>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cash-point 10 Euro Free

jawek 313

jawek

Użytkownik
po serii maili dostalem dzialajacy kod. 37.40 na koncie ???? teraz pytanie czy ktos w ostatnim czasie wyplacil od nich ?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Hahaha, wysłałem im 10 razy, pytanie dlaczego nie dostałem kodu mimo, że rejestrowałem się 16 grudnia i że zamierzam zamknąć konto i dostałem ten głupi kod!!
Odpowiedź w kilka minut :p
Seryjke 10 musicie wysłać ????
KOD DZIAŁA 37.40 PLN na koncie !!

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
po serii maili dostalem dzialajacy kod. 37.40 na koncie ???? teraz pytanie czy ktos w ostatnim czasie wyplacil od nich ?
O to sie nie martw, po drugie, w temacie jest kilkanascie razy napisane ze ludzie wyplacali (nie laska przegladnac temacik??):jezora:????

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
ja tez teraz napisałem drugiego emiala i po 5 minutach dali mi kod

wiec piszcie bo z tego co widać dają teraz szybko jak sie emial wysle

gdzie tam sie aktywuje ten kod?

K 0

kibic1920

Użytkownik
Panowie przez niektórych temat schodzi na psy, to nie oaza i swej skruchy na dany temat tu nie wyżalamy, to również nie chat żeby co chwile pisac wysłałem xx maili 0 odpowiedzi. żenująca jest postawa niektórych, dalej rozpisywać się nie będe bo szkoda stukania w klawiaturę.

jawek 313

jawek

Użytkownik
dobra przejrzalem i tego nigdzie nie ma - nie moge zlozyc zakladu. musze cale 10e od razu czy jak ? i nie moge zrobic zakladu podwojnego ;]

shen 408

shen

Użytkownik
Hahaha, wysłałem im 10 razy, pytanie dlaczego nie dostałem kodu mimo, że rejestrowałem się 16 grudnia i że zamierzam zamknąć konto i dostałem ten głupi kod!!
Odpowiedź w kilka minut :p
Seryjke 10 musicie wysłać ????
KOD DZIAŁA 37.40 PLN na koncie !!
wysylales przez kontakt na stronie , czy emailowo ? ???? ja wyslalem przez kontakt na stronce i czekam,jak nie to zamykam konto ...
hahaha 10 euro na koncie nie wierze =D

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Ten buk jest nienormalny ... Nie odpisywali przez 3 tygodnie. Dzisiaj dostalem wreszcie kod i dostalem 37,40. Puscilem zaklad i sobie czekam. Wchodze teraz na konto a tam znowu 37.40 recznie dopisane. Zmienilem o nich opinie ;)

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Panowie przez niektórych temat schodzi na psy, to nie oaza i swej skruchy na dany temat tu nie wyżalamy, to również nie chat żeby co chwile pisac wysłałem xx maili 0 odpowiedzi. żenująca jest postawa niektórych, dalej rozpisywać się nie będe bo szkoda stukania w klawiaturę.
To po co się tu wpisujesz jak nic nie wnosisz. Jest okazja, żeby wreszcie dostać to co się należy, więc już nie pisz swoich żalów o schodzeniu tematu na psy.
Wysyłałem na stronie w sekcji KONTAK i tam orzymałem odp.
Aktywacja kodu: WPŁATA/WYPŁATA ---&gt; INNE ---&gt; BONUS CARD

endriu 361

endriu

Forum VIP
panowie koledzy wyżej mają rację, piszcie teraz poprzez stronę meila o takiej treści:
tytuł: Xmas bonus !
treść:
Can I get Xmas bonus? I created my account and as I know, I should get 10 Euro for free !
my username:nick u buka
thanks

po 3minutach po wysłaniu przysyłają meil ???? i jest 10e !

Do góry Bottom