>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By Robel

robel 153

robel

Użytkownik
Bwin

Robin Soderling - Nicolas Almagro

Typ: 2
Kurs: 2.15
Stawka: 200
Do wygrania: 430

Było blisko . Jakbym miał jeszcze raz stawiac to i tak by postawił na Almagro ????

⛔ 200

robel 153

robel

Użytkownik
Expekt

Robin Söderling - Novak Djokovic 0:2 ✅✅✅

Typ: 2:0 dla Djokovica
Stawka: 1000
Kurs: 1.53
Do wygrania: 1530

✅ 530 ????

robel 153

robel

Użytkownik
Statystyki:

Stan początkowy: 2151,20 zł
Obecnie: 2731,20 zł
Kuponów: 5
Wygranych: 2
Przegranych: 3
Zysk: 580 zł
Yield: 21,4 %

robel 153

robel

Użytkownik
Z pośród dzisiejszej bogatej oferty zagram 2 single, z jednej strony dość ryzykowne, z drugiej duże valuebety.

Expekt

Liga włoska

Chievo - Udinese 0:2 ⛔
Typ: 1X
Kurs: 3
Stawka: 300
Do wygrania: 900

Sampdoria - Palermo 1:2✅✅✅
Typ: X2
Kurs 2.95
Do wygrania: 885

Chyba będę musiał przenieś trochę kasy do innego bukmachera bo mi sapią do stawek

✅ 285

robel 153

robel

Użytkownik
Philipp Kohlschreiber - Juan Ignacio Chela 0:2✅✅✅

Expekt

Kurs: 1.75
Do wygrania: 350

✅150

robel 153

robel

Użytkownik
Adrian Mannarino - Guillaume Rufin 1 1.45⛔
Fabio Fognini - Denis Istomin 1 1.60✅
AKO: 2.32
Do wygrania: 464

W pierwszym meczu różnica klas bije po oczach. Mannarino to zawodnik ze środka 1 setki rankingu ATP, gra w tym roku bez rewelacji, na cegle nie spisuje sie zbyt dobrze, ale na ostatnim turnieju przed RG&#39;s w Nicei przeszedł 1 runde, z Berdychem łatwo skóry też nie sprzedał. Natomiast Rufin występuje w turniejach ITF i challangerach. Odnosi tam wprawdzie sukcesy ale nie porównujmy tyck turniejów do rangi ATP.
W drugim meczu postawiłem na kapryśnego Fogniniego. Jeżeli Istominowi nie będzie siedział serwis to włoch powinien bez większych problemów wygrać.

To co zrobił Rufin to jakieś nieporozumienie. Zapewne znajdą się tacy którzy będą doszukiwać sie w tym meczu ustawki.
⛔ 200

robel 153

robel

Użytkownik
Feliciano Lopez - Roger Federer

Typ: Lopez +2,5
Kurs: 2,05
Stawka: 500
Do wygrania: 1025

Info o meczu w dziale tematycznym

robel 153

robel

Użytkownik
Wracam po dłuższej przerwie.Dzisiaj gram kilka singli:

Expekt- turniej challenge

Miami Heat - Dallas Mavericks✅✅
Typ: 1
Kurs: 1.48
Stawka: 400
Do wygrania: 592

✅192

Big Three wyelminowali w finale konferencji świetny zespół z Chicago, są ewidentnie w formie w tych playoffach. Wade, Bosh, James nauczyli się grać ze sobą, nie przeszkadzać sobie. Dobre zmiany z ławki robi Haslem i to na pewno było jednym z kluczy do sukcesu z Bulls. Dallas też są w formie, mają świetną ławkę na czele z Terrym, no i właściwie cała drużyna to świetni schooterzy za 3 no oprócz Chandlera. Jednak myślę, że wielkie indywidualności są nie do zatrzymania w tym sezonie. Finał typuje na 4:2/3 dla Heat a wtym meczu na ich zwycięstwo.

David Ferrer - Gael Monfils
Typ: Monfils + 2,5 seta✅✅✅
Kurs: 1.58
Do wygrania: 790
✅290

Bilans ich gier jest 2:0 dla Monfilsa, ale faworytem tego spotkania zdecydowanie Ferrer. Monfilsa męczą w tym roku kontuzje, gdyby nie one myślę, że notował by zdecydowanie lepsze wyniki. Do tej rundy miał bradzo łatwą drabinkę i teraz jego czas w tym turnieju według mnie dobiega końca. Ferrer był w tym roku w finałach 2 dużych turniej na cegle w Monte Carlo i Barcelonie. W Paryżu miał zdecydowanie trudniejsza drabinkę od Monfilsa. Mimo wszystko wierzę, ze stać Gaela na urwanie jednego seta.

Fabio Fognini - Albert Montanes⛔⛔⛔
Typ:2
Kurs:1.50
Stawka: 700
Do wygrania: 1050
⛔700
Montanes powinien wygrać to spotkanie bez poważniejszych kłopotów. Fakt, Fognini dobrze sie czuje w Paryżu, ale warto zaznaczyć że nie dawno Montanes ograł Fogniniego na cegle w Casablance 2:0. Co do przebiegu turnieju Foginini wygrał ze słabiutkim Istominem, Robert Stephane, który miał swój 1 mecz życia w tym turnieju, i z Garcia-Lopezem, który jest totalnie bez formy. Montanes natomiast odprawił nieprzeciętnego Ramireza i solidnego Yuozhnego.

Na to co zrobił Montanes w 5 secie nie ma słów, prowadząc 5:2 przegrał.

robel 153

robel

Użytkownik
Gael Monfils - Roger Federer
Typ: Set handicap Monfils +2,5 1.80 - info o meczu w dziale tematycznym

Bryan.B / Bryan.M - Bopanna/Qureshi
Typ: 1 1.25

Kurs: 2.25
Do wygrania: 1125
⛔500

robel 153

robel

Użytkownik
Miesiąc maj zakończyłem pod kreską. Obecny stan konta to 1748,2 zł. Szczególnie ostatnie mecze French Open mnie załatwiły.

Zmieniam teraz sposób prowadzenia tematu. Teraz będe sie starał podawać wszystkie typy które gram, ostatnio było z tym kiepsko z racji tego że nie miałem czasu.

Nie będę podawał stanu konta bo to nie ma sensu, zresztą i tak jest inny niż w rzeczywistości a wynika to z tego że nie wszystkie typy podawałem na forum. Teraz będe podawał ile w danym miesiącu jestem na ✅ bądź ⛔. Na koniec miesiąca będe robił bardziej szczegółowe statystyki.

Ostatnia rzecz tak jak dotychczas jak będe miał czas to do typów będę podawał analizę, częściej będzie można ją znaleźć w dziale tematycznym

robel 153

robel

Użytkownik
Szybko bo się chyba już rozpoczyna
Rafael Nadal - Robin Söderling ⛔⛔
Typ: Soderling +2,5 seta
Stawka:500
Kurs: 1.45
Do wygrania: 725⛔⛔
Bilans:⛔500
W 3 secie dużo nie brakowało do pokrycia zakładu, ale Nadal w końcówce nie popełniał błędów w przeciwieństwie do Sody

robel 153

robel

Użytkownik
Oto typy na jutro
Expekt
Marion Bartoli - Francesca Schiavone⛔⛔
Typ: 1
Kurs: 2.35
Do wygrania: 470⛔⛔
Bilans meczów 4:1 dla Schiavone. Jestem bardzo zaskoczony obecną formą Bartoli. Przed RG&#39;s finał w Stasburgu, gdzie skreczowała, teraz już półfinał. Bartoli pokonał Goerges, Dulko, Kuznetsovą - uznane zawodniczki. Po ostatnich wahaniach formy dawno nie widziałem jej tak regularnej. Schiavone natomiast gra na równym poziomie w tym roku. Na RG&#39;s pokonał już słabą Jankovic, czarnego konia Pavluchenkovą i wyglada nieźle, choć wydaje mi sie że wyniki nie odzwierciedlają jej gry. Za Bartoli stoi publika co może przchylić szalę zwycięstwa na jej korzyść.
Na Li - Maria Sharapova⛔⛔
Typ:2
Kurs: 1.45
Do wygrania: 580⛔⛔
Sharapova to dla mnie faworytka tego turnieju. Kiedy nie ma już Azarenki uważam że już nikt nie jest w stanie z nią wygrać. Jest ostatnio w bardzo dobrej formię, finał w Miami, wygrała w Rzymie, w Paryżu pokonała Petkovic no i Isię, choć ta akurat mogła z nią wygrać, szkoda tej szansy, ale wracając do tematu Na Li mimo iż pokonała Azarenkę nie ma po prostu szans.
Bilans czerwiec: ⛔1100
Odpuszczam sobie już typowanie French Open. Kompletnie nie wiem kto wygra czy Na Li czy Schiavone. Podsumowując turniej duża wtopa

