Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Hahaha, wysłałem im 10 razy, pytanie dlaczego nie dostałem kodu mimo, że rejestrowałem się 16 grudnia i że zamierzam zamknąć konto i dostałem ten głupi kod!!
Odpowiedź w kilka minut
Seryjke 10 musicie wysłać ????
KOD DZIAŁA 37.40 PLN na koncie !!
Panowie przez niektórych temat schodzi na psy, to nie oaza i swej skruchy na dany temat tu nie wyżalamy, to również nie chat żeby co chwile pisac wysłałem xx maili 0 odpowiedzi. żenująca jest postawa niektórych, dalej rozpisywać się nie będe bo szkoda stukania w klawiaturę.
Hahaha, wysłałem im 10 razy, pytanie dlaczego nie dostałem kodu mimo, że rejestrowałem się 16 grudnia i że zamierzam zamknąć konto i dostałem ten głupi kod!!
Odpowiedź w kilka minut
Seryjke 10 musicie wysłać ????
KOD DZIAŁA 37.40 PLN na koncie !!
wysylales przez kontakt na stronie , czy emailowo ? ???? ja wyslalem przez kontakt na stronce i czekam,jak nie to zamykam konto ...
hahaha 10 euro na koncie nie wierze =D
Ten buk jest nienormalny ... Nie odpisywali przez 3 tygodnie. Dzisiaj dostalem wreszcie kod i dostalem 37,40. Puscilem zaklad i sobie czekam. Wchodze teraz na konto a tam znowu 37.40 recznie dopisane. Zmienilem o nich opinie
Panowie przez niektórych temat schodzi na psy, to nie oaza i swej skruchy na dany temat tu nie wyżalamy, to również nie chat żeby co chwile pisac wysłałem xx maili 0 odpowiedzi. żenująca jest postawa niektórych, dalej rozpisywać się nie będe bo szkoda stukania w klawiaturę.
To po co się tu wpisujesz jak nic nie wnosisz. Jest okazja, żeby wreszcie dostać to co się należy, więc już nie pisz swoich żalów o schodzeniu tematu na psy.
Wysyłałem na stronie w sekcji KONTAK i tam orzymałem odp.
Aktywacja kodu: WPŁATA/WYPŁATA ---> INNE ---> BONUS CARD
panowie koledzy wyżej mają rację, piszcie teraz poprzez stronę meila o takiej treści: tytuł: Xmas bonus !
treść:
Can I get Xmas bonus? I created my account and as I know, I should get 10 Euro for free !
my username:nick u buka
thanks
po 3minutach po wysłaniu przysyłają meil ???? i jest 10e !