>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By Robel

robel 153

robel

Użytkownik
Najwiecej punktow Tyson Chandler - Mario Chalmers✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 1.62
Stawka: 500
Do wygrania: 810✅✅✅
Expekt
Grałem ostatnio ten typ z dobrym skutkiem, więc wezmę go jeszcze raz. W ostatnim meczu u siebie Tyson rzucił tylko 5 punktów, natomiast Mario zagrał chyba swój najlepszy mecz w tych play-offach i rzucił 4 trójki. Wątpię żeby w dzisiejszym meczu to się powtórzyło. Dallas gra o życie więc od Chandlera będzie się więcej wymagać, po za tym Mario jest tylko rezerwowym, gra po 15 minut i wątpię aby znowu rzucał z taką skutecznością.
Typ jak na razie nie zawodzi
Bilans czerwiec: ✅ 182

robel 153

robel

Użytkownik
Shuai Peng - Heather Watson✅✅ 2:0
Typ:1
Kurs: 1.50
Do wygrania: 750✅✅✅
Expekt

Sabine Lisicki - Tamira Paszek✅✅ 2:0
Kurs: 1.60
Stawka: 200
Do wygrania: 320✅✅✅
Expekt

Philipp Kohlschreiber - Alexandr Dolgopolov 2:0 ⛔⛔⛔
Typ:2
Kurs: 1.72
Stawka: 700
Do wygrania: 1204⛔⛔⛔
Expekt

Info w działach tematycznych

Bilans czerwiec: ⛔ 148

robel 153

robel

Użytkownik
Shuai Peng - Marina Erakovic 2:1 ✅✅✅
Stawka: 1000
Kurs: 1.45
Do wygrania: 1450✅✅✅
Expekt

Bilans czerwiec: ✅302

robel 153

robel

Użytkownik
Pablo Andujar - Igor Kunitsyn 0:2✅✅✅
Typ: 2:0 Kunitsyn
Stawka: 300
Kurs: 1.88
Do wygrania: 564✅✅✅
Expekt

Pablo na tej nawierzchni nie osiągnął kompletnie nic, wydaje mi się, ale nie jestem pewien, że chyba w swojej karierze nie przeszedł nawet 1 rundy na trawie. Na pozostałych twardych nawierzchniach tez zero sukcesów. W Miami wygrał jakimś niewiarygodnym cudem z Verdasco 2:1 i dotarł do 3 rundy. Igor to niezły zawodnik już od wielu lat. W Londynie w 2 rundzie przegrał z Del Potro po zaciętej walce. Jak dla mnie powinno być łatwe 2:0

Andrea Petkovic - V. Williams 1:2✅✅✅
Typ:2
Kurs: 2.05
Do wygrania: 615✅✅✅
Expekt

Na forum w dziale tenis jest już wystarczająco dużo ciekawej analizy, że nie będę powtarzał. Można spróbować 2:0 - zagram to za drobne

Victoria Azarenka - Shuai Peng 2:0✅✅✅
Typ: 2:0 Azarenka
Kurs: 1.6
Do wygrania: 480✅✅✅
Expekt

Analiza w dziale tenis

Bilans czerwiec: ✅ 1461

robel 153

robel

Użytkownik
Jie Zheng - Daniela Hantuchova 2 1.40 0:2✅✅
Janko Tipsarevic - James Ward
Typ: Ward +1,5 seta 1.95✅✅✅
AKO: 2.73
Do wygrania: 819✅✅✅

Analizy obydwu meczy w dziale tenis

Anastasia Pavlyuchenkova - Bojana Jovanovski 1 1.40 0:2⛔⛔
Jo-Wilfried Tsonga - Denis Istomin 1 1.33 2:0✅✅✅
AKO: 1.86
Stawka: 400
Do wygrania: 744⛔⛔⛔
Expekt

Wiem, że mecz Bojany i Anastazi już w trakcie ale możecie zobaczyć, że w dziale tenis już wcześniej podałem typ, tylko ze tutaj wrzuciłem go dopiero teraz

Bilans postu: ✅ 119

Bilans czerwiec: ✅ 1580

robel 153

robel

Użytkownik
Ale dzisiaj zaspałem więc nie zdążę podać analizy

V. Williams - Ana Ivanovic 2:0✅✅✅
Kurs: 1.55
Do wygrania: 775✅✅✅
Expekt

robel 153

robel

Użytkownik
Jo-Wilfried Tsonga - Radek Stepanek 0:2✅✅✅
Typ: Stepanek + 1,5