>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cash-point 10 Euro Free

D 0

dklord

Użytkownik
U mnie jeszcze lepiej dostałem kod wpisałem go tam gdzie trzeba dostałem 37,40zł a za 3 min dostałem ponownie 37,40.W sumie mam 74,80 choć tylko jeden kod miałem.Fajnie

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
U mnie jeszcze lepiej dostałem kod wpisałem go tam gdzie trzeba dostałem 37,40zł a za 3 min dostałem ponownie 37,40.W sumie mam 74,80 choć tylko jeden kod miałem.Fajnie
no i to jest przykład jaki mają tam burdel, niektórzy dostają 2x ini wogóle....????

T 0

tomao2

Użytkownik
sam to zauważyłem, w niemieckim języku jest poprawnie, zresztą po prawej w zakładach które chce się dać też jest dobrze. Ogólnie bk ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
52 € wypłacałem a dziś z samego rana na koncie pojawiło się 220,25 PLN
Promocja fenomenalna a kasa strasznie szybko na koncie.
Zachodu tylko byłoby z tym co nie miara :p

T 0

tomkasz

Użytkownik
u mnie dziś na wiadomość wysłaną ze skrzynki na stronce odpowiedzieli kodem po maksymalnie 2 minutach. kaska na koncie po bardzo długim czekaniu ????

fokus 0

fokus

Użytkownik
52 € wypłacałem a dziś z samego rana na koncie pojawiło się 220,25 PLN

Promocja fenomenalna a kasa strasznie szybko na koncie.
Zachodu tylko byłoby z tym co nie miara :p
kiedy wyplacales?
bo ja wyplacalem wczoraj rano i kasy jeszcze nie ma

B 30

boher

Użytkownik
Jeśli się dzisiaj zarejestruje i wyśle do nich maila (lub 10) z prośbą o Xmas Code to myślicie, że są szanse? ????

B 28

badabum89

Użytkownik
Jak wyplacaliscie to ilu cyfrowy kod IBAN mielisicie bo ja wpisuje 26 tak jak powinno byc i pisze ze za krótki
Kod Iban sklada sie z 28 znakow...
Wyglada nastepujaco:
PLxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx

Jak bys nie wiedzial czym sa &quot;x&quot;, to pisz na PW ;)
google nie boli... ;)

endriu 361

endriu

Forum VIP
Jeśli się dzisiaj zarejestruje i wyśle do nich maila (lub 10) z prośbą o Xmas Code to myślicie, że są szanse? ????
albo jesteś tempy jak 100 hu. :kwasny4565: albo po prostu myślisz że jak na kogoś korzyść się mylą to i u ciebie tak będzie, tylko różnica jest taka że inni rejestrowali się w grudniu, a jak wiesz albo i nie bo wogóle nie czytasz to promo obowiązywało w grudniu ... tyle z mojej strony !!!

shen 408

shen

Użytkownik
hm ciekawe,w kodzie IBAN wpisuje PL i 26 cyfr z konta,a wyskakuje mi że numer IBAN jest za krótki,czy też tak ktoś miał,co trzeba zrobić ?
@re down
bankowe konto,chyba ze gdzies indziej sie da ????

loki1988 13

loki1988

Użytkownik
hm ciekawe,w kodzie IBAN wpisuje PL i 26 cyfr z konta,a wyskakuje mi że numer IBAN jest za krótki,czy też tak ktoś miał,co trzeba zrobić ?
mam identyczna sytuacje tez nie wiem co mam zrobic :-| ( a na co wyplacasz ??)

M 12

m@estro

Użytkownik
Nie, ja teraz po prostu wszedłem na konto a kasa czekała ???? PRzedtem dostałem tego koda na ten &quot;wewnętrzny email&quot;. Poszło na tenisa na noc, co by kasiura nie czekała :spokodfhgfh:

BTW:
Lekka amnezja... To jakiś obrót trzeba zrobić z tym czy cuś? kurs minimalny?

Do góry Bottom