To chyba inny mecz oglądałeś. Z przyjęcia na 8m żaden rozgrywający nie zagra krótkiej. Falasci nie bronię - nie grał dobrze, ale Gacek jest po prostu beznadziejny, mam nadzieję, że go do kadry Castellani nie powoła.
.
Piotrek Gacek jak każdy miewa swoje gorsze dni. Niestety nie miałem okazji dzisiejszego meczu oglądac ... Jednak uważam że to co broni w niektórych meczach to potwierdza jego dużą klase. Niema co oceniac jego gry przez jeden mecz. SKra owszem miała to spotkanie wygrac znacznie szybciej bo tie break nic im w sumie nie daje pewnego... W dwumeczu z Dynamem Gacek był mocnym punktem w zespole Skry.
Dla mnie raczej nieporozumieniem są występu w szóstce w ostatnim czasie Dawida Murka i Falasci. Nie mam nic do Dawida bo to klasa sama w sobie jednak w ostatnim czasie wyraźnie bez formy , a trener Castellani jakby przymykał na to oko i dalej uparcie wystawia go w podstawowym składzie.
Pora moim zdaniem by dac wkońcu szanse Michałowi Bąkiewiczowi bo chłopak marnuje się na tej ławce. Dla wielu jest on tylko jokerem i spełnia się tylko w takiej roli jednak sądze że poradził by sobie od początku.
Myślę że limit błędów dla Hiszpana także przekroczony i jak pokazala zmiana w meczu z Dynamem DObrowolski o wiele lepiej się rozumie z Mariuszem Wlazłym i wcale nie jest gorszym graczem od utytułowanego rywala. Takie dwie zmiany na teraz widzialbym w zespole Skry. Reszty niema co ruszac bo poprostu są na tą chwilę nietykalni ale potwierdzają to na boisku swoją postawą.
Jeżeli chodzi o jutrzejsze mecze to tak po krótce to widziałbym zwycięstwo
Lube Bancy Maceraty z Zenitem i
VfB Friedrishafchen z Iraklsem. Wlasna hala i bardziej "klasowi" Gracze po stronie gospodarzy tych spotkan tak wiec zainwestuje raczej swoje $$ w taki dubelek. Byc może jutro coś napisze o tych meczach jak znajde czas bo dzisiaj nie dałem rady nic naskrobac o mezcu Skry jednak
radek03 wszystko napisale jak należy ????
W meczu Czewy rozum podpowiada porażke max 1-3 jednak serce chciałoby aby mecz miał inny przebieg zdecydowanie
Bartman i Mlyakow musza jednak zagrac na maxa a do tego ich koledzy nie mogą czuc tremy i byc spięci bo rywale to nie byle jacy . Dla Winiarskiego i Żygadły to szczególny mecz , przeciez grali nie tak dawno właśnie w AZSie i cieszą się na powrót do tego miasta, szkoda tylko że staną w szranki po przeciwnej stronie siatki bo jakże bezcenne to byłyby wzmocnienia na ten mecz( się rozmarzyłem hehe.. )
Dla mnie ten mecz jest typowo do oglądania nie do typowania mimo wszystko.
Zapraszam do aktywnego udziału w temacie i pisania swoich analiz z typami na jutrzejsze mecze