a obracales tym depozytem? i na skany co im wyslales cos odpisali?to nie pierwszy raz tak się stało że nie działał, spokojnie !, ps. ja dalej czekam na wypłatę
tak, obracałem, obrót miałem już zrobiony przed tą wypłatą co mi ją anulowali. Na skany nic nie odpisali, dalej czekam na wypłatę.a obracales tym depozytem? i na skany co im wyslales cos odpisali?
i jescze jedno pytanie korzystal ktos z promocji od depozytu?jakie sa wymagania żeby móc potem wypłacić a nie użerać sie z nimi?
wogóle to powini zaproponować temu tenisisce MARDY FISH.reklamowanie tego poker roomu bo co tam sie dzieje szczególnie w nocy to przechodzi ludzkie pojęcie ????
lool xDD a czego mial by zrobic obrot? kasy z freerolla?:dobrót miałes zrobiony przed wypłatą ale juz po złożeniu depozytu ?
nie zabardzo wiem, o co pytasz, gdzie wrócili ??wypłate cofneli po 2h.te 20$ które wpłacałes BAZ. zwrócili ?
chodzi mu o to, że jeśli wpłacałeś kartą, to czy depo zwrócili z powrotem na konto !nie zabardzo wiem, o co pytasz, gdzie wrócili ??
całą wypłate czyli depo też, mam z powrotem na koncie w tym roomiechodzi mu o to, że jeśli wpłacałeś kartą, to czy depo zwrócili z powrotem na konto !
Warto. Wypłaciłem 2x50$ na mBank kasa po okolo tygodniu. Teraz jest moneybookers myślę że również wypłacą bez problemu po wyslaniu jakiegos rachunku za prąd, gaz czy wyciągu z banku + skan dowodu.czyli nie warto tu grać? Bez szans z wypłatami?