>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

China Open 29.03-04.04.2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja na szczęście od stawiania na Mcleoda się powstrzymałem, ale dałem singla na Davisa i Treble: Wattana, Higginson i Hannever, teraz się denerwuję, bo na tego Trebla poszło 150 PLN, a Hanaver nie jest zbyt pewny ????
Miałes szczęście.. ;)

Higginson już Ci wszedl, Wattana zaraz pewnie wejdzie no a Bjorn ma ciężko. Rywal gra całkiem nieźle, równy poziom.
Ja jednak trzymam kciuki za Belga, mam nadzieję, że wygra, choć spodziewam się, że ten pojedynek może trwać nawet 9 frejmów.
Jeśli nie wiesz o tym to na Eurosporcie jest relacja.. ;)

batata 12

batata

Użytkownik
Ale Tony Drago daje popis. Dałem tripla Wattana+Higginson+właśnie Drago i wszystko wskazuje na to, że najmniejszy kurs zawali cały kupon. Ech... :-|

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja dziękuję Bogu że nie miałem za dużo czasu na skoncentrowanie się nad spotkaniami CO bo byłbym chyba ładnie w plecy.Nie zagrałem nic i chyba najlepiej na tym wyszedłem.Och Rory,Rory ktoś Ci chyba dobrze zapłacił za ten meczyk,bo nie wieżę że nagle taka niemoc.Powiem szczerze że myślałem że bardziej Higginson zawali niż Rory,za Davisem nie byłem bo miał najbardziej wymagającego rywala.
Drago jeszcze walczy i myślę że wygra,Haneveer... też jest nadzieja ;)
Spadam bo same kłopoty ????

lulek2222 0

lulek2222

Użytkownik
No nerwówke funduje Hanaver, jeszcze złapałem na niego live-a przy kursie 7,50 postawiłem 20 PLN, żeby się odegrać za przegrany zakład na P.Nożnej, Etoile FC przegrało mi w 89 minucie ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No to udało się wam (lulek2222 i batata).
Zarówno Haneveer jak i Drago pod koniec wrócili na właściwe tory i awansowali do następnej rundy.

Szkoda tego McLeoda. Bo by był naprawdę ładny dzień pod względem bukmacherskim.
Mam nadzieję, że bukmacherzy wystawią fajne kursy na brakujące mecze pierwszej rundy i jutro uda się coś w końcu zarobić.. ;)

batata 12

batata

Użytkownik
Na jutro chyba nie ma co za bardzo kombinować. Tripel faworytów, czyli Higgins+Ronnie+Selby wydaje się być najlepszym rozwiązaniem. Ding moim zdaniem może jutro się spalić i Greene może to wykorzystać. Cope powalczy z Williamsem, Milkins z Day&#39;em, a Higginson po tym co pokazał dzisiaj wcale nie jest na straconej pozycji w meczu z Hendrym. Trzeba coś pomyśleć i oby jutro było trochę mniej nerwowo.(Drago...) ????
E: Na jutro i pojutrze oczywiście.

lulek2222 0

lulek2222

Użytkownik
NO to w sumie dzisiaj w CHina OPen zainwestowane 270 zł, a zwrotu 600 więc całkiem ładnie, wszystkie zakłady obstawiane na Bet365.

PS Bjorn Haneveer niezłą nerwówkę zafundował ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja jutro daję swoich faworytów z tego turnieju : Maguire i Allena . Jak któryś z nich jutro by odpadł to odechce mi się już tego China Open ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jest już oferta na mecze, których pary poznaliśmy dziś.

Wrzucę jeszcze raz całą ofertę:

1.33 na Fu, hmm.. Fu umie grać, udowodnił to w CLS, ale w turniejach rankingowych sobie nie radził. W Chinach powinien jednak to zrobić. Haneveer dziś grał średnio i myślę, że z Marco nie da rady. Liczyłem jednak na wyższy przelicznik.

Day - Milkins i Hendry - Higginson nie do grania. Każdy wynik jest możliwy. Faworyzowani Walijczyk i Szkot wcale nie są aż tak pewni, ale na ich rywali równiez nie zdecyduję się zagrać.

Selby z Lawlerem, kurs 1.20. Mało, ale pewnie. Nie wyobrażam sobie, żeby Mark tego nei wygral. Podobnie u O&#39;Sullivana (1.16). Ronnie chyba już skończył sie wydurniać i gra zawsze na poważnie. Mam nadzieję, że przynajmniej 1 rundę przejdzie bez problemów. Ciekawy też kurs na Cartera. Spodziewam się, że Ali nie będzie miał łatwo bo Chuang dziś wykazał się mimo wszystko niezłą skutecznością ale obstawiam, że jednak wygra, kurs 1.30.

No i na koniec pozostają Drago i Wattana. 2.30 na Taja, 2.90 na Maltańczyka. Oba kursy niewątpliwie kuszą. Azjata zagrał dziś świetnie ale z Kingiem łatwo nie bedzie, bardziej spodziewam się tam over 7,5 frejma. Drago dziś trochę słabiej no ale zagra z Perry&#39;m do którego ja się nie przekonam juz nigdy i po 2.90 na pewno na Tony&#39;ego zagram.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Wracając jeszcze do meczów dzisiejszych... Cieszę się, że Davis grał rano, bo mogłem zagrać kontrę. Postawiłem tripelek Wattana &amp; Drago &amp; Haneveer. James świetnie, gładko, Tony z problemami, ale ostatecznie również nieźle wyszło. Gorzej z Belgiem. Gdy patrzyłem na jego mizerną grę w pierwszych dwóch frejmach to odechciało mi się tego oglądać. W ostateczności wymęczył i można się cieszyć ????
Co do meczów pierwszej rundy... Po kiepskim dziś Bjornie, kurs 1.25 na Fu wydaje się dobry do zagrania.
Następnie marne 1.16 na Robertsona, jest to jednak typowy pewniak.
Ding powinien poradzić sobie z Greenem, który wg mnie zadowolony może być, że zagra w MŚ. W potyczce z Chińczykiem w jego kraju nie wróżę mu niczego dobrego, dlatego 1.20 raczej gram. Z 30 marca zdecydowanie jeszcze Allen. Mark swoją gram bardzo mnie przekonuje, obecnie to jeden z moich ulubionych snookerzystów. Ofensywny styl, dobre wybory i trochę fantazji - na byłego mistrza świata to wystarczy, Dott nie jest w jakiejś wybornej formie, dlatego Irlandczyk z Północy musi pokonać Graeme&#39;a. 1.50 naprawdę zachęca.
Jeśli chodzi o spotkania środowe, to zagrać można na Cartera po 1.30. Nie sugerowałbym się zbytnio niezłą postawą Chuanga w dniu dzisiejszym. Na &quot;Kapitana&quot; jest on po prostu za słaby i nie ma prawa zagrać w drugiej rundzie ;)
Na Ebdona kurs już zmalał, a szkoda. Peter musi poradzić sobie z Trumpem. Na temat Judda nie ma co się już rozpisywać, niuanse związane z jego grą w lidze a w turnieju każdy zna i &quot;Ebbo&quot; powinien pokonać młodego rywala.
Na koniec trzy kursy po 1.16. Odpowiednio Selby, O&#39;Sullivan i Murphy są faworytami w swoich meczach. Największe zastrzeżenia miałbym jedynie co do tego ostatniego. Niby też pewniak, ale wiadomo, jak ostatnio Shaun się prezentuje. Czy jego styl gry i forma wystarczą na Bonda? Nie jestem w stanie odpowiedzieć.
Zostają jeszcze wspomniani przez Assa Wattana i Drago. Bardziej skłaniałbym się do Tony&#39;ego, gdyż również nie jestem zwolennikiem Perry&#39;ego. Ostatnio gra jakoś tak w kratkę i tu otwiera się szansa dla Maltańczyka.
Wattana ma na pewno trudniejszego rywala, jakim jest King. Bez szans nie jest, ale będzie to dla niego trudna potyczka.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
hmm, 2.40 na Dotta? Czemu by nie spróbować...
Oczywiście w lepszej dyspozycji Irlandczyk z Ulsteru, ale nie zapominajmy, że Szkot też potrafi grać w snookera (był przecież kiedyś Mistrzem Świata, nieprawdaż?). W tym sporcie dużo zależy od dyspozycji dnia, a ja jakoś nie mam przekonania do Allena, jako do osoby, która akurat w Chinach miałaby coś ugrać.
Nie zdziwię się także jeżeli Robert Milkins odprawi z kwitkiem przeciętnie prezentującego się Ryana Day&#39;a. 2.90 to kurs, który biorę z pocałowaniem ręki. &quot;Pewniakami&quot; wydają się Maguire - jego gram dość grubo oraz Ding i Higgins, ale po takich kursach, nie ma sensu ich grać - lepiej pobawić się w under/over lub handicapy.
Zupełnie nie do grania mecze Williams - Cope i Robertson - Dunn (widziałem jeden z ostatnich pojedynków Australijczyka i grał naprawdę słabiutko - po takim kursie, lepiej dać sobie spokój). Mieszane uczucia mam co do Marco Fu, ale po tym co pokazał dzisiaj Haneveer, postawię chyba jednak na tego bardziej znanego ;)
moje typy na jutro:
Day - Milkins @ 2.9
Allen - Dott @ 2.4
Maguire - Hawkins @ 1.4
Fu - Haneveer 1 @ 1.33

lulek2222 0

lulek2222

Użytkownik
Ja na jutro daje Trebla za 100 PLN (mogę zaszaleć dziś 340 ✅) o łacznym kursie 3,57. Pewniaków już nie stawiam, bo patrząc na dzisiejsze mecze to można się zawieść.
Ryan Day 1.40
Mark Allen 1.53
Mark Williams 1.66

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
A ja jakoś nie mogę się przekonać to tego aby postawić na Ebdona.Niby wszystko fajnie,piszecie ze Trump załamany bo nie awansował do MŚ i że nie ma motywacji.Ale może należy spojżeć na to z innej strony...Co mu pozostało,tylko CHO.

Shaun jak dla mnie kurs smieszny,1,16???.Nie warto
Lepiej Roniego i Selbiego zagrać.

Co znów odwali Ding...Po turnieju w Mastersie i WO nie zdziwiłbym sie jak przegra do 0 i bedzie po ptokach...

Proszę napiszcie jeszcze coś o Day`u.Naprawde Millkins może mu zagrozić?

E:O ciekawie...Assitalia postawił ze Allen wygra CHO a kolega PhillipS obstawia że Allen już w pierwszej rundzie się pożegna z turniejem...Hmmm ???? Zobaczymy

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
PhilipS, owszem Dott był mistrzem świata, ale to było cztery lata temu. W międzyczasie w karierze Szkota wydarzyło sie bardzo dużo i z formy z tamtych lat nie pozostało już praktycznie nic. Allen w równej, dobrej formie. W CLS gral dobrze, doszedł do finału, w Welsh Open porażka dopiero z Rońkiem, a w Mastersie wygrana z Higginsem i dopiero późniejszy zwycięzca Selby wygrał z nim po równym meczu 6-5.
Dla mnie Allen to jeden z faworytów do wygrania całego CO i myślę, że z Dottem wygra bez problemu.

Co do Milkinsa to też wolę, żeby to on wlasnie awansował. &quot;???&quot; i &quot;lulek2222&quot; radzę nie stawiać na Day&#39;a. Forma Walijczyka jest beznadziejna i tu powinno być 1.80-1.80, kurs na Roba to sporo za dużo, ale ja jakoś nie moge się przekonać dlatego odpuszczę.

Za pewniaka uważacie Maguire&#39;a a ja jakoś mam obawy i Szkota sobie również odpuszczę. Hawkins jest nieobliczalny (5-0 z Ebdonem w WO).
Williams moim zdaniem wygra. Cope jest dobry, ale na Walijczyka za słaby.

Z niższych kursów proponowani wcześniej Higgins, Fu, Selby, O&#39;Sullivan moim zdaniem spokojnie do gry. Robertson, Ding i Murphy w dalszej kolejności. Niby nie powinni zawieść ale może być ciężko.
Handicapów nie polecam, pisalem już dlaczego. Przy grze do pięciu wygranych frejmów często można sie na nich przejechać, bardziej odpowiednie są under/over.

A na koniec odpowiem na zastrzeżenia co do Ebdona. Naprawde gra Anglika w CLS mi sie podobała, on sam mowi, że przyjechał tu znów wygrać i jest w dobrej formie. Nie powinien przegrać z gasnącym już w tym sezonie Trumpem, a kurs na Ebbo dodatkowo zachęca.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Racja Dott swietna forme ma raczej za sobą , w tym turnieju nie powinnien zaistnieć zbyt mocno.
Generalnie nie lubie tykac nieskich kursów , wiec z lepszych dosyc ciekawie wyglada Williams vel Borsuk.Po kursach podchodzacych pod 1,70.Powinnnien poradzić sobie z synem rzeznika , Copem .Dodatkowo po 1.40 mozna wyłapac Maguire swietny zawodnik , jednak co racja czasem zdarzaja sie nie oczekiwane wpadki , tak czy inaczej kurs jest mniej wiecej warty swieczki.
powodzenia
fcbialas

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Racja Dott swietna forme ma raczej za sobą , w tym turnieju nie powinnien zaistnieć zbyt mocno.
Generalnie nie lubie tykac nieskich kursów , wiec z lepszych dosyc ciekawie wyglada Williams vel Borsuk.Po kursach podchodzacych pod 1,70.Powinnnien poradzić sobie z synem rzeznika , Copem .Dodatkowo po 1.40 mozna wyłapac Maguire swietny zawodnik , jednak co racja czasem zdarzaja sie nie oczekiwane wpadki , tak czy inaczej kurs jest mniej wiecej warty swieczki.
powodzenia
fcbialas
No proszę, kto powrócił do działu.
Mam nadzieję, że to nie jest ostatni Twój post w temacie CO i w dziale snooker.. ;)

Co do Maguire&#39;a to chyba nie jesteś obiektywny, to w końcu Twój ulubiony zawodnik. Ja po kursie 1.40 na niego grać nie będe. Osobiście mam nadzieję, że Szkot awansuje bo Hawkinsa bardzo nie lubię ale jakoś nie jestem przekonany. Ciągle w pamięci mam to 5-4 na ostatnich bilach z dużo słabszym Dominiciem Dalem z Welsh Open.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Maguire&#39;a również nie tykam. Niby pewniak, ale coś mnie to spotkanie nie przekonuje. Hawkins może sprawić niespodziankę.
No i radzę nie grać Dott&#39;a. Mistrzem świata był, ale kiedy to było... Z tamtej formy nie zostało już praktycznie nic. Do tego świetny Allen - Graeme raczej przegra...

michau 84

michau

Forum VIP
Witam po dłuższej przerwie ;)
Pokrótce coś na jutro.

Mark Williams (WAL) - Jamie Cope (ENG) over 7.5 @ 1.80 ✅
Stephen Maguire (SCO) - Barry Hawkins (ENG) over 7.5 @ 1.85 ✅
John Higgins (SCO) - Fergal O´Brien (IRL) Fergal O&#39;Brien (IRL) +2,5 @ 1.95
✅

Pierwsze dwa spotkania dla mnie nie powinny się zakończyć rezultatami poniżej 5-3. Po prostu. Natomiast w trzecim nie wątpię w wygraną lepszego - czyli Higginsa, ale Irlandczyk zapadł mi w pamięć jako dobry wojownik, więc może urwie te 3 oczka. Napewno warto spróbować. Kursy z bwin.

Jak na dobry powrót to starczy na dziś ;)

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Coś odemnie:
Allen M.-Dott 1 1,50
Ebdon P.-Trump 1 1,80
Carter A- Chuang 1 1,31

Nie mam za wiele kasy wiec wygrana za to nie wyjdzie oszałamiająca wiec zastanawiam sie czy nie dodac jeszcze tych pewniaków:

Junhui D.-Greene G 1
Murphy S.-Bond N 1
Higgins J.-O`Brien F.1
Selby-Lawler 1
Ronnie-Peng 1

Wiem że wyjdzie z tego mega taśma,ale ewentualna strata nie bedzie duza.
Jeszcze się zastanowie co z tych pewniaków dolożyc.

Jakies propozycje od was?

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Napisane zostało już wszystko więc nie będę już tutaj nic dodawał.Ja poszedłem ostro z mini taśmą,Ebdon,Allen,Williams,Maguire kursik wyszedł 7,18.
Może dodam tylko że TOBET ma lepsze kursy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom