arbiter co im napisales ze dostales dzialajacy kod? bo ja dostalem ale zly kod ;/
O to sie nie martw, po drugie, w temacie jest kilkanascie razy napisane ze ludzie wyplacali (nie laska przegladnac temacik??):jezora:????po serii maili dostalem dzialajacy kod. 37.40 na koncie ???? teraz pytanie czy ktos w ostatnim czasie wyplacil od nich ?
wysylales przez kontakt na stronie , czy emailowo ? ???? ja wyslalem przez kontakt na stronce i czekam,jak nie to zamykam konto ...Hahaha, wysłałem im 10 razy, pytanie dlaczego nie dostałem kodu mimo, że rejestrowałem się 16 grudnia i że zamierzam zamknąć konto i dostałem ten głupi kod!!
Odpowiedź w kilka minut
Seryjke 10 musicie wysłać ????
KOD DZIAŁA 37.40 PLN na koncie !!
rano w czwartek troche długo idziedami a kiedy zleciłeś wypłatę ?
To po co się tu wpisujesz jak nic nie wnosisz. Jest okazja, żeby wreszcie dostać to co się należy, więc już nie pisz swoich żalów o schodzeniu tematu na psy.Panowie przez niektórych temat schodzi na psy, to nie oaza i swej skruchy na dany temat tu nie wyżalamy, to również nie chat żeby co chwile pisac wysłałem xx maili 0 odpowiedzi. żenująca jest postawa niektórych, dalej rozpisywać się nie będe bo szkoda stukania w klawiaturę.
dobra przejrzalem i tego nigdzie nie ma - nie moge zlozyc zakladu. musze cale 10e od razu czy jak ? i nie moge zrobic zakladu podwojnego ;]