>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

c1amak

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: P.ręczna
Rozgrywki: Polska
Spotkanie: CHROBRY G. - MIEDŹ LEGNICA 26:24
Typ: Chrobry -1,5 @1,75 Tobet i -2 @1,85 b365 ✅
Stawka: 3/5
Opis: W zeszłym sezonie Chrobry ograł Legnicę dwukrotnie:
Reflex Miedź Legnica - Chrobry Głogów 24:28 (16:15)
Chrobry Głogów - Reflex Miedź Legnica 26:21 (21:9)
Ale nie to zadecydowało o tym żeby zagrać ten typ ???? Otóż bardzo interesujące informacje pojawiły się na stronie Klubu Kibica z Legnicy:
22.10. 09:12
Coraz częściej, mówi się o problemach w klubie Miedź Legnica. W opinii kibiców i zawodników, klub jest na skraju bankructwa. Każdego dnia, dochodzą nas nowe komentarze odnośnie przyszłości klubu MSPR Miedź Legnica, lecz są to tylko nieoficjalne informację.
22.10. 14:59
Piłkarze ręczni legnickiej Siódemki Miedzi w grudniu zostaną wycofani z rozgrywek PGNiG Superligi. Mimo dobrej gry zawodników i doskonałego miejsca w tabeli. Finansowa pomoc ze strony lokalnego samorządu przestaje funkcjonować, bo skończyło się wypłacanie stypendiów dla sportowców. Miasto nie ma na to pieniędzy.
22.10. 15:02
Jak podaje portal legniczanin.pl. Problemy finansowe klubu, zmusiły Aleksandra Kokoszkę do złożenia wypowiedzenia.
Zatem nie powinno być tutaj niespodzianki. Chrobry gra dobrze od początku sezonu a Goście raczej motywacji nie będą mieli.

Otrzymane punkty reputacji: +6
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: Niemcy - puchar
Spotkanie: BECKDORF - BITTENFELD 31:41
Typ: Beckdorf @8 bwin
Stawka: 1/5 ⛔
Opis: Z tego co zrozumiałem z newsa na oficjalnej stronie Gości to pojechali oni w dosyć skromnym składzie na to spotkanie:
http://www.tvb1898.de/index.php?id=162&amp;amp;tx_ttnews[tt_news]=1396&amp;tx_ttnews[backPid]=163&amp;cHash=84cd898e9a
10 zawodników z pola + 2 bramkarzy
Jak ktoś zna lepiej niemiecki to może wyczyta tam coś jeszcze ciekawego. Ja niestety znam tylko podstawy + translator ????
Dodatkowo ostatnio Bittenfeld zanotował porażkę u siebie w lidze i zajmuje aktualnie 16.miejsce (zaraz nad strefą spadkową) w 2.lidze. Również we wcześniejszych spotkaniach pucharu Niemiec Bittenfeld nie grał żadnej rewelacji:
Obernburg - Bittenfeld 32:36
Bittenfeld - Erlangen 28:26
Po co ponosić dodatkowe koszta związane z pucharem, ważniejsze chyba utrzymanie w 2.lidze. Wg mnie mogą dzisiaj pożegnać się z tymi rozgrywkami. Większość buków proponuje kursy w granicach 5,5-6 na gospodarzy, zatem @8 w bwin traktuję tutaj jako value i próbuje niską stawką.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: Niemcy - kobiety
Spotkanie: HC LEIPZIG - THÜRINGER HC 19:28
Typ: Thuringer @1,83 unibet ✅
Stawka: 2/5
Opis: Początkowo faworyta spotkania buki widziały w drużynie gospodarzy po kursie 1,9. Teraz bet365 oferuje na gości 1.5 a bwin i bah wywalili to spotkanie z oferty.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: P.nożna
Rozgrywki: Słowacja - puchar
Spotkanie: TRENCZYN - SLOVAN 1:1
Typ: Slovan @2,1 tobet ⛔
Opis: Kurs na gości spada a Tobet wciąż trzyma wysoko. W bet365 już proponują 1,67, w Azji i bahu już okolice 1,8 na Slovan.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki: czeska liga
Spotkanie: PARDUBICE - USK PRAGA 65:60
Typ: PRAGA +14 @1,87 expekt
Stawka: 3/5 ✅
Typ: Praga @10 b365 //edit.: aj... szkoda.. na 2min do końca Praga prowadziła 60:55
Stawka: 0,5/5 ⛔

Opis: Na oficjalnej www Pardubic piszą że zespół ten ma problemy z graczami podkoszowymi:
- Martin Marek ostatnio zakończył karierę
- Zbyněk Pospíšil (206cm) jest kontuzjowany i w ostatnim spotkaniu nie grał
- Marcus Arnold (208cm) dogrywał ostatnie spotkanie z kontuzją
Nie wiadomo czy któryś da radę dzisiaj zagrać. Arnold to najlepszy zawodnik Pardubic (29,8 min, 18,3ppg i 8,4rpg). Pospíšil też dużo gra (19,4min, 7,7ppg, 2,2rppg). Trener Pardupic w wywiadzie mówił że może być tak że obaj nie zagrają.
Natomiast USK PRAGA to drużyna, która dużo rzuca za 3pkt ale prym wiodą w niej własnie gracze podkoszowi:
- Peter Sedmák 207cm - staty: 28,6min, 20,1ppg, 5,5rpg
- Stanislav Votroubek 212cm - staty: 29,5min, 13,9ppg, 8,9rpg.
Liczę, że handi jest spokojnie do pokrycia jeżeli z powodu kontuzji nie zagrają podkoszowi Pardubic. Link do info: http://www.bkpardubice.cz/detail-clanku/?mid=91&amp;amp;cid=2312
Kto wie, może jak będą siedziały 3-jki to sprawią nawet niespodziankę tutaj.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Florbal
Rozgrywki: czeska liga
Spotkanie: TORPEDO HAVIROV - FBC OSTRAVA 6:5
Typ: Havirov @3,3 Unibet @3,25 bah ✅
Stawka: 1,5/5
Opis: Dzisiaj trochę egzotycznie ???? przez przypadek zauważyłem duży spadek w Czechach na tym spotkaniu. Początkowo czescy bukmacherzy dali na Gospodarzy kursy w granicach 3,4. Teraz w Tipsporcie kurs zleciał na 2,8 a w Fortunie... na 2.42! Czesi pewnie lepiej wiedzą co się dzieje w ich lidze (Fortuna Ekstraliga!) niż buki netowe, więc można spróbować gospodarzy ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: Liga mistrzyń
Spotkanie: THÜRINGER HC - FC MIDTJYLLAND
Typ: Thuringer @3,35 Unibet // teraz już 2,9 ale wciąż wg mnie spore value
Stawka: 2,5/5
Opis: Dwa dni temu oglądałem Thuringer w spotkaniu ligowym, które zresztą tutaj podawałem i grałem ???? Wczoraj wieczorem ponownie zagrałem Thuringer w Unibecie ale tym razem w spotkaniu ligi mistrzyń. Kurs zdecydowanie przeszacowany - początkowo kurs na gospodynie ;) tego spotkania chodził w granicach @4, teraz Unibet daje 2,9 ale ogólnie tendencja jest spadkowa i niektóre firmy proponują już kurs w okolicach 2,2. Do niedzieli mogą nawet zmienić faworyta w tym meczu - z tego co wyczytałem na różnych forach to mecz powinien być na styku z lekkim wskazaniem na gospodynie.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Noga
Rozgrywki: Czeska 2.liga
Spotkanie: ZLIN - BOHEMIANS PRAGA 3:0
Typ: ZLIN wygra @2,3, ZLIN wygra 1.połowę @2,9 i ZLIN HT/FT @3,6 (unibet) ✅ ✅ ✅
Opis: W Czechach leci kurs na to spotkanie. Fortuna wyrzuciła podgry i zeszła do 2.1 (z 2.3). Expekt nie dał tego spotkania do oferty. Ogólnie spadki, więc zagram sobie 1.połowę, HT/FT i czystą 1 ????
-----------------------------------------
Dyscyplina: Kosz
Rozgrywki: Słowacja
Typ: dubel: SVIT + B.BYSTRICA @3,09 fortuna (już po odliczeniu podatku) ⛔
Opis: Dziwna sprawa z tymi dwoma spotkaniami. Patrzyłem na ofertę z rana i wstępnie kurs był na Svit 1,9 a na B.Bystrica 3,53. Poszły mega spadki, więc ktoś musiał ostro pograć. Szczerze, to nie wiem czy jeszcze się opłaca czy nie, ale spróbuję.

Otrzymane punkty reputacji: +6
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Ręczna
Rozgrywki: Francja
Spotkanie: CHAMBERY - NANTES 27:26
Typ: NANTES +6,5 @1,85 Fortuna ✅ + Nantes @12.39 Fortuna ⛔ // mało brakowało a piękny kursik udałoby się ustrzelić ????
Stawka: 3/5 + 0,5/5
Opis: Kursy na Nantes lecą w dół, podobnie z handicapem. Bwin aktualnie oferuje już +3,5 a w Fortunie śpią z tym spotkaniem.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Noga
Rozgrywki: Czeska 2.liga
Spotkanie: BRNO - KARVINA 4:1
Typ: KARVINA @2,55 bwin ⛔
Opis: Kurs na Karvinę spada zarówno w Czechach jak i w netowych. Początkowo Goście chodzili @2,8 a teraz w czeskiej Sazce już 2,4. W bet365 był taki moment że chodzili po 2,2 (korekta poszła i jest wyżej teraz). Co ciekawe, na giełdzie ktoś przywalił za przeszło 5000 euro na Gości (jednorazowo).

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Hokej
Słowacja
ZVOLEN - KOSZYCE 2:8
Typ: remis po 3 kwartach
Kurs: @6 na live w b365 (po pierwszej kwarcie)
Stawka: 1/5 ⛔
Opis: Na 15 minut przed rozpoczęciem spotkania kursy na remis poszły w dół w czeskich bukach i w bahu. Może to tylko zbieg okoliczności ale spróbuję sobie to zagrać za niską stawkę i może uda się jeszcze kontrę zrobić na live ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dzisiaj dwa takie typy wyłapane w fortunie:
Ręczna
Polska Superliga kobiet
Vistal Gdynia - Zagłębie Lubin
Typ: over 52,5 @1,85 (już 1,6 ale dalej warto) ⛔
Opis: W bwin granica wynosi 55,5. Ja również skłaniam się do tej granicy. Ogólnie to podoba mi się typ na Zagłębie @2,05 ale jeszcze bardziej podoba mi się ta granica i bliżej jestem granicy z bwina. Zagłębie lubi porzucać nawet jak gra z mocnym przeciwnikiem.
----------------------------------------------------
Kosz
Tauron Basket Liga
Kotwica - Poznań ✅
Typ: Kotwa -6,5 @1,85 (już 1,65 ale dalej warto)
Opis: Na necie można już przeczytać że w składzie Poznania nie zagra Aleksander Lichodzijewski (13.6 ppg, 5.2 rpg,). Ta linia jest od wczoraj, więc nie zmienili jej ze względu na tą kontuzję tylko zmniejszyli troszkę kurs.
----------------------------------------------------
Dubel poszedł za 1/5

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Kosz
Liga Słowenii
Zlatorog Lasko vs Elektra Sostanj 62:64 (wg facebooka ???? )
Typ: Sostanj @3,8 (sportingbet) ✅
Opis: Niewielu bukmacherów posiada w swojej ofercie koszykarską ligę Słowenii. Spotkanie, które gram zaoferowało kilka większych firm i u wszystkich kurs na Gości zaczynał się w okolicach 5-6. Wygląda na to, że ktoś to pierwszy wypisał w taki sposób, a reszta odpisała i teraz wszyscy robią korekty. Albo coś jest na rzeczy... ????
Sportingbet: 6,25 -&gt; 3,8
Unibet: 5,85 -&gt; 3,65
Pinnacle: 4,65 -&gt; 3,63
Bet365: 6,0 -&gt; 3,3
Bwin: 5,75 -&gt; 4,0 i usunęli z oferty
Fortuna: usunęli z oferty

Otrzymane punkty reputacji: +12
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Kosz
Tauron Basket Liga
PBG POZNAŃ - ŚLĄSK WROCŁAW WTF! 101:106 (24:28, 18:23, 19:21, 24:13 d.16:21)
Typ: ŚLĄSK -8 @1,83 b365 ⛔ // koniec ze stawianiem PLK - absurdalne wyniki
Stawka: 2.5/5
Opis: Na sportowefakty.pl jest od wczoraj info że Aleksander Lichodzijewski (13.6 ppg, 5.2 rpg,) znowu nie zagra. Grałem 16.11 na to że Kotwica przebije handi -6,5 ze względu na brak tego zawodnika i skończyło się 82:51!
Śląsk 19.11 pokonał 73:68 Kotwę na wyjeździe i ogólnie dobrze gra wyjazdowe spotkania: -2 z Polpharmą, +5 z Treflem!, +16 z ŁKSem. U siebie wygrał też ładnie z Czarnymi 83:68.
Wg mnie jutro handi poleci do około 11-12 punktów, więc warto już dzisiaj pograć.
Przewiduję, że skończy się minimum 15 punktową wygraną przyjezdnych.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Noga
Słowacka liga
FC TATRAN PRESOV - FC NITRA 1:1
Typ: PRESOV @2 expekt ⛔
Opis: Duże spadki na kursach na Gospodarzy spotkania. Kursy lecą do okolicy 1,6 (bah, SBO) a niektórzy zaczynają już to spotkanie usuwać z oferty.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Kosz
Tauron Basket Liga (miałem już nie grać tej ligi, no ale brak mi konsekwencji ;) )
CZARNI - ŁKS 87:61
Typ: CZARNI -21 (zrobione z dwóch betów: 21-25 i 26+) @2,9 bwin (w STS też jest). ✅
Opis: Jak już można poczytać w dziale kosza i od kilku dobrych dni wiadomo: ŁKS ma problemy z kasą i właśnie pozbył się swojego centra Kirka Archibeque (31.3min, 16.7ppg, 10.2rpg), który przeszedł do Zastalu. Handicapy lecą ostro z -12,5 do nawet -16,5. Zatem kurs 2,93 na wygraną powyżej 21 punktów bardzo mi się podoba ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
jeszcze jeden typ z kosza ????
PLKK
ŁKS ŁÓDŹ - ARTEGO BYDGOSZCZ 97:60
Typ: ŁKS -4,5 @1,85 Fortuna (lub -5 expekt) ✅
Stawka: 4/5
Opis: 12 listopada ŁKS podejmował Artego i wygrał 88:64. Dzisiaj dodatkowo przeczytałem takie coś na stronce Artego na facebooku:
Jutro Artego jedzie na pierwszy mecz Pucharu Polski do Łodzi. Przeciwnikiem będzie drużyna tamtejszego ŁKS-u, z którą już raz w tym sezonie przegraliśmy. Jak wiadomo szanse są zawsze, tym razem będą troszkę mniejsze. Trener Ziemiński skupia się na lidze i najbliższym spotkaniu derbowym, dlatego też nie jedziemy w najsilniejszym składzie. Rewanż 7. grudnia w Bydgoszczy.
edit.: dograłem jeszcze ten typ (stawka z 2,5/5 poszła na 4/5) - z tego co się dowiedziałem to Artego rezerwami grać będzie, najlepsze zawodniczki podobno zostały w Bydgoszczy ???? szkoda że więcej buków tego pucharu nie miało

Otrzymane punkty reputacji: +4
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Ręczna
MŚ Kobiet
KOREA - KAZACHSTAN 31:19 (16:4) // co to było w tej 1.połowie?!?!?
Typ: KAZACHSTAN @6 Fortuna
Stawka: 1,5/5 ⛔
Opis: Z tego co wyczytałem to Kazachstan naturalizował trochę Rosyjskich zawodniczek i wygrał Mistrzostwa Azji w finale wygrywając właśnie z Koreą 33:32 (16:15).
Wyniki z Mistrzostw Azji z tymi samymi drużynami:
Kazachstan - Chiny 25:22 (13:14)
Korea - Chiny 31:26 (13:14)
Kazachstan - Japonia 29:24 (16:13)
Korea - Japonia 22:22 (10:10)
Wczoraj Rosja wysoko wygrała z Koreą 39:24. Handi było -5,5.
Wg mnie ten kurs z Fortuny to value. W netowych (tych najpopularniejszych) kurs na Kazachstan wynosi w granicach: 3,5-3,9
Czekam jeszcze na handicap. W pinku był podobno handi +6, potem zeszli niżej i usunęli spotkanie.
Edit.: jest handi -4,5 w Fortunie, więc gram na Kazachstan to handi stawką: 2.5/5 ⛔

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Wczorajszy typ był do dupy więc dzisiaj mała rehabilitacja z mojej strony ????
Wg mnie pewka!
Ręczna
Superliga Polska Mężczyzn
Spotkanie: MIEDŹ LEGNICA - ZAGŁĘBIE LUBIN 22:29
TYP: ZAGŁĘBIE LUBIN @2 (unibet, expekt, bwin) ✅✅ ????
STAWKA: 5/5
Opis: Gram to full stawką! Bukmacherzy to idioci. Wystawił to UNIBET jako pierwszy na podstawie miejsc w tabeli! W rzeczywistości Miedź to już zupełnie inna drużyna! Problemy finansowe mają mega i odeszło już pełno zawodników od nich! Wg mnie to tutaj powinno być 1,2 na Zagłębie ????
Kłopoty kadrowe i niemożność domknięcia budżetu sprawiły, że z klubem rozstali się już Artur Banisz, Grzegorz Garbacz, Adam Świątek i Aleksander Kokoszka, w barwach Miedzi kibice nie zobaczą już raczej także Władimira Chuziejewa, odejść chce Paweł Piwko, a w kręgu zainteresowań Zagłębie znajdują się ponoć Adam Skrabania i Jarosław Paluch. - Wszystkie ruchu są robione po to, by nie pogłębiać długów, żeby zabezpieczyć finanse dla tych zawodników, co pozostaną, plus kilku młodych, których chcemy wziąć na wypożyczenie - zapewnia dyrektor sportowy legnickiego zespołu Tomasz Góreczny dodając, że klubowi zniknięcie ze sportowej mapy Polski na pewno nie grozi.
Brać nie zastanawiać się ????

Otrzymane punkty reputacji: +31
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Kosz
Eurochallenge
Spotkanie: CSU MOBITELCO CLUJ-NAPOCA - ANTWERP GIANTS 72:74
Typ: CSU MOBITELCO CLUJ-NAPOCA @2,35 pinek ⛔
Opis: Jest to spotkanie w grupie E, w której już jedno spotkanie się dzisiaj odbyło: BC ENISEY - ELAN CHALON zakończyło się wynikiem 79:80. Zatem sytuacja w grupie E wygląda tak:
1. ES Chalon bilans: 4-1
2. Antwerp Diamond Giants bilans: 3-1
3. Enisey Krasnoyarsk, bilans: 1-4
4. CSU Mobitelco Cluj-Napoca, bilans: 1-3
Pierwsze spotkanie pomiędzy ANTWERP GIANTS i CSU MOBITELCO CLUJ-NAPOCA zakończyło się wygraną GIANTS 87:63. Z grupy awansują dwa pierwsze zespoły. Zatem GIANTS mają już niemal pewny awans. Wystarczy dzisiaj nie przegrać wyżej niż 23 punkty ???? Skoro tak się sprawy mają to może nie będą się przemęczać i na spokojnie będą kontrolować spotkanie.

Do góry Bottom