>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

China Open 29.03-04.04.2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
A ja w końcu nic nie zagrałem na dziś.
Powodem jest fakt, że Allen i Higgins kończą mi moj główny kupon, a dwóch tych samych zawodników na kuponie grać nie chcę.
Wahałem się czy nie zagrać dubla Fu+Williams ale w końcu zrezygnowałem. zobacyzmy czy słusznie.
Na popołudnie pomijając mecze wspomnianych Higginsa i Allena zostaje tylko Ding i Milkins. Tego drugiego grac nie będe pisałem czemu, a na samego Dinga się nie opłaca stawiać więc dzić nowych kuponów nie będzie. Zaczekam do jutra.. ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
No i jutro do walki staje mój ulubiony zawodnik, Mark Selby. To wszystko od niego sie zaczeło, to jego jako pierwszego ogladalem w pierwszym moim zyciowym meczu snookera na eurosport. Jego rywalem bedzie Rod Lawler którego zupelnie nie kojarze. Kursy 1.14-5.00 w bet365 więc dla Marka powinnien być to spacerek. Dlatego myśle ze mozna się pobawić w jakies DW i przewiduje wyniki 5-2. Na zakończenie sezonu 2009 Lawler zakonczył na miejscu 6-1. Niespodzianki nie powinno byc.
PS: Wybaczcie ale to mój pierwszy post o snookerze. Ale skoro Ass potrafi pisać o F1 to ja musze też tu spróbować

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
snajper ????

Mżna było jednak spokojnie stawiać na Williamsa i Fu, obaj wygrali i awansowali dalej. Trochę żałuję, że jednak się nie zdecydowalem ich zagrac.

Maguire też wygrał, kto ogladalem mecz wie jednak, że łatwo nie było i nie dużo brakowało a Hawkins doprowadził by do wyniku 4-4.

Mam nadzieję, że Higgins i Allen, którzy zaraz zaczynają spełnią pokładane w nich nadzieję.. ;)

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Sesja popołudniowa rozpoczęta.

Ding bardzo ładna 2 partia,kilka bardzo trudnych zagrań.Myśle że ogra swego rywala.Publiczność dopisała,komplecik podobno ????

Higgins dobrze,O`Brien solidny gracz ale nie powinien zagrozić mistrzowi.

Ciekawy mecz trwa u Allena i Dotta.Pierwsza partia baaaaardzo długa.Myśle ze może być tam wynik 5-4 ...dla kogo?? oby dla Allen

E: Druga partia już zdecydowanie dla Allena...

Pozdrawiam.Owocnych wyników i wysokich breaków.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Maguire - Hawkins 1

No, że tutaj nie ma 1,2 tylko 1,4 to już dla mnie duuuuże zaskoczenie. Chyba za bardzo nie ma co się rozpisywać tutaj. Maguire poprostu musi awansować dalej bo ma cudowną drogę do finału.

Allen - Dott 1

Heh tutaj kurs blisko 1,6. Z całym szacunkiem dla Dotta ale Allen jest dla mnie zdecydowanym faworytem. Ofensywny styl gry Allena nie pozwoli zabardzo rozpędzić się rywalowi. Mecz raczej do 1 bramki powinien być.

Williams - Cope 1

Tutaj również widzę jedyneczkę po kursie 1,6-1,8. Panowie mieli okazje spotkać się w lidze snookera w grupie 6 i 7 . Williams co prawda nie awansował do grupy zwycięzców jednak dwa razy pokonał Copa 3-0 !! A jak wiemy Cope radził sobie w tych rozgrywkach całkiem całkiem. Mark powinien podejść bardzo zmotywowany do tego turnieju. W jednej grupie było to 3-0 wogóle bez walki , w drugim pojedynku Cope nawiązał walkę tylko w 1 frejmie. Oczywiście jest tutaj możliwość porażki Williamsa, ponieważ Cope całkiem nieźle potrafi zagrać w turnieju telewizyjnym. Jednak ja w pamięci mam jego mecz z Selbym na UK Championship gdzie chyba ze stanu 8-4 przegrał mecz 8-9 ...

To na razie tyle ???? Kursy naprawdę suuuuper .
No i pięknie weszły typy na dzisiaj ????

Williams bardzo fajne spotkanie w iście ekspresowym tempie . Maguire był dla mnie pewniakiem na dziś, przy 4-1 już trochę rozluźniony był ale mecz wygrany i niech żałują ci co nie grali bo kursik niezły w porównaniu z innymi 1,2. Allen jeszcze gra ale ma już 3-1 i nie widzę innej opcji jak wygrana. Piszę już bo później nie mnie ;)
Super 3 meczyki z naprawdę niezłymi kursami. Ci co nie zagrali niech żałują ;) Oby tak dalej !!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Racja Dott swietna forme ma raczej za sobą , w tym turnieju nie powinnien zaistnieć zbyt mocno.
Generalnie nie lubie tykac nieskich kursów , wiec z lepszych dosyc ciekawie wyglada Williams vel Borsuk.Po kursach podchodzacych pod 1,70.Powinnnien poradzić sobie z synem rzeznika , Copem .Dodatkowo po 1.40 mozna wyłapac Maguire swietny zawodnik , jednak co racja czasem zdarzaja sie nie oczekiwane wpadki , tak czy inaczej kurs jest mniej wiecej warty swieczki.
powodzenia
fcbialas
Williams✅
Maguire ✅
No a Dott narazie 3-1 w plecy .Czyli zgodnie z tym co sadziłem
Assi racja Maguire moj ulubieniec , ale w tym biznesie nie tylko to sie liczy ???? trzeba trzezwo mysleć , teraz nie mam zamaru sie roztaczac ze wszedł , gorzej było by jak by wtopił. No ale jesli nie był bym pewien to bym nie proponował ???? A wsumie snookerem interesuje sie , pasjonuje z 6 lat ????
A co ciekawe narazie dzis wszyscy faworyci wygrali swoje pojedynki , lub narazie prowadza ???? Wiec zapowiada sie fajny turniej .Zawsze jest ciekawiej jak , spotkania mozna ogladac najsilniejszych zawodnikow jak dla mnie osobiscie ????

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Sesja popołudniowa rozpoczęta.

Ding bardzo ładna 2 partia,kilka bardzo trudnych zagrań.Myśle że ogra swego rywala.Publiczność dopisała,komplecik podobno ????

Higgins dobrze,O`Brien solidny gracz ale nie powinien zagrozić mistrzowi.

Ciekawy mecz trwa u Allena i Dotta.Pierwsza partia baaaaardzo długa.Myśle ze może być tam wynik 5-4 ...dla kogo?? oby dla Allen

E: Druga partia już zdecydowanie dla Allena...

Pozdrawiam.Owocnych wyników i wysokich breaków.

No naprawde Allen mnie mega zaskoczył,lyczyłem ze wygra ale nie az ta pewnie.Gratuluje tym co byli tego spotkania pewni.

Higgis dla mnie bez szału
Ding faworyt do zwycięstwa ????

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Fu, Robertson, Ding i Allen, których polecałem, bez problemów ???? Myślę, że ten dzień był praktycznie dla wszystkich świetny pod względem bukmacherskim. Sam nieźle wyciągnąłem ????
Na jutro to, co już pisałem:
Jeśli chodzi o spotkania środowe, to zagrać można na Cartera po 1.30. Nie sugerowałbym się zbytnio niezłą postawą Chuanga w dniu dzisiejszym. Na &quot;Kapitana&quot; jest on po prostu za słaby i nie ma prawa zagrać w drugiej rundzie ;)
Na Ebdona kurs już zmalał, a szkoda. Peter musi poradzić sobie z Trumpem. Na temat Judda nie ma co się już rozpisywać, niuanse związane z jego grą w lidze a w turnieju każdy zna i &quot;Ebbo&quot; powinien pokonać młodego rywala.
Na koniec trzy kursy po 1.16. Odpowiednio Selby, O&#39;Sullivan i Murphy są faworytami w swoich meczach. Największe zastrzeżenia miałbym jedynie co do tego ostatniego. Niby też pewniak, ale wiadomo, jak ostatnio Shaun się prezentuje. Czy jego styl gry i forma wystarczą na Bonda? Nie jestem w stanie odpowiedzieć.
Zostają jeszcze wspomniani przez Assa Wattana i Drago. Bardziej skłaniałbym się do Tony&#39;ego, gdyż również nie jestem zwolennikiem Perry&#39;ego. Ostatnio gra jakoś tak w kratkę i tu otwiera się szansa dla Maltańczyka.
Wattana ma na pewno trudniejszego rywala, jakim jest King. Bez szans nie jest, ale będzie to dla niego trudna potyczka.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Dzisiaj wygrali sami faworyci, obawiam się, że jutro może być trochę inaczej.
Myślę że warto postawić na Taja Jamesa Wattanę. Mark King to dobry snookerzysta, ale nie wybitny. Kurs ok. 2.40 biorę w ciemno. Podobna sytuacja w spotkaniu Perrego z Drago. Szanse uważam 50/50, dlatego nie zagrać po 2.90 na Maltańczyka to grzech (a że święta za pasem... ;)). Postawię też parę groszy na Nigela Bonda w spotkaniu z Shaunem Murphy&#39;m. 007 już nie raz zaskakiwał faworytów i podobnie może być tym razem. &#39;Masuffkowo&#39; także na Petera Ebdona. Pamiętam, co było kiedy ostatnim razem pół forum zagrało na niego w Welsh Open (0-5 z Hawkinsem ????), jednak Judd nie spełnia pokładanych w nim nadziei w turniejach rankingowych, dlatego stawiam raczej przeciwko niemu, niż na Ebbo. Spokojnie dadzą radę Hendry, Carter, Selby i O&#39;Sullivan. Tu nie widzę żadnych szans na sensację ;]

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Napisane zostało już wszystko więc nie będę już tutaj nic dodawał.Ja poszedłem ostro z mini taśmą,Ebdon,Allen,Williams,Maguire kursik wyszedł 7,18.
Może dodam tylko że TOBET ma lepsze kursy.
Mi został tylko Ebdon na jutro,myślę że nie odpierdzieli jakiegoś holtowania :grin:
Zagram jeszcze dubelka Hendry + Carter = 1.98

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No dziś ładnie. Mogło być lepiej gdyby Allen wygrał 5-2, a nie 5-1, ale nie ma co narzekać.

Jutro gram Drago, to na pewno. Kurs od 2.65 do 2.90 jaki proponują na niego buki to naprawdę bardzo dużo. Perry jest w tym sezonie najgorszym zawodnikiem z czołowej szesnastki i to zdecydowanie najgorszym dlatego ja widzę tu nawet więcej atutów po stronie Maltańczyka i po takim kursiku oczywiście się zdecyduję.

Pewniaki Selby, O&#39;Sa nie ma co komentować. Pierwszy gra z anonimowym Lawlerem, któremu daję góra dwa frejmy więc tu nawet handicap, a drugi z Chińczykiem, który awansował do tej rundy dzięki idiotyzmowi (tak, to najbardziej pasuje) Davisa. O&#39;Sullivan nawet przy 30% zaangażowania powinien wygrać.

Im bliżej mecz Ebdona, tym bardziej się go boję. Mimo to zagram na &quot;Ebbo&quot; choć obawiam się, że Trump może nam jutro popsuć humory.

Cartera, Hendry&#39;ego i Murphy&#39;ego raczej nie zagram. Pierwszy niby pewniak, ale rywal naprawdę McLeoda rozwalił. Owszem, Anglik grał beznadziejnie ale.. no jakoś po 1.30 nie chcę tego ruszać. Hendry mam nadzieję, że wygra, ale zagrałbym na Szkota gdyby było 1.80-1.90. 1.50 to za mało. No a Murphy, Daj Bóg, niech wygra ale kurs niski, choć nie sądze aby tu była niespodzianka w postaci wygranej Bonda.
Może zdecyduję się puścić tripla z tych trzech meczów ale na pewno za niską stawkę. Poszukam też pewnie tutaj overów frejmowych.

Na koniec Wattana. Kusi Taj ale jakoś ostatnio przekonuję się do Kinga i obawiam się, że może popsuć przygodę z China Open Wattanie. Dlatego rezygnuję z gry na Azjate ale zagram najprawdopodobniej over 7,5 frejma co jest w tym spotkaniu najlepszym rozwiązaniem

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja wsumie nie jestem jakos przekonany , do jutrzejszych meczy , a jak wspominałem nie zabardzo chciałbym ruszac te ochłapy a nie kursy po 1,15 :p.
Niby pewniaki , ale bylismy swiadkami ze w nie jedym turnieju nawet takie kursy nie wchodziły.Carter nie jest taki najgorszy kurs , a wydaje mi sie ze powinnien sobie poradzić , no i drugiego typu szukałem innego niz wszyscy , lekko na intuicje czuje ze Hendry tak łatwo z Higginsonem nie wygra wiec handi dodatni powinnien wejsc.
Szczerze to delikatnie proponuje taki dubelek

Ali Carter Win / 1.30
Higginson plus 1,5 fream / 1.75

pozdrawiam fcbialas
milej nocy

michau 84

michau

Forum VIP
Git majonez, dziś większość po myśli &#39;typerskiej&#39; poszło. Nie widać nikogo jakoś bardzo specjalnie niezadowolonego. Aczkolwiek w mój typ na O&#39;Briena przy stanie 3-1 dla Higginsa wątpiłem dość mocno. Ale ugrał te 3 frejmy które były potrzebne. Na jutro zagrałem już tripelka w postaci Ebdon✅, Hendry✅ &amp; King✅ @ 4.23 w expekcie. Pograłbym jakieś linie u/o ale niestety nie wystawili tam tej oferty... Jak będzie dobrze szło to może coś poleci do bwin. Pozostałych pojedynków na jutro raczej nie ruszam.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja pozostaję jednak tylko przy kuponie Selby, Roniek, Drago.

Chciałem jeszcze zagrać Ebdona, ale nie bardzo jest co zagrać z nim w dublu więc zrezygnowałem. Szkoda, że ani Tobet, ani Sportingbet ani też Bet365 nie mają overów frejmowych w swoich ofertach.

Mam nadzieję jednak iż mimo, że odpuściłem Ebbo jutro on nie zawiedzie i awansuje dalej. Chciałbym też awansów Murphy&#39;ego i Wattany. Natomiast mecze Cartera i Hendry&#39;ego są mi kompletnie obojętne.

lulek2222 0

lulek2222

Użytkownik
Ja na dzsiaj wybrałem sobie King&#39;a, O&#39;sullivana i Hendrego na moim kuponiku, przy łącznym kursie 2,79, stawka jak zwykle 100 zł. Trochę mnie Kiing denerwuje, bo Wattana jest w dobrej formie, ale zobaczymy.

batata 12

batata

Użytkownik
Żenada, co zrobił James Wattana. Przy stanie 3:1 przegrana partii na czarnej, potem przy 4:2 dobry break i faul, no i potem oczywiście przegrana 4:5... ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ebdon - Trump 1

Świetny kurs poprostu !! Kursik 2,0 a pewnie będzie można znaleść jeszcze lepszy. Już chyba wszyscy wiemy jak Trump prezentuje się w turniejach rankingowych. Tutaj mamy już 1 rundę dużego turnieju telewizyjnego i pewnie zgodnie z tradycją Trumpek zdrewnieje przy stole. Ebdon prezentuje nawet dobrą formę i powinien przejść mniej doświadczonego kolegę . Dla mnie zdecydowana jedyneczka. Dodam iż panowie rywalizowali już w tym roku na UK Championship i Ebdon wygrał pojedynek 9-4 !!!
Kolejny trafny mecz z 1 mojego wpisu ????

Ja dzisiaj zagrałem tylko Drago +1,5 frejma. Myślę, że powalczy i jak przegra to mam nadzieję iż dopiero w 9 frejmie. Ogólnie to mam nadzieję, że wygra to chciałbym go zobaczyć w tv ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Git majonez, dziś większość po myśli &#39;typerskiej&#39; poszło. Nie widać nikogo jakoś bardzo specjalnie niezadowolonego. Aczkolwiek w mój typ na O&#39;Briena przy stanie 3-1 dla Higginsa wątpiłem dość mocno. Ale ugrał te 3 frejmy które były potrzebne. Na jutro zagrałem już tripelka w postaci Ebdon, Hendry &amp; King @ 4.23 w expekcie. Pograłbym jakieś linie u/o ale niestety nie wystawili tam tej oferty... Jak będzie dobrze szło to może coś poleci do bwin. Pozostałych pojedynków na jutro raczej nie ruszam.

No, no, gratulacje choć łatwo nie było.
Wattana przy prowadzeniu 4-2 powinien byl ograc Kinga ale nie wytrzymał presji. Ciężko też było u Ebdona ale obrońca tytulu zdołał wygrać z Trumpem.
Tak czy inaczej gratuluję 100% skuteczności i czekamy na kolejne typy.. ;)

Po meczu Ebdona jednak nie sądze aby Anglik miał szansę z Robertsonem. Będe grał na Kangura. King z O&#39;Sullivanem (jeśli ten wygra z Tiangiem) też nie ma większych szans.

Kolejny trafny mecz z 1 mojego wpisu ????

Ja dzisiaj zagrałem tylko Drago +1,5 frejma. Myślę, że powalczy i jak przegra to mam nadzieję iż dopiero w 9 frejmie. Ogólnie to mam nadzieję, że wygra to chciałbym go zobaczyć w tv ????
No niestety nie zobaczysz, jesli Perry&#39;ego przejdzie w co wierze to kolejna runda z Carterem i na 100% tego meczu w TV nie będzie więc aby zobaczyć Maltańczyka musiałby wygrać też z Alim.

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Peter Ebdon...jedyne co mogę powiedzieć to to że jest chłop odważny.Kilka razy dużo ryzykował wykonując poszczególne zagrania.Jednak niezmiermie się ciesze że wygrał.Szczere gratulacje i podziękowaania dla wszystkich którzy proponowali ten typ.Jak widać wczesniej ja nie byłem taki pewien.

Co do meczy popołudniowych...Ronnie i Mark chyba powinno wygrać.Tony Drago ....hmmm kurs kusi.Pery mnie nie przekonuje.

Co teraz z Murphym???Wiem że kurs nie ciekawy no ale nie oszukujmy się N.Bond to nie klasa światowa....

michau 84

michau

Forum VIP
No, no, gratulacje choć łatwo nie było.
Wattana przy prowadzeniu 4-2 powinien byl ograc Kinga ale nie wytrzymał presji. Ciężko też było u Ebdona ale obrońca tytulu zdołał wygrać z Trumpem.
Tak czy inaczej gratuluję 100% skuteczności i czekamy na kolejne typy.. ;)

Po meczu Ebdona jednak nie sądze aby Anglik miał szansę z Robertsonem. Będe grał na Kangura. King z O&#39;Sullivanem (jeśli ten wygra z Tiangiem) też nie ma większych szans.
A owszem. King nerwówka, ale przynajmniej pokazał na co go stać w ostatniej partii kiedy wbił setkę. Hendry w miarę na luzie wypunktował Higginsona zgodnie z przewidywaniami. A kurs na Ebdona był w moich oczach trochę za wysoki. Było to widać podczas pojedynku, mimo wyniku 5-4... Kto oglądał ten wie że kilka razy Ebdon pokpił sprawę jakimiś niepotrzebnymi zagraniami, które kończyły się z reguły przegraną partią. Może przy bardziej wymagającym przeciwniku podejdzie poważniej. Suma sumarum kupon zaksięgowany w zakładce wygrane ;) Tak jak pisałem wczoraj na popołudniową sesję raczej nic nie polecam. No, jak ktoś szuka czegoś do dubelka to over w meczu Drago - Perry. Lekko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom