c1amak
Użytkownik
Koszykówka
Tauron Basket Liga
SIARKA TARNOBRZEG - AZS POLITECHNIKA WARSZAWSKA 79:84 eh.. Siarka.. 4 dni temu mocniejszy Śląsk pokonała po niesamowitej 4q (28:10) a dzisiaj w 4q przegrała 12:26 z mającą problemy Polibudą i w ten sposób mój handi w d....
Typ1: Siarka -8,5 @2,0 pinnacle, stawka: 3,5/5
Typ2: Siarka -21 @5,75 bwin, stawka: 1,5/5
Typ3: Siarka -26 @13 bwin, stawka: 0,5/5
Opis: Polibuda ma problemy. Ostatnio nie pojechała na mecz a zawodnicy i trenerzy wystosowali oficjalne pismo na ten temat. Chodzi oczywiście o kasę. Dzisiaj w PS można przeczytać takie coś:
Tauron Basket Liga
SIARKA TARNOBRZEG - AZS POLITECHNIKA WARSZAWSKA 79:84 eh.. Siarka.. 4 dni temu mocniejszy Śląsk pokonała po niesamowitej 4q (28:10) a dzisiaj w 4q przegrała 12:26 z mającą problemy Polibudą i w ten sposób mój handi w d....
Typ1: Siarka -8,5 @2,0 pinnacle, stawka: 3,5/5
Typ2: Siarka -21 @5,75 bwin, stawka: 1,5/5
Typ3: Siarka -26 @13 bwin, stawka: 0,5/5
Opis: Polibuda ma problemy. Ostatnio nie pojechała na mecz a zawodnicy i trenerzy wystosowali oficjalne pismo na ten temat. Chodzi oczywiście o kasę. Dzisiaj w PS można przeczytać takie coś:
W związku z zaległościami finansowymi i niewyjaśnioną sytuacją z kontraktami AZS Politechnika Warszawska nie pojechała na sobotni mecz do Starogardu Gdańskiego. W środę warszawian czeka wyjazd do Tarnobrzega. Tam warszawianie raczej pojadą.
- Postanowiliśmy, że będziemy grać do końca sezonu. Sytuacja nie jest prosta, ale postaramy się ją rozwiązać - powiedziała na łamach Przeglądu Sportowego Jolanta Dolecka, prezes klubu.
Nie jest wykluczone, że Politechnika pojedzie do Tarnobrzega w okrojonym składzie. Więcej ma być wiadomo po wtorkowym spotkaniu Doleckiej z trenerem drużyny - Mladenem Starceviciem. Być może z powodu zaległości finansowych (klub ciągle czeka na 250 tys. zł od miasta) któryś z zawodników zdecyduje się na zmianę barw klubowych - ma na to czas tylko do 26 marca.
Coś mi się wydaje, że pojadą, zagrają bez większego przekonania i dostaną baty. Ja pograłem to już wstępnie z takim założeniem. Pewnie dzisiaj wieczorem lub jutro rano będzie więcej informacji na necie więc warto śledzić co będą pisać.Jeśli koszykarze Politechniki oddaliby walkowerem środowy mecz w Tarnobrzegu z Siarką Jezioro, to liga miałaby podstawy do wyrzucenia klubu z Tauron Basket Ligi.