no i to jest przykład jaki mają tam burdel, niektórzy dostają 2x ini wogóle....????U mnie jeszcze lepiej dostałem kod wpisałem go tam gdzie trzeba dostałem 37,40zł a za 3 min dostałem ponownie 37,40.W sumie mam 74,80 choć tylko jeden kod miałem.Fajnie
kiedy wyplacales?52 € wypłacałem a dziś z samego rana na koncie pojawiło się 220,25 PLN
Promocja fenomenalna a kasa strasznie szybko na koncie.
Zachodu tylko byłoby z tym co nie miara
wydaje mi się, że w piątek rano...kiedy wyplacales?
bo ja wyplacalem wczoraj rano i kasy jeszcze nie ma
Kod Iban sklada sie z 28 znakow...Jak wyplacaliscie to ilu cyfrowy kod IBAN mielisicie bo ja wpisuje 26 tak jak powinno byc i pisze ze za krótki
lepiej sie nie pytaj, bo dostaniesz taką odpowiedź jak ja:znow tzn smsem mailem czy jak?
albo jesteś tempy jak 100 hu. :kwasny4565: albo po prostu myślisz że jak na kogoś korzyść się mylą to i u ciebie tak będzie, tylko różnica jest taka że inni rejestrowali się w grudniu, a jak wiesz albo i nie bo wogóle nie czytasz to promo obowiązywało w grudniu ... tyle z mojej strony !!!Jeśli się dzisiaj zarejestruje i wyśle do nich maila (lub 10) z prośbą o Xmas Code to myślicie, że są szanse? ????
mam identyczna sytuacje tez nie wiem co mam zrobic :-| ( a na co wyplacasz ??)hm ciekawe,w kodzie IBAN wpisuje PL i 26 cyfr z konta,a wyskakuje mi że numer IBAN jest za krótki,czy też tak ktoś miał,co trzeba zrobić ?