>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Ciekawe typy z FB

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
77/10
????
Dodig/Melo - Matkowski/Melzer
Typ: 1
wynik: krecz - zwrot
Tsonga J-W. - Nishikori K.
typ: 2
wynik: 1-2✅✅
kurs AKO: 2,45 (1,61)
buk: Comeon
stawka: 5j
wygrana: 3,05

Dodig/Melo - Matkowski/Melzer
Typ: 1
Kurs: 1.55
Stawka: 4/10
Sprawa jest prosta. Dodig i Melo walczą o Londyn, natomiast Matkowski z Melzerem grają jednorazowo razem w tym turnieju i o nic (prócz kasy) nie walczą. Dlaczego ten mecz wydaje się być pewniejszy? Bo Matkowski/Melzer to z całym szacunkiem zlepiona na ostatnią chwilę para, niezgrana ze sobą, w przeciwieństwie do przeciwników, jakich mają Klaaseny.
Tsonga J-W. - Nishikori K. 2 @1.87 Bwin
Tsonga mimo, że gra u siebie, powinien pożegnać się z kortami w Paryżu już jutro. Kei wrócił po przerwie i od razu pokonał świetnie ostatnio dysponowanego Robredo w 3 setach. Tsonga stracił seta z naprawdę kiepskim w tym roku Melzerem. Jo od US Open nic dobrego nie gra, notuje porażki z znacznie słabszymi rywalami. Kei po finale US Open w Azji wygrał 2 turnieje - w Kuala Lumpur i Tokio, Szanghaj odpuścił. Teraz przygotowuje się do finałów ATP i z pewnością chciałby jeszcze porać na hali. Stawiam na jego zwycięstwo.
dzięki @Ksabi &amp; @saltan

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 78/10
????
Minnesota - Detroit
kurs: 2,75
buk: Pinnacle
stawka: 3j
wynik: 97-91⛔⛔
przegrana: 3j

Nocka na dużym plusie wiec bawimy się dalej. Na dziś szykuje jeden typek bo nie ma dużo meczy dzis w nocy ;pp Zaczne od pytanka. czy buki na prawde porąbało z tymi kursami na Minessotę z Detroit?
Podobnie jak lukascash (pzdr kolego)) sądze że to Detroid postawi dziś solidną obrone i wykorzysta swoje sytuacje czym zaskoczy wielu &quot;ekspertów&quot; , również na tym forum. Z powodów kontuzji odpadną Wiggins i Martin więc dwójka podst. zawodników. Musze to komentować? Jeśli do tego uda się powstrzymać tego ruchliwego kurwibąka Rubio oraz nie da się pograć Youngowi, to Pistons mogą powalczyć. A mają twardy silny i mężny skład z genialnym Smithem (w tamtym meczu co był 25 pkt) i Drummondem który jest reprezentem USA jakby co więc zna sie na rzeczy ;] Minnesota będzie dobra ale jeszcze nie w tym sezonie, teraz pogubia troche punkcików, dziś będzie ku temu okazja a ja wydoję troszke zielonego mleczka z bet-at-home ;]] Jutro z rana basen wiec obejrze tylko mecz Orlando z Wizards o polnocy i tym którzy tak wierzą w czarodziejów radze sie uspokoić bo to może być nieprzespana noc. Orlando bez Oladipo potrafi grać w koszykówkę, ja stawiałbym na kolejną niespodziankę Orlando +4,5, ale nie pytajcie mnie dlaczego. Mój nos typera mi to podpowiada ale to tylko tak pisze, moze sie komus przyda. pzdr

Minnesota - Detroit 2 2.75 bet-at-home. Patrzcie wszyscy co znalazłem hahaha

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 79/10
:hokej:
Colorado Avalanche - New York Islanders
typ: 1 (60`)
kurs: 2,28
buk: Marathonbet
wynik: 5-0 ✅✅
wygrana: 3,84j

Colorado Avalanche - New York Islanders

Isles rozpoczynają road trip po Zachodzie i na pierwszy ogień odwiedzą Denver i tamtejszych Avalanche. Gospodarze to zespół wielce utalentowany, począwszy od Warłamova między słupkami, skończywszy na Landeskogu czy też McKinnonie prezentują sie bardzo okazale, jednakże na początku tego sezonu coś w tej ekipie jeszcze nie &quot;trybi&quot; tak jak powinno. Ich dzisiejszy rywal, ekipa z Long Island to również team perspektywiczny. W odróżnieniu jednak do Avs to Isles rozpoczęli ten sezon przyzwoicie, przegrali jak na razie tylko trzykrotnie co usadawia ich w czele ligowej tabeli. Między słupkami u gości stanie Johnson, nominalny backup Halaka broniący na całkiem przyjemnych statach, otrzymał dzisiaj szanse po ostatnich słabych występach swojego startera. Zadanie przed nim nie będzie dziś proste, ponieważ sezon powoli sie rozkręca, a wraz z nim powinni rozkręcić sie Avalanche, którzy przed rokiem sezon rozpoczynali od mocnego uderzenia by w dalszej fazie nieco przystopować. Wygląda więc na to że mamy do czynienia z sytuacją odwrotną. Gospodarze są głodni gry, świadczy o tym świetna dyspozycja Warłamova, który bronił ostatnimi czasy naprawdę solidne, oraz oddane aż 48 strzałów na bramkę Millera we wygranym okazale meczu z Canucks. Dzisiaj w moim odczuciu postawią kolejny krok naprzód i pewnie pokonają nieco gasnących Wyspiarzy na własnej tafli.
Avalanche 60&#39; 2,18 Pinnacle
dzięki @Piscatella

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 80/10
????
Laboral - Galatasaray
typ: Bertans over 11,5 ✅✅
kurs: 1,9
buk: Unibet
stawka: 2j
wygrana: 1,8j

Średnio podobają mi się dzisiejsze mecze, dlatego nie będę grać na zwycięstwa, handicapy itd tylko na zawodnika. Davis Bertans, silny łotewski skrzydłowy, dla którego jest to pierwszy sezon w Laboralu. W tym sezonie Euroligi jest to zawodnik pierwszej piątki. Gra około 30 minut. Na własnym parkiecie z Neptunasem rzucił 20 pkt z czego aż 4 &quot;trójki&quot;. W wyjazdowym meczu z Olympiakosem tylko 8 pkt, ale wiadomo jak Olympiakos potrafi bronić, zresztą Laboral w tamtym meczu rzuciło tylko 57 pkt.
Myślę, że dziś w starciu z Galatą Bertans swoje rzuci - przynajmniej te 15 pkt jak nie więcej.

Linia ustawiona przez Uni.bet na niego to 11.5 dlatego z pełnym przekonaniem gram overa. Wystarczyłoby, że w każdej kwarcie rzuci &quot;trójkę&quot;.

Bertans over 11.5 pkt
kurs: 1.9
stawka 5/10
dzięki @komos84

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 81/10
⚽
Deportivo-Getafe
typ: Karim Abdoul Yoda strzeli gola ⛔⛔ (tak blisko)
kurs: 8,5
buk: bet365
stawka: 1j
przegrana: 1j

Deportivo-Getafe
Nie gram na żadną z drużyn, ale poszukałem tego, co już chciałem zrobić tydzień temu. Karim Abdoul Yoda to motor napędowy Getafe i naprawdę z miłą chęcią oglądam tego Franczua. Jak patrzę na dotychczasową jego grę, to aż dziw, że do tej pory grał w Sionie i Astrze(Rumunia). 2 gole i 1 asysta = brał udział przy połowie bramkowych akcji Getafe w tym sezonie, a przecież nie grał we wszystkich meczach. Bardzo dobra lewa noga, ciekawy drybling i jest to taki błyskotliwy zawodnik, na którego trzeba uważać. Jako, że Getafe będzie miało miejsce do kontr, bo Depor u siebie raczej bronić się przeciwko gościom i to tej klasy bronić nie będzie, to liczę na kilka szans dla Francuza. Chciałem na jego gola zagrać już tydzień temu, ale mecz z Atleti mnie wyhamował, bo wiadomo, jak ciężko strzelić Rojiblancos cokolwiek. Teraz kurs moim zdaniem kompletnie z dupy, bo dla porównania WH wystawia niecałą połowę tego.... Moim zdaniem grzechem byłoby nie spróbować, nawet za minimalną stawkę.
Karim Abdoul Yoda strzeli gola @ 9,50 Bet365

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
Podsumowanie października

kupony wygrane:36 (44,4%)
kupony przegrane: 44 (54,3%)
zwrot:1 (1,3%)
zysk: 28,41j

[yeld: 11,4%

stan kasy od początku gry: ✅1,05j

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 1/11
Calgary Flames - Nashville Predators
typ: 2 (60`)⛔⛔
kurs: 2,35
buk: bet365
przegrana 3j

Calgary Flames - Nashville Predators 60&#39; @2.35 Bet365

JuanRoman08 już napisał analizę do tego meczu więc ja tylko dodam, parę słów. Spodobał mi się ten bet do grania już wczoraj. Calgary nie gra cudownie, a większość zdobytych punktów to zasługa duetu bramkarskiego Ramo, Hiller. Wiadomo, że bramki same się nie zdobędą. Żeby mecz wygrać trzeba też coś strzelić. Lista kontuzji po stronie Calgary jest długa więc czekałem do tego momentu czy coś się zmieni. Jednak żadnej decyzji do tej pory nie podjęto. Na liście kontuzji znajdują się na chwilę obecną Colborne, Setoguchi, Backlund, Stajan, Raymond - którzy według moich obliczeń stanowią 22% udział w strzałach na bramkę, 26% udział w zdobytych golach i 28% udział przy asystach. Jest to więc dosyć poważne osłabienie. Mimo iż to czy Colborne i Setoguchi dzisiaj nie wejdą na lód nie jest pewne ja również spróbuje zagrać na Preds ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
#2/11
p. ręczna
Tunezja - Polska
typ: over 55,5
kurs: 1,92
wynik: 23-25⛔⛔
przegrana: 5j

01 Nov 2014, 17:00 Handball » World » Friendly International » Tunisia - Poland
over 57
2,11
Bet365

Grac panowie jak nic- bet daje nam promocje po takim kursie taka linia....Mecz towarzyski wiadomo ze zabijania w obronie nie będzie jest dużo testowania- zagrywek ostawień(pod imprezę docelowa)- co pokazało juz pierwsze spotkanie obu ekip.Wygrane przez gospodarzy 31-30. Caly mecz pod dyktando gospodarzy do przerwy 18-12 u siebie zawsze groźni- chcą sie pokazać, graja bardzo ofensywnie a jak nie idzie to i sa kontrowersje czasem sedziowie pomogą- ostatnia akcja naszych... W 2 połowie twardsza obrona i dopiero gonitwa naszych i robienie czegoś z niczego czyli nasza polska specjalność nerwówka w końcówce.Dzisiaj myślę zrewanżujemy sie Tunezyjczyka i wygramy -ale obie ekipy powinny rzucić w granicach 27-30 bramek sam mecz pewnie będzie na styku i zdecyduje znowu końcówka.Tutaj mamy opcje zwrotu jak pograłem także linie o kilka goli mniejsza Powodzenia.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 3/11
⚽
Hull - Southampton
typ: 1 (ah 0)
kurs: 2,98
wynik: 0-1⛔⛔
przegrana: 2j

Hull - Southampton

Nie bardzo rozumiem dlaczego na Southampton jest tak niski kurs, no w zasadzie to rozumiem - masówka - ale kurs początkowy 2,05 też wystawiony po to, żeby zwabić jak najwięcej typerów. Rozumiem gdyby taki kurs wystawiono przeciwko jakiemuś słabiakowi typu Burnley albo QPR, ale przeciwko Hull? Ok, Southampton gra rewelacyjnie, strzela bramki i odnosi efektowne zwycięstwa, ale ta dobra forma nie będzie u nich wiecznie trwać i będą się potykać na słabszych rywalach. Hull spisuje się ostatnio bardzo dobrze. Wywieźli dwa remisy z trudnych terenów - Anfield i Emirates. Na KC Stadium mają bilans 1-2-1. Wygrali z Crystal Palace, co nie jest jakimś nie wiadomo jakim wyczynem, ale także zremisowali z kolejną rewelacją sezonu - West Hamem, oraz ze Stoke (prawie cały mecz grali w dziesiątkę i bramkę stracili dopiero w końcówce). Do tego przegrali z Man City 2:4 i potrafili stworzyć bardzo dobre widowisko. Przegrywali 0:2 by doprowadzić do wyrównania 2:2. Po stronie Hull na pewno stoi atut własnego stadionu, gdzie rywalom z reguły gra się trudno. Rok temu kilku faworytów pogubiło tutaj punkty. Southampton jest faworytem, ale na ich niekorzyść działa fakt, że grają na wyjeździe. Dla Świętych będzie to już trzeci mecz w ciągu tygodnia. W środę grali w COC, gdzie nie bez problemów pokonali Stoke. Prawie cały skład stanowili gracze podstawowi, więc mogą oni odczuwać zmęczenie. Przypomnę, że od początku sezonu Southampton gra praktycznie cały czas tym samym składem, niezależnie od tego czy to liga czy puchar. Prędzej czy później wyjdzie zmęczenie.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 4/11
⚽
Elche - Espanyol
typ: over 2,5
kurs: 2,57
buk: Oddsring (zaczynam grę o bonus ;))
wynik: 2-1 ✅✅
wygrana: 4,71j

Odpuszczam hity i lecę do starcia Elche z Espanyolem. To będzie wyrównany mecz. Gospodarze będą głodni zwycięstwa, ale Espanyol postawi mocny opór. Elche w poprzednim sezonie słynęło z solidnej defensywy, ale ten sezon jest tego totalnym zaprzeczeniem. Mówi się, że dla beniaminka to właśnie drugi sezon jest najtrudniejszy. Ta reguła potwierdza się w przypadku gospodarzy. Kanarki to ligowy wyjadacz, więc o ich los jakoś specjalnie się nie martwię. Spotkanie w teorii nie zapowiada się fascynująco. Elche na pozycji spadkowej, a Espanyol kołysze się gdzieś w środku ligowej tabeli, gdzie bliżej im do dna niż do pucharów. Ja jednak w takich meczach czasami dostrzegam ukryty potencjał. W overy w meczu Levante z Almerią ładować się nie chcę, bo mam w pamięci mecz Almerii z Bilbao, ale za to over na koniec dnia wygląda bardzo soczyście. Wśród tych wszystkich spotkań pokroju Bilbao - Sevilla, to Elche z Espanyolem jest jak fajna laska, która podpiera ścianę na imprezie. Podbijam do niej.

Elche - Espanyol
Over 2,5 2,73 Pinnacle
dzięki @Ramzesa :spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
#5/11
????
Knicks - Hornets
typ: 1 ✅

Washington Capitals - Arizona Coyotes
typ: 1 ⛔

kurs AKO: 2,71
buk: Oddsring

Trójkąty nie zadziałały w wykonaniu NYK i doszło do wstydliwej porażki z Bulls na otwarcie sezonu, by błyskawicznie zafundować swoim fanom rollercoaster i utrzeć nosa Cleveland. Mina Lebrona po meczu mówi wiele. Nowojorczy pięknie popsuli powitanie Kinga na swojej ziemii. To jest właśnie piękno tej dyscypliny sportu i tejże ligi

Piszę z telefonu:/
Nowojorczycy mają do zmazania plamę z meczu otwarcia i zagrania z pełnym zaangażowaniem w Madison Square Garden. Pora meczu normalna, żadne popołudnie. W zespole dobre nastroje i wiara w siebie po utarciu nosa wysoko mierzącym Kawalerzystom. Śmiejecie się z rosteru NYK, ale na parkiecie nie wygląda to tak źle jak na papierze i Melo z kolegami sprawią jeszcze nie jedną niespodziankę w RS.
Do NY przyjeżdżają szerszenie, które nie zachwycają formą. Z Bucks wygrali przez dziwną niemoc tych pierwszych goniąc wynik. Z Memphis wogóle kiepskie widowisko stworzyły oba zespoły.
Stawiając na Knicks bałbym się o to, że Kemba Walker i Lance Stephenson ambicjonalnie odpalą w swoim Nowym Jorku. Grają jednak obaj poniżej oczekiwań, a statystyki mają po pierwszych meczach tragiczne. Nic nie wskazuje na to, że dziś odpalą grając back to back 0 rest.
O Carmelo Anthonym gdzieś znalazłem, że przeciwko Hornets wykręca jakieś potężne średnie punktowe ok 30pts per game. Więc raczej Melodrama bym się nie spodziewał, a to że zaczął oddawać mniej rzutów raczej drużynie nie zaszkodzi.
Po tym co widziałem w meczu z Cavs zaufam NYK choć mecz pewnie będzie ciekawy w crunch timie i blow outu nie będzie.

New York Knicks ML @1.62 ML b365
Czasem i taki kurs przy wyższej stawce zadowala:)
National Hockey League !
1:00
Washington Capitals - Arizona Coyotes
Więcej strzałów na bramkę Capitals
|1.55|
Bwin !

Stołeczni dziś stoją przed znakomitą szansą, zainkasowania w końcu kompletu punktów! Rywal podany jak na tacy, bo kojoty ostatnimi czasy grają bez koloru. Nie stanowią zbytnio poważnego problemu dla rywali, bo grają bardzo chaotycznie. W delegacji ich mecze nie wyglądają solidnie mimo, że bramki jakieś tam strzelają, ale to jak już to takie na otarcie łez. Ovieckhin ostatnio jako najlepszy &#39;&#39;snajper&#39;&#39; ekipy gospodarzy nie strzelił od 5 meczy, ale coś czuję że i dziś coś w końcu ukuje. Czas wyciągnąć odpowiednie wnioski i w końcu to spotkanie wygrać z Kojotami. Od pierwszych minut ekipa ze Stolicy będzie dyktować warunki w meczu i będą rozdawać karty. Strzałów też oddają sporo, dlatego jeśli o ten aspekt jestem spokojny. Grają u siebie więc i nie będą chcieli wypaść źle, przed swoją publiką. Liczę na Capitals, na Owce i na ich strzały.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 6/11
⚽
Rayo - Eibar
typ: over 2,5
kurs: 2,12
wynik: 2-3 ✅✅
wygrana: 3,36j

Fajny kurs na over w Vallecas. Ten mecz może przypominać pojedynek Rayo - Elche. Obie drużyny podejdą do tego spotkania bez kompleksów. Za gospodarzami co prawda przemawia atut własnego boiska, ale Eibar pomimo, że jest beniaminkiem i prawdziwym kopciuszkiem ligi, to tanio skóry nie sprzeda. Potrafią grać kombinacyjnie - tak, naprawdę! Wielu bramek nie zdobywają, ale jak już zdobywają to takie najwyższych lotów. Momentami robią głupie błędy w obronie, ale młodość ma swoje prawa. Rzadko się zdarza, by Rayo zaliczyło dwa underowe mecze pod rząd na własnym obiekcie. Grali z Barceloną, teraz czas na przeciętniaka z którym można wygrać. Eibar podchodzi do tego meczu podobnie.

Rayo - Eibar
#270 Over 2,5 2,25 Bet365
|Stawka 250 zł
dzięki @Ramzesa

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
7/11
:siata:
Tyumen - Primorochka
typ: under 134,5 ✅✅
kurs: 2
buk: Bet365
wygrana: 2j

[6] Tyumen - Primorochka @ under 134.5 // 2.00
Stawka: 1/10
Bet365
Rosyjski Puchar. Tyumen gra obecnie w 3 lidze. W połowie września Primo ograło je 3-0 (15, 15, 13). Teraz możliwe, że Tyumen zagra trochę lepiej, ale linia spokojnie do pokrycia.
dzięki @mariok1992

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 8/11
⚽
Aalborg - Silkeborg
typ: x2
kurs: 2,11
stawka: 1j
wynik: 2-0⛔⛔
przegrana: 1j

Dyscyplina: Piłka nożna-Dania Superliga
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Aalborg - Silkeborg
Typ: X2
Kurs: 2.15
Bukmacher: bet365

Analiza: Witam, dziś mam dla was ciekawą, w miarę pewną, o dobrym kursie propozycję typu z duńskiej ligi. Na pierwszy rzut oka mecz wydawałby się prosty dla Aalborgu, który nie powinien mieć problemu z wygraniem z drużyną, która jest na ostatniej pozycji w tabeli a na wyjazdach w sześciu meczach zdobyła jeden punkt.Pomimo, że mieli kiepski start w ligowych rozgrywkach wygrali trzy ostatnie mecze z mocno faworyzowanym Dynamem Kijów oraz ligowym rywalem Nordsjaellandem a do tego doszła wygrana w pucharze. Jednak jeszcze w tym tygodniu Aalborg będzie podejmował w rewanżowym spotkaniu Dynamo i to na wyjeździe. Ich sytuacja w europejskich pucharach wygląda bardzo dobrze biorąc pod uwagę poziom gry pozostałych drużyn w ich grupie. Aż trzy drużyny mają po 6 punktów i priorytetem dla Aalborgu będzie wygranie tego spotkania. Natomiast jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, wyjdą rezerwowym składem a Silkeborg ma okazję na przełamanie się i odbicie od ligowego dna. Kurs na Silkeborg znacznie spadają więc radze się pośpieszyć. Ja wybrałem bezpieczniejszą opcję w postaci wygranej z podpórką i biorąc pod uwagę bardzo przystępny kurs myślę że może się udać sporo zarobić. Pozdro

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
#9/11
⚽
Zaragoza - Tenerife
typ: 1
kurs: 2,14
wynik: 2-3 ⛔⛔
przegrana:2j

Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania 2. liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Zaragoza - Tenerife
Typ: Zaragoza
Kurs: 2,15
Bukmacher: Expekt

Analiza: Zaragoza zajmuję dobrą piątą pozycję, w tabeli ostatnich 5 spotkań zajmują pierwsze miejsce. Po bardzo długiej serii słabych meczy u siebie ostatnio wygrali trzy z rzędu. Teraz przyjdzie im podejmować drużynę Tenerife ze strefy spadkowej która ostatnio wygrała ze słabą Barceloną B 2:0. I dzięki temu jej bilans punktowy nie wygląda tak tragicznie. Myślę że Tenerife nie jest drużyną która jest wstanie wywalczyć chociaż remis na wyjeździe z drużyną walczącą o awans.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
#10/11
:siata:
Noliko - Tours
kurs:2
wynik: 3-2 ✅✅
wygrana: 3j

Noliko-Tours
Noliko 2.20 WilliamHill

Można ewentualnie spróbować gospodarzy +1,5.
Noliko przebudowało skład, początki były ciężkie, dwie porażki w lidze, ale powoli chyba zaczynają wchodzić na wyższy poziom.
Skład bardzo młody, rozgrywać powinien Argentyńczyk Finoli, choć grał bodajrze w sobotę w meczu pucharowym, gdzie teoretycznie wyszedł drugi skład, więc równie dobrze w szóstce może wyjść Lushtak.
Na prawym raczej zacznie Bułgar Grozdanov, choć osobiście chciałbym zobaczyć jak na takim poziomie poradziłby sobie Padar, podobno spory talent.
Przyjęcie wygląda dobrze Maan, dobrze ułożony technicznie zawodnik i pewnie Hohne plus w miarę ogarnięty libero Derkoningen.
Środek pewnie tworzyć będą Broshog i Reymaekers, czyli dość ograna dwójka.
Kadrowo wygląda to tak jak w poprzednich latach, czyli skład dość młody z solidnymi rodzimymi graczami,
Teraz o Tours kilka słów, a tutaj już tradycyjnie słaby początek sezonu i kontuzje.
Konecny nie gra już od jakiegoś czasu, teraz dołączył do niego Antonov i siła ognia wygląda strasznie słabo.
Paes zastosował dość rozsądne wyjście z grą na czwórką przyjmujących.
Konecnego na prawym zastępuje Hoag, który ma również za sobą grę na przyjęciu, widać, że Pinheiro nie do końca mu ufa, masa piłek idzie do Klinkenberga, który jest tym teoretycznie bardziej defensywnie usposobionym przyjmującym. W parze z Belgiem stanie młody Bartos, który w meczu z Paris zagrał na minusie, przyjęcie bardzo słabe, w ataku nieprzydatny wręcz, ale grał, bo musiał grać.
Na środku bardzo dobry mecz zagrał Smith, ale to jest gość nieco ponad poziom francuskiej ligi, dobry mecz także McDonella.
Libero Exiga również zagrał na swoim poziomie.
Co do Noliko to nie znalazłem żadnych informacji na temat osłabień, grają u siebie gdzie panuje dość specyficzna atmosfera i gościom z reguły gra się bardzo ciężko, do tego Tours ma bardzo wąską kadrę w tej chwili, a na 5 rozegranych meczów w tym sezonie wszystkie kończyły się po 5 setach, więc już jakieś pierwsze objawy zmęczenia mogą być widoczne, zwłaszcza u takiego Klinkenberga, który wygląda jak patyczak.
Ciekaw jestem jak właśnie Belg i Pinheiro zagrają przeciwko swojemu byłemu klubowi.
dzięki @strasznik ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 11/11
Philadelphia Flyers- Edmonton Oilers
typ: 1(60`)
kurs: 1,95
wynik: 4-1✅
wygrana: 4,75j

Philadelphia Flyers- Edmonton Oilers
Flyers 60&#39; @ 1,98 Ónibet

Dziś gram zwycięstwo Lotników w regulaminowym czasie gry. A dlaczego? Ano dlatego że drużyna Nafciarzy przyjeżdża dzisiaj bez swojego asa i najlepiej punktującego czyli Taylora Halla a także ważnego defensywnego ogniwa czyli Feremce&#39;a. Ponadto w bramce nie wystąpi Scrivens a niedoświadczony, niemłody i słaby Fasth. W tym sezonie rozegrał zaledwie 80 minut a zdołał wpuścić aż 7 bramek. Moim zdaniem tak słabe ogniwo przy dość mocnej ofensywie Flyers nie ma szans.
Lotnicy w tym sezonie grają w kratkę. Choć wspaniały sezon rozgrywa Voracek i świetnie współpracuje z Giroux, drużyna nie może złapać odpowiedniego tropu. Dziś w bramce Flyers zagra Mason który ma szanse na przełamanie i pierwsze zwycięstwo w tym sezonie.
Ogólnie uważam że drużyna Flyers potencjałem stoi o 2 półki wyżej aniżeli goście z Edmonton. W obliczu braków w drużynie Oilers uważam że dziś latwe 2 punkty zostaną na Wells Fargo Center.
dzięki @Kamillo13 :spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 12/11
Arizona Coyotes - Toronto Maple Leafs
typ: 2 (60`)
kurs:2,5
stawka:3j
wynik: 3-2⛔⛔

Arizona Coyotes - Toronto Maple Leafs

Coyotes zakończyli serie wyjazdową i dziś po raz pierwszy od ponad tygodnia zagrają u siebie w hali Jobbing.com. Bedą podejmować gości z Toronto, którzy w ostatnim czasie znajdują sie na fali wznoszącej, ponieważ wygrali w dobrym stylu trzy ostatnie spotkania. W dniu dzisiejszym powalczą o kolejne, gdyż gospodarze nie grają ostatnio najlepiej. Wygrali co prawda przedwczoraj w stolicy, lecz był to mecz szalony i Caps sami sobie zawinili że dali sobie wypuścić korzystną dwubramkową zaliczke po pierwszej tercji. Dziś dla Coyotes nie bedzie juz tak kolorowo. Goście to w ostatnim czasie dobrze zorganizowany i skuteczny kolektyw. W bramce Bernier, który jest netminderem solidnym i według mnie będzie dziś jaśniejszym punktem na lodzie niż jego vis a vis Mike Smith, który jest wypalony i nie potrafi już wygrywać meczy w pojedynkę. Gospodarze nie dość że są słabo dysponowani, to jeszcze mogą odczuwać zmęczenie po trudnym tripie na wchodzie. Leafs złapali rytm i tym razem również powinni pójść za ciosem. Nie widze tutaj innego wyniku jak zwycięstwo gości.

Maple Leafs OT 1,98 Pinnacle

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 13/11
????
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns
wynik: 106-112✅✅
Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder
typ: 1 (-8,5)
wynik: 100-88✅✅
kurs AKO: 2,03
wygrana: 3,06j

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns
Mysle ze Suns dzis gladko wygraja z LAL, mimo ze ekipa z LA zapisala czarne karty w historii klubu,
od czasu umieszczenia go w Los Angeles (wcześniej Minneapolis) nikt nie wystartował w rozgrywkach gorzej 0-4, dzis pewnie powieksza ta serie porazek bo na prawde bedzie ciezko wyrwac zwyciestwo PHX 2-1. W nieco lepszych humorach sa goscie dzisiejszego spotkania, wygrali z mistrzami SAS i wlasnie z druzyna LAL bardzo spora przewaga, przegrali z Utah bardzo bolesnie. Jeff Hornacek wypowiedzial sie po meczu z Utah, ze da szanse zmiennikom, mysle ze na pewno zrobi kilka zmian i zawodnicy wykorzystaja swoja szanse w 100%. Za dobry transfer uwazam sciagniecie z Sacramento Isiaha Thomasa, beda sie uzupelniac razem z Goranem. Isaiah zagral kapitalny poprzedni mecz z LAL wykrecil ladne cyferki, dzis licze na podobny mecz w jego wykonaniu. &quot;Jeziorowcy&quot; potrzebuja zgrania i mysle ze uplynie troche czasu za nim to sie stanie. Mysle, ze bedzie gladkie zwyciestwo ekipy z Arizony i ja w to wchodze. Kto boi sie z handi, pograjcie win &#39;&#39;Slonc&#39;&#39; do jakiegos dubelka.
05/11/2014 1:30 CET
Toronto Raptors (-11.5) - Oklahoma City Thunder
1.92 (Pinnacle)
5/10
Thunder ma kolejnego kontuzjowanego gracza - Andre Robersona. OKC w tym meczu nie będzie posiadać rasowego SG, bo Anthony Morrow również wypadł wcześniej. Prawdopodobnie w meczu z Raptors na tej pozycji grać będą rozgrywający - Telfair/Reggie Jackson lub SF - Perry Jones.
Widziałem wczorajsze spotkanie Brooklyn - Oklahoma i gracze tej drugiej ekipy w tym momencie to w większości D-League team. Prawie wszyscy zawodnicy OKC to rolesi bez umiejętności liderowania. Atak jest tragiczny, a większość koszykarzy ma drewno w ręce.
X-factorem tego spotkania są dla mnie faule. Raptors to jedna z najlepszych ekip w wymuszaniu fauli. DeRozan, Lowry i Ross to koszykarze lubiący atakować kosz i powodujący w ten sposób faule przeciwnika. Przy małej rotacji OKC będą pewnie mieli problemy z faulami.
dzięki @qwerty10 &amp; @TheJet

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 14/11
????
Miami Heat - Houston Rockets
kurs: 1,8
wynik: 91-108⛔⛔
przegrana: 2j

Miami Heat - Houston Rockets
Heat
1,88
Pinnacle​

Kurs w stosunku do wyjściowego wzrósł i wcale mnie to nie dziwi. Przecież Rakiety mają bilans 4-0. Harden i Howard to medialni gracze i ludzie nie zagłębiający się tak bardzo w realia NBA pewnie myślą, że są najlepsi na świecie. ???? W dodatku Z Miami odszedł King James i Heat chylą się ku upadkowi. Kto by przecież pomyślał, że Deng i Josh McRoberts mogą być wartościowym uzupełnieniem składu i wnieść sporo zarówno do ataku, jak i obrony zespołu z Florydy. Nie chcę oczywiście tu stwierdzać, ze Miami są silniejsi niż w ostatnich 4 latach bo to by było nieprawdą, ale póki co ich koszykówka wygląda naprawdę obiecująco i widać większe zróżnicowanie w poczynaniach ofensywnych drużyny prowadzonej przez Spoelstrę. Zacznijmy więc od gości. Co my tu mamy? Na pierwszy rzut oka wygląda to dobrze. Pierwsza piątka na papierze to jedno z najlepszych zestawień w NBA. Dwaj liderze, czyli Howard i Harden wspomagani przez Arizę i Jonesa, a do tego Pat Beverley, chyba najbardziej nielubiany gracz przynajmniej na swojej pozycji ze względu na swoją zadziorność i świetną obronę. To teraz sięgnijmy trochę głębiej i pojawiają się pierwsze rysy na tej karoserii...(w s5 też one są) ławka Houston to dla mnie osobiście żart. Głębia składu tam praktycznie nie istnieje, jeśli uznamy, że Rockets to kandydat do odegrania znaczącej roli w tym sezonie. Motiejunas? Black? Canaan? Tam najjaśniejszym punktem jest pewnie Terry, mający swoje najlepsze lata za sobą. Specjalnie spojrzałem na staty tych zawodników w tym sezonie i mimo, że Houston wygrali wszystkie 4 spotkania to ławka w większości była na minusie. No właśnie, wygrane 4 mecze, czyste konto jeśli chodzi o porażki. Na swoim rozkładzie goście dzisiejszego spotkania mają takie potęgi, jak: Lakers, Utah, Boston i Philę, faktycznie robi wrażenie. ;) Ci pierwsi w wielkim kryzysie, drudzy to melodia przyszłości, Celtics w przebudowie i na koniec ekipa rodem wzięta z D-leauge. Ten bilans jest zakłamany, nie ma co do tego wątpliwości. Dzisiaj czeka ich pierwszy poważny test i myślę, ze go obleją. Nie ma co ukrywać, Howard, a w szczególności Harden swoje zrobią, ale reszta może nie podołać. Pod znakiem zapytanie stoi występ Beverleya, który wczoraj opuścił mecz z 76ers i dobrze by było gdyby nie zagrał, ale mój typ uwzględnia jego, jako mogącego dziś wystąpić. Rockets b2b, co może nie będzie miało kluczowego znaczenia bo to początek sezonu, ale jednak liderzy zagrali wczoraj pod 40 minut i na pewno nie wpływa to pozytywnie na zespół. Trzeba brać poprawkę na to, że być może nie doceniam drużyny z Teksasu, ale będę się trzymał swojego zdania póki mi nie udowodnią, że jest inaczej. Ogólnie rzecz biorąc grają oni bardzo schematycznie bo większość zagrywek to izolacje na Hardena. Mało tam jest sprawnego operowania i dzielenia się piłką.

Co można powiedzieć o gospodarzach? Heat również nie zaznali jeszcze goryczy porażki i mają bilans 3-0. Zwycięstwa nad Wizards, Philą i Toronto, z czego najbardziej wartościowe to ostatnie bo Raptors to zespół pełną gębą, a Miami miało raczej mecz pod kontrolą. Roster Heat jest naprawdę solidny i jeśli tylko zdrowie dopisze to mogą być w czubie konferencji wschodniej. Chris Bosh po odejściu Lebrona stał się Boshem z Toronto, który notował bardzo dobre występy, przy tym rzucając i zbierając na poziomie 23/10. Tak samo jest teraz. Boshozaur znów jest pierwszą opcją w ataku i robi wszystko, by zapracować na ogromny kontrakt, który dostał. Zdrowy Wade to dobry Wade. Na razie u progu sezonu nie jest pod tym względem najgorzej, więc o jego dobre występy nie ma co się martwić. Deng, wracający do zdrowia McRoberts to bardzo pożyteczni gracze. Ten pierwszy robił sporo dobrego dla Bulls i już teraz udowadnia, że będzie to dobry ruch Heat. Ten drugi potrafił kryć niedoskonałości Jeffersona w obronie będąc jeszcze w Bobcats, a na dodatek jest przydatny w rozciąganiu gry bo jako strech-czwórka grozi rzutem za 3, a do tego świetnie podaje i dobrze asystuje. Heat mają na pewno większą głębie składu od Rockets i własnie w tym upatruję tą kluczową przewagę, która rozstrzygnie mecz na korzyść gospodarzy. Na każdej pozycji jest wartościowy zmiennik i liczę, że będą oni górować nad swoimi odpowiednikami, dzięki czemu wydatnie przyczynią się do 4 zwycięstwa Heat w tym sezonie.

Oprócz tego powyżej typ na Aldridge&#39;a. Również zachęcam do zapoznania się. ;)

Powodzenia!

Do góry Bottom