ja całą kase wypłacałem na konto bankowe, innej opcji nie miałem, ale teraz zauważyłem ze pojawiła się opcja moneybookers !! tak ze room się chyba rozwija, więc moze przes te skany nie chcieli wypłacić.EUREKA!!! baz a nie jest przypadkiem tak ze na karte zwrucili ci depo.a hajs mzoesz teraz wyplacic na konto bankowe.a w zasadzie musisz bo na karte moze wyplacaja tylko tyle ile depozyt.sprubuj jutro!!tak sobie teraz tak grałem i mnie oswieciło ????
no no baz masz rację, to weszło dzisiaj, bo wczoraj w nocy tego jeszcze nie było, to teraz warto grać w turkach :spokodfhgfh:ja całą kase wypłacałem na konto bankowe, innej opcji nie miałem, ale teraz zauważyłem ze pojawiła się opcja moneybookers !! tak ze room się chyba rozwija, więc moze przes te skany nie chcieli wypłacić.
a zleciłes na moonebokers? i musze ich pochwalic napsiałem emaila do nich to odpisali po chwili.
Dear User,
We apologize for the late answer. Our servers are under maintenance now. That is the reason why you cannot login in. Please, try to connect later and if it is not successful, do not hesitate to contact us!
That is why we credited your prize money back to your CasiNETo account because first you have to make at least one successful deposit using any of the available methods in the amount of the corresponding required minimum and then use such amount to place a bet at least once in order is eligible for withdrawal.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us!
Sincerely,
Eva
CasiNETo Support Team
czekamy na recenzje:d jako poszloto nie pierwszy raz tak się stało że nie działał, spokojnie !, ps. ja dalej czekam na wypłatę
chyba, że obrócic trzeba , ale nie jestem pewien , słabo z angielskimmam pytanie jak rozumiecie to zdanie które pogrubiłem ??
musisz zrobić minimalne depo a potem obrócić je 1x :-Dchyba, że obrócic trzeba , ale nie jestem pewien , słabo z angielskim
widze tylko kod FTDB0808 ale to jest 100% ciekawe jakie warunki obrotu albo punktów ale mysle ze nie powinno byc zbyt trudno....btw szukałem na ich stronie kodow z 200% od wpłaty ... i nie moge znalesc a po prawej jest wielki baner 200% ale tam jest tylko download ... ktos zna warunki tego bonusu ?: ile pkt etc?:d