>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Ciekawe typy z FB

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 57/10
????
Bayern - Panathinaikos
typ:2
kurs: 2,49
buk: Pinnacle
stawka: 2j
wynik:81-75⛔⛔
przegrana: 2j

Panathinaikos 2.38 2/10 marathon
Panata +4.5 1.77 3/10 pinn

Sklad Bayernu w tym sezonie slabiutki. Nie sadze aby Niemcy cokolwiek w Eurolidze zwojowali. Wzocnienie takimi graczami jak Stimac, Gavel, Savanovic i Micic to malo bo wielu graczy odeszlo np. Delaney, Savovic, Thompson, Troutman. Panata kadrowo wyglada duzo lepiej. Doszedl Esteban Batista, AJ Slaughter, Janis Blums, Julian Wright. Z zeszlego sezonu zostal Diamantidis, Gist, Fotsis, Pappas, Jankovic. Duzo silniejsza ekipa, tylko nie wiem czy Dusko Ivanovic to zdola poukladac jesli tak to Panata powinna wygrac. Napewno sa lekkimi faworytami wiec kurs 2.38 warto wziac.

Bayern w lidze zaczal srednio, ostatnio kompromitujaca porazka z Gottingen, wczesniej wtopa z Barcelona i juz widac, ze tam cos nie gra. Niby z Barca na styk ale teraz Duma Katalonii nie ma super skladu i na poczatku sezonu raczej beda grac srednio.

Slaughter/Blums
Diamantidis/Pappas
Jankovic
Gist/Wright/Fotsis
Batista/Mavrokefalidis

D.Ivanovic

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 58/10
????
Sassari - Anadolu Efes
typ: 2
kurs: 2,4
buk: Bet365
wynik:75-82 ✅✅
wygrana: 2,8j

Anadolu Efes @ 2,60 Bet365

Przesadzony ten kurs na Turków mi się wydaje. Jedyną przewagą Sassari jest wg mnie własny parkiet. Na pewno nie będzie to łatwy mecz dla Efesu, ale pomimo tego to oni dla mnie są faworytem tutaj. Przede wszystkim zupełnie inny potencjał kadrowy. Dinamo to mieszanka Włochów z Amerykanami + Nigeryjczyk Lawal. Przed sezonem spore rotacja w składzie, większość to nowi gracze, pościągani z niezłych europejskich klubów: znany nam bliżej Logan z Alby, Dyson z Brindisi, Sanders z Bamberga, Sosa z Ulm czy Lawal z Astany. Z rodzimych graczy tak naprawdę niezły europejski poziom prezentuje tylko Marco Cusin. Skład ten bym oceniał bardzo pozytywnie gdybym analizował teraz mecz w ramach rozgrywek Eurocup, ale w Eurolidze to jest po prostu mizeria powiedzmy sobie szczerze. W pierwszym meczu EL powalczyli z Niznym Novogrodem i ledwo przegrali, ale Rosjanie to też kadrowo nic specjalnego na warunki Euroligowe.
Zupełnie inaczej ma się sprawa z Efesem. Może nie są tak silni jak ich wielcy rywale z Fenerbahce, ale skład bez wątpienia znaczący już coś na parkietach europejskich. Krstic, Lasme, Saric, Perperoglu, Draper, Janning czy Bjelica to nazwiska, których nie trzeba przybliżać fanom europejskiego basketu. Ograni zawodnicy w topowych klubach Europy (Lasme z Pao, Draper Real, Janning Siena, Bjelica Laboral, Krstic CSKA, Saric młoda gwiazda z Cibony). Większość składu również przybyła dopiero przed tym sezonem, ale ta sama sytuacja u Włochów, więc nie ma tu żadnej przewagi u którejś z drużyn. A potencjał zdecydowanie po stronie Turków.
W lidze ostatnio pomęczyli trochę, przegrali z Gaziantepem i minimalnie wygrali z Trabzonem, ale wiadomo, że Euroliga to inny poziom motywacji. Tydzień temu pokonali silny Unics Kazan i liczę, że jutro potwierdzą swoją siłę.
Mecz na włoskim terenie pewnie nie będzie łatwy, ale po takim kursie wg mnie warto zdecydowanie Efes brać. Wg raportu euroleague.net bez kontuzjowanych obydwie ekipy.
Dla mnie to pojedynek drużyny euroligowej pełną gębą z mocnym zespołem na poziomie Eurocupu.
dzięki @blaise ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 59/10
:siata:
Skra - Politechnika
typ: over 130,5
kurs: 1,85
buk: Unibet
stawka: 3j
wynik: 25-17; 26-24; 25-16(suma 133) ✅✅
wygrana: 2,55j

Skra-Politechnika
Powyżej 130,5 1.85 Unibet

Wydaje mi się, że Politechnika ma szansę powalczyć trochę w tym meczu.
Jak na razie prezentują się super, tylko jedna porażka, teraz zaczynają mecze z faworytami, więc pewnie trochę punktów pogubią.
Na lidera drużyny niespodziewanie wyrósł przesunięty z konieczności na atak Filip, bardzo dobrze w sezon wszedł Śliwka, szkoda, że Szalpuka nie będzie.
Na środku w miejsce Lemańskiego wszedł Świrydowicz i jest to zmiana na plus, tworzą fajną parę z Sacharewiczem.
Grę nawet nieźle prowadzi Lipiński, choć nie jestem fanem jego gry.
Skra na obecną chwilę gra najlepszą siatkówkę w lidze i nie ma sensu z tym dyskutować, z resztą kadrowo są najmocniejsi, ale z Politechniką nie zagra Wlazły, który dostał wolne i tutaj widzę ogromną szansę dla Politechniki.
W Olsztynie zabrakło również Kłosa i Winiarskiego, który był/jest przeziębiony i wcale nie zdziwi mnie jeśli w sobotę znowu go zabraknie.
Falasca dość mądrze rotuje składem i wcale nie zdziwi mnie jeśli znowu pograją trochę Włodarczyk, Brdjović czy nawet Badura plus Muzaj, który zastąpi Wlazłego.
Są szansę na powalczenie w mojej ocenie.
dzięki @strasznik ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 60/10
????
Halep - Ivanovic
typ:0-2
kurs: 2,5
wynik: 1-2⛔⛔
przegrana: 3j

Halep - Ivanović 0:2 @ 3,75 (bet365)

To jest jedyny wynik, który promuje jutro Serbkę awansem do rundy pucharowej a jednocześnie odprawia amerykańską dominatorkę do domu w Palm Beach. Halep ma już pierwsze miejsce w kieszeni i może potraktować odbijanie z przeuroczą koleżanką jako międzykontynentalne starcie Bałkany kontra USA ;-) Ана Ивановић gra niezły tenis, cieszy się grą, forhendy działają solidnie, więc obstawiam, że to właśnie belgradzka piękność wyląduje w TOP4. Kurs dobry, więc walju jest: szkoda nie spróbować.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
61/10
snooker
Bingham - R. Williams
typ: Bingham
wynik: 6-4 ✅✅
Murphy - Yu De Lu
typ: Murphy
wynik: 6-1✅✅
Guodong - Sharav
typ: Guodong
wynik: 6-2✅✅

kurs AKO: 1,98
buk: Marathonbet
wygrana: 2,94j

Bingham - R. Williams ▶ Bingham [1,285]
Murphy - Yu De Lu ▶ Murphy [1,222]
Guodong - Sharav ▶ Guodong [1,26]

AKO: 1,98 Marathonbet​

Na początek turnieju nie szukam żadnych dogów ani overów itp. Gram na faworytów po przyjemnym kursie w ako. Każdy z nich jest zdecydowanie lepszym graczem i dużo bardziej ogranym do swojego przeciwnika. To jest bardzo duży turniej i nie ma mowy o jakimś odpuszczaniu czy lekceważeniu. Faworyci powinni grać na najwyższych obrotach a tych parach widzę faworytów którzy nie powinni zawieść. Stuart w formie z Robbie&#39;m który grać potrafi ale z takimi graczami. Yu De Lu bez formy a zagra z Murphy&#39;m który ostatnio dobrze pogrywa, powinno być naprawdę szybko i łatwo dla anglika. No i zostaje Xiao który powinien odprawić młodego który pokazuje się z dobrej strony jako amator to są za wysokie progi jak dla niego. Zaczynamy od meczy do wygranych 5 frame&#39;ów więc odpowiednio długo aby po małym falstarcie odrobić i obrócić mecz co sprzyja raczej faworytom.
dzięki @ryba_gangstera12 :spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 62/10
:siata:

Ostrowiec - Muszyna
typ: 1 (+20,5)
kurs: 1,7
wynik: 24-26; 17-25; 17-25✅✅
wygrana: 2,1j

[53] KSZO(+20.5) - Muszyna @ 1 // 1.70
Stawka: 1/10
Bet365

Handi zbyt potężne, by tego nie zagrać. W przypadku wygranej Muszyny 0-3 powinien być izoczek.
dzięki @mariok1992:spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 63/10
⚽
Swansea - Leicester
Typ: 1
Kurs: 1,92
Buk: Pinnacle
wynik: 2-0✅✅
wygrana: 2,76j

Swansea - Leicester

Myślę, że w końcu Swansea po 5 meczach bez wygranej przełamie się. Łabędzie świetnie zaczęły sezon od 3 wygranych, ale w ostatnich 5 meczach - 2 remisy i 3 porażki. Można powiedzieć, że Łabędzie w niektórych meczach pechowo traciły punkty. Ze Stoke prowadziły, ale ostatecznie przegrały, a jedna z bramek dla The Potters padła po bardzo wątpliwym karnym. W meczu z Newcastle Swansea miała przewagę i dwukrotnie w meczu obejmowała prowadzenie, ale skończyło się na 2:2. Z Southampton przegrali 0:1, ale grali w osłabieniu. Z Chelsea grali jak równy z równym, ale ostatecznie przegrali 2:4. W końcu powinni się przełamać, limit pecha w końcu powinien się wyczerpać. Swansea nie gra źle, ale niestety brakuje zwycięstw.

Leicester ostatnio spuścił z tonu. Po świetnym początku sezonu, beniaminek w końcu starł się z szarą ligową rzeczywistością. W 3 ostatnich meczach 2 porażki i remis. Może to być nieco zaskakujące, bo rywale nie byli mocni. Wszyscy trzej rywale to dolne rejony tabeli - dwie wyjazdowe porażki z Crystal Palace i Newcastle oraz remis u siebie z bardzo słabym Burnley. Widać obniżkę formy. Trener Leicester zapowiada na ten mecz kilka zmian w składzie. Swansea zagra za to swoim żelaznym składem, wszyscy kluczowi zawodnicy są zdrowi. Do składu powraca także Shelvey, którego zabrakło ze Stoke. H2H pokazuje, że w ostatnich latach zawsze zwyciężała drużyna w roli gospodarza: http://www.betexplorer.com/soccer/en...rdAMyI&amp;amp;where=0.

Drugi zakład na ten mecz to bramka Sigurdssona. Pisałem już o nim przy okazji meczu ze Stoke. Niestety nie strzelił choć miał jedną 100% sytuację.

Swansea - Leicester
Typ: 1
Kurs: 1,95
Buk: Bet365
dzięki @bułeczka ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 64/10
⚽
Valencia - Elche
typ: 1 (-1)
wynik: 3-1 ✅✅

Borussia - Hannover
typ: 1 (-1)
wynik: 0-1⛔⛔

kurs AKO: 3,0
buk: William Hill
stawka: 5j
przegrana: 5j

Valencia-Elche

Derby Comunidad Valenciana, ale dla mnie będzie to mecz do jednej bramki. VCF ostatnio kompromitacja z Depor, ale mam nadzieję, że to tylko wypadek przy pracy. Wraca Andre Gomes i myślę, że będzie to ogromne wzmocnienie składu, do tego na ławce prawdopodobnie zacznie Negredo, a więc być może zadebiutuje. Do tego, jeśli wszystko dobrze pójdzie to już mecz z Elche będzie pierwszym z nowym właścicielem. Peter Lim i spółka przez niego prowadzona jest o krok od podpisania i ogłoszenia wszystkich niezbędnych dokumentów i prawdopodobnie również zasiądzie w loży na tym spotkaniu. Myślę, że to też jakiś rodzaj motywacji dla zawodników, dla których to wydarzenie również ma spore znaczenie(pełna stabilizacja). Domowy mecz to także znakomita okazja dla Paco Alcacera na zdobycie kolejnych bramek. Co ciekawe młody napastnik większość goli zdobywa właśnie na Mestalla. W tym sezonie tylko z Atletico nie udało mu się strzelić, a łącznie 3 z 4 goli w PD zdobył u siebie. W ubiegłym sezonie wyglądało to tak: 5 z 6 w lidze i 6 z 7 w LE zdobył na Mestalla.
Rywal słaby i spokojnie do rozbicia. Co prawda Fran Escriba ma najmocniejszy skład do dyspozycji, to jednak niewiele to daje, skoro zespół jest w fatalnej dyspozycji. W tym sezonie jedynie wygrana z Rayo, a poza tym porażki, w tym niektóre w fatalnym stylu. Sporo goli tracą, a przecież to obrona była głównym atutem Franjiverdes w ubiegłym sezonie, ale skoro to się załamało, to i wyniki są słabe. W bramce równiez oparcia nie ma, bo Tytoń i Manu Herrera już swoje błędy robili. Dla mnie będzie jakieś 3:0 dla VCF i tyle.

Valencia over 2,5 @ 2,62 Bet365
Paco Alcacer strzeli @ 2,37
Mecz: Borussia Dortmund - Hannover 96
Typ: handicap 0:1 / Borussia Dortmund
Kurs: 1,54

Analiza:
Borussia w tym sezonie w BL nie porywa, co innego w LM. Borussia nie wygrała w lidze od 5 meczów i sądzę, że w tym meczu się przełamią. Borussii leży ten przeciwnik na 5 ostatnich pojedynków odnotowała 4 wygrane i 1 remis. Obecnie Dortmund zajmuje 14 pozycję w tabeli z 7 pkt po 8 meczach (bramki 10 - 14), Hannover natomiast lokują się na 10 pozycji z 10 pkt po 8 meczach (bramki 5 - 11).
Sądzę, że wystawienie Aubemeyang&#39;a na szpicy to dobre posunięcie, jest szybki i ma ciąg na bramkę (2 gole w meczu z Galatasaray), Reus wraca do formy po kontuzji. Gundogan również w pełni sprawny.
Hannover na wyjazdach spisuje się słabo, 3 porażki, 1 remis, Bramki 0 - 7. Dortmund u siebie też nie za dobrze, tylko 1 zwycięstwo, 1 remis i 2 porażki. Bramki 5 - 6.
Myślę, że Klopp zmobilizuje swoich piłkarzy i odniosą oni w tym spotkaniu zwycięstwo, liczę na wygraną 2 bramkami a poza w/w trójką jest przecież jeszcze Kagawa, Mikhtaryan, Ramos, Immobile, Piszczek, Hummels, którzy też potrafią strzelać. Własne podwórko i kibice poniosą Borussię do okazałego zwycięstwa.

Fajny kurs jest na over 3,5 bramki - 2,05.

Kursy: Bet-at-home

Powodzenia i pozdrawiam :cool:
Hannover bez trójki podstawowych obrońców: Sakai, Albornoz i Pander&#39;a, pozostaje Schulz i Marcelo, reszta nieograna w tym sezonie. To powinno ułatwić strzelanie Borussi

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 65/10
⚽
Malaga - Rayo
typ: bts &amp; over 2,5
kurs: 2,3
buk: Comeon
wynik: 4-0 ⛔⛔

Malaga z Rayo to takie typowe 50/50. Warto więc zaryzykować i wejść w gości. Kurs fantastyczny. Dla cykorów polecam over. Obie ekipy grają ofensywnie, mają sporo indywidualności, ale przy okazji tworzą zgrane teamy. Nie jest to pojedynek herosów, ale pojedynek dwóch średnich drużyn, które są obecnie na tym samym poziomie. Szkoda, że mecz w południe, bo wtedy nie ma atmosfery. Jak wiecie uwielbiam grać overy w meczach Rayo. Trzy mecze były underowe, czas na zmianę. Styl się nie zmienia.

Malaga - Rayo
#265 Over 2,5 1,95 Bet365 |Stawka 250 zł
#266 Rayo 4,00 Bet365 |Stawka 200 zł

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 66/10
????
Bayreuth - Frankfurt
kurs: 2,21
wynik: 67-58 ⛔⛔

Frankfurt 2.18 3/10 pinn

Frankfurt niespodziewanie slabo zaczal sezon bilans 1-4 a co ciekawe jedyny wygrany mecz to akurat z mocnym Bonnem. Potencjal w ataku jest ogromny i sklad jak na Beko Bundeslige dosc mocny, dziwi mnie wiec az tak marna gra. Ponadto sklad maja dosc szeroki tym bardziej nie rozumiem takiej zadyszki.

Williams/Klein
Robertson/Koivisto
Armand
Barthel/Doornekamp
Voigtmann/Morrison

Calkiem dobry sklad trzeba przyznac. Gospodarze dosc marna ekipa z takimi wynalazkami jak Palyza, Burrell, Brembly(!), Bailey. Zbieranina szrotu, ok Lukas talent ale sie nie przebil wyzej. Ponadto paru Amerykancow: Bowman, Bailey, Hughes. Nie podoba mi sie ten zespol. Bilans 2-3 pokonali slabiakow czyli Bremerhaven i Crailsheim. Mysle, ze goscie sa lekkim faworytem.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 67/10
⚽

Sevilla - Villarreal
typ: bts &amp; over 2,5
kurs: 2,25
wynik: 2-1✅✅
wygrana: 3,75j

Sevilla-Villarreal

Wybór w tym meczu jest prosty - bramki. Obie drużyny w naprawdę dużym gazie, co pokazuje najlepiej tabela. Z resztą w tym sezonie biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki to Sevilla przegrała z Realem i Atletico, a Villarreal z Barceloną i Realem. To najlepiej pokazuje, że wszystkich poza tym leją jak leci. W LE ostatnio jedni i drudzy oszczędzali najlepszych zawodników, a więc widzimy, że priorytetem jest dzisiejsze spotkanie na Ramon Sanchez Pizjuan. Goście dalej z problemami kadrowymi w obronie, bo przez kontuzje pole manewru jest niemalże zerowe. Musi grać duet stoperów Gabriel i Victor Ruiz, na prawej Mario, a jedynie na lewej można wybierać między Adrianem Marinem, a Jaume Costą i zapewne ten drugi dzisiaj wybiegnie od 1. minuty. W ataku pierwsze skrzypce grają Uche i Giovani, ale pamiętajmy, że Vietto i Moreno co raz mocniej depczą im po piętach. W pomocy również kłopoty bogactwa, skoro mogą sobie pozwolić na posadzenie na ławce Caniego to już wiele mówi o ich sile.
Sevilla już z większymi możliwościami w ataku, bo wrócił Gameiro i z Elche już zdobył bramkę. Jedynie tą szeroką kadrę psuje kontuzja Vitolo.

Liczę, że dzisiaj obaj trenerzy nie będą robili szachów, bo już jedni i drudzy w tym sezonie potrafili to zrobić, ale zdarzało się to w spotkaniach z tymi najmocniejszymi. Dzisiaj rywal dla jednych i drugich mniej więcej na podobnym poziomie. Szybko strzelony gol pomógłby w rozkręceniu tego meczu i na to liczę. A typ to składak bramkowy, który mam nadzieję, że odczaruje to wreszcie, bo do tej pory 0/2 w tym sezonie, gdy typowałem takie cudo.

Over 2,5 + BTS @ 2,10 Bet365
dzięki @kapszti ????

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 68/10
????
Khachanov - Nedunchezhiyan
typ: 1(2-0)
kurs: 2,04
wynik: 2-0✅✅
Wygrana= 3,12j

Dyscyplina: TENIS ATP CHALLENGER REUNION ISLAND
Godzina: 11:00
Spotkanie: Khachanov - Nedunchezhiyan
Typ: Khachanov
Kurs: 1.42
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Wrzucam tu na czysty win ruska choć sam gram też 2-0 po kursie 2,04 w Marathonie. Hindus to leszcz i do tego nikt mnie nie musi przekonywać, widziałem go nie raz w tych challengerach w Indiach. Tak po prawdzie w tym roku ma jedynie trzy cenne wygrane, ale było to dawno dawno temu w Karshi (maj ?) kiedy pokonał Zhrymonta, Kravchuka i Ledovskikha. Od tamtego czasu zjazd po równi pochyłej. Choć trzeba mu oddać, że w debla co nieco pograł. Koleś jest strasznie ograniczony technicznie i kiedy jest pozbawiony formy serwisowej na korcie robi się bezradny (ostatnie 2 wtopy, gładko po 2-0 z Pavlaskiem i Coppejansem, którym w mojej opinii Khachanov niczym nie ustępuje). Natomiast o Karenie od dawna się mówi, że jest młody i bardzo zdolny (szczególnie głośno było o nim rok temu, kiedy w St Petersburgu i Moskwie ograł Hansecu, Tipsarevica i Ramosa). Jego wyniki w przekroju całego sezonu też nie powalają, ale ostatnio w Rennes ograł w kwalifikacjach Kerna, Ignatika a w MD Francuza Lamasine by potem ulec 1-2 Couacade (ten mecz widziałem) a 2 tygodnie temu dał 3 setowy mecz, będącemu w znakomitej formie Kukushkinowi. Zdziwię się mocno jeśli młody Rusek nie wyśle Hindusa gładko pod prysznic. Różnica w umiejętnościach w mojej ocenie jest spora i jeśli nie zawiedzie głowa to o win nie ma co się martwić (bo 2-0 to zawsze istnieje groźba chwilowego zaćmienia czy uwalenia seta w loteryjnym TB).
dzięki @jaja

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 69/10
????
Cibulkova-Pironkova
kurs: 2,03
wynik: 2-0 ⛔⛔

Ciblkova-Pironkova 2 @ 2.02 PinnacleSports

Hmmm turniej mistrzyń , a to ciekawe . Kursy wyrównane lub lekką faworytką wg. bukmacherów jest tutaj Cibulkova , gdzie ona jest totalnie bez formy , kiedy ona ją miała ? Bardzo bardzo dawno temu . Na ostatnich 10 rozegranych meczy to tylko 2 zwyciestwa , rewelacji niea ma , pytanie się nasuwa czy to psychika czy coś innego ...

Pironkova ostatnio próbowała swych sił w Moskwie gdzie odpadła w QF z Begu przegrywając 2:1 , i tutaj tez mnie ciekawi czy Begu miała tam dojść do fianału czy nie , ale to juz inna bajka .

Cibulkova na hali rozegrała dwa pojedynki . Jeden miał miejsce w Linz , gdzie przegrała w trzech setach z niemka Friedsam(81 WTA) , a druga porażka z Diatchenko(105 WTA) w Moskwie również w trzech setach .

Pironkova natomiast ww. turniejach dochodziła do QF i sadze , że dysponuje ona bardziej wyrównaną formę nizeli Cibulkova .

Ale jes tutaj pewien haczyk , jest to WTA a tutaj dzieja się cuda , więc spodziewać się mozna wszystkiego , ja jednak zagram na Pironkova .

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 70/10
:hokej:
Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
typ: 2 (OT)
kurs: 1,76
wynik: 3-0⛔⛔

Canadiens OT |1.76| B365 !

Tak sobie patrze na dzisiejszą bardzo ubogą ofertę na dzisiejsze mecze NHL, to widzę tylko jeden mecz, w którym widzę jak bukmacherzy się pomylili co do kursów. Ich strata, moja zapłata. Kurs na Habs, to promocja! Nie tylko w reg time, ale i w OT! Dalej uważam, że Oilers to zawodnicy, jak jeźdźce bez głowy, nie mający regularności, mimo że ostatnie mecze to ich wygrana na koncie. Ale przepraszam bardzo, Huragany to druga a może nawet i pierwsza przed nimi ekipa, która prezentuje totalne dno. Powiem więcej, podczas powerplay, nie potrafiła od dwóch meczy mając ten aspekt ukuć chociażby strzał na bramkę. Mimo że Oilers wygrali ze Stołecznymi i z Tampą, to jakoś mnie nie zniechęca aby zagrać w ich przeciwną stronę. Ale dobra do rzeczy! Habs, to nie tylko żelazna defensywa, ale ich ostatnie mecze, są na prawdę genialne. Potrafią uśpić rywala, na tyle aby w najmniej oczekiwanym dla niego momencie wykorzystać jego pewność i czujność aby ekipa z Montrealu ukuła bardzo ważnego gola. Subban, nie dość że w powerplay potrafi oddać nawet trzy strzały, to bardzo dużo bierze na siebie. Ciężko mu cokolwiek zarzucić, a na pewno jest nieustępliwy. Pacioretty, a nawet Plekaniec który ostatnio zaczyna dużo punktować odnajduje się w tej ekipie, w drugiej linii świetnie. Pomimo to, że ostatnio zostali zbombardowani przez Błyskawice. Są solidną ekipą, walczącą o największe cele mająca w swoim składzie zawodników do wygrywania. Ekipa gospodarzy z Hallem na czele który gra na lewym skrzydle potrafi zagrać momentami fenomen match i zadecydować o zwycięstwie, a czasem potrafi nie istnieć przez cały mecz i dziś Subban wykona za niego robotę i to jego ekipa zanotuje tu komplet. Nie widzę innej opcji.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 71/10
typ: 2 (OT)
wynik: 3-0⛔⛔

⚽
Lincoln - Alfreton
typ:1

snooker
Shaun Murphy - Robert Milkins
typ: 1
wynik: 1-6⛔⛔

kurs AKO: 2,85

Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lincoln - Alfreton
Typ: 1 (-1, -1,5ah)
Kurs: 1,55
Bukmacher: ComeOn
Analiza:

Po pierwsze trzeba posiadać konto na ComeOn. Warto założyć też na przyszłość, bo od czasu do czasu dają najciekawsze kursy.
Pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami w Pucharze FA zakończył się wynikiem 1-1. Wtedy obie ekipy grały swoimi mniej więcej podstawowymi składami. W rewanżu Alfretom ma zamiar odpuścić sobie Puchar FA Mają słabą sytuację w lidze i za nią powinno się wziąć, a jeszcze kontuzje... robi się spory problem. FA trzeba odpuścić po prostu, mimo, że w pierwszym meczu wywalczyli wcale nie beznadziejny wynik, bo jak wspomniałem wyżej mecz zakończył się remisem 1-1.
Podobno nawet bramkarza na ten mecz Alfreton nie ma (będzie bronił gracz z pola ? Przypomina mi się sytuacja Tottenhamu w meczu z Asteras kiedy to strzelec trzech goli Kane, stanął na bramkę na ostatnie kilka minut meczu po tym jak Lloris dostał czerwoną kartkę, a były już wszystkie zmiany wykorzystane). Ogólnie jedzie tam bodajże 14 zawodników i to nie wszyscy są w 100% sprawni! Są zawodnicy, którzy dopiero wracają po kontuzji i nie są przygotowani na pełny mecz. Kursy lecą mega szybko, więc grać w tej sekundzie! ????
Shaun Murphy vs Robert Milkins 1 @ 1.36 Bet365

Murphy znajduje się w świetnej dyspozycji. Dzisiejsze pewne zwycięstwo 6-1 z Yu De Lu tylko to potwierdziło. 4 wygrywające brejki, duża pewność siebie i pełna kontrola meczu.
Milkins w ostatnim czasie mocno faluje ze swoją formą. Wyraźnie ma problem ze swoją skutecznością. Coraz częściej widzimy proste błędy, nierozsądne decyzję i spore kłopoty w nastawieniu psychicznym.
Shaun obecnie ma przewagę niemal w każdym elemencie gry. Budowa brejka, gra taktyczna i odporność psychiczna na jego korzyść. Wątpię, aby w spotkaniu z chimerycznym Milkinsem miał jakiś większy kłopot z pewnym i przekonującym zwycięstwem.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
72/10
⚽
Liverpool - Swansea
typ: 2dnb
kurs: 3,65
wynik: 2-1⛔⛔

Liverpool - Swansea Bardzo fajny kurs na Swansea w tym meczu, a szanse na wygraną są dosyć spore. Liverpool spisuje się beznadziejnie zarówno w lidze jak i w Lidze Mistrzów. Obrona The Reds nie jest monolitem, a w ataku jest duża niemoc w porównaniu do tego co mieliśmy okazję oglądać w poprzednim sezonie. Dla Liverpoolu będzie to już trzeci mecz w ciągu 6 dni, najpierw Real w LM, w sobotę Hull w lidze i teraz Swansea w Capital One Cup. Piłkarze mogą czuć się zmęczeni. Zapewne zobaczymy w składzie kilku rezerwowych. W poprzedniej rundzie w COC grał skład, którego większość stanowili gracze rezerwowi. W tamtym spotkaniu Liverpool wymęczył awans po karnych, a rywal wcale nie był z najwyższej półki - Middlesbrough, występujący w Championship. Tym razem rywal jest dużo trudniejszy. Swansea przystąpi do tego meczu w bardzo dobrych nastrojach po wygranej z Leicester w sobotę. W poprzedniej rundzie Swansea rozgromiła 3:0 inny zespół z Liverpoolu - Everton. Monk wystawił na tamto spotkanie prawie najmocniejszy skład i podobny skład powinien wystawić z Liverpoolem. Monk podkreśla przed meczem, że starcie z Liverpoolem traktuje bardzo poważnie. Bukmacherzy nie doceniają Łabędzi, moim zdaniem. Taki kurs na DNB to ja chętnie zagram. Po stronie Swansea są na pewno lepsze morale oraz fakt, że wysoce prawdopodobne jest, że zagrają prawie najmocniejszym składem (z tego co czytałem, to na pewno nie zagra Sigurdsson (kontuzja), Bony i Fabiański). Liverpool może też być bardziej zmęczony. Dla Swansea będzie to drugi mecz w ciągu tygodnia, a dla Liverpoolu już trzeci. Liverpool nie będzie za wszelką cenę dążył, żeby awansować. Oni mają ciężkie mecze w Lidze Mistrzów, a dodatkowe mecze w COC powodują, że tracą tylko niepotrzebnie siły. Tak więc na rękę jest im nawet odpaść ze Swansea. Swansea potrafi grać w pucharach krajowych. 2 lata temu przecież wygrali te rozgrywki, pokonali wtedy po drodze m.in. Liverpool na Anfield i Chelsea na Stamford Bridge. Rok temu w FA Cup pokonali Manchester United na Old Trafford. Łabędzie potrafią wygrywać w pucharach z czołowymi drużynami, więc dlaczego nie miałyby teraz tego powtórzyć. Liverpool - Swansea Typ: 2 DNB Kurs: 3,75 Buk: William Hill

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 73/10
????
J. Benneteau - A. Murray
typ: 1⛔⛔
kurs 4,8
buk: marathonbet
stawka: 1j
przegrana: 1j

J. Benneteau - A. Murray @4,5 Bet365

Sprawa wygląda następująco: Andy w październiku zagrał aż 15meczów (13 wygrał), postanowił zrobić taki maraton tylko dlatego, by zagrać w final8, i szkotowi właśnie się udało zakwalifikowac:smile: Strasznie zmęczony panicz ledwo, ledwo wygrał z Robredo w Walencji, po drodze pokonując Melzera, Fonniniego, Andersona oraz Ferrera, ale mniejsza ze szkotem... załapał się do Londynu i chwała mu za to. Wypadałoby zrobić sobie jakąś przerwę paniczu Murray, nieprawdaż?:&gt; Jutro na kort wyjdzie z Julianem, który w ostatnich tygodnia spisuje się bardzo dobrze, finał z Nishikorim w stolicy Malezji, w 1r odpadł w Pekinie z Andujarem (możliwe, że ważniejszy występ dla niego był w Shanghai&#39;u gdzie dopiero w ćwierćfinale odpadł z RF), czyli aż takim średniakiem nie jest, jak tu ktoś w dziale ujął:smile: 2tyg przerwy i zaczął wczoraj od wygranej 2:0 z Lu. Jeżeli chodzi o występy francuza w Paryżu to niestety nie zachwycają, rok temu porażka w 1r z Nishikorim, w 2012 2r z Tsongą, ale zostawmy historię. Fakty są takie że Murray no poprostu będzie musiał zrobić sobie dłuższy odpoczynek, a najlepszym wyjściem będzie porażka z gospodarzem, publiczność itp za Julianem.
Gdyby finały ATP zaczynały się za tydzień, (tak jak to miało miejsce w przeszłości), to szedłby gruby pocisk w stronę Benka, a tak to standardowa stawka.
Powodzenia!:smile:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
74/10
Nitra - Martin
typ: 1 (-1,5)
kurs: 1,8
wynik: 4-2✅✅
wygrana: 2,4j

Nitra - Martin 1 (-1.5AH) @ 1.87 Pinnacle

Martin jedenaście porażek z rzędu. Prędzej czy później ta seria się skończy jednak na pewno nie dzisiaj. Nitra po słabym starcie w końcu nabiera rozpędu, jednak nadal potrzebuje punktów by doszlusować co najmniej do top 4. Martin regularnie co roku osłabiany i z problemami finansowymi spręża się przede wszystkim na końcówkę sezonu i play-offy. Nitra z Martinem pięć ostatnich starć wygrywała z różnicą handicapu, zaś w tym sezonie pokonała na wyjeździe dzisiejszych rywali 3-1.
dzięki @Valverde :spokodfhgfh:

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
# 75/10
????
Dallas Mavs - San Antonio Spurs
typ: Chandler Parsons over 15.5
kurs: 1,83
wynik: 5 pkt ⛔⛔

Dallas Mavs - San Antonio Spurs

Dużo panowie już napisaliście na temat tego meczu, jednak chcialbym po tym dlugim okresie oczekiwania na kolejne mecze o stawke, dorzucic swoje pinć groszy. Otóż jak już wszyscy zauwazyli zabraknie na 3 dzisiaj Leonarda. Jak to nie którzy mówią gorszy od niego jest póki co tylko LeBron. W obronie twardziel, z wieloma przechwytami. W ataku także solidny, aczkowilwiek jeszcze duzo pracy przed nim, ale u Popa pewnie się jeszcze wiele nauczy. Cóż wracając do typu otóz dzisiaj oprócz handi na Dallas chciałem włożyć pieniążki w pewnego nowego człowieka w szeregach ekipy Marka Cubana. Wchodzę sobie w bet365 a tam całkiem fajna linia na Chandlera Parsona bo 15,5 pkt. Ciezko mi powiedziec kto bedzie go dzisiaj krył, czy to bedzie Diaw czy Green, bo raczej nie świezo wydraftowany Anderson o ktorym wiem tylko ze ma 21 lat jest wysoki i cięzki. Tak czy siak small forward Mavs jest szybki i lubi wjazdy pod kosz, ale takze potrafi celnie punktowac z dystansu. Jego ostatni mecz przeciwko Spurs (jeszcze w barwach rakiet) zakonczyl sie zdobyciem 21 pkt, z tego co pobieżnie sledzilem sparingi Chandler zdobywal wiekszosc razy dwu cyfrowa zdobycz. Mysle ze takim o to typem milo zaczne przygode z nowym sezonem. Pozdro!

Chandler Parsons over 15.5 @ 1.83

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
76/10
snooker
P.Ebdon -J.Burnett
Typ: 1⛔⛔

L.Hang - R.O&#39;Sullivan
typ: najwyższy brejk over 100,5 pkt⛔⛔

kurs AKO: 2,3

P.Ebdon vs J.Burnett
Typ: Ebdon, Peter @ 1.65

Po wczorajszej komedii w końcówce meczu Burnetta z Trumpem trudno cokolwiek powiedzieć, bo chłopaki w ostatnich dwój frejmach na przemian się lekko kompromitowali, na oko z 6-7 razy jeden albo drugi był już poza turniejem, ale wtedy przychodził z pomocą rywal grając jakiegoś babola. Faktem jest, że Burnett wymęczył Trampka (który grał dużo poniżej przyzwoitości) dobrą grą taktyczną, no to teraz będzie miał okazję zmierzyć się z mistrzem takiej gry. Ebbo w Chengdu w dobrej formie, dwie szybkie demolki Pagetta (6-1) i Perry’ego (6-1), szczerze mówiąc nie zdziwi mnie kolejna, bo moim zdaniem Anglik jest w tym zestawieniu zdecydowanym faworytem.

L.Hang vs R.O&#39;Sullivan
Jaki będzie najwyższy brejk
Typ: Powyżej 100.5 @ 1.40

Murowany faworytem jest oczywiście Ronnie, ale kursy na win tak niskie a handicapy tak pokaźne, że chyba warto poszukać innych typów. Wybrałem typ na setkę w meczu (dokładnie to 101, ale mam nadzieję, że ten 1 punkt nie będzie miał znaczenia w końcowym rachunku), bo obaj mają duży potencjał na trzycyfrowe podejście. Rakieta wiadomo, kwintesencja wysokiego punktowania, w turnieju już 4 setki, z czego wczoraj wbił 3 (116, 101, 112) i jego forma w każdym elemencie wyglądała bez zarzutu. Hang też potrafi wbijać setki, w sezonie już 10, w Chengdu na razie bez setki, ale z kilkoma wysokimi podejściami w 2 łatwych zwycięstwach z Higginsem (6-1) i Xintongiem (6-1). Obaj ofensywnie nastawieni, raczej myślą o wbijaniu, a nie asekuracji, więc szans na punktowanie powinno być sporo.

Do góry Bottom