>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

c1amak

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
telprzem: po moim zagraniu w bwin spadł kurs z @7 na @5.5 a następnie poleciał na @3.55, potem dali VOID bo zajarzyli że grają w Rumii i wypisali ponownie, więc dowaliłem jeszcze raz @2.95 za taką samą stawkę i @3.55 w Tobecie bo kurs dalej leciał i wywalali to z oferty dalej
teraz czytam w komentarzach na pls, że Białystok przyjechał rezerwami i podobno przegrał (1-3) - jeżeli to prawda to typ ładnie wszedł ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: P.ręczna
Liga: Superliga M.

Spotkanie: WISŁA PŁOCK - ZAGŁĘBIE LUBIN ⛔ 36:24

Typ: 2, Kurs: @18 (bet365), Stawka: 0,5/5

Opis: Pomyślicie, że zwariowałem ale... ???? nie mogę obojętnie przejśc obok takiego kursu. Wg mnie value ponieważ:

1. W zeszłym sezonie Wisła podejmowała Zagłębie w 7.kolejce i nieoczekiwanie Zagłębie wygrało po kursie @11 - co ciekawe przed spotkaniem ostro grano własnie na 2, więc kto wie, może tam jakiś układzik jest....

2. ......a jeżeli jest to teraz Wisła gra mecz bez stawki, natomiast Zagłębie potrzebuje punktów by zakwalifikowac się do play-off.

3. Wisła ostatnio zagrała fatalnie w finale Pucharu Polski z Vive. Postawa zespołu wpłynęła na kibiców, którzy wydali takie oto oświadczenie:

W związku z katastrofalną postawą zespołu w finale Final Four osoby organizujące doping postanowiły go zawiesić do momentu oficjalnego stanowiska klubu w sprawie niedzielnego meczu oraz spotkania z prezesem i zawodnikami naszego zespołu

Taką decyzję podjeły osoby udzielające się w kwestiach dopingu i oprawy meczowej.
Dlatego też w dniu jutrzejszym sektor G będzie pusty - bez flag, bębnów i jakiegokolwiek dopingu
Zatem brak intensywnego dopingu ze strony Gospodarzy.

4. Na oficjalnej stronce klubu piszą również o kontuzjach w zespole Gospodarzy:

W pierwszej rundzie Wisła wygrała z Zagłębiem 33:25. Teraz zwycięstwo może przyjść sporo trudniej, bo z zespołu z powodu kontuzji może wypaść kilku zawodników. Dimitry Kuzelev ma naciągnięty mięsień międzyżebrowy, Luka Dobelsek ma problemy ze stopą, a na urazy kolan narzekają Marcin Wichary i Paweł Paczkowski. W związku z tymi urazami szansę gry otrzymać powinni młodzi zawodnicy - Kamil Mokrzki i Tomasz Klinger. Wypada więc tylko trzymać kciuki za jak najlepszy występ młodych Nafciarzy.
Uprzedzam: fachowcem od ręcznej nie jestem i w normalnych okolicznościach nie ruszałbym tego spotkania, ale jak sobie to tak wszystko podsumowałem to za bardzo niską stawkę spróbuję ten kursik ????

edit.: jednak mega porażka, koniec z graniem kosmicznych kursów, trzeba szukać pewek ;)

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: P.nożna
Liga: 3.Włochy - Serie C1/A

Spotkanie: RAVENNA - SPEZIA ✅ 0:1

Typ: 2, Kurs: @3,8 (bf), Stawka: 1,1/5
Typ: X, Kurs: @3,2 (bf), Stawka: 0,5/5

Gram zatem X2 gdzie przy remisie mam zwrot stawki, a w przypadku wygranej Gości jestem do przodu o 2,58j.

Opis: Kurs na 2 w wielu firmach internetowych leci do poziomu 2,8-3,2 (z początkowego w okolicach @4). Dodatkowo wiele firm to spotkanie już usunęło z oferty (m.in.: bah, b365 oraz polskie naziemne: Milenium, Toto). W Fortunie kurs spadł z okolicy 3,8 na 2,8 ot tak. Sytuacja w tabeli + fakt że to liga włoska + spadki i usuwanie tego spotkania = moje zagranie.

aha, jeszcze jedno: na chwilę obecną na samej giełdzie najwięcej postawione jest właśnie na 2 - nie są to może mega pieniądze (około 3k ojro z łącznie postawionych na to spotkanie 5k), ale zawsze kolejny powód by spróbować

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Liga: 1.Polska Kobiet
Spotkanie: INEA - RYBNIK ✅✅ 87:95
Typ: handi+7.5 @1.9 (tobet czy też betsafe), Stawka: 2.5/5
Typ: 2 @3.9 (STS), Stawka 0.5/5
Opis: W normalnych okolicznościach bym tego spotkania nie ruszał, ale.. cztery zawodniczki INEI w dniach piątek-niedziela grały w turnieju półfinałowym o awans do 1. Centralnej Ligi Kobiet w Sokołowie Podlaskim, który znajduje się przeszło 400km drogi od Poznania (około 5-6h samochodem). Chodzi o zawodniczki: Joanna Kędzia, Aneta Kotnis, Żaneta Durak i Patrycja Mazurczak.
Kędzia i Kotnis w drużynie INEI spędzają dużo minut na parkiecie i nawet jeżeli zdążyły wrócic na dzisiejsze spotkanie to i tak zmęczenie się odezwie (grały w piatek i sobotę a potem jeszcze męcząca podróż).
Rybnik MUSI wygrywac by się utrzymac bo robi się nieciekawie (wczorajsza wygrana Odry). Skoro trener puścił te zawodniczki na ten turniej to może dzisiaj odpuści Inea ten mecz, albo przynajmniej nie będzie forsowała tempa i wyniku i handi siądzie.
zaczyna się za 15min
edit.: Kędzia i Kotnis nic specjalnego ;)

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej
Liga: 1.Czechy

Spotkanie: VITKOVICE - PARDUBICE ⛔ 2:2

Typ: 2 w regulaminowym czasie gry, Stawka: 1/5

Zagrane teraz na live w b365 przy stanie 0:0 po kursie @3.3

Opis: Dostałem info od znajomego, że podobno przed spotkaniem dużo grano w Czechach właśnie na 2. Nie wszystko co on podaje zawsze wchodzi, ale jakieś 60% skuteczności ma i kilka razy już dzięki jego typom zarobiłem, więc za niską stawkę spróbowałem bo trochę kasy dzisiaj już wpadło i dobra seria jest. Jak wejdzie to na dzisiaj koniec ????

Edit.: qrde pośpieszyłem się, 1min po moim zagraniu Vitkovice zdobyły gola i już kurs 6.5 na Pardupki

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna
Liga: 1.Dania

Spotkanie: Fredericia HK Elite – KIF ✅ 31:30
Typ: 1, Kurs: @3,5 (bf), Stawka: 1/5

Opis: Kurs na 1 leci w dół i niektórzy już go usunęli z oferty (bah, expekt, bwin). Dlaczego? Pewnie chodzi o sytuację w tabeli, ja ją na szybko analizowałem i wg mnie całkiem możliwe że Goście to spotkanie odpuszczą bo szans na wyższe miejsce nie ma, a spadek z play-off też nie zagrożony. Dodatkowo ostatnio grali w Champions League i teraz 02.04 grają rewanż.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: 1.Belgia

Spotkanie: SPIROU CHARLEROI - BC OOSTENDE ✅✅ 58:64

Typ: 2, Kurs: @5.3 (Fortuna), Stawka: 0.5/5
Typ: handi+8, Kurs: 1.93 (pinek), Stawka: 2/5

Opis: Zapowiada się całkiem interesujące spotkanie. Kursy na Gości pomału lecą w dół, w bahu z 4.8 poleciał do poziomu 3.0. Dlaczego? Z informacji na oficjalnych stronkach wynika, że w ekipie Gospodarzy znowu (kontuzja) nie zagra jeden z najlepszych zawodników: DWAYNE BROYLES - staty w lidze: 24,4min, 10,4pkt, 4,6zb. Wcześniej (w marcu) już inny dobry zawodnik przestał grac: CHRISTOPHER HILL - staty w lidze: 23,0min, 10,5pkt, 4,5zb.

W ostatnim spotkaniu ligowym Charleroi wygrało, ale bez jakiegoś szału z ostatnią drużyną w tabeli 61:50 i aktualnie posiada serię 12 spotkań bez porażki.
Natomiast Oostende pokonało ostatnio Ventspils i zakwalifikowało się do Fiba Eurochallenge Final Four! Dodatkowo zakontraktowali wysokiego (214cm) i doświadczonego centra - Tomasa Van Den Spiegel&#39;a (grał kiedyś w Prokomie i jeżeli dobrze pamiętam raz został wybrany nawet MVP kolejki Euroligi) - powinien powalczyc pod tablicami.

Ostatnie spotkanie tych drużyn (22.01.2011) to pewna wygrana Gospodarzy: 78-59 (22-17, 18-19, 14-15, 24-8) - jak widac, mecz rozstrzygnął się dopiero w ostatniej kwarcie. Jednak jednym z najlepszych na parkiecie był nieobecny teraz BROYLES (17pkt, 6zb). Dodatkowo z opisu tego spotkania można wyczytac, że pojawił się problem z faulami u Gości (26 fauli) co wymusiło rotację w składzie oraz bardzo dużo strat (20).

Nie twierdzę, że to mega pewny typ ta wygrana Gości (dlatego niska stawka), ale handicap spróbuję ???? Wg mnie value, ze względu na powyższe info oraz ze względu na spadki kursu.

Otrzymane punkty reputacji: +16
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: 1.Litwa

Spotkanie: JUVENTUS UTENOS - NEPTUNAS KLAIPEDA ⛔

Typ: 2, Kurs: @2.6 (bf), Stawka: 3/5

Opis: Typ znaleziony na innym forum, ale bardzo dobry wg mnie. Wyniki z obecnego sezonu między tymi drużynami:

Dec. 14, 2010 Round 12 (Regular Season ) Neptunas-Juventus 85-72
Jan. 7, 2011 Round 13 (Regular Season ) Juventus-Neptunas 86-84
Feb. 4, 2011 Round 18 (Regular Season ) Neptunas-Juventus 76-72

Goście muszą wygrać by mieć pewny awans do playoff. Jak przegrają to muszą patrzeć na wyniki z innych spotkań.
Gospodarze jak wygrają to w playoff będą grać z SIAULIAI - wyniki z obecnego sezonu między tymi zespołami:

Dec. 30, 2010 Round 14 (Regular Season ) Juventus-Siauliai 81-93
Apr. 5, 2011 Round 29 (Regular Season ) Siauliai-Juventus 80-67

Ale jak przegrają to w playoff zmierzą się z RUDUPIS - wyniki z obecnego sezonu:

Nov. 16, 2010 Round 8 (Regular Season ) Rudupis-Juventus 64-62
Feb. 26, 2011 Round 22 (Regular Season ) Juventus-Rudupis 86-71

Podobno wszyscy koszykarze Gospodarzy wypowiadają się że lepiej im grać właście z Rudupis.

Zatem lepiej ten mecz puścić ????

Chyba bukmacherzy też tak myślą bo kursy na 2 lecą ostro w dół (zaczynały się w okolicach 2.8-3) albo spotkanie to jest usuwane.

edit.: co za patologia... Neptunas po połowie prowadzili 10pkt, ale dowiedzieli się, że wynik innego spotkania dał im już awans do playoff i całkowicie odpuścili drugą połowę.. porażka..

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna
Liga: Szwajcaria Play-out

Spotkanie: Fortitudo Gossau – Amicitia ⛔ 24:24

Typ: 1, Kurs: 3,55 (@STS) Stawka: 3/5

Opisik: No to STS zaspał znowu. Wczoraj większość firm najpierw zanotowała mega spadki na Gospodarzy (z okolic właśnie 3,5 do nawet 2,0) a następnie zaczęła wywalać to spotkanie. Aktualnie nie można tego zagrać już chyba nigdzie tylko w STSie i to po pięknym kursie 3,55 (sprawdzone na punkcie 5min temu). Nie miałem czasu dogłębnie analizować tego spotkania, ale Amicitia już chyba pewna utrzymania i w Playout gra słabo (bilans 2-0-2), natomiast Gossau ma bilans 3-0-1.

Ja zagrałem ze względu na mega spadki i kursik value. Pewnie za jakieś 0.5-1h już tego nie będzie.

edit.: no i dupa, na remis kursy też leciały ale nie tak mocno jak na Gospodarzy.. ładnie ustawili.. szkoda ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: 1.Litwa

Spotkanie: KLAIPEDA - MAZEIKIAI ✅ 0:5

Typ: 2, Kurs: @2 (STS), Stawka: 2/5

Opis: Duże spadki na Gości (są firmy gdzie kurs poleciał na 1.7 z 2.5). Dodatkowo kilka firm już usunęło z oferty to spotkanie (m.in. bah). Nie mam czasu szukac co jest powodem tej reakcji bo spotkanie zaczyna się za 20min. Gram ze względu na zamieszanie na rynku i spadki.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dzisiaj dwa value bety :

Dyscyplina: Tenis
Turniej: Madryt ATP

Spotkanie: DEL POTRO - CILIC ⛔ 2:0

Typ: 2, Kurs: 2,75 (exp), Stawka: 2/5

Opis: Kursy na Marina lecą w dół praktycznie wszędzie, wczoraj widziałem w pinku około 3.4 nawet a dzisiaj są firmy które zeszły już do poziomu 2,2-2,4. Dlaczego takie spadki? Wczoraj Del Potro brał medicala w spotkaniu z Youzhnym (uraz pachwiny). Potem pewnie zastrzyk i udało się dograć i wygrać. Z relacji znajomego, który to spotkanie oglądał wynika że dzisiaj Juan jeżeli wyjdzie na kort to może odpuścić (czyli krecz). Dlatego warto wg mnie zagrać w firmie gdzie za krecz nie dają zwrotu (np. exp czy fortuna).

i jeszcze jeden typek:

Liga: 1.Rumunia

Spotkanie: URZICENI - BRANESTI ⛔ 2:1

Typ: 2, Kurs: 2,5 (exp), Stawka: 2/5

Opis: Tutaj również duże spadki kursu na Gości. Wczoraj można było złapać 2 w okolicach kursu @3, dzisiaj już spadło do około @2-2.1 a niektóre firmy postanowiły już to spotkanie usunąć z oferty. Udało mi się złapać @2.5 w expie ale widzę że już leci w dół.

Do tego poszedł taki dubelek z tych dwóch spotkań i stawką 1/5.

edit.: w mordę... ale początek miesiąca... z mojej strony koniec z graniem innych dyscyplin niż kosz i ręczna, co się zabiorę za coś innego to w plecy

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Oba zespoly graja juz praktycznie o nic 4 mecze 10 pkt straty do miejsca dajacego lige, juz mozna zlapac takie kursy ze na 1 i na 2 jest zysk i zapewne o to chodzilo bo wiekszosc spadkow takich w rumunii idzie w druga strone, chyba ze masz jakies info jeszcze ?

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: 1.Szwajcaria
Spotkanie: AMICITIA - SUHR AARAU
Typ: 2, Kurs: 4,4 (totomix), Stawka: 1/5
Opis: Spotkanie bez stawki, oba zespoły pewne utrzymania. Liga a szczególnie mecze w playout pachną tam fixami ????
Ostatnio próbowałem doga w innym spotkaniu Amicitia i niestety wyszedł remis (kursy wówczas leciały na doga i właśnie na remis). Dzisiaj lecą kursy na Gości do granicy 2,75 digibet oraz tipsport (bah miał 5,5, bwin 5,85, doxx 5,48 - wszyscy usunęli to spotkanie). Drużyna Gospodarzy daje zarobić grając przeciwko niej: 2 dni temu porażka z GS Stafa po kursie @5, wcześniej słynny już remis z Gossau @10, a jeszcze wcześniej porażka u siebie z Basel po kursie @6.
Miesiąc temu Suhr Aarau wygrał z Amicitia u siebie 34:24.
edit.: w Pinku na zwycięstwo Gospodarzy jest kurs 1,893 zatem można ładnego surebeta złapać ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: 1.Słowacja

Spotkanie: SLOVAN - DUBNICA ⛔ 3:1

Typ: X2, Kurs: 2,62 (STS), Stawka: 2/5
Typ: 2, Kurs: 6,3 (STS), Stawka: 1/5

Opis: Po dłuższej przerwie, znowu postanowiłem coś zagrać ???? Tym razem value znalezione w kursach na powyższe spotkanie. Otóż gra pierwsza drużyna z ostatnią u siebie a kursy szaleją. Początkowo na Gości można było złapać kursy w granicach @9-10. Teraz promocją są kurs w okolicach @6-7 (udało mi się złapać nawet 8.5 w STSie ale podaje tutaj aktualny kursik). Co ciekawe, u bukmacherów w Czechach i na Słowacji kursy są już w granicach @3,5-4 i z tego co się dowiedziałem to gra się tam na czystą 2 stawkami sięgającymi kilku tysięcy złotych (po przeliczeniu) !

Kto wie, może coś jest na rzeczy, więc spróbuję delikatnie to pograć. Mam nadzieję że tym razem info i spadki będą sprawdzone.

Aha, jeszcze patrząc na historię spotkań tych drużyn to 01.05.2010 Slovan był zdecydowanym faworytem spotkania z Dubnicą (kurs na Gospodarzy w granicach 1,2) a skończyło się remisem. Identyczna sytuacja była rok wcześniej tj. 30.08.2009r.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: 2.Szwajcaria

Spotkanie: LUGANO-WOHLEN ⛔ 1:1
Typ: 2, Kurs: @7.5 STS, Stawka: 2/5

Opis: Kursy znowu lecą w dół na przeciwników Lugano, w bahu w przeciągu 3min poleciały tak: 7 -&gt; 6 -&gt; 4.3 -&gt; STOP

Inne firmy też już wywalają z oferty to spotkanie.

Podobno Lugano nie ma szans by spełnić wymogi licencyjne 1.ligi i dlatego odpuszcza te ostatnie kolejki. Jeżeli ktoś ma jakieś dokładne info jak to tam wygląda w Szwajcarii to niech coś skrobnie ????

edit.: od teraz typy tylko z podpórkami :przeklina:

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Liga: Challenger - Rijeka

Spotkanie: TRUJILLO - GENSSE 2:0 ✅✅
Typ: 1, Kurs: @3.25 bet365, Stawka: 4/5

Opis: Dużo pisał nie będę, ustawka w tym spotkaniu. 99% firm usunęło to spotkanie z oferty i aż dziwne to jest, że w bet365 można to pograć. Zagrane za ile się dało (kilka kont), wyszło 4/5 wg mojego stawkowania. Cały turniej zresztą ustawiony, wczoraj z tego co wiem to 6 spotkań ???? masakra

Jak ktoś znajdzie to spotkanie w ofercie innego bukmachera to proszę o info ????

edit.: mam nadzieję że skorzystaliście ????

Otrzymane punkty reputacji: +34
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: Kwalifikacje do EURO 2012 w Serbii

Spotkanie: RUMUNIA - CHORWACJA ⛔ 25:30

Typ: 1, Kurs: 6 (STS), Stawka: 1/5

Opis: Chorwacja ma już pewny awans, więc w dwóch ostatnich meczach reprezentacja będzie grała w eksperymentalnym składzie: trener Gości zabrał ze sobą młodych graczy i zawodników z ligi chorwackiej. Podczas konferencji prasowej wypowiedział się mniej więcej tak na temat tego spotkania: &quot;Nie oczekuję że wygramy, ale że zawodnicy pozostawią serce na boisku&quot;.

Na innym forum wyczytałem że podobno nie zagrają zawodnicy z Bundesligi oraz Balic, Valcic i Buntic. - nie jestem pewien czy tak będzie, coś czytałem że Ci z Bundesligi mieli dołączyć do teamu po ostatniej kolejce sezonu. Jednak że skład ma być wymieszany, doświadczeni gracze + młodzi.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Liga: ME Kobiet

Spotkanie: POLSKA - ŁOTWA 53:62

Typ: ŁOTWA @2.1, stawka 2/5✅
Typ: Łotwa wygra różnicą punktów 11-20pkt @8,3 (z dwóch zakładów w STSie zrobione), stawka 0,5/5⛔ 2pkty brakło ????

Opis: Wg mnie to jakieś nieporozumienie z tymi kursami na to spotkanie. Byłem w Spodku na spotkaniu naszych z Niemkami i Hiszpankami i nasze nic ciekawego nie grają. Gra ustawiona przede wszystkim na Kobryń, co dobrze było widać w spotkaniu z Hiszpanią. Gdy jest na parkiecie to większość piłek idzie do niej, jak jej nie ma to reszta zawodniczek nie ma pomysłu co z piłką zrobić i najczęściej kończy się to wymuszonym rzutem (bez zbiórki) albo stratą (często nawet błędem 24sek). Łotyszki grają bardzo dobrze na tych ME, byłem na ich meczu z Francją, w którym zaprezentowały się rewelacyjnie. Kobryń nie będzie miała łatwo pod koszem z wysoką Tamane, a Basko i Babkina są ograne w Polskiej lidze (Wisełka i Lotos). Biorąc pod uwagę to co dotychczas pokazały jedne i drugie to gram delikatnie jeszcze dzisiaj powyższe zakłady. Jutro czuję, że zaczną się spadki kursów i przed meczem zobaczymy 1,7 na Łotwę.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: MŚ U19 M.

Spotkanie: TUNEZJA - KOREA 72:78 ⛔

Typ: KOREA -21 @STS - zrobione z dwóch typów (przewaga 21-25 @7,5 i 26+ @8)
Opis: Tunezja jest najsłabszą ekipą na tych mistrzostwach, wczoraj grali z Tajwanem i mimo iż mieli 7cm przewagi wzrostu to przegrali 11 punktami. Korea jest wyższa i silniejsza od Tajwanu - w zeszłorocznych Mistrzostwach Azji u18 pokonała Tajwan 79:68 i na tych mistrzostwach prezentuje się zdecydowanie lepiej.

Rozgrywki: MŚ U19 M.

Spotkanie: TAJWAN - CHINY 48:91 ✅

Typ: CHINY -21 @STS - zrobione z dwóch typów (przewaga 21-25 @7,5 i 26+ @8)
Opis: Chiny to najmocniejsza ekipa z Azji na tych mistrzostwach. Niestety przegrali z Egiptem po dosyć &#39;dziwnym&#39; spotkaniu i nie udało się im zakwalifikować do top12. Grają więc z najsłabszymi zespołami tego turnieju o miejsca 13-16. Wczoraj zdecydowanie prowadzili z Koreą - po 3q przewagą 25punktów. Potem odpuścili ostatnią kwartę totalnie. Będzie mega różnica na zbiórce w tym spotkaniu. Średnia wzrostu Chinczyków to 202cm, natomiast Tajwanu to 188cm!!

Oba spotkania zagrane już solo, pozostało czekać na live i kontry robić. Liczę, że dzisiaj &#39;moje&#39; zespoły uzyskają odpowiednią przewagę (rzędu 30 punktów) a potem zagra się tylko kontrę odpowiednią i będzie plusik (jakieś handi typu +21,5).

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rozgrywki: ME do lat 20

Spotkanie: LUKSEMBURG - BIAŁORUŚ 86:99

Typ: Białoruś -9,5 @1,82 STS stawka: 4/5 ✅

Opis: Luksemburg to zdecydowanie najsłabsza ekipa tych ME dywizji B. Dotychczasowe wyniki to przegrane z: Czechami o 67pkt!, z Norwegią o 33pkt, z W.Brytanią o 29pkt, z Portugalią o 20pkt i z Finlandią po dogrywce 3pkt - jednak to spotkanie to odpuściła sobie Finlandia a nawet powiedziałbym że ustawiła to spotkanie na remis ???? miała już pewne wyjście z grupy. Skład Luksemburgu jest niski: mają tylko jednego gracza co przekracza 2m - 2,02 Rodenbourg i jednego zawodnika z 1,95 - obaj nic ciekawego nie zaprezentowali. Zatem na tablicach (zbiórki) przegrane wysoko wszystkie spotkania.

Białoruś ma zdecydowanie wyższy skład, w pierwszej piątce ma wszystkich zawodników powyżej 1,92m - w tym trzech zawodników powyżej 2m! Zatem przewaga wzrostu duża. Dotychczas Białoruś nie wygrała ani jednego spotkania, ale walczyła na tablicach z tymi mocniejszymi ekipami.

Poza tym Białoruś ma lepszy % w rzutach osobistych, za 2pkt i za 3pkt.

Buki wystawiły &#39;szalony&#39; handi -9,5 po tym spotkaniu z Finlandią. Teraz zaczynają korygować i już widzę -14,5pkt i -15,5pkt. Wg mnie to skończy się nawet na -20,5pkt.

warto spróbować bo duże value

edit: no i zanim to wszystko napisałem to już zmienili na -13,5. Ja zdążyłem zagrać to 9,5 i nadal uważam że warto te 13,5, jednak już tak wysokiej stawki nie proponuję ????

Do góry Bottom