>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

CasiNETo freerolle

baz 25

baz

Użytkownik
oni na emaile nie odpisują.ja wysłaem już z dziesięć.a wysyłałes im skany?i depo rozumiem że ci zwrucili tylko hajsu nie chcą wypłaciić?!
mi odpisali na maila w 1 dzień, jak pisałem kiedyś do nich, tak że myślę że mi odpiszą. Skanów nie wysyłałem bo nie wiedziałem czy trzeba, ugrałem tam 60 $ swoje 20 wpłaciłem, i zwrócili mi całą kwotę jak mi anulowali wypłatę.

kumek 0

kumek

Użytkownik
Niech ktoś da znać czy z wygranych na freerollach można wypłacić kase po uzbieraniu tych 50$ jak ma się kartę VISA ELECTRON, bo nie wiem czy jest sens tam dalej grać w tych turniejach.

G 0

godel

Użytkownik
no wlasnie ;d bo ja pyknelem freerollka 200$ za 1 miejsce dostalem 31$ mam teraz 89 :d no i kurde ten depozyt .. a widze ze wszystkim cofaja nawet tym co zrobili depozyt.. OCB?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Niech ktoś da znać czy z wygranych na freerollach można wypłacić kase po uzbieraniu tych 50$ jak ma się kartę VISA ELECTRON, bo nie wiem czy jest sens tam dalej grać w tych turniejach.
także czekam na to info osoby która wypłaci !

baz 25

baz

Użytkownik
no mówił że nie dało rady.widziałem screnna nawet.a hajs ci wyplacili wkoncu?
anulowali wypłatę, i na razie nie zlecałem nowej bo pewnie i tak mi cofną drugi raz, zapytałem supportu co jest nie tak i czekam na odp.

kumek 0

kumek

Użytkownik
Może masz zablokowane transakcje internetowe na visa electron. Bo to karda debetowa , możesz to odblokować , żeby mieć możliwość wpłat w internecie , musisz tylko zgłosić taką chęć w swoim banku.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Może masz zablokowane transakcje internetowe na visa electron. Bo to karda debetowa , możesz to odblokować , żeby mieć możliwość wpłat w internecie , musisz tylko zgłosić taką chęć w swoim banku.
ja mam wszystko dobrze na moim delfinku, zawsze robie nią transakcje, i mam w tym pokerze taki błąd, co o tym sądzicie, wpłacał ktoś delfinkiem ?

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
co BAZ ? wyplacałes ponad 50$ ? i wysyłałes im skany? a depozyt zwrucili z miejsca czy tez jakies problemy byly?

baz 25

baz

Użytkownik
ale baz, ty na pewno wpłacałeś kartą debetową, czy może kredytową ?
ja mam w inteligo zwykłą kartę do rachunku, i tą wpłacałem, bez problemu tak ja wszędzie

squnisz

co BAZ ? wyplacałes ponad 50$ ? i wysyłałes im skany? a depozyt zwrucili z miejsca czy tez jakies problemy byly?
nie wysyłałem skanów przed wypłatą wysłałem dopiero jak mi anulowali, jutro spróbuje jeszcze raz wypłacić

endriu 361

endriu

Forum VIP
ja mam w inteligo zwykłą kartę do rachunku, i tą wpłacałem, bez problemu tak ja wszędzie
ale powinieneś wiedzieć czy to jest karta debetowa czy też kredytowa, nie możesz się dowiedzieć ?

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
jedyna opcja że te skany albo jakas cipa za to odpowiada i wyplaca komu sie podoba.tam wczesniej ktos pisał ze ich troche postraszyl konsekwencjami prawnymi i wyplacili moze to jest wyjscie.....bo karta domyslam sie ze byla zarejstrowana na te same dane co na koncie?.

baz 25

baz

Użytkownik
jasne że tak ???? poczekamy zobaczymy, jak będę coś wiedział to napisze to tutaj

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
teraz jescze zauważyłem , na swojej stronie mają bezczelny napis na 1/3 strony ze gwarantuja wyplaty w ciagu 48h.chyba trzeba im napisac żeby to zmienili na brak gwarancji wyplat bo to jawne granie w chu....

Do góry Bottom