arbiter_erhan
Użytkownik
Kurierem z DHL przychodzi , razem z choinka na nastepne swieta...czy ten kod dostaliscie przez sms czy napisaliscie wiadomosc do nich?
Kurierem z DHL przychodzi , razem z choinka na nastepne swieta...czy ten kod dostaliscie przez sms czy napisaliscie wiadomosc do nich?
jak masz tak odpowiadać to daj se lepiej spokój, na mnie wrażenia to nie robiKurierem z DHL przychodzi , razem z choinka na nastepne swieta...
Jakbys przeczytal kilka ostatnich postow to nie zadawalbys glupich pytan, na ktore dostajesz glupie odpowiedzijak masz tak odpowiadać to daj se lepiej spokój, na mnie wrażenia to nie robi
jak masz tak odpowiadać to daj se lepiej spokój, na mnie wrażenia to nie robi
Nic Ci to nie da że wpłacisz przez mb, wypłaty tylko na konto bankowe.Ja na szczęście dostałem 10 Euro i to dość szybko, mam 60 Euro, lecz wypłatę mogę zlecić tylko jak na razie na konto bankowe, chcieć na mb to pierw wpłacić muszę a jak na razie moje konto na mb. ma 0,00. Gdy ktoś chciałby pożyczyć na dzień ( wiadomo wypłata idzie do 24 godz. na konto mb ) chętnie pożyczę, oczywiście oddam ciut więcej niż 10 Euro, wymianę możemy ustalić na mb, lub w jakimś odpowiednim temacie. Propozycje mile widziane.
Pozdrawiam. :spokodfhgfh::spokodfhgfh:
A co o czym tu mozna gadac?No to zapraszam na pw osobę, która zleciła wypłatę właśnie po przez przelew bankowy. zapraszam !
3-4 dni roboczeGłupie pytanie, ile szła wam kasa na konto bankowe, z ludzi tych co wypłacili ?
Ja dostalem po 2. Ale to nie reguła i moze sie przedluzyc .3-4 dni robocze
To zależy jak się bank uwinie, ja wypłacałem na konto w PKO, ale znajomy wypłacał na konto w mbanku i jemu tak jak tobie przyszła kasa po 2 dniach.Ja dostalem po 2. Ale to nie reguła i moze sie przedluzyc .
Niektorzy nawet tydzien czekali .
dzięki kolego że napisałeś, i z ciekawości też się zalogowałem i o dziwo mam drugie 10 e ???? nie wiem o co chodzi ale tak jak już było wyżej pisane mają burdel niesamowity heheja się loguje dzisiaj na konto a tu stan konta:10e , a wcześniej już dostałem kod z bonusem. może też ktoś będzie miał;-)