>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

China Open 29.03-04.04.2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Na jutro Williams i Carter.

Borsuczek dzis robił z Higginsem co chciał. Naturalnie, Szkot nie grał na swoim najwyższym poziomie ale to nie zmienia faktu, że Mark zagrał świetny mecz. Rywalem Fu, który gdyby dziś grał z lepszym rywalem niż Bond bądź z Bondem z pierwszych frejmów to by już go w China Open nie było. Williams mu prezentów dawać nie będzie. Dodatkowo na korzyść Walijczyka działa fakt, że najgroźniejszych rywali już nie ma i final jest naprawdę na wyciągnięcie reki. 1.44 ok, 1.80 na handi -1,5 też nieźle. Jeszcze nie wiem co wybiorę.

Carter równy. Nic ponad dobry, ale też nic poniżej zły. Z Perry&#39;m łatwo nie było no ale jak trzeba było wziąc sie w garść gdy z 3-1 zrobiło się 3-3 to Ali to uczynił. Jutro zagra z Kingiem. Mark robi się coraz lepszy ale to nadal nie jest poziom Cartera. Dziś miał szczęście bo trafił na Tiana, który chyba sam dalej nie wierzył w to co się stało wczoraj. Ali nie powinien zawieść. Kurs 1.40, może być, handi 1.72 nienajgorzej. Zastanowie się jeszcze co dokładnie zagrać.

Pozostałe dwa mecze Allen - Hendry i Ding - Ebdon nie do grania. Allen mój faworyt do wygrania całego turnieju może mieć ciężką przeprawę. Na początku gdy myślałem, że to właśnie ze Szkotem zagra w ćwierćfinale byłem spokojny. Po wyczynach Hendry&#39;ego w Chinach mam już większe obawy. Wiadomo, Day to nie jest najmocniejszy zawodnik no ale 5-0 robi wrażenie. Myślę, że Allen wygra ale łatwo nie będzie. Over frejmowy? Sam nie wiem.

Ding - Ebdon całkowicie odpuszczam. Nie wiem czy zwycięstwo z Neilem Ebdon zawdzięcza temu, że Kangur był po maxie myślami gdzie indziej czy też nie ale na pewno Peter zrobi wszystko aby tytuł obronić. Ding już dziś z presją sobie trochę nie radził. Jutro z szalonym Ebbo może być podobnie i po takich kursach wolałbym grać na Anglika. Jednak to spotkanie odstawiam na bok zupełnie.

To na co zdecyduję się ostatecznie zagrać znajdzie się w moim temacie z kuponami.. ;)

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Gram dokładnie tego samego dubla co Ty, już po rozmowie z kimś na gg to mówiłem. ????
Są to po prostu dwa spotkania, które wydają się najpewniejsze. Najbardziej przekonuje mnie Carter. Nie wiem czemu, ale Ali gra pewnie i utrzymuje równy poziom (niby się nie wychyla jak wspomniałeś, ale robi swoje, wystarczy spojrzeć na WO). Tak więc na pewno gram na &quot;Kapitana&quot;, jednak zastanawiam się cały czas nad handi.
Drugie spotkanie wspomnianego dubla to Williams - Fu. Po dzisiejszym spotkaniu, gdzie (trzeba to stwierdzić) Mark zdeklasował Higginsa, jest on na dobrej drodze do półfinału. W meczu z Johnem wychodziło mu prawie wszystko, a już zagrania na długich bilach + dołożone do tego czasem cofnięcia - miodzio z fotela widza ???? &quot;Borsuk&quot; za rywala ma Marco Fu. Kompletnie nie wiem, co o nim sądzić. Gdyby nie zwycięstwo w CLS, skazywałbym go na szybką porażkę. Obecnie prezentuje on się jednak dobrze i z Williamsem myślę, że ugra 3 frejmy.
Zostają jeszcze Ding - Ebdon i Hendry - Allen. Ciężko cokolwiek prorokować. Nasuwają się overy frejmowe, ale czy padną one aż w 2-3 meczach? W tych dwóch wydaje się, że tak. Jeśli miałbym natomiast stawiać na zwycięzcę tych pojedynków, byłby to Allen i Ding. Pytaniami są jednak - czy Chińczyk nie spali się przed własną publicznością i czy 5-1 Ebdona nie było spowodowane &quot;podnieceniem&quot; Robertsona po maksie, jak wspomniał Ass. W wypadku drugiego spotkania mam już mniej wątpliwości, ale jedno pytanie też zostaje - czy Hendry faktycznie jest w tak wybornej formie (5-0 z Dayem), czy też miał słabego rywala?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No i jeszcze na potrzeby Typu Dnia:

Spotkanie: Williams - Fu
Typ: DW 5:2
Kurs: 5.00
Buk: Bet365
Analiza:

Ćwierćfinały China Open. Na przeciw siebie staną Mark Williams i Marco Fu. Mecz w moim odczuciu &quot;do jednej bramki&quot;. Zdecydowanym faworytem jest Walijczyk i moim zdaniem spokojnie wygra. Pytanie brzmi: ile?
Williams rozbil Higginsa, wcześniej uporal się z niewygodnym Cope&#39;m. Jest w gazie, wbijanie nie sprawia mu większych kłopotów. Wyrasta na głównego faworyta imprezy. Rywalem Marco Fu. CLS i tyle. To wystarczyłoby aby opowiedzieć w jednym słowie cały sezon Marco. W turniejach rankingowych kompletna beznadzieja. Tu w Chinach po słabym meczu wygrana z pół amatorem Haneveerem i z Bondem, który dobrze grał tylko przez trzy frejmy.
Ogólnie nie widze innej opcji jak wygrana Walijczyka. Zastanawiałem się nad 5-1 bądź 5-2. Zdecydowałem się na dwa wygrane frejmy przez Azjatę. Mam nadzieję, że przynajmniej na tyle będzie go stać.

R 0

rysiek88

Użytkownik
Spotkanie: Williams - Fu
Typ: DW 5:3

Kurs:5.5
Buk:
[URL='http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4']Bet365 [/URL]
Analiza:
Spotkanie dwurkotnego zdobywcy najwyższego podium &quot;china open&quot; z gospodarzem turnieju ktory ostatnio w cienieu Ding Junhaja wariata snookerowego z mrugającym oczkiem:p.Jestem zmuszony zgodzic sie zmoim poprzendikiem iż Mark Wiliams jest na tzw. &quot;gazie&quot; .Walijczyk wygrał z Higinsem, Copem i tak ze dzisiaj powinien sobie poradzic z Markiem Fu.A nieśmialy marko zaczoł grac po wygranych 5 z rzędu frejmów z Bondem mysle iż powinien urwać z 2 , 3 frejmy Wiliamsowi.Azjatycka publicznośc zjawi sie wsporej liczbie kibicowac Marco tak ze chopak sie bedzie starał;P
A ja odwrotnie od poprzendika mysle ze Marco ugra pare frejmow i stawiam na wynik 5;3

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Peter Ebdon - Ding Junhui
W ćwierćfinale China Open dojdzie do starcia obrońcy tytułu z przed roku Petera Ebdona z reprezentantem gospodarzy Ding Junhui&#39;em. Moim zdaniem faworytem jest Anglik, który w drugiej rundzie pokonał Neila Robertsona 5:1. Natomiast Chińczyk wygrał z Markiem Selbym 5:3, ale gdyby nie błąd Selbiego to mogłoby być po 4 i wszystko rozstrzygnęło by się w 9 frejmie. Według mnie kurs na Ebdona jest lekko zawyżony i ja postanowiłem zagrać handicap frejmowy +1,5. Myślę, że Anglik przy tej drabince jest w stanie dojść do finału i ponownie wygrać turniej.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Śledzę oba mecze i musze przyznać, że Ding gra świetnie. Co prawda Ebdon próbuje się bronić ale nie sądze aby ze stanu 1-4 był z szansami na wygranie pojedynku. Chińczyk w półfinale z Hendry&#39;m bądź Allenem, na chwilę obecną ze Szkotem i nie widzę możliwości aby Ding odpadł.

Korzystając z okazji, zapraszam na pierwszy snookery konkurs na forum (nie mylić z turniejem na WP ;)) World Championship Snooker Typer, który wystartuje w dniu rozpoczęcia Mistrzostw Świata w snookerze.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
No i poznaliśmy dwóch półfinalistów. Są to Ding Junhui oraz... Mark Allen, który ze stanu 2-4 dla Hendy&#39;ego wygrał spotkanie 5-4! Szacunek dla Irlandczyka z Północy.
Oglądałem właśnie ten pojedynek i muszę stwierdzić - mimo wszystko był to mecz błędów. Nie odnotowaliśmy tam ani jednego (!) breaka powyżej 100 punktów, a rozegrana była maksymalna ilość frejmów. Mimo wszystko lepszy okazał się Allen, który wykorzystał większe błędy Szkota od swoich i mógł cieszyć się z awansu do półfinału.

lisiecki_a 0

lisiecki_a

Użytkownik
Hendry jak na tak doświadczonego gracza spanikował jak dla mnie i stąd te błędy. Postawiłem na Allena jeszcze przed meczem no i weszło. Teraz ciekawe jak się rozwinie sytuacja o 13.30 King - Carter i Fu - Williams myślę, że wszystko jest możliwe i warto poczekać na stawianie Live.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dokładnie. Po kim jak po kim ale po Hendry&#39;m to bym się nie spodziewał takiego typu zagrań i fochów. To co zrobił przy stanie 3-4 było zagraniem jakiego nie zrobiłby nawet zawodnik pokroju Davida Gilberta.
Szkot przegral na wlasne życzenie.

A co do Allena no to trochę się skomplikowało. Teraz już nie jestem taki pewny czy on wygra China Open. Z taką gra jak dzisiaj zaprezentowal to z Dingiem nie ma niestety większych szans.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja ci Powiem Ass że to mógł być przełomowy moment dla Allena i dla mnie teraz stał się nr.1 do zwycięstwa. Takie zwycięstwo da mu nie samowitą pewność siebie. On już był po za turniejem. Oglądałem mecz do stanu 2-4 i wyszedłem z domu bo już myślę - co tu oglądać... Ogólnie mecz bardzo słaby , chyba najsłabszy z meczy które były w tv na tym turnieju. Mnóstwo błędów, w każdym frejmie podchodzili po 2-3 razy do breaków. Williams super forma, bardzo równy Carter no i Ding w którego dużo osób nie wierzyło a robi coraz wieksze zamieszanie. Robi się bardzo ciekawie.
PS. A i już się chwalę ???? Kolejne udane typy na Williamsa i Cartera ???? Byłem pierwszy :p

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Niby tak. Allen jest nieobliczalny. Dziś ewidentnie mu nie szło ale jutro, z Dingiem, mam nadzieję pokaże już na co go stać. Ogólnie to zapowiadają się ciekawe półfinały. W pierwszym wspomniani Mark i Ding, a w drugim raczej Williams i Carter. Trudno wskazać faworytów. Ja najbardziej chciałbym w finale widzieć dwóch Marków.. ;)

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Jeśli chodzi o drugi półfinał to ja nie widzę tutaj problemów ze wskazaniem faworyta. Williams prezentuje formę sprzed wielu lat, wbija bile wręcz nie możliwe. Carter jest solidny, wykorzystuje dane mu szanse, wbija to co należy wbijać. Bałem się iż Williams spadnie z góry na dół po wczorajszym meczu ale widać, że jest w ogromnym gazie i ma wielką ochotę na wygranie turnieju. No oglądam pojedynek Cartera i jestem już niemal pewny Williamsa. Carter zaczyna pudłować. Wogóle kolejny słaby mecz.
Ding - Allen no tutaj nie będę napewno stawiał za pieniądze. Ding w formie, zagrał parę super pojedynków. Poziom meczu z Selbym bardzo wysoki. Wbija wysokie breaki, pewna ręka. Naprawdę nie widać jego słabej psychiki i chimerycznych zachowań. Allen wygrał nie samowity mecz. Niesamowity niestety tylko pod kątem dramaturgii a nie poziomu. Serce chce finału MARK - MARK. Rozum mi podpowiada chyba Ding - Mark. Ale może to Ding wkońcu nie wytrzyma presji. Allen już ma słaby mecz, Ding takiego jeszcze nie ma więc może jutro ?

plutonegz 63

plutonegz

Użytkownik
Panowie wielkie dzięki za tę rozkminę ???? O Snookerze nie mam pojęcie ale dzięki waszym wskazówkom udało się coś zarobić. Jeśli chodzi o półfinał jak i cały turniej to zdecydowanie stawiam na Williamsa.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Williams fenomenalny, aż chce się mu przyklasnąć. Grał naprawdę świetnie, pewnie budował swoje breaki i znów te cudowne wbicia przez cały stół. Wyrasta wg mnie faworyt do zwycięstwa w China Open.
Carter ten sam wynik, 5-1 bardziej po błędach rywala. Taki sobie spokojny mecz bez emocji, pod koniec, jak już wspomniał Król Julian, Ali zaczął się mylić.
Wg bukmacherów, faworytem do wygrania całych zawodów jest Ding Junhui. A oto rozszerzona oferta półfinałów:

Sam jeszcze nie wiem, co by zagrać, jak na razie widzę zwycięstwo w całym turnieju Walijczyka, oraz w meczu z Carterem...

plutonegz 63

plutonegz

Użytkownik
Panowie jako że moja wiedza na temat Snookera opiera się na tym co dziś widziałem w pojedynkach Williams-FU i Carter-King prosiłbym o pomoc. Wszyscy zachwycają się Ding Junhui a Williams jak to już ktoś wcześniej zauważył jest w gazie stąd też postanowiłem postawić jutro na nich jako zwycięsców półfinałów na obydwóch kurs wynosi 1.571 i chciałbym się dowiedzieć czy moje przeczucia w waszym mniemaniu są słuszne.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Plutonegz tak powinno być, ale ja nie ukrywam, że w meczu Dinga z Allenem liczę na tego drugiego. Dziś Mark A. grał poniżej swojego poziomu, jeżeli jutro zagra ta jak choćby z Maguire&#39;m czy Dotte&#39;m to moim zdaniem może sprawić przykrość chińskim kibicom. Osobiście tego meczu stawiać nie będe bo mam już postawione na zwycięstwo Irlandczyka z Północy na początku turnieju ale przestrzegam przed graniem na Dinga.

W drugim meczu pewniakiem jest Williams i tu nie można się przyczepić. Co prawda Carter gra równo, ale z tak prezentującym się Williamsem nie ma szans. Inna sprawa, że w poprzednim turnieju Walijczyk też grał świetnie a skończyło się niespodziewaną porażką. Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie.

Osobiście nie stawiam nic na półfinały bo może być naprawdę różnie.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Panowie jako że moja wiedza na temat Snookera opiera się na tym co dziś widziałem w pojedynkach Williams-FU i Carter-King prosiłbym o pomoc. Wszyscy zachwycają się Ding Junhui a Williams jak to już ktoś wcześniej zauważył jest w gazie stąd też postanowiłem postawić jutro na nich jako zwycięsców półfinałów na obydwóch kurs wynosi 1.571 i chciałbym się dowiedzieć czy moje przeczucia w waszym mniemaniu są słuszne.

Hmm powiem tak, wszystko wskazuje na to, że taki skład finałowy powinien się &quot;dopełnić&quot;. W praktyce nic pewnego. Napiszę coś od siebie.

Najbardziej &quot;czuję&quot; w finale Williamsa. &quot;Borsuk&quot; gra w tym turnieju fantastycznie i dla mnie jest on głównym faworytem do wygrania China Open. Najpierw, tak jak Ass zauważył, mecz z niewygodnym Copem, następnie świetny mecz i wysoka wygrana ze znajdującym się na pierwszym miejscu rankingu prowizorycznego Johnem Higginsem i na koniec pewna wygrana 5-1 z zaskakująco dobrze radzącym sobie Fu. Dla mnie, Walijczyk powinien pokonać Cartera (kurs 1.66), a postawię na niego również, jako zwycięzcę turnieju, po 3.00.

Co do drugiego półfinału, tu może się naprawdę wiele zdarzyć. Niby faworytem jest Ding, ale czy nie spali się przed własną publicznością? Na pewno ta faza turnieju to jeszcze większa presja, obserwowany będzie każdy jego najmniejszy błąd przez wielu Chińczyków, a jak wiadomo, Ding nie zawsze radzi sobie z taką presją. A do tego wspomnieć trzeba jeszcze, że jego rywalem jest nie byle kto, bo Mark Allen. Irlandczyk z Północy ma na pewno chrapkę na jakieś &quot;rankingowe&quot; trofeum, gdyż prócz któregoś z mniej znaczących turniejów, nie posiada żadnego z najcenniejszych dla samych snookerzystów. To też jest dla niego motywacja do jeszcze większego wysiłku i sądzę, że spotkanie może być bardzo wyrównane. Jeśli coś zagram, to tylko jakiś over frejmowy, ogólnie raczej taki no bet.

Tyle ode mnie, myślę, że choć trochę Ci pomogłem ????

R 0

rysiek88

Użytkownik
????
Spotkani:Williams-Carter
typ:Williams-1,5
Kurs:2.0
bukmacher:Bet365
Analiza:
Pólwifnaly china open Mark Williams zmierzy sie z Alisterem Carterem.Moim zdanie faworytem tego spotkania jest wiliams wyeliminowal w poprzednich runadach Higinsa, Copa wczoraj gładko 5-1 poradził sobie z mizernie grajacym Markiem fu Myśle ze powinien zagrać w finale z Didżejem oko gospodarzem Dingiem. AlisteER Carter m i tak juz zaszedl w tym turnieju daleko. Grał ze słabszymi rywalami z kotrymi potracil pare frejmow.Determinacja walijczyka o 3 triumf w tym turnieju z meczu na mecz rosnie wiec dzisiaj bedzie wygrana zdecydowana a Carter nie ugra więcej niż 3,4 frejmy.Kurs równy 2 zlote ciekawy mysle ze z Carter z tą formą jaką prezentuje nie da rady Williamsowi.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
I mamy pierwszego finalistę. Został nim Ding Junhui, który pokonał Marka Allena 6-2.
Sam mecz osobiście mnie rozczarował, jeszcze bardziej sam Irlandczyk z Północy. Przed spotkaniem zapowiadał, że ten pojedynek może być ciekawy, ofensywny i emocjonujący, a sam zawiódł na całej linii. Co do Dinga - pewnie wykorzystywał błędy rywala, grał konsekwentnie i jego rywal w finale będzie miał z nim na pewno ciężką przeprawę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom