi warunkami fizycznymi oraz stylem gry udało mu się sensacyjnie przebrnąć do drugiej rundy. W tej drugiej rundzie zmierzy się z Gulbisem który miał wolną swoją pierwszą rundę z racji wysokiego rankingu. 13 rakieta świata ponownie ma kryzys, oglądałem jego ostatnie spotkanie z Youzhnym i wypadł tam jak stary Gulbis czyli mnóstwo niewymuszonych błędów, niestabilnie na serwisie. Lecz Ernests tutaj gra na hali i właśnie tutaj czuje się najlepiej. Jego bilans od początku kariery to 104/54,a w tym roku 9/2 czyli bardzo dobrze. Osiągnął półfinał w Rotterdamie, wygrał turniej w Marsylii oraz niedawno przegrał z Bennetau w półfinale. Łotysz ma 190 cm wzrostu, niby o 5 cm tylko więcej od Hiszpana,ale on potrafi bardzo mocno serwować w przeciwieństwie do przeciwnika. Gulbis gra bardzo ofensywny i odważny tenis, bardzo dobrze się porusza, ma trochę braków w obronie ale moim zdaniem na hali ważniejszy jest właśnie atak. Acha...zapomniałbym dodać,że Daniel jest na gazie ponieważ wygrał Kenitra challenger oczywiście na mączce lecz poza Ramosem w finale nie pokonał on nikogo groźnego także nie obawiam się jego gazu w tym meczu. Uważam, że wyżej notowany zawodnik wygra w tym meczu bez straty seta. Także ofensywa kontra defensywa! Poczekajmy i przekonajmy się czy najlepszą obroną jest atak...
&quot;Typy dnia&quot; Tie Breaka, październik 2014 :
1. McGee James-Smyczek Tim 0:2, Bet365 1.90. Wynik? 4:6, 4:6 ✅
2. Cilic Marin-Sousa Joao 2:0, Pinnacle Sports 1.45. Wynik? 6:3, 6:3 ✅
3. Brown Dustin-Hanescu Victor 1, Bet365 1.53. Wynik? 6:4, 2:6, 6:4 ✅
4. Mayer Leonardo-Wu Di 2 handicap +4.5 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:4, 6:1 ⛔
5. Lopez Feliciano-Nadal Rafael 1, Pinnacle Sports 3.39. Wynik? 6:3, 7:6 ✅
6. Berdych Tomas-Karlovic Ivo 2 handicap +3.0 gemów, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:3, 6:4⛔
7. Donaldson Jared-Smyczek Tim 1, Bet365 3.50. Wynik? 6:2, 6:7, 7:5 ⛔
8. Groth Samuel-Rublev Andrey 2:0, Pinnacle Sports 1.90. Wynik? 7:6, 7:5 ✅
9. Dodig Ivan-Seppi Andreas 2, Pinnacle Sports 1.94. Wynik? 5:7, 6:7 ✅
10. Gimeno-Traver Daniel-Gulbis Ernests 0:2, Unibet 1.77. Wynik?

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 39/10
????
Phoenix Suns - San Antonio Spurs
typ: 1
kurs: 2,64
buk: Marathonbet
wynik: 121-90✅✅
wygrana: 3,2j

Witam, dawno się tu nie udzielałem ale ligę śledzę na bieżąco, dzisiaj wyczytałem małą ciekawostkę więc się dzielę:

Cytat:
Gregg Popovich, Tim Duncan, Kawhi Leonard i Tiago Splitter nie wybierają się z San Antonio Spurs do Phoenix na dzisiejszy sparing z Suns. Pod nieobecność Popa prowadzeniem zespołu zajmą jego asystenci.
Na Suns kursy jeszcze w okolicy 2.50, warto spróbować - za drobne bo to przecież preseason
dzięki @LAX:spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 40/10
:siata:
Cuprum Lubin - AZS Olsztyn
kurs: 2,20 i spada
buk: Unibet
stawka: 3j
wynik: 3-1✅✅
wygrana: 3,6j

Cuprum Lubin vs AZS Olsztyn 18.10.2014 g.17:00
@2,40
Unibet

Łooo uważam, że mamy spore value po stronie gospodarzy. Drużyny kadrowo porównywalne, Lubin to beniaminek. Mają w składzie doświadczonych graczy, którzy kiedyś grywali w reprezentacjach tacy jak Kadziewicz, Łomacz, Gromadowski czy Trommel. Bardzo dobrze prezentuje się do tego nowy nabytek Borovnjak, i w ostatnim meczu dostał statuetkę MVP. Co ciekawe Lubinianie pokonali w nim jednego z potentatów, Zaksę i to na ich własnej hali. Oprócz tego mają za sobą porażki z ubiegłorocznymi finalistami, więc można by rzec, że teraz już górki. Czas na pierwsze zwycięstwo u siebie. Olsztynianie absolutnie nie przekonują, porażka z Delectą u siebie i wymęczone także na własnej hali zwycięstwo ze słabym Bielskiem nie świadczą najlepiej o formie drużyny z Warmii. Bardzo mnie zaskoczył ten kurs i z chęcią skorzystam.
dzięki @Grembi :grin:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 41/10
????
Beck - Allertova
typ:1
wynik: 2-0 ✅✅

Pironkova - Begu
typ:1
wynik:1-2 ⛔⛔

kurs AKO: 2,64
przegrana 3j

Dyscyplina: Tenis WTA Luksemburg
Godzina: 17:00
Spotkanie: Beck - Allertova
Typ: Beck
Kurs: 1.66
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Gram to za dużą kasę, kurs rośnie non stop bo pewnie się ludzie podpalili wynikami Czeszki. Ja nie podzielam tych zachwytów nad jej grą bo dla mnie po tym co zobaczyłem jest po prostu co najwyżej przeciętna (myślę, że solidny serwis i nie najgorszy backhand to jedyne co można o niej dobrego powiedzieć). Każdy kto widział jej mecze z Lisicką (... tu nieprzyzwoicie ????) oraz wczoraj z Lepchenko, gdzie Varvara grała tak chimerycznie i psuła od połowy 2 seta tyle piłek, ten wie że obie te wygrane Czeszki choć z pewnością wartościowe to nie wnoszą wiele co do jej szans z Beck. Bo po pierwsze Annika z całą pewnością nie dostarczy Allertovej swoimi niewymuszonymi błędami tylu pkt co ostatnie rywalki, gdyż potrafi być niczym Woźniacka brutalną ścianą nie do przebicia, po drugie wczoraj od połowy 3 seta widać było, że Czeszka oddycha już &quot;rękawami&quot; (to będzie jej 7 mecz w 7 dni !!! w tym cztery trzy setówki, to nie wróży jej dziś niczego dobrego) i tylko błędom Lepchenko i jej nie najlepszej już też kondycji zawdzięcza wygraną a po trzecie i ostatnie Niemkę rok temu tu była w finale, te korty wyraźnie jej służą ( i tak na marginesie to naprawdę Beck od dawien dawna nie zwykła przegrywać z niżej notowanymi rywalkami). Na koniec dodam, że sny, nawet te najpiękniejsze mają to do siebie, kiedyś się kończą i dziś jestem przekonany o tym, że Czeszka zakończy swój &quot;magiczny run&quot; w Luksemburgu. Za nieco mniejszą stawkę gram na 2-0 dla Beck bo kurs 2,4 wygląda bardzo przyjemnie.
Pironkova - Begu 1 @ 1,61
Bet365

Zagapiłem się trochę, gdyż bet dał na początek 1,90. Teraz niższy, ale w innych bukach można łapać jeszcze 1,7. Jak dla mnie w tym meczu faworytką i to solidną jest Bułgarka i sądzę, że kurs jeszcze spadnie.

Begu może i pokonała Vekić i Makarovą, ale oba te mecze dość śmieszne. Raz to nieregularna Vekić, a dwa to odpuszczająca Makarova. Rumunka popełnia sporo błędów, do tego kondycyjnie słabo wygląda i mimo przerwy nie wróżę jej tutaj zwycięstwa.

Tsvetana pokonała tutaj Kovinić i Krunić, posiada bardzo groźne uderzenie z backhandu i całkiem niezły serwis. Jak dla mnie jest faworytką i nie sądzę by ten mecz przegrała. Grac póki warto!

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 42/10
⚽
Jagiellonia - Pogoń
typ: 1 (handicap-1)
kurs: 4,75
buk: William Hill
wynik: 5-0✅✅✅
wygrana: 7,5j

Dyscyplina: Piłka Nożna- T-mobile Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Jagiellonia Białystok: Pogoń Szczecin
Typ: Jagiellonia (-1)
Kurs: 4,33
Bukmacher: bet365
Analiza:
Jutro w Białymstoku długo wyczekiwany dzień- otwarcie nowego stadionu Jagiellonii. Już samo to zapewni im dodatkową mobilizację. Poza tym podopieczni Michała Probierza są po prostu w lepszej formie, a gdy dodamy do tego możliwą absencję Marcina Robaka i Łukasza Zwolińskiego w Pogoni to widać wyraźnego faworyta. Myślę, że Jagiellonia strzeli co najmniej dwie bramki, zachowując przy tym czyste konto. Co prawda w Białymstoku nie ma już Daniego Quintany, ale Żubry umiały już sobie poradzić bez Hiszpana we wcześniejszych meczach. Mało jest argumentów, które przemawiałyby za Pogonią. Jednym z nich są zeszłoroczne mecze, gdy Pogoń ograła Jagiellonię 3:2 na wyjeździe i zremisowała 1:1 u siebie. Mimo wszystko spodziewam się łatwej wiktorii gospodarzy niesionych dopingiem pełnego stadionu.
dzięki @NoNamed ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 43/10
????
Polpharma - Polski Cukier
kurs: 3,12
buk: Pinnacle
wynik: 84-73✅✅
wygrana: 4,24j

Kurs na Toruń jest niski z prostej przyczyny: dosyć wysokie wygrane z poturbowanym Anwilem i Rosą. W drugim przypadku pewnie przesądziła słabsza dyspozycja Rosy, aniżeli jakaś magia ze strony Pierników. Toruń jest 3 w tbeli i buki niesłusznie go faworyzują.

Polpharma gra u siebie, kurs na nią jest zawyżony, jest drużyną o niebo bardziej doświadczoną no i pewnie będzie chciała wygrać po sromotnej porażce na wyjeździe z nowicjuszem z Kutna. Atutem Torunia jest jedynie osoba trenera Bogivevica, wygrywająca starcie z myślą szkoleniową Jankesa. Mimo to 3.12 na Pinnacle biorę z pocałowaniem w rękę, nie wierzę w kolejną wygraną torunian.
dzięki @acard2004 :spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 44/10
????
San Antonio Spurs - Miami Heat
typ: 1 (handi -5)
kurs: 1,99
wynik: 108-111 (po dogrywce) ⛔⛔
przegrana 3j

Spurs-Heat
No no taki kurs trzeba brac z pocalowaniem raczki. Miami b2b a po drugiej stronie SAS swiezutkie i wypoczete[w polowie, poniewaz &#39;polowa kadry&#39; nie poleciala na mecz z Suns a druga polowa zagrala smieszne minuty jak Parker 22 czy Diaw 19, jedynie Belinelli dorzucil do pieca swoimi 30minutai ???? ]. Dodatkowo Spurs na wlasnym parkiecie co czyni ten typ wielce prawdopodobnym o ile Pop nie wykombinuje czegos szalonego.Co mozna napisac o samym meczu? Rewanz za ostatnie finaly, nie no zartuje oczywiscie. Miami przebudowane po odejsciu Lebrona. Do kadry wskoczyl Deng, solidny zawodnik ale Heat do wielkich meczy raczej nie poprowadzi. Liderem stal sie Bosh i to on kolejny raz po kilku latach w Toronto znowu bedzie musial ciagnac ekipe na swoich plecach. Wade na wczsach na jego powazne granie bedzie trzeba poczekac prawdopodobnie do rozpoczecia PO. Co slychac u Spurs? Wszystko okej, stary sklad, wszyscy znaja sie na pamiec nie ma mowy o zadnej przebudowie. Chce sie rzec dwie druzyny na zupelnie przeciwnych kierunkach. Bedzie to spotkanie przedsezonowe ale powinno wyraznie pokazac kto obecnie jest w jakim miejscu. Moim zdaniem pewne zwyciestwo Spurs.

Spurs -5 2,02 marathonbet

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
45/10
⚽
Newcastle - Leicester
typ: 1 (ah-1)
kurs: 3,1
buk: Bet365
wynik: 1-0
zwrot 3j

Newcastle - Leicester 1 2.20 Bet365
Uwaga! Typ weekendu nadchodzi wielkimi krokami. Gram tutaj na przełamanie fatalnej passy srok i wszystkim czytającym ten wpis serdecznie polecam obstawianie na gospodarzy tego meczu za grube pieniądze, tak jak robię to ja. 7 meczów, 4 remisy i 3 porażki - bilans niegodny pozazdroszczenia dla kibiców, włodarzy i wszystkich innych dobrze życzących zespołowi Newcastle United. Ostatnie 2 mecze jednak mogą napawać jakimś optymizmem, mecz ze Stoke na Britannia Stadium, dużo okazji bramkowych, słupki, poprzeczki, jednak porażka 1-0. Ostatnie spotkanie, też wyjazdowe, ze Swansea zremisowane 2-2 po bardzo wyrównanej grze, poprawa widoczna gołym okiem. Przejdę teraz do sedna dlaczego Newcastle. 2 lata temu mieli podobną fatalną passę, ok 6 czy 7 meczów bez wygranej grali na St James’ Park z Wigan, wygrali 3-0, rok temu podobnie, passa bez zwyciestwa pięciomeczowa i następuje przełamanie, także mecz domowy, przeciwnikiem Cardiff, wynik 3-0. Teraz przeciwnikiem jest beniaminek Lester, który miał świetny początek jednak teraz gaśnie i będzie gasł myślę z meczu na mecz. Rywal dla Newcastle United wyborny jak i kurs na to spotkanie. Gorąco polecam!

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 46/10
????
Indiana - Dallas
wynik: 98-93✅✅

Sacramento - Maccabi
typ: Sacramento 1-st Half -10,5
wynik: 39-28 ✅✅

kurs: 2,68
wygrana: 5,04j

@Konar na pewno zgodze sie, ze mecze przedsezonowe to nigdy nie jest jakas tam pewna sprawa i trzeba uwazac ale jakos nie uwazam by Heat mieli sie jakos niewyobrazalnie spinac bo po prostu moze brakowac dzisiaj minut. graja b2b wiec spolestra moze zluzowac wade bosha i denga [nie twierdze, ze tak bedzie] albo w najgorszym wypadku po prostu zlimitowac im minuty. W Spurs kazdy zawodnik jest grozny+ graja na wlasnym parkiecie i rownie dobrze oni tez moga sie spiac by kolejny raz potwierdzic dominacje ? Takie gdybanie, jak skonczy sie mecz beziemy wiedzieli wiecej ale po prostu patrzac na sklad, okolicznosci i miejsce jestem zdania, ze to Spurs sa faworytami.

Jeszcze takie dwa male oneshoty bo kursy ciekawe Dallas dzisiaj takze gra b2b i prawdopodobnie cala pierwsza piatka Mavs nie zagra, nie moge kompletnie znalezc potwierdzenia slow trenera ale jestem przekonany, ze kilka dni temu widzialem jego wypowiedz, ze z Cavs zagraja normalnie a z Indiana bedzie odpoczynek [tutaj insider Mavs podobne wnioski https://twitter.com/EarlKSneed/status/523286832792862720 ] Indiana to nie sa jakies tuzy, ale wlasny parkiet + rywal na b2b = to powinno sie udac

Indiana -3 2,04 marathonbet

Maccabi gra dzisiaj b2b i nie mam pojecia jak oni zareaguja na takie cos bo w ich lidze do takich rzeczy na pewno nie dochodzi. Wczoraj dosc waska rotacja, granie po 35 minut starterami wiec czuje, ze dzisiaj moze brakowac sil. Portland do polowy prowadzilo z nimi 23 punktami, Sacramento to zadna solidna ekipa ale na zagranicznych dalej powinno na luzie starczyc. Dalej mamy doczynienia z roznica minimum 1-2 klas wiec taka linia powinna byc do zabicia.

Kings -10,5 1 polowa 1,88 marathonbet
dzięki @easy ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 47/10
⚽
Deportivo - Valencia
typ: 2 (ah-1)
kurs: 2,5
stawka: 5j
wynik: 3-0⛔⛔
przegrana: 5j

Deportivo jest naprawdę słabiutkie. Masa błędów w obronie sprawia, że uzyskanie korzystnego rezultatu w meczu często jest niemożliwe nawet przy niezłej grze w ofensywie. Głupio to zabrzmi, ale sprawdziłbym Wilka na defensywnym pomocniku od początku meczu. Z przodu jakości może nie wnosi, ale potrafi wykonywać brudną robotę.

Valencia ma świetny początek sezonu. Fajnie grają pod każdym względem. W tym sezonie liga będzie jeszcze ciekawsza, bo o czołowe lokaty będzie bić się więcej drużyn. To zawsze podnosi poziom całej ligi.

Przerwa reprezentacyjna potrafi utrudnić typowanie, bo to jest ten czas, kiedy sporo ekip łapie drugi oddech i przy lekkiej korekcie potrafi zrobić znacznie więcej na boisku. Obawiam się jednak, że Deportivo to nie wystarczy. Dzieje się praktycznie to samo, kiedy spadali z ligi. Przegrywali, przegrywali, przegrywali (myślałeś, że nie mogą cały czas przegrywać), a oni dalej przegrywali. Jutro też przegrają.

Deportivo - Valencia
Valencia -0,5 1,87 Bet365
Deportivo-Valencia

Jedyny zakład na tę kolejkę, a grany już dwa tygodnie temu, ale moim zdaniem jest to zdecydowanie najlepszy. Dla Valencii ta przerwa reprezentacyjna to na pewno nic dobrego, ale myślę, że mimo wszystko nic złego się w tym czasie nie stało. Kilku zawodników pograło w reprezentacjach, a niestety wypadł ze składu na mecz w A Corunii, Andre Gomes. Ciekawi mnie kto zastąpi go na środku pomocy, ale być może cofnięty zostanie Dani Parejo, a za napastnikiem zagra Piatti czy Feghouli. Niby są i bardziej predestynowani zawodnicy do gry na mediapunta, ale akurat ich obecność tam by mnie nie zdziwiła. W ataku Paco, który jest w genialnej dyspozycji i w reprezentacji również ładuje i dystansuje Diego Coste.
Depor w katastrofalnej dyspozycji. Przede wszystkim zawala wszystko obrona czyli powtórka z sezonu 12/13, gdzie tracili mnóstwo goli. Do kadry meczowej wracają chociażby Cuenca, ale i Juan Carlos i Insua, a dalej w tej kadrze jest Cezary Wilk. U siebie Depor myślę, że na murowanie się nie nastawi, ale czy to lepiej dla nich? Trudno powiedzieć, bo jak grają defensywnie, to problemem wielkim nie jest przebicie ich linii obronnej, a jak zagrają bardziej ofensywnie to stworzą rywalowi szansę na kontry, bo nie są na tyle mocnym zespołem by spokojnie kontrolować przebieg meczu z VCF. Valencia z kolei fajnie gra, bo nie forsuje tempa gry i nie ładuje nie wiadomo jakiego posiadania piłki, a wykorzystuje po prostu swoje szansę w grze i atakuje z głową. Dla mnie mega bet i trzeba mocniej przyłożyć.

Valencia over 1,5 @ 1,83 Bet365

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
48/10
⚽
Marsylia - Tuluza
typ: 1 (ah-1)
kurs: 2,07
buk: bet365
stawka: 4j
wynik:2-0✅✅
wygrana: 4,28j

Marsylia - Toulouse

W dzisiejszym spotkaniu Marsylia będąca w niezłym gazie na 7 ostatnich spotkań wygrali wszystkie 7 spotkań :!:. zajmują pierwsze miejsce z 4pkt. przewagą nad PSG jeśli wygrają będzie to juz 7pkt. Tuluza na siedem ostatnich wyjazdów zanotowali dwie wygrane i pięć porażek. Marsylia będzie dziś grała pełnym składem, natomiast goście przyjeżdżają bez Matheusa, Spajica, Didota,Romana i Tisseranda. Forma Gignaca napawa optymizmem do zagrania tego typu już 9 trafień w tym sezonie. Widać tutaj już rękę Bielsy gra przypomina tę z Bilbao gdy ich prowadził i doprowadził bardzo daleko.

Zwycięstwo Marsylii @@ 1.70
dzięki @Doberman ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 49/10
????
Houston - Golden State
typ: 1 (ah-3)
wynik: 90-83✅✅

????
Klizan - Kozlov
wynik: 2-0 ✅✅

kurs AKO: 2,22
wygrana: 3,66j

Houston spotyka sie dzisiaj z GSW na neutralnym terenie w Teksasie[ Houston ma rzut beretem czego nie mozna napisac o GSW wiec to rakiety powinny czuc sie jak u siebie w domu]. Prawdopodobnie do skladu wracaja Harden i Howard, ktorzy w ostatnich meczach odpoczywali[normalnie trenowali w ostatnich dniach]. Trener GSW dal znac, ze dzisiaj powinien zlimitowac niektorych graczy i dac szanse ostatnim zawodnikom z lawki [https://twitter.com/Rusty_SFChron/st...0716544483328] Moim zdaniem sprawa wyglada jasno.

Houston -4 2,25 Bet365 4/10
Klizan (-6) - Kozlov @ 3,36 Pinnacle Sports

Obok tego kursu nie można przejść obojętnie. Przecież Kozlov to jeszcze dzieciak, techniki może mu nie brakuje i ma potencjał, ale siłowo na pewno odstaje i to bardzo dużo. Bukmacherzy pewnie kierowali się ostatnim finałem challengera wystawiając te kursy, ale tamten turniej nie miał nic wspólnego ze sportem, kto oglądał ten wie. W każdym razie w finale jak tylko Querrey zagrał mocniejsze uderzenie to Kozlov nie wiedział co się dzieje, a i tak Sam grał na mniej niż 50% jak na moje oko. Jeżeli tylko Klizan nie zlekceważy jutro przeciwnika to powinno się to zakończyć jego łatwym i szybkim zwycięstwem. Nie wierzę że tenisista pokroju Klizana, który ma na rozkładzie Nishikoriego, czy też toczył piękny bój z Berdychem na US Open, a ostatnio pokonał Nadala odda dzieciakowi więcej niż 5 gemów. 6-3 6-2 jest jak najbardziej prawdopodobne, jeśli tylko Klizanowi będzie się chciało, a wersja bezpieczna czyli -4,5 gema po kursach koło 1,80 to dla mnie mega promocja. Przecież między nimi jest póki co przepaść jeśli chodzi o umiejętności ...
dzięki @easy &amp; @bezstronny :browar565:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 50/10
Trefl Sopot - Chemik Police
typ: 2 (-1,5 seta)
kurs: 2,0 (złapany wcześniej, obecnie 1,9)
stawka: 4j
wynik:2-3 ⛔⛔
przegrana: 4j

PGE ATOM Trefl Sopot - Chemik Police
Mecz na szczycie zamykający kolejkę.

ATOM gra na razie przeciętnie. Powroty Leys i Matiaskovej z kadry raczej nic nie zmienią. Kłopoty na skrzydłach przede wszystkim. Kaczorowska gra w zależności od formy dnia, Miros (Podolec) w pierwszym meczu widziałem, że chodziła do ataku kompletnie nie w tempie. McClendon na razie z taką grą powalczy o status największego niewypału transferowego w czołówce OL.

Jak wejdzie Leys to poprawi się przyjęcie, ale w ataku Charlotte prawdopodobnie jest daleko od dobrej dyspozycji. Z kolei Matiaskova to kompletny drewniak w przyjęciu, choć teoretycznie może wzmocnić atak ze skrzydeł (technicznie jednak jest cienka i często zrywa ataki marnując swój zasięg). Damaske grała na razie z pewną bojaźnią i w atakach wybiera najbezpieczniejsze zagrania, a to z Chemikiem nie zadziała. Środkowe już lepiej, Cooper się wyróżnia. Bełcik gra jak Bełcik z ostatnich lat (przeciętnie).

Chemik też jeszcze daleko od dobrej formy - nie ma co się oszukiwać. Liczę, że dziś będzie rozgrywała Ognjenović, bo poziom gry Rabki przeszedłby, ale na zapleczu OrlenLigi. Kowalińska chyba jest w przeciętnej formie, dlatego po przekątnej spodziewałbym się Malagurski (Bjelica chyba średnio-gotowa jeszcze, ale kto wie), która też raczej nic wielkiego nie gra. W dobrej dyspozycji jest Werblińska, a także środkowe (nawet bez Veljkovic) i liczę, że to będzie robiło znaczną różnicę.

Wydaje mi się, że Chemik w tym momencie jest lepiej zorganizowanym zespołem, troszkę lepiej podbijają, będą miały więcej kontr, no i w tych sytuacyjnych piłkach powinny mieć więcej argumentów. Mecz wyjazdowy, OrlenLiga, mogą dziać się cuda, ale jak obędzie się bez takich rzeczy to Chemik wróci do Polic z kompletem punktów.

Moje propozycje:
Chemik Police -1.5 --- 1.90 @ Bet365

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 51/10
????
Kvitova - Rawańska
wynik: 0-2 ⛔⛔

Lajovic - Sousa
wynik: 2-0⛔⛔

⚽
Chelsea - Maribor
typ: Maribor nie strzeli
wynik: 6-0 ✅✅

kurs AKO: 2,87
przegrana: 3j

Kvitova 1.30

Polka w tym starciu nie ma żadnych argumentów. Czeszka jest aktualnie w najwyższej półce Mastersa. Petra ma podanie, agresje, siłę i pewność siebie. Polka z tych wymienionych wyżej argumentów przedstawionych na korzyść Czeszki posiada aktualnie brak wiary, brak kończącego uderzenia, kiepskie wręcz dziecinne drugie podanie, obronę która jest dziurawa jak szwajcarski ser! Petra zniszczy i obnaży mankamenty Polki.
Dyscyplina: Tenis ATP Walencja
Godzina: 12:00
Spotkanie: Sousa - Lajovic
Typ: Sousa
Kurs: 1.52
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Wczoraj dawałem bet na 2-0 dla &quot;koksa&quot; Rafy z włoską cipką Bollelim, ale widzę wielu ludzi dało sobie wtłuc do głowy teorie, że Rafa nie jest topi fit i grało różne gówna handicapowe czy też na sety na włoskiego handlarza, kiedy każdy winien widzieć jak wiele dzieli obu panów. Dziś (jutro) rzeczy mieć się będą podobnie. Faktem jest, że Sousy i Lajovica nie dzieli tak wiele, ale kiedy mówimy o graniu w hali, ta różnica pomiędzy nimi robi się gigantyczna. Jest późno nie chce mi się rozpisywać, więc ujmę sprawę krótko i zwięźle, każdy inny wynik niż gładka wygrana Sosy winna być rozpatrywana w kategorii sensacji (ich wyniki w hali dzieli przepaść). 1,52 biorę singlem i po 2,4 biorę lżej w Marathonie 2-0 na Sousę. Dziś nieźle pograł debla z Leo Mayerem (ojebali debel nr 1 Peya/Soares) a do tego rok temu po kwalifikacjach tutaj w 1 rundzie ojebał GGL. Dla mnie po tym kursie hit.
Chelsea - Maribor
Maribor nie strzeli @1.60 Bwin

Dość dobry kurs na to zdarzenie. Londyńczycy ich zdominują i nie wiem, czy Słoweńcy oddadzą choć jeden celny strzał, by zagrozić jednemu z lepszych bramkarzy na świecie.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 52/10
Zaksa - Resovia
wynik:0-3✅✅

Jastrzębski - Będzin
typ: 1 (-2,5 seta)
wynik: 3-1⛔⛔

kurs AKO: 2,75
buk: Unibet

ZAKSA - Resovia @ 1,61

Kędzierzyn w totalnej rozsypce. Bez Ruciaka przyjęcie wygląda baaardzo słabo, Kooy zawodzi na całej linii, a Zatorski całego boiska nie pokryje. A Resovia ma kim straszyć na zagrywce. (Penczew, Schops, flot Nowakowskiego). Przyjęcie jest o tyle kluczowe w tej sytuacji, że ZAKSA ma styl gry zero-jedynkowy. Jak jest przyjęcie to grają szybko i skutecznie, a jak nie, to dzieją się takie rzeczy jak w Bełchatowie, czyli łomot bez chwili z wynikiem na styk. Resovia w tej chwili jest lepszą drużyną.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
⚽
Metalist - Legia

# 53/10
typ: 0-0 HT
kurs: 2,7
wynik: 0-1⛔⛔

# 54/10
typ: 0-0 FT
kurs: 9
stawka: 1j
wynik: 0-1⛔⛔
przegrana: 1j

Remis w spotkaniu Legii będzie dla nich bardzo korzystny, bo nadal będą na szczycie w tabeli, a jeszcze rok temu nie marzylibyśmy by wygrać z Metalistem, który był w czołówce ligi ukraińskiej i bił się z Dynamem, Dnipro i Szachtarem. Obie drużyny osłabione w ofensywie szczególnie, więc przynajmniej do przerwy przewiduję 0-0. Legia będzie przyczajona na kontry, a Metalist nic ciekawego nie gra w pozycyjnym będzie im ciężko. Fajny kurs, bo liczyłem na mniejszy.

0-0 HT @2.75 WilliamHill

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 55/10
????
Andujar - Lajovic
kurs: 1,68
stawka: 6j
wynik: 2-0✅✅
wygrana: 4,08j

Dyscyplina: Tenis, ATP Walencja
Spotkanie: Pablo Andujar - D. Lajovic
1.72
23.10 13:00
Unibet
Analiza
Jutro kolejne spotkania turnieju ATP w Walencji, reprezentant gospodarzy, Pablo Andujar zmierzy sie z Serbem Lajovicem. W moim odczuciu bukmacherzy za mało faworyzuja tutaj reprezentanta Hiszpanii. Pablo w pierwszej rundzie turnieju bez najmniejszych problemów ograł Tomasa Berdycha, sprawiajac przy tym nie mala niespodzianke. Juz podczas turniejów w Chinach Pablo sprawial bardzo dobre wrazenie, nieszczesliwe losowania nie pozwalaly mu rozwinac skrzydel. W Pekinie przegrał w II rundzie z Dimitrovem, natomiast w Szanghaju już w I spotkaniu z Isnerem po trzysetowej batalii. Lajovic, jeszcze do niedawna tylko i wylacznie challengerowiec, probuje w ostatnim czasie swoich sil w turniejach ATP. Wobec jednak swojej mizernej formy powrocil ostatnio do challengerow, gdzie jednak nie zachwycal, I runda w Metz i cwiercfinal w Taszkiencie, to jego osiagniecia. Serb wyraznie znajduje sie w dolku swojej formy. Hiszpan powinien to wykorzystac, tym bardziej, ze wydaje sie byc w duzo lepszej formie.
dzięki @radomiak1910

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 56/10
:hokej:
Oilers - Capitals
typ: 2 (OT)
wynik: 3-2⛔⛔
Ducks- Sabres
typ: 1 (-0,5 RT)
wynik:4-1✅✅
kurs AKO: 2,48
buk: Pinnacle

Washington Capitals (-1) OT
vs Edmonton Oilers

▶ [2.320 ]
Bukmacher:
Pinnacle Dziś odważnie, ale asekuracyjnie. Oilers witają dziś w Rexall Place paczkę Ovechkin &#39;a. Ostatnio moje przeczucie mnie nie myliło i to gracze z Edmonton byli góra, myślę jednak, że to bardziej skutek słabej postawy graczy z Tampy aniżeli początek wielkiej formy gospodarzy. Capitals od początku sezonu grają dobry hokej. Poprzednie gry pokazują, że to gracze z Waszyngtonu raczej regularnie są góra w bezpośrednich potyczkach obu zespołów. Co można powiedzieć o grze Oilers? A no nic dobrego. Powtórzę się pisząc, ze wygląda tragicznie. O ile udaje im się strzelać to z obroną własnej bramki mają wyraźne problemy. Capitals od początku sezonu grają bardzo równo. Dziś grają drugie spotkanie poza własną halą, jeśli poradzili sobie z Bruins to kim są dla nich Oilers? Liczę na dobrą postawę graczy z Waszyngtonu i ide w kierunku bezpiecznego handicapu po kursie moim zdaniem wartym uwagi.​
Anaheim Ducks- Buffalo Sabres
Ducks 60&#39; @ 1,53 b.win

Jeśli mam porównywać Ducks i Sabres, zmieściłbym się w jednym zdaniu. Wystarczyłoby napisać że Kaczory to drużyna o dużo większym potencjale, mająca o 2 klasy lepszych zawodników na każdej pozycji względem Szabel. Oczywiście że jest to prawda, do tego dochodzą argumenty typu własnego lodowiska i bardzo dobrej formy. Generalnie wszystko przemawia za Ducks. Pomimo tego że za podopiecznymi Briana Burke nie przepadam za bardzo muszę przyznać że jest to drużyna z wielką klasą. Ostatnie, łatwe zwycięstwo nad przyzwoitymi Blues robi na mnie wrażenie. Bardzo dobrze uzupełniają się Getzlaf i Perry którzy łącznie zdobyli już 7G i 8A w 12 GP. Znakomicie do drużyny wprowadził się Ryan Kesler który zdobył 2G i 3A w 6GP. Śmiało można stwierdzić że Getz ma wreszcie godnego zmiennika na swoją pozycję właśnie w postaci 30-letniego Amerykanina. Co można powiedzieć dobrego o drużynie Sabres? Tak naprawdę nic. W tym sezonie tylko jedno zwycięstwo i to nad drużyną równie słabą bo Huraganami i Północnej Karoliny.
Warto napomnieć że drużyny które dziś się spotkają, miały przyjemność zagrać już razem w tym sezonie. Właściwie to przyjemność grania miała tylko jedna strona, ponieważ Ducks łatwo wygrali 5:1 oddając 44 strzały na bramkę Enroth&#39;a przy &quot;aż&quot; 12 strzałach Sabres. Myślę że dziś będzie podobnie i łatwe 2 punkty zainkasują gospodarze z Honda Center.

Do góry Bottom