robel 153

robel

Użytkownik
Expekt

NBA

Najwiecej punktow Mario Chalmers - Tyson Chandler✅✅✅
Kurs: 1.62
Stawka:1000
Do wygrania: 1620✅✅✅

Tenis mnie delikatnie zrujnował, więc trzeba odrobić coś ze swojej specjalizacji. Nie wyobrażam sobie aby Chalmares z ławki rzucił więcej punktów niż podstawowy center Dallas, który jest w dobrej formie. Jak dla mnie buk przesadził z kursem, max 1.3

BetClick

Serbia - Finlandia typ: 1 kurs: 1.28⛔⛔
Bułgaria - Japonia typ: 1 kurs: 1.09

Na razie bilans:

AKO: 1.4
Stawka: 1000
Do wygrania: 1400⛔⛔

Niestety Serbia zepsuła już kupon. Zamiast na plusie znowu duży minus

Bilans czerwiec: ⛔ 1252

robel 153

robel

Użytkownik
Najwięcej zbiórek dziś w nocy Tyson Chandler - Chris Bosh
Typ: Chris Bosh⛔⛔
Kurs: 1.95
Do wygrania: 585

W statystykach rundy play - off prowadzi Bosh o 0,1 czyli ta statystyka nic nam nie mówi, natomiast w dotychczasowych 2 meczach finału Chandler nie radził sobie w walce na tablicach z zawodnikami Miami. Jego statystyki to bodajże 4 i 7 przy 8 i 9 Bosha.

robel 153

robel

Użytkownik
Jeszcze taki doubel wydaje się być ciekawy:

Dustin Brown - Florian Mayer 2 1.30 1:2 ✅✅✅
Ryan Sweeting - Ivan Ljubicic 2 1.35 0:2✅✅✅

AKO: 1.76
Do wygrania: 704✅✅

Bilans meczy Browna z Mayerem 0:3 dla Floriana. Brown zawodnik z 2 setki rankingu, grający przeważnie w chalangerach nie ma większych szans w tym spotkaniu. Kurs naprawdę przyzwoity do doubla jak znalazł.

Ljubicic w moim odczuciu to zawodnik, któremu różnicy nie robi to czy gra na clayu czy na twardej nawierzchni. W tym roku jest naprawdę w wysokiej formię. Ćwierćfinał w Monte Carlo, półfinał w Rotterdamie, 1/8 w RG&#39;s to mówi samo przez się. O Sweetingu co bym nie powiedział i tak argumętów na Ivana nie przebije.

robel 153

robel

Użytkownik
Juan Martin Del Potro - Denis Istomin 1 1.18 2:0✅✅✅
Milos Raonic - Pablo Andujar Typ: 2:0 Roanic 1.5 2:0✅✅✅

AKO:1.77
Stawka: 2000
Do wygrania: 3540✅✅✅
Expekt, BetClick, Bet365

Chyba nikt sobie nie wyobraża porażki Del Potro z Istominem. Co do 2 meczu to Pablo wydaje mi się graczem o typowym usposobieniu do clayu, natomiast jak wiadomo Milos preferuję twarde nawierzchnię, a i na clayu robi postępy. Na trawie Roanic bez problemu powinien wygrać 2:0

Bilans czerwiec: ✅ 372

robel 153

robel

Użytkownik
Sania Mirza - Tamira Paszek 1:2 ⛔⛔
Typ:1
Kurs: 2.00
Do wygrania: 1000⛔
Expekt

Bilans czerwiec: ⛔128

Do góry Bottom