>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

CasiNETo freerolle

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
dokłądnie a ja grałem z wpisowym.byłem pierwszy zostało ok 20 osób.i tylko wpisowe zwrucili mogli rozdzielić pule nagród chcoiaż między te 20 osób.strasznie mnie podkurw... człowiek traci czas i nerwy.a ci sobie anuluja bez dania racji zero szacunku dla klijentów.strach tam coklwiek grać.i do tego te wypłaty.....
edit: kolejny turniej tym razem frrerole i też zawiecha.padlina ten room

midel 189

midel

Użytkownik
We freerollu o 500$ zostało dwóch gości :jezora: Ja już wywaliłem to gówno z dysku i wam też to radzę ????

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
gówno jakich mało.znów anulowali turniej zostało 32 osoby byłem trzeci(czyli juz nabeke płatne) a ci anulowali turniej przecież to jest kpina!!!

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
nie ma bo to jakiś szajs.jedyne co mnie tam trzyma to poziom osób które tam grają.wkurwi... sie ze anulowali ten turek i wbiłem na stoliki z 12$ w 10 min zrobilem 42$.ale co z tego jak wyplacic nie moge.
Wiec ponawiam pytanie niechce sie ktoś wymienić??? 150$ za 340PLN ?

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
50$ ale musisz zrobic depozyt karta master albo visa.a wyplacic juz mozna na konto bankowe.zainteresowany wymianą?

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
u mnie to samo.trzeba znaleśc kogoś kto ma master cards.i sie z nim wymienić ale nikt sie niechce wychylic z taką karta.pewnie mysli ze jakies oszustwo!

baz 25

baz

Użytkownik
ja wpłaciłem kartą visa te 20$ wypłacełem 80 i też mi cofneli, nie wiem o co im chodzi napisałe, do supportu, moze jakiś dowód trzeba im wysłać

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
to niezły wałek zaraz sie okaże ze sa nie wyplacalni.daj info co ci odpisali na tego meila i sprawdz pw

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
i jak z tymi wypłatami? wypłacił ktos ostanio, bo tez juz mam pare dolców

jest ktoś co wysłał skany, wpłacił depo kartą i mu nie wypłacili?

bo jesli tak to szkoda głowy sobie zawracać

baz 25

baz

Użytkownik
napisałem wczoraj do supportu dlaczego cofnęli mi wypłatęi jeszcze czekam na odpowiedz. Jak mi odpiszą to wkleję tutaj treść maila

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
oni na emaile nie odpisują.ja wysłaem już z dziesięć.a wysyłałes im skany?i depo rozumiem że ci zwrucili tylko hajsu nie chcą wypłaciić?!

Do góry Bottom