>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

By Robel

robel 153

robel

Użytkownik
Julia Görges - Maria Kirilenko 0:2 ✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 2.17
Stawka: 200
Do wygrania: 434✅✅✅
Bwin

Julia ma bardzo udany sezon, półfinał Madryt, wygrała w Sttugarcie, ćwierćfinał Charleston, 3 runda RG&#39;s, 3 runda Indian Wells i Australian Open, jednak na hardzie nie wygląda tak dobrze jak na cegle mimo iż ma dobry mocny serwis.

Maria świetnie gra na hardzie mimo iż w tym roku bilans meczy kiepski 4/6 to już kariery 173/115 i warto zaznaczyć że jest tylko rok starsza a na tej nawierzchni ma prawie 200 meczy rozegranych więcej. W tym roku na betonie 3 runda w Indian Wells i Miami oby dwa mecze przegrane z Agnieszka Radwańską. W Australian Open doszła do 2 rundy.

Na betonie daję większe szanse dla Rosjanki dlatego korzystam i kurs 2. 17 biorę bez wahania

Fernando Gonzalez - Igor Kunitsyn 0:2⛔⛔⛔
Typ: 1
Kurs: 1.54
Stawka: 500
Do wygrania: 770⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

To dzisiaj dla mnie BET dnia!! Tego nie można nie zagrać. Gonzo wrócił po dłuższej przerwie w kwietniu, zagrał w Belgradzie gdzie odpadł w 1/8 z F. Lopezem, potem Praga i krecz w półfinale z Rosolem, następny turniej w Bordeaux i też krecz w 1 rundzie. Na Wimbledonie było juz chyba okej, doszedł do 3 rundy, pokonał Dolgopolova, De Voesta, przegrał ze świetnym Tsoną.

Kunitsyn poza Eastbourne na trawie gdzie doszedł do półfinału nic w tym roku nie pokazuje. Na poziomie challangerów jakoś sobie radzi ale po za tym klapa.

Gonzo nawet nie w pełni sił powinien spokojnie poradzić sobie z Rosjaninem, który gra beznadziejnie. Dla formalności podam H2H oczywiście dla Gonzaleza 1:0 - Miami 2 runda

robel 153

robel

Użytkownik
Dzisiaj z braku czasu nie napiszę dłuższych analiz

Sabine Lisicki - Samantha Stosur 2:0⛔⛔⛔
Kurs: 2.18
Stawka: 400
Do wygrania: 872⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Lisicki na trawie pokazała że jest w świetnej formię i na nawierzchniach twardych jest mocna. Samantha ubiegły rok na betonie świetny, jednak w tym kiepsko, H2H 4:0 dla Stosur jednak według mnie tego bilansu nie można brać poważnie. Obie zawodniczki posiadają świetny mocny serwis, jednak przebijanie Lisicki z Stosur nie będzie zbyt &quot;wydajne&quot;

Lopez Feliciano - Daniel Gimeno-Traver ✅✅✅
Stawka: 600
Kurs: 1.546
Do wygrania: 927,6✅✅✅
Pinnacle Sports

Tu według mnie kurs to olbrzymia przesada(według mnie max 1.3). Lopez ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji, natomiast Gimeno no cóż 2 runda to chyba u niego na razie max w tym roku zazwyczaj.

Maria Kirilenko - Serena Williams 1:2⛔⛔⛔
Typ: 2:0 dla Williams
Kurs: 1.33
Stawka: 1000
Do wygrania: 1330⛔⛔⛔
Bet365

No kurs kiepski ale według mnie i tak troszkę zawyżony. Williams Rodionową po prostu rozjechała czołgiem do &quot;0&quot;. Maria na betonie dobrze sobie radzi ale z Sereną nie ma rzadnych szans. Powinno 2:0 łatwo wejść.

Bilans lipiec: ✅ 508,6

robel 153

robel

Użytkownik
Shahar Peer - Tamira Paszek 2:1⛔⛔⛔
Kurs: 3.45
Stawka: 150
Do wygrania: 517,5⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Spotkanie zaraz się rozpoczyna nie ma czasu na analizę, ale naprawdę warto spróbować.

Edit// No Tamira nie wykorzystała swojej szansy. w 2 secie miała dużą szanse na zwycięstwo, mogła prowadzić 3:1 jednak przegrała swoje podanie, potem wyrównana gra aż do tie breaku gdzie łatwo przegrała. W 3 secie przegrał 6:4 i całe spotkanie 2:1

Dominika Cibulkova - Marion Bartoli Zwrot
Kurs: 1.57
Do wygrania: 628
Pinnacle Sports

Dominika Cibulkova to obecnie 19 rakieta świata. Mimo niewielkiego wzrostu (161 cm) posiada niezły serwis i świetnie radzi sobie na nawierzchniach twardych. Na hardzie w tym roku m. in Australian Open 3 runda, Indian Wells 1/8, Miami 3 runda, na trawie w Hertogenbosch półfinał, Wimbledon ćwierćfinał, w Stanford po ciężkich spotkaniach pokonała Date Krum, McHale, szybko uporała się z Erakovic. Bilans meczy na hardzie w tym roku 13/7

Bartoli to obecnie 9 zawodniczka w rankingu WTA. Według mnie francuzka to all court player, czyli nawierzchnia nie robi jej róznicy. Na hardzie w tym roku Australian Open 2 runda, Dubai 1/8, Doha półfinał, Kuala Lumpur ćwierćfinał, Indian Wells finał przegrany z Wozniacki 2:1, Miami 1/8, na trawie wygrała turniej w Eastbourne, na kortach Wimbledońskich ćwierćfinał. Bilans meczy na betonie w tym roku 22/8.

H2H 2:2, 3 mecze na Indoors z czego 2 wygrane Bartoli, 1 pojedynek an hardzie w Montrealu wygrana Cebuli 2:1. Ogranie, umiejętności i obecna forma według mnie po stronie Bartoli i to na nią dzisiaj stawiam.

Edit// Cibulkova oddała mecz walkoverem

robel 153

robel

Użytkownik
Gdy mam słabszą serie zazwyczaj nasuwają mi sie dobre typy, mam nosa i gram grubo, dzisiaj też spróbuje zagrać grubiej. Po dzisiejszych spotkaniach podam statystyki miesiąca i mam nadzieje że bilans będzie na plusie ????

Marin Cilic - Alexandr Dolgopolov 1:2⛔⛔⛔
Stawka: 700
Kurs: 1.73
Do wygrania: 1211⛔⛔⛔
Sportingbet

Myślę, że gdyby nie zwycięstwo Ukraińca z Ferrero to kurs by był na poziomie 1.4-1.5. Dolgopolov lubi grać na clayu, w tym roku jednak gra chimerycznie, potrafi wygrać z Fererem, ale też potrafi przegrać z np. Acasuso Jose (256 ATP). W Umag wygrał z przeciętniakami Volandrim i Ramosem. Cilic w moich oczach wygląda w ostatnich miesiącach na cegle dużo pewniej i stabilniej. W Umag pokonał bardzo solidnych grajków Haase, Seppi, Fogniniego i w finale stawiam właśnie na niego.

D. Kudla - Tobias Kamke 0:2✅✅✅
Kurs: 1.40
Do wygrania: 700✅✅✅
Gamebookers

Kudla to młody obiecujący Amerykanin, który nieźle radzi sobie na poziomie challangerów. W Newport pod nieobecność czołówki doszedł do ćwierćfinału. Kamke może na betonie nie gra najlepiej ale z młodym mało doświadczonym Amerykaninem powinien spokojnie sobie poradzić

Mardy Fish - Ernest Gulbis 1:2⛔⛔⛔
Kurs: 1.50
Do wygrania: 750⛔⛔⛔
Expekt

Nikt się chyba nie spodziewał że Gulbis w tym turnieju zajdzie tak daleko, mógł odpaść już w pierwszej rundzie z Mallise, jednak wygrał w tie breaku do 5, potem łatwy mecz z Kosakowskim i niespodzianka - łatwo poradził sobie z Del Potro 6:2 6:4. Mardy Fish w ostatnich tygodniach w świetnej formie. Na kortach Wimbledońskich ćwierćfinał, Atlanta finał wygrany z Isnerem, teraz 2 finał z rzędu na betonie, w półfinale męczył się z Harrisonem, wygrał w tie breaku do 3. Myślę, ze dzisiaj większość stawia na Gulbisa, ja myślę że Fish dzisiaj wygra i to bardzo łatwo.

Marion Bartoli - Serena Williams 0:2 5:7, 1:6✅✅✅
Typ: 2✅✅✅
- 1,5 seta✅✅✅
- 5 gemów✅✅✅
Stawka:
1000
500
700
Kurs:
1.263
1.6
1.885
Do wygrania łącznie: 3382,5✅✅✅
Pinnacle Sports, Expekt

Bartoli dochodząc do finału rozegrał zaledwie 1 pełny mecz, na pewno jest w niezłej formie, wypoczęta co ma duże znaczenie na jej grę (w Wimbledonie według mnie przegrała przez zmęczenie). Kto widział chociaż jeden mecz Williams w turnieju ten powinien wiedzieć że Bartoli raczej nie ma zbyt dużych szans na ugranie seta a co dopiero na zwycięstwo. Już same wyniki mówią same za sienie:
Williams - Rodionova 6:0, 6:0
Williams - Kirilenko 6:2, 6:3, 6:2
Williams - Sharapova 6:1, 6:3
Williams - Lisicki 6:1, 6:2
Wprawdzie Bartoli wygrała na Wimbledonie z Williams ale według mnie te zwycięstwo nic w kontekście dzisiejszego meczu nie wnosi. Pozostałem mecze na hardzie Williams wygrywała z Bartoli bez problemów. Bilans meczy na hardzie kariery Williams 267/44, Bartoli 226/125

Shahar Peer - Nadia Petrova 0:2 ✅✅✅
Kurs: 1.69
Do wygrania: 676✅✅✅
Pinnacle Sports

Króciutko bo sie zaraz rozpoczyna. Peer w ogóle mnie nie przekonuje w tym turnieju a kurs na Nadie z Kosmosu, tylko korzystać.

Bilans lipiec: ✅ 817,1

robel 153

robel

Użytkownik
Statystyki Lipiec

Suma stawek: 16650
Suma wygranych: 17467,1
Podanych typów: 35
Trafionych typów: 19
Skuteczność: 54,29 %
Podanych kuponów: 33
Trafionych kuponów: 18
Skuteczność: 54,54 %
Zysk: ✅ 817,1
Yield: ✅ 4,91 %

W statystykach nie uwzględniłem 1 taśmy granej przez mnie(doliczony do zysku)

Wszystkie podane typy były grane w realu

robel 153

robel

Użytkownik
Ubiegły miesiąc na ✅ ale bez szału, mam nadzieje, ze ten będzie podobny do czerwca. Oto pierwsze typy:

Radek Stepanek - Philipp Petzschner 2:1✅✅✅
Kurs: 1.70
Do wygrania: 850✅✅✅
Expekt

Kimiko Date Krumm - Gisela Dulko 2:0⛔⛔⛔
Kurs: 2.75
Do wygrania: 1100⛔⛔⛔
Bet365

robel 153

robel

Użytkownik
Sabine Lisicki - Greta Arn 2:0
Typ: 2:0 Lisicki ✅✅✅
Kurs: 1.45
Stawka: 900
Do wygrania: 1305 ✅✅✅
Expekt

Przy tym meczu nie ma co się za bardzo rozpisywać, Lisicki świetna forma, Hard, ostatnie 3 turnieje na nawierzchniach twardych 2 połfinały, 1 zwycięstwo. Arn na betonie gra bez rewelacji, w tym roku początek sezonu nawet można powiedzieć bardzo udany, później się posypała. W San Diego przebijała się z kwalifikacji. Niemka powinna spokojnie wygrać 2:0

robel 153

robel

Użytkownik
Podam jeszcze kilka typów na jutro, z racji braku czasu króciutkie analizy:

James Blake - David Nalbandian 2:0 ⛔⛔⛔
Kurs: 1.81
Do wygrania: 1086⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Nalbandian broni punktów z zeszłego roku gdzie wygrał cały turniej. David w tym roku gra mało, w dodatku nie jest w najlepszej formie. Blake próbuje wrócić do dyspozycji chociażby z przed 2, 3 sezonów, jego gra wygląda nieźle ale ma pecha w losowaniu drabinek. Według mnie większe szanse na zwycięstwo Ma Nalbandian.

Edit// Grałem na Blake, po prostu porąbał mi się typ i kurs, ale uznaje jako minus, bo zaraz mi napisze jeden, z drugim ze edytuje po fakcie

Juan Ignacio Chela - Daniel Gimeno-Traver 2:1✅✅✅
Kurs: 1.47
Stawka: 700
Do wygrania: 1029✅✅✅
Pinnacle Sports

Albert Montanes - Philipp Kohlschreiber 2:0✅✅✅
Kurs: 2.40
Do wygrania: 480✅✅✅
Bwin

Montanes ostatnio naprawdę kiepsko, nie wiem co się z nim dzieje. Kohli ja zwykle nieobliczalny, obok kursu 2.40 nie mogłem przejść obojętnie, za małą stawkę można pograć

robel 153

robel

Użytkownik
Julia Görges - Sloane Stephens 1 1.30 0:2⛔⛔⛔
Daniela Hantuchova - Barbora Zahlavova Strycova 1 1.20 2:0⛔⛔⛔
AKO: 1.56
Do wygrania: 1560
Expekt

Julia Görges - Sloane Stephens 0:2⛔⛔⛔
Typ: 2:0 Gorges
Kurs: 1.80
Stawka : 500
Do wygrania: 900⛔⛔⛔
Expekt

Bilans sierpień: ⛔ 1136

robel 153

robel

Użytkownik
Wczoraj mega wtopa, znowu trzeba odrabiać, ale do końca miesiąca daleko więc się zobaczy. Na dziś takie typy:

Fernando Verdasco - Nikolay Davydenko ✅✅✅
Kurs: 1.67
Do wygrania: 668✅✅✅
Sportingbet

Viktor Troicki - Kevin Anderson ✅✅✅
Kurs: 1.65
Do wygrania: 660✅✅✅
Pinnacle Sports

Sabine Lisicki - Coco Vandeweghe ⛔⛔⛔
Typ: poniżej 17,5 gema
Kurs: 1.85
Do wygrania: 740⛔⛔⛔
Expekt

Verdasco, Troicki, Sabine Lisicki ⛔⛔⛔
AKO: 5.1
Do wygrania: 1020
Expekt

robel 153

robel

Użytkownik
Donald Young - Radek Stepanek 0:2✅✅✅
Kurs: 1.46
Stawka: 800
Do wygrania: 1168✅✅✅
Pinnacle Sports

Gael Monfils - John Isner 2:1 6:4 6:3 7:6
Typ: powyżej 23,5 gema✅✅✅
Stawka: 900
Do wygrania: 1665✅✅✅
Expekt

Monfils(193 cm) spotka się z ponad 2 -metrowym Isnerem. Obaj mają świetne warunki do gry na hardzie. Isner zalicza kolejny udany turniej w USA, po 2 finałach w Newport i Atlancie być może zagra w 3 z rzędu. Gael w Hamburgu udowodnił że sie juz pozbierał, przegrał z przyszłym zwycięscą turnieju Gilesem Simonem w ćwierćfinale. W Waszyngtonie jeszcze nie stracił seta. Bilans meczy bezpośrednich 3:2 dla Isnera. We wszystkich dotychczasowych pojedynkach między sobą rozgrywali co najmniej 3 sety. Dzisiaj liczę na podobny scenariusz i mam nadzieje że linia zostanie pokryta.

Agnieszka Radwanska - Andrea Petkovic 2:1✅✅✅
Kurs: 2.30
Do wygrania: 1150✅✅✅
Bwin

Dziwie się ze aż tak wysoki kurs jest na Isie, według mnie max 1.85, więc korzystam. Agnieszka w tym sezonie wygląda najlepiej według mnie właśnie na betonie. W Australian Open ćwierćfinał, porażka z Clijsters, Dubai ćwierćfinał, porażka z Kuznetsovą, Doga porażka w 1 rundzie z Safarova, Indian Wells 1/8 porażka z Azarenką, Miami ćwierćfinal porażka ze Zvonarevą, Stanford ćwierćfinał porażka z Lisicki. Aga z Hantuchovą pokazała charakter i w końcu zagra w półfinale(obok Sttugartu). Petkovic również świetnie radzi sobie w tym roku an betonie, m. in półfinał Miami, ćwierćfinał Australian Open. Za Agnieszką stoi na pewno doświadczenie (bilans meczy na hardzie 120/52, Petkovic 56/40), bilans meczy bezpośrednich też po stronie Polski 2:0 na hardzie w Tokio 2009, 10. Dla mnie faworytką jest Isia mimo jakiegoś urazu

Edit// W końcu udany dzień, trochę odbiłem się od dna ????

Bilans sierpień: ✅ 75

robel 153

robel

Użytkownik
Wracam po przerwie:

Novak Djokovic - Mardy Fish 6:2, 3:6, 6:4
Typ: Fish + 5,5 gema✅✅✅
Do wygrania: 720✅✅✅
Expekt

Bilans sierpień: ✅ 395

robel 153

robel

Użytkownik
Radek Stepanek - John Isner 2:1⛔⛔⛔
Kurs: 1.72
Do wygrania: 1032⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Krótko bo zaraz się rozpoczyna. Isner w tourne amerykańskim spisuje sie świetnie, może ostatni turniej w Montrealu trochę nie udany, ale przegrał w 2 rundzie z solidnym Troickim. Radek wypalił w Waszyngtonie ale Ci co śledzili turniej wiedzą że wynik naciągany, Monfils raczej oddał finał niż walczył o zwycięstwo. Moim zdaniem weteran czeski dziś polegnie juz w 1 rundzie.

Edit// Szkoda trochę typu, niezwykle wyrównany mecz, niestety dosłownie minimalnie Czech był lepszy.

robel 153

robel

Użytkownik
Roger Federer - Juan Martin Del Potro 2:0✅✅✅
Typ: 2:0 Federer
Kurs: 2.10
Do wygrania: 840✅✅✅
Expekt

Edit// Sorry ze nie dałem analizy ale już nie miałem czasu, najważniejsze że typ wszedł ???? ????

robel 153

robel

Użytkownik
Philipp Kohlschreiber - Gael Monfils 0:2✅✅✅
Kurs: 1.87
Do wygrania: 748✅✅✅
Pinnacle Sports

Bilans sierpień: ✅ 1143

robel 153

robel

Użytkownik
Novak Djokovic - Gael Monfils⛔⛔⛔
Typ: poniżej 19,5 gemów
Stawka : 300
Do wygrania: 555⛔⛔⛔
Expekt

Niestety dzisiaj znów zabrakło czasu na analizę

robel 153

robel

Użytkownik
Andrea Petkovic - Jelena Jankovic ⛔⛔⛔
Stawka: 800
Kurs: 1.60
Do wygrania: 1280⛔⛔⛔
Expekt

Jelena Jankovic obecnie 14 w rankingu WTA ostatnio kiepsko. Dopiero właśnie w Cincinnati półfinał i tak dość szczęśliwie po 2 meczach 3 setowych z średnią Zheng i ostatnio przeciętna Schiavone i walkowerze Peng. Petkovic w US Series spisuje się bardzo dobrze. W San Diego półfinał przegrany z Radwańską, Toronto ćwierćfinał przegrany również z Isią, teraz w Cincinnati pokonała już m. in Gajdosovą, zwyciężczynie Wimbledona Kvitovą, Nadie Petrovą.

Bilans meczy bezpośrednich 2:0 dla Petkovic, obydwa mecze w tym roku na cegle i hardzie wygrane 2:1. Kurs 1.60 naprawdę niezły.

robel 153

robel

Użytkownik
Dzisiaj już nie zdążyłem pograć nic więcej, ale jeden mocny typ jeszcze został:
Sofia Arvidsson - Yanina Wickmayer ZWROT
Typ: Wickmayer - 1,5 set
Do wygrania: 1800
BetClick, Expekt
Chciałem pograć w Gamebookers za 1.85 ale limit marny coś koło 200. Do rzeczy:
Sofia po za turniejem w Bastad bardzo słabiutko. Hard to z całą pewnością nie jej nawierzchnia, bilans kariery to 71/78, w tym roku 5/9. Wickmayer od Wimbledonu jakoś nie może się rozegrać, jednak na betonie zawsze jest niezwykle groźna, m.in półfinał w Indian Wells. US Open już blisko(Yanina broni trochę punktów - 1/8) więc moim zdaniem dzisiaj Arvidsson nie da szans. Bilans kariery Wickmayer na betonie 101/49, w tym sezonie 12/8.

Yanina skreczowała w 3 secie

Do góry Bottom