>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

c1amak

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Ręczna
Rozgrywki: MŚ do lat 19 M.
Typ 1: FRANCJA - KATAR, Katar @3,87 Fortuna, Stawka: 2/5 25 : 22 ⛔
Typ 2: GABON - CHILE, Gabon @5,88 Fortuna, Stawka: 1/5 15 : 24 ⛔
Opis: Dwa ciekawe spotkania z ręcznej. Katar ma mocną drużynę składającą się z zawodników z Egiptu, Tunezji, Algierii a nawet Bośni (tak wyczytałem na necie). Kasa robi swoje ???? Dotychczasowe wyniki tych drużyn na MŚ:
FRA - BRA 32 : 31 (18 : 14)
QAT - NZL 53 : 14 (34 : 6)
EGY - BRA 38 : 21 (20 : 8)
NZL - FRA 16 : 55 (9 : 26)
QAT - EGY 23 : 24 (11 : 13)
Katar potrafił postawić się silnemu Egiptowi i minimalnie uległ. Egipt bez najmniejszych problemów pokonał Brazylię 17 bramkami. Z tą samą Brazylią męczyła się Francja. Fortuna dała niezłe value bo reszta buków widzi Katar w okolicach @2,8-3.
Drugi typ: Początkowo myślałem że Gabon to bardzo słaba ekipa. Owszem są słabi w spotkaniach z czołówką, ale w kwalach z Afryki zajęli 3.miejsce wygrywając 22:20 z Algierią. Chile to też ogórki, to trzecia ekipa z Ameryki południowej przecież. Wyniki tych ekip na MŚ:
SUI - GAB 44 : 24 (23 : 9)
ARG - CHI 30 : 22 (14 : 11)
ESP - GAB 33 : 13 (16 : 6)
CHI - SUI 16 : 31 (8 : 16)
ARG - ESP 23 : 25 (12 : 13)
Obie ekipy grały ze Szwajcarią i obie przegrały wysoko. Jak sobie przypomnę ostatnie MŚ juniorów (zakończone dwa tygodnie temu) to Chile dostawało tam baty od każdej ekipy a trzecia drużyna z Afryki powalczyła w kilku spotkaniach. Wg mnie ten kurs @5,88 to zdecydowanie za dużo.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
eh... ostatnio kilka z rzędu złych typów ???? w dziale kosza wczoraj 100% a tutaj dupa, od teraz wracam do mniejszej ilości typów na dzień, jednak co za dużo to nie zdrowo. 1-2 spotkania max dziennie i o wiele bardziej przemyślane

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Noga
Rozgrywki: 1.Rosja
Typ: Kuban K. - Novgorod, Novgorod @2,75 STS, 3/5
Typ: HT/FT, Novgorod/Novgorod @5 STS, 1,5/5
Opis: Znowu duże spadki na spotkanie z Rosji. Niektórzy już usunęli z oferty.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Kosz
Rozgrywki: Turniej Urugwaj
Typ: Argentyna - Wenezuela, Wenezuela @12 STS, 2/5 71:57 ⛔
Opis: Nie mam czasu pisać, mega spadki na dwójkę, niektórzy wystawili początkowo na Wenezuele kursy w granicach @9. Teraz widzę, że spadły już do @3 ! Zatem kursy z STSu (@12) i Milenium (@7,8) wyglądają na mega value. Jakiś powód spadków musi być - pewnie chodzi o sprawy kadrowe.
----
Dobra, trochę poszukałem i wychodzi na to że Argentyna tutaj gra rezerwami - tutaj linki ze składami:
http://www.elcomercial.com.ar/index.php?option=com_telam&amp;amp;view=deauno&amp;amp;idnota=94572&amp;amp;Itemid=116
http://www.cabb.com.ar/noticia_ficha.php?id=4990
http://www.basquettotal.com/selecciones/nacional/2192-nota-esteban
W tym pierwszym linku jest info, że w składzie Wenezueli możliwy jest występ zawodnika Memphis (NBA) Greivisa Vásqueza oraz centra Héctora &quot;Pepito&quot; Romero.
Na twitterze Vasquez pisze że jest w Urugwaju a tam jest ten turniej rozgrywany więc może faktycznie zagra.
----
Fonbet dał handi +17,5 @1,85 - wg tych składów to powinno być spokojnie do zrobienia, stawka 4/5 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Wczasy zaliczone, przerwa od hazardu dosyć długa, więc można znowu coś pograć ????
Dyscyplina: Siatkówka
Rozgrywki: ME
Typ: SŁOWENIA - SERBIA, Słowenia @5,5 bwin, 2/5 ⛔ 1:3
Opis: Nie będę oryginalny, na siatce się nie znam, ale poczytałem trochę wiadomości na różnych forach (również w dziale siatki na FB) i ogólnie Serbia może tutaj kombinować, tzn. lepiej im zająć 2.miejsce w grupie i uniknąć później Rosji w półfinale. Już nieraz grałem takie typy w siatce i muszę przyznać, że często wchodziły więc dzisiaj też spróbuję za całkiem solidną stawkę. Jak dzisiaj nie wejdzie to będę jeszcze raz próbował szukać porażki Serbii w spotkaniu z Austrią.
GL
edit.: dzisiaj się nie udało, chociaż złapać można było kurs 100 na bf w trzecim secie i potem piękną kontrę zrobić w czwartym ???? pozostaje czekać na spotkanie Serbia - Austria ;)

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: ME
Typ 1: BUŁGARIA - NIEMCY, cs 0:3, @18 STS 1/5 ⛔ 3:1
Typ 2: AUSTRIA - SERBIA, cs 3:0, @81 bwin 0,5/5 ⛔ // Słowenia pokalkulowała i Serbia nie musiała puszczać tego spotkania ????
Opis: Ogólnie chodzi o omijanie Rosji ???? Z tego co czytałem to Bułgaria gra jako pierwsza i jeżeli miałaby wywinąć wałka to własnie najlepszy dla niej rezultat to 0:3. Natomiast Serbia będzie czekała na wynik Słowenii.
W ciągu dnia trzeba dzisiaj śledzić jeszcze spotkania Polaków, Rosjan i Włochów bo może być ciekawie ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
hm... dostałem &#39;cynk&#39; o trzech interesujących spotkaniach z tenisa ????
Challenger - Banja Luka: Gimeno Traver-Androic typ: 2
Challenger - Banja Luka: Riba-Lojda typ: 2
Challenger - Todi: Vanni-Volandri typ: 1
kurs ogólny z tego wyszedł mi w totomixie: 21.11 (po odjęciu podatku 18.5)
Widzę, że firmy to usuwają wszędzie, albo lecą spadki duże w kierunku typów które podałem wyżej - więc coś musi być na rzeczy.
Ja się skusiłem 2/5 w ako i jeszcze w rozpisie wziąłem ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Tenis
WTA Tokio
RADWAŃSKA - JANKOVIC
typ: 2 wynik: 2:1
kurs: 2,3 (bf)
stawka: 3/5
Opis: Przed chwilą oglądałem bardzo ciekawe spotkanie Wozniacki na tym turnieju, które przegrała z Kanepi mimo iż prowadziła 5:7 6:1 3:0 i miała dwa przełamania już. Kursy na BF chodziło po przeszło 50 na Kanepi i o dziwo Caro oddała/przegrała.
W trakcie tego spotkania ktoś zagrał na BF jednorazowo za piękną kwotę na Jankovic z Radwańską - poszło za około 100 tysięcy euro po kursie 2,22 - można sprawdzić na BF ????
Skoro ktoś zaryzykował taką kasę i dodatkowo Caro przegrała wygrane spotkanie to kto wie... może dziewczyny, które się kumplują uznały że warto kończyć udział w tym turnieju.
edit: typ nie wszedł ale można było kontrować spokojnie po pierwszym secie..

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
kilka typów, które pograłem:
Dyscyplina: P.nożna
Rozgrywki: 1.Bułgaria
Spotkanie: MONTANA - BEROE 0:0
Typ: 2 Kurs: 3,55 (bf) Stawka: 2/5 ⛔
Opis: Duże spadki na Gości. Kursy zaczynały się od około 3,8 a teraz na np. bwin 2,55. Dodatkowo wiele firm wywala to spotkanie z oferty.
-----------------------------------------------------------------------------------
Dyscyplina: P.ręczna
Rozgrywki: 1.Polska M.
Spotkanie: ZAGŁĘBIE LUBIN - STAL MIELEC
Typ: 2 Kurs: 1,95 (bwin) Stawka: 3/5
Opis: Trochę dziwi mnie kurs na Gości w tym spotkaniu. Ja dałbym coś w granicach 1,7 i taki pewnie będzie jutro bo spadki się zaczęły już a bah usunął to spotkanie z oferty.

-----------------------------------------------------------------------------------

Rozgrywki: Liga Mistrzyń
Spotkanie: VIBORG - LARVIK 34:28
Typ: 1 Kurs: 2 (STS) Stawka: 3/5 ✅
Opis: Znowu duże spadki na kursach a nawet obrócenie faworyta w tym spotkaniu. Kursy zaczynały się w okolicach 2,55-2,6 na 1. Teraz już niektórzy dają 1,6 na 1 ???? STS zaspał ze zmianami więc złapane @2 + dołożone dwa pewniaczki na podatek.
Ponadto pograłem bardzo podobnie do Olo jeżeli chodzi o kosza PLKK:
Lider @2,55 w expie 2/5 ⛔ 70:74
Lotos @3,55 w expie 2/5 ⛔ 54:67
Rybnik @6,5 w expie 1/5 ✅ 71:70
ŁKS @11 w expie 0,5/5 ⛔ 63:72

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki: 1.Polska Kobiet
Spotkanie: CCC Polkowice - MUKS Poznań 92:54
Typ: CCC -12,5 @1,85 Tobet ✅
Stawka: 4/5
Spotkanie: Inea AZS Poznań - TS Wisła Can Pack Kraków 41:75
Typ: Wisła -11,5 @1,85 Tobet ✅
Stawka: 4/5
Spotkanie: Lotos Gdynia - ŁKS Siemens AGD Łódź 85:57
Typ: ŁKS +34,5 @1,85 Tobet ✅
Stawka: 3/5
Opis: CCC i Wisła spokojnie powinny pojechać drużyny z Poznania minimum 20 punktami! Inea ma dwie podstawowe zawodniczki kontuzjowane a MUKS to będzie miał ciężko się utrzymać w lidze. Dziwię się co to za handi wystawił Tobet! Natomiast jeżeli chodzi o ŁKS to drużyna ta została mocno przebudowana i może być naprawdę nieobliczalna . Na turnieju &quot;Zawsze z mistrzem&quot; zajęła 3.miejsce za Lotosem i Wisłą. ŁKS z Wisłą (nie w pełnym składzie) przegrał wtedy 64:75 a w 1.kolejce z CCC przegrał 63:72. Handi które proponuje Tobet to wg mnie przesada.
prośba do: Olo + jawek
Jeżeli się ze mną zgadzacie to nie piszcie zbyt szybko o tym na &#39;otwartym forum&#39; ???? może ktoś - Expekt, Fortuna itd. odpisze te handi i będzie można pograć w AKO to wszystko bo Tobet takiej możliwości nie ma i tylko w singlach poszło.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: 2.Czechy
Spotkanie: Varnsdorf-Bohem. Praga
Typ: 1 @2,9 totomix
Opis: W toto śpią ???? kurs na gospodarzy u czeskich bukmacherów leci na łeb na szyję... było 3.2 a jest ledwo 2.0 teraz i już wywalają z oferty (pewnie jutro to wszyscy usuną albo zejdzie do 1,5). Trzeba zrobić 3ako z tego i tak zrobiłem dokładając pewniaczki po 1.01.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: Liga Mistrzyń
Spotkanie: Krim Mercator – Viborg 31:25
Typ: 1 @3,5 STS ✅
Opis: Kursy na Krim lecą w dół a STS śpi i ma najwyższy na rynku - dla porównania w bahu jest aktualnie kurs 2.05. Już teraz można robić blisko 5% surebeta (już po odjęciu podatku!) na tym spotkaniu. Ja pograłem i czekam do jutra z kontrą - liczę że kurs na Viborg pójdzie jeszcze do góry ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki: 1.Polska Kobiet
Spotkanie: Widzew - Odra Brzeg 74:61
Typ: Odra @5,75 tobet i @4,05 expekt/bah ⛔
Spotkanie: Energa Toruń - Rybnik 59:70
Typ: Rybnik @6,3 tobet i @5,85 expekt ✅
Stawka: 1/5
Opis: Wg mnie za wysokie kursy na Gości w tych dwóch spotkaniach. Odra ma problemy finansowe z tego co wyczytałem ale patrząc na ich grę to nie wydaje mi się, żeby Widzew był takim faworytem. Grali miesiąc temu ze sobą na turnieju w Brzegu i Odra pojechała Widzew:
KS Odra Brzeg - Widzew Łódź 85:64 (22:17; 26:10; 18:16; 19:21)
Odra: Płóciennik 15, Daniel 14, Rzeźnik 11, Ellis 11, Kochubei 10, Tajerle 8, Buszta 8, Starling 8, Kędra 0, Oses 0.
Widzew: Misiek 12, Jankowska 11, Głocka 9, Pawlak 8, Trojanowska 7, Kotonowicz 7, Tondel 5, Okulska 3, Polit 2, Kopczyk 0.
Ostatnio Odra dobry meczyk zagrała z Gorzowem u siebie - przegrała 75:79 a po trzech kwartach prowadziła 2pkt.
-------------
W drugim spotkaniu kurs początkowy na Rybnik wynosił około 10 w tobecie. Wahałem się i niestety już poleciał na 6,3 ???? . Ogólnie to Rybnik bardzo dobrze zaczął sezon, ma na koncie 3 zwycięstwa. Toruń wyrzucił ze składu w tym tygodniu Charity Szczechowiak, z którą wiązano wielkie nadzieje - w dwóch meczach rzuciła średnio 13 punktów i zebrała 5 piłek. Przyszła nowa zawodniczka - Jessica Dickson - jednak ona raczej Szczechowiak nie zastąpi bo to nie ta pozycja ???? Ma 178cm wzrostu a Szczechowiak ma 190cm i grała na środku. Liczę, że ta mała afera ze Szczechowiak + brak zgrania nowej zawodniczki + dobra gra ROWu dotychczas = może być niespodzianka. Toruń przed sezonem przegrał m.in. z Artego, więc z rozpędzonym Rybnikiem też może mieć problem.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: 1.Litwa
Spotkanie: Pakruojo Kruoja – Fbk Kaunas 0:4 izi ????
Typ: 2 @3,8 sts ✅
Stawka: 1,5/5
Opis: Duże spadki na Gości. W Azji dają na Fbk kurs 2,35 a Sportingbet oferuje 2,5. Średnią stawką spróbuję czystą 2 @3,8. Dla mniej odważnych dobrze wygląda tutaj X2 również ???? @1,75.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: Grecja
Spotkanie: PATRON - PAOK 3:2
Typ: 2 @2,2 unibet ⛔
Stawka: 2/5
Opis: Duże spadki na PAOK. Udało mi się złapać @2.2 w unibecie, teraz już 1,85 tam. W Sportingbet już 1,53 a bet365 1,7. W Pinku można złapać 1,87.
-------------------
Rozgrywki: Turcja
Spotkanie: ISTANBUL - HALKBANK ANKARA 3:1
Typ: 1 @2,6 expekt ✅
Opis: Również duże spadki. W pinku z 3.78 do 2.29 poleciało w 2h. Expekt początkowo dawał kurs 5 na gospodarzy a teraz jest 2,6. Bwin zleciał do 1,85 i wywalił to spotkanie ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: 1.Cypr
Spotkanie: ERMIS ARADIPPOU - ALKI LARNACA 1:1
Typ: 2 @2,85 bwin ⛔
Opis: Znowu duże spadki na Gości. W Azji dają na ALKI kurs 2,28-2,3 teraz. W bwin było nawet 3,8 początkowo a teraz już 2,85.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: Niemcy - Kobiety
Spotkanie: Leipzig – Frankfurt Oder 27:24
Typ: 2 @5 sts ⛔
Opis: Duże spadki na drużynę Gości a w STSie śpią ???? W totomixie jest @2,85 , w bwin @3. Zatem gram to value za średnią stawkę.
ps. gram również na wygraną St.Petersburga nad Wisłą Płock @4,2 ⛔ ale to spotkanie dobrze zostało już opisane w dziale piłki ręcznej ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dzisiaj gram w większość na duże spadki kursów:
Rozgrywki: Polska
Spotkanie: OLSZTYN - STAL M. i CIECHANÓW - ZAGŁĘBIE 27:28 i 27:25
Typ: Stal + Zagłębie @1,9 x 1,7 sts ⛔
Opis: Kursy lecą na Stal i Zagłębie. Nie rozumiem nawet czemu spotkanie Stali początkowo firmy wypisały po równo. Olsztyn w dołku a Stal wręcz odwrotnie. W bwin aktualnie 1,55 na Stal i 1,4 na Zagłębie.
-------------------------------------------------------------
Rozgrywki: Szkocja - FA Cup
Spotkanie: GALA FAIRYDEAN - GOLSPIE SUTHERLAND 5:2
Typ: 2 @6,5 i X2 @2,62 fortuna ⛔
Stawka: 1/5 i 2/5
Opis: Duże spadki w ostatnich dniach na Gości. Aktualnie w bwin na Sutherland dają 3,5 a w fortunie przysnęli i ciągle kurs wysoki.
-------------------------------------------------------------
Dyscyplina: Siata
Rozgrywki: Grecja - Kobiety
Spotkanie: IRAKLIS - MAKEDONES AXIOU 2:3
Typ: 2 @2,75 expekt ✅
Opis: Znowu duże spadki na Gości. Początkowo wypisane kurs na Axiou w granicach @4 (bwin) czy nawet @4,4 (pinek). Teraz najwyżej można złapać właśnie @2,75 w expie. Sportingbet daje @2,25 już. Imo: przy tych spadkach to dalej value.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
szybko bo za 10min zaczynają:
Dyscyplina: P.nozna
Rozgrywki: Litwa
Spotkanie: FK MAZEIKIAI - PAKRUOJO KRUOJA 1:4
Typ: 2 @2,05 STS ✅
Opis: Mega spadki, nawet do 1,55 w Azji. Dużo buków to spotkanie już wywaliło. Naziemne w Polsce jeszcze mają. Może jeszcze gdzies na necie będzie.

Do góry Bottom