>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

China Open 29.03-04.04.2010

Status
Zamknięty.
pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Ja zagrałem ostatecznie dziś dubla Drago &amp; Ebdon ✅ oraz jednego Tripla: Ronnie, Selby i Carter ✅. Jak na razie wszedł Ebbo, Drago na pewno czeka trudne spotkanie. Pewniejszy jestem tego tripla i myślę, że warty był on grania, zostały na nim wg mnie najpewniejsze spotkania dzisiejszego dnia.
Z porannych wyników wszystko po mojej myśli, prócz porażki Wattany. Szkoda, tym bardziej, że prowadził już 4-2, ale widocznie nie uniósł tego ciężaru psychicznie ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Peter Ebdon...jedyne co mogę powiedzieć to to że jest chłop odważny.Kilka razy dużo ryzykował wykonując poszczególne zagrania.J
No odwaga odwagą ale nie które zagrania to czysta głupota. To co chwilami wymyślał Ebdon wołało o pomstę do nieba. Frejm nr.8 wygrany cudem przez Trumpa i po właśnie dziwactwach Ebdona.
Ass jak Drago będzie grał z Carterem to może dadzą go na stół nr.2 i wtedy już jest kamerka. Nie wiem jakie inne pary byłby tego dnia i jak to jest rozstawione po stołach. Jak to dzisiaj powiedział Rafał : Chińczycy nie doceniają europejskiego ekspresu ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Śmiechu warte to co robi Drago. Gość, ktory sezon mial naprawdę niezły, przed CO zapowiada, że on do 32 to spokojnie może wejść przegrywa z chłopem, który w tym sezonie wygrał 1 (słownie: JEDEN!) mecz.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No chyba troche wszyscy przeceniliśmy możliwości Drago.
Ja myślę, że nie. Napewno dużo osób wzięło typ od Ass&#39;a ale ja sam uważałem iż Drago to może wygrać. Tutaj przesłanki były realne. Perry nic, słownie nic nie gra od dawna. To chyba najgorszy zawodnik z czołówki snookera w tym sezonie. Nie widzimy spotkania ale livescore mówi iż Drago gra gorzej niż amator. Niestety takie wpadki się trafiają ale wczoraj cudowny dzień , dzisiaj oprócz Drago też ok więc nie ma co się załamywać tylko obstawiać dalej.

S 0

speedywwy

Użytkownik
Ok Chińczyk gral dobrze, spokojnie, nie przestraszył sie Ronniego, ale ostatnia partia i czarna bila jest bardzo, bardzo podejrzana, ogladam od kilku lat gre Ronniego i nie pamietam aby kiedykolwiek tak lekko wbijał czarna z tak dobrej pozycji...

quaresma77 93

quaresma77

Użytkownik
SPRZEDAŁ MECZ O´Sullivan. Coś czuje że może być problem z tą sprawą, Kurs na Chińczyka oscylował w 7,00 , 8,00 więc mozna na tym nieźle zarobić, i czuje że On właśnie to zrobił. Według mnie O´Sullivan nigdy w taki sposob nie wbijal czarnej nawet bedac w krytycznej sytuacji frejmowej. Reasumując władze snookera powinni to sprawdzić.

wojas 11

wojas

Użytkownik
Mecz sprzedany ewidentnie, to już nie jest kwestia nawet tego ostatniego strzału, a te dwa frejmy wcześniejszy przegrane przy takim prowadzeniu?? Ja w cuda w takim przypadku nie wierzę, mecz był ustawiony... Hehe, pierwszy raz postawiłem na snooker i więcej tego nie zrobię ???? . Strasznie mnie to zraziło. Pozdrawiam.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Skończcie tu wypisywać swoje żale i pisać pierdoły, że Ronnie sprzedal mecz.
To jest śmieszne co piszecie.

Po prostu chciał udowodnić, że jest cwaniakiem i ma Chińczyka w głębokim poważaniu i dotoczyć lekko czarną.
On już taki jest i nigdy się nie zmieni.

@trk - ja tak pisałem i zapewniam, że jakby zagral na 30% mozliwości to by wygrał, ale jesli przez 8 frejmów przeciwnika się traktuje jakby go nie było, to nie można wygrać.

T 0

trk

Użytkownik
ktos napisala ze ronek jak sie postara na 30% swoich mozliwosci to spokojnie wygra wiec chyba sie postaral na 29% . to tylko czlowiek dal sie sprzedac , nnie jest godny zaufania mam nadzieje ze juz nigdy wiecej nie strace na nim pieniedzy nawet za 10 lat na niego nie postawie. Dostal facet do glowy nie zasluguje na miano sportowca nie ma honoru i na jego miejscu wstydzlbym sie

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Nie no ludzie trochę powagi. Nikt ślepy nie jest i mecz sprzedany to nie taki gdzie się na chama nie wbija bil ... To to jakby sprzedany mecz piłki nożnej polegał na tym iż zawodnicy schodzą z boiska a druga drużyna strzela gola . Poprostu koleś ma w dupie większość spotkań. Uważa się za góru snookera , ma do tego prawo i nie chce mu się grać. Uznał, że wogóle mecz z takim przeciwnikiem to dla niego poniżenie i postanowił olać sprawę. Podchodził do uderzeń olewczo i z pogardą ten mecz zakończył. Ma od dawna zryty cymbał i odniósł wiele porażek na żałosnym poziomie. A kasy to on ma tyle z reklam i imprez, że buki to ma w dupie. Wiadomo, że jak się gra mecz z kursem 1,15 czy 1,2 to jak się przegrywa to jest złość ale moim zdaniem nie ma tu mowy o żadnym sprzedaniu meczu. Możliwe, że większość osób nie interesuje się snookerem na stałe lecz tylko okazjonalnie i typujecie po nazwiskach ale Ronni już nie raz odwalił niezły numer i jak mówię , głowę ma zrytą nieźle ????
Dodam, że również nie profesjonalnie zachował się Jewtuch ... Sam ocenia innych i przychodzi mu to z łatwizną a w telewizji puszcza sygnał, że może to coś być z bukiem. Ludzie tego słuchają i robi się syf.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dodam, że również nie profesjonalnie zachował się Jewtuch ... Sam ocenia innych i przychodzi mu to z łatwizną a w telewizji puszcza sygnał, że może to coś być z bukiem. Ludzie tego słuchają i robi się syf.
Powiedz mi kiedy oni się zachowują profesjonalnie?
Zawsze mają jakieś głupie aluzje. A już farowyzowanie zawodników, konkretnie Higginsa i negowanie innych, konkretnie O&#39;Sullivana jest śmieszne ale na ten temat nie będe się już wypowiadał.
Za osiągnięcia w polskim snookerze obu szanuję bardzo, ale za podejście do komentowania niestety nie.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Powiedz mi kiedy oni się zachowują profesjonalnie?
Zawsze mają jakieś głupie aluzje. A już farowyzowanie zawodników, konkretnie Higginsa i negowanie innych, konkretnie O&#39;Sullivana jest śmieszne ale na ten temat nie będe się już wypowiadał.
Za osiągnięcia w polskim snookerze obu szanuję bardzo, ale za podejście do komentowania niestety nie.
No dokładnie. Jeszcze bawi ich to wszystko i bedą teraz gadać o Ronnim do końca turnieju- a co Jewtuch powie o finale z Zielińskim? Może też sprzedał ? Higginsa to faworyzują już od dawna. Czasem się słuchać nie chce jak po jego uderzeniach srają z zachwytu. Ale już dzisiejsze zachowanie jest mocno nie profesjonalne. Bo faworyzowanie może jakoś ujść w tłoku ale takie gadanie ... Przecież Ronni gdyby to słyszał to mógłby podać tych &quot;komentatorów&quot; do sądu o obraze. Stacja Eurosportu powinna się tym zająć .

S 0

speedywwy

Użytkownik
Król Julian -a kiedy ostatnio odwalił taka farse? Ostatnio przegrał w 1 rundzie w 2007... A może mu nie zależało dlatego, ze on $$ jakie miał dostać dostał? Myślę ze moze byc o tym głośno... Ronie grał swoje. Taki ma styl. Ale ostatnia czarna bila byla kompletnie nie w jego stylu jak juz pisałem! Nawet srednio bystrzy komentatorzy z Eurosportu to zauwazyli... Czy zrobil to przez przypadek? Nie wygladało mi to tak...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No dokładnie. Jeszcze bawi ich to wszystko. Higginsa to faworyzują już od dawna. Czasem się słuchać nie chce jak po jego uderzeniach srają z zachwytu. Ale już dzisiejsze zachowanie jest mocno nie profesjonalne. Bo faworyzowanie może jakoś ujść w tłoku ale takie gadanie ... Przecież Ronni gdyby to słyszał to mógłby podać tych &quot;komentatorów&quot; do sądu o obraze. Stacja Eurosportu powinna się tym zająć
Na poprzednich MŚ pół turnieju jechali po Murphym. Obśmiewali go, że je chipsy, jest gruby. No żenujące.. :|

Każda wpadka O&#39;Sy jest nazywana największą w karierze, wyśmiewana, wynoszona niepotrzebnie ponad wyżyny. Natomiast jak Higgins coś odwali (np Masters z Allenem) to cisza. Ja też wolę Szkota, a Ronniego nie lubię ale dziennikarze, a oni za takich uchodzą powinni być obiektywni. Dodam, że nie tylko na antenie ale również w tekstach na Eurosportu, których ja przez to nawet nie czytam.

Irytujący jest też fakt śmiania sie z Chińczyków i udawani jak to trudno powiedzieć &quot;Ai Chi Wen&quot;.

No ale nie o tym jest ten temat.

Król Julian -a kiedy ostatnio odwalił taka farse? Ostatnio przegrał w 1 rundzie w 2007... A może mu nie zależało dlatego, ze on $$ jakie miał dostać dostał? Myślę ze moze byc o tym głośno... Ronie grał swoje. Taki ma styl. Ale ostatnia czarna bila byla kompletnie nie w jego stylu jak juz pisałem! Nawet srednio bystrzy komentatorzy z Eurosportu to zauwazyli... Czy zrobil to przez przypadek? Nie wygladało mi to tak...
Kolego masz złe dane. Odpadł w 2008 roku. Tak? Tak.
A &quot;srednio bystrzy&quot; komentatorzy widzą wszystko co złe u Rońka, taki ich urok.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No trzeba troszkę statystyk :

sezon 2009/2010 i porażka w finale Masters w kompletnie stylu Ronniego
sezon 2008/2009 odpadnięcie w 2 rundzie UK Championship
sezon 2008/2009 odpadnięcie w 2 rundzie Welsh Open
sezon 2008/2009 odpadnięcie w 2 rundzie na Mistrzostwach Świata

To te najważniejsze wpadki po kiepskich spotkaniach bo nie będę już wspominał o wpadkach w 1 i 2 rundach w mniejszych turach.

już nie będę wspominał o porażkach od sezonu 2007/2008 w stecz bo tam się roi od beznadziejnych spotkań.

Zdecydowanie odradzam grać Muprhy po śmiesznym kursie 1,25. Ten człowiek już tyle pokazał złego w tym sezonie, że stać go na wszystko. Powinien oczywiście wygrać bo rywal nie jest z najwyższej półki ale Murphy stał się bardzo chimerycznym zawodnikiem i przez to wielce nie obliczalnym. Mecz zapewne wejdzie i wygra ale 1,25 praktycznie nie daje żadnej wygranej.
No i pozostaje mi tylko powiedzieć : A nie mówiłem ... Niestety drugi dzisiaj żałosny kurs nie wchodzi. Dużo osób jednak zagrało to spotkanie. Murphy prezentuje niestety dalej swoją słabą stronę. Chciałbym żeby wkońcu facet wrócił do swojego poziomu.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Aż szkoda mi się wypowiadać. Zachował się jak typowy frajer Ronnie. Olał przeciwnika, chciał pokazać, jaki to on nie jest fantastyczny. Pokazał, że w dupie ma jakiegoś tam Chińczola, że co, będzie tu mi podskakiwał? Mi, Ronniemu &quot;Rakiecie&quot; O&#39;Sullivanowi!? Sorry za słowa, ale taka jest prawda, pokazał dziś, że jest coś nie tak z jego głową. Piszę to ja (spójrzcie na sygnaturę).
Więcej nie ma co się rozpisywać, o Murphym nie wspomnę, dobrze że radziłem na niego nie grać. Rozpada się chłopak, pomyśleć, że po zdobyciu trofeum za Mistrzostwo Świata zapowiadał się na takiego zawodnika. I faktycznie poziom trzymał, ale to co ostatnio wyrabia...
O Drago to już w ogóle nie wspomnę...
I przestańcie snuć domysły, że Ronnie sprzedał mecz! Też się puknijcie w cymbał, wraz z Ronnim, który musi to chyba czynić aż do 17 kwietnia...

robbn 23

robbn

Użytkownik
Ale się czepiacie tych komentatorów, według mnie to odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu i niektóre z ich dowcipnych komentarzy bardzo ubarwiają relacje. A emocje (po)meczowe też im się udzielają i bardzo dobrze, ten przykład o bukmacherze był rzucony tak jako luźna myśl przecież o tym nie prowadzili jakiejś długiej dysputy już nie przesadzajcie.
Zachowanie Sullivana poniżej krytyki, jak zwykle grając z przeciwnikiem, który na pierwszy rzut oka wygląda na ogóra Ronnie zachowuje się jak pajac i jego przerośnięte ego wygrywa z chęcią wygrania meczu. Trochę szkoda Chińczyka bo tak każdy by pamiętał, że w niezłym stylu pokonał jednego z najlepszych zawodników świata, a tak za parę lat będziemy wspominać tylko frajerskie zachowanie Sullivana.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Mi został tylko Ebdon na jutro,myślę że nie odpierdzieli jakiegoś holtowania :grin:
Zagram jeszcze dubelka Hendry + Carter = 1.98
Ja nie mogę narzekać jak na razie,choć z tego co czytam to Ebdon znowu odpierdzielał jakieś debilne zagrania.Ważne że wygrał teraz ma na drodze Robertsona i tu już będzie trudniej.O&#39;sa cóż nie wypowiadam się bo nie widziałem ale tak jak już pisaliście to nie pierwszy raz.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Jeszcze oferta na spotkania drugiej rundy:

Analiza później, na razie nie mam ochoty po dniu dzisiejszym...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom