Król Julian i pitekk zgadzam się z niektórymi z waszych typów.
Zacznę od
Cartera. Po 1.55 Aliego na pewno zagram. Nikt mnie nie przekona, że Perry wrócił do formy. Owszem nie będzie to spacerek dla Kapitana ale po wyrównanym meczu to on znajdzie się w ćwierćfinale. Ali lubi te mniejsze turnieje, często właśnie tam zdobywa wysokie lokaty.
Dalej
Hendry. Kurs dobry więc nie ma co myśleć. Day owszem ładnie wygral z Milkinsem, ale to samo można powiedzieć o Hendry'm który nieźle zagral z Higginsonem. Moim zdaniem 60-40 na korzyść Szkota i to jemu zaufam, tym bardziej, że Day'a nie chcę dłużej oglądać w tym turnieju. Dla bezpieczeństwa można też dać +1,5 po 1.57 w Bet365.
Jako ostatniego polecam
Allena. Moim zdaniem najfajniejszy typ na jutro. Pewnie, że łatwo nie będzie ale mój cichy faworyt do wygrania CO powinien sobie poradzić. Maguire naprawde nic rewelacyjnego z Hawkinsem nie zagrał, a Allen rozbił Dotta. Kurs fajny. Biorę. Podobnie jak u Hendry'ego +1,5 po całkiem fajnym przeliczniku w Bet365 równym 1.53.
Fu, Tiang, Ding, Higgins, Robertson. Tak bym chcial, żeby wyglądały nazwiska zwycięzców w pozostalych meczach. Stawiać jednak na nich nie będe.
Tiang po dzisiejszym zwycięstwie jutro może mieć spore problemy. Na pewno w jego głowie będzie to co się dziś stalo i King, który psychicznie jest baardzo silny co udowodnił dziś z Wattaną może pokusić się o zwycięstwo.
Ding z Selbym typowy no bet. Wolę Dinga no ale mecz idealny pod over frejmowy, który tu pewnie zdecyduję się zagrać. Fajne też jest
+1,5 na Selby'ego po 1.50. Ding gra pod ogromną presją, a pamiętacie
Masters i 6-1 dla Anglika? Więc może jednak nie taki no bet?
Higgins z Williamsem czyli klasyk. Do oglądania, a nie do grania. Nawet overka frejmowego tu nie będe grał. wszystko możliwe.
Robertson - Ebdon i Fu - Bond, każdy wynik możliwy. Raczej Kangur i Azjata ale po takich kursach podziękuje. Chyba, że na taśmie. Overków też tutaj nie widzę. Niby powinny paść, ale jak będzie 5-1 dla Robertsona i 5-1 dla Fu to wcale zaskoczony nie będe.
To co wybiorę znajdzie się w moim temacie z kuponami.