>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cash-point 10 Euro Free

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
wow! mi wreszcie przyznali ten bonus ;) przed godz. 13 sprawdzałem to nie było, to musieli wysłać niedawno. A wcześniej chyba z 10 maili im wysyłałem ???? 37,40zł na koncie. ????

D 319

defox

Użytkownik
No ja też.. Chyba z 20 maili wysłałem. Najlepiej pisać na adres supportu, a nie przez kontakt na stronie. Chociaz nie wiem czy to też tam nie trafia.

T 0

tomkasz

Użytkownik
ja wczoraj pisałem przez kontakt na stronie. nie wiem na jakiej zasadzie tam odpowiadają na maile, ale po około minucie miałem już kod w skrzynce. wcześniej wysyłałem ze 3 wiadomości ze skrzynki. nie ma reguły - trzeba mieć farta, żeby odpisali.
powodzenia!

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Czy ktos kto stawia w Cashpoincie moglby mi wytlumaczyc dlaczego tam nie moge postawic zakladu? np biore jakis zaklad kombi (z 3, 4 lub 5 zdarzeniami) chce zagrac np. za 8,20 Euro to mi wyskakuje komunikat:
&quot;Prosze dostosowac stawki&quot; albo np po niemiecku &quot;Bitte passen Sie Ihren Einsatz an&quot; albo po angielsku &quot;Please adjust the amount of your bet&quot;
Co za cholerstwo?? Jak daje 10 euro to tez nie moge postawic o co tu chodzi? prosze o pomoc...
Mam ten sam problem... jakby ktoś wiedział co zrobić to dajcie znać.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Miałem mały kupon bo 3 spotkania na kuponie, wpisywałem różne stawki to nie przyjmowało. Dałem &quot;na jaja&quot; stawkę 100 euro i przyjęło ale za całą kase .... miało być 2 euro a poszło za całe 10 euro. ;)

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Ta firma jest udana:jezora:
Wszedł mi kupon na 22 eur, poszedłem na pokera, przegrałem trochę, wypłacam 4.90 z pokera a tu 14.90, więc chyba drugi bon dostałem:-D

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
U mnie to samo ???? Tyle, że postawiłem pierwszy zakład za całość, i 30 min po tym dopisali mi drugi raz 37.40 PLN ????

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
nie zagladałem tu wczesniej, bo syf niesamowity jest.
Nie przyslali kodow etc, a mi sie nie chcialo bawic w maile ...
Teraz nagle mnie natchnelo, wpadlem na 14 str i post endriu ...
zrobilem jak mowil i kod w 3 minuty na poczcie ;)
10E na koncie ...
chyba nie ma jakiś extra sposobów na ugranie extra kasy ? zostaje zwykle granie ;)

no nic, pozdrawiam !

promo jak promo ???? 10E piechota nie chodzi ... na nocne AO bedzie xD

M 0

mietek11

Użytkownik
ja tez robilem tak jak pisal endriu i kupa, pisal ktos moze po niemiecku?? moze to przyniosloby lepszy efekt. ja niestety szwabskiego nie znam:kwasny4565:

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
panowie tyle piszecie ze wam kabakiere dali, ale czy ktos w koncu wypłacił ?? bo tylu z was pisalo ze dało wypłate...KASA DOSZEDŁA??
Jakbys czytal wczesniejsze posty to bys wiedzial.
Pewnie ze doszla promo na ✅

Osobiscie dostalem tylko raz bonus a nie tak jak niektorzy ????

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Ja już prawie dobiłem do 50E a jak ta sztuka się uda to będę próbował wypłacać, tylko nie wiem teraz jak to będzie jak dwa razy dostałem to 10 E.

Do góry Bottom