Wracam po dłuższej przerwie.Dzisiaj gram kilka singli:
Expekt- turniej challenge
Miami Heat - Dallas Mavericks
Typ: 1
Kurs: 1.48
Stawka: 400
Do wygrania: 592
192
Big Three wyelminowali w finale konferencji świetny zespół z Chicago, są ewidentnie w formie w tych playoffach. Wade, Bosh, James nauczyli się grać ze sobą, nie przeszkadzać sobie. Dobre zmiany z ławki robi Haslem i to na pewno było jednym z kluczy do sukcesu z Bulls. Dallas też są w formie, mają świetną ławkę na czele z Terrym, no i właściwie cała drużyna to świetni schooterzy za 3 no oprócz Chandlera. Jednak myślę, że wielkie indywidualności są nie do zatrzymania w tym sezonie. Finał typuje na 4:2/3 dla Heat a wtym meczu na ich zwycięstwo.
David Ferrer - Gael Monfils
Typ: Monfils + 2,5 seta
Kurs: 1.58
Stawka: 500
Do wygrania: 790
290
Bilans ich gier jest 2:0 dla Monfilsa, ale faworytem tego spotkania zdecydowanie Ferrer. Monfilsa męczą w tym roku kontuzje, gdyby nie one myślę, że notował by zdecydowanie lepsze wyniki. Do tej rundy miał bradzo łatwą drabinkę i teraz jego czas w tym turnieju według mnie dobiega końca. Ferrer był w tym roku w finałach 2 dużych turniej na cegle w Monte Carlo i Barcelonie. W Paryżu miał zdecydowanie trudniejsza drabinkę od Monfilsa. Mimo wszystko wierzę, ze stać Gaela na urwanie jednego seta.
Fabio Fognini - Albert Montanes
Typ:2
Kurs:1.50
Stawka: 700
Do wygrania: 1050
700
Montanes powinien wygrać to spotkanie bez poważniejszych kłopotów. Fakt, Fognini dobrze sie czuje w Paryżu, ale warto zaznaczyć że nie dawno Montanes ograł Fogniniego na cegle w Casablance 2:0. Co do przebiegu turnieju Foginini wygrał ze słabiutkim Istominem, Robert Stephane, który miał swój 1 mecz życia w tym turnieju, i z Garcia-Lopezem, który jest totalnie bez formy. Montanes natomiast odprawił nieprzeciętnego Ramireza i solidnego Yuozhnego.
Na to co zrobił Montanes w 5 secie nie ma słów, prowadząc 5:2 przegrał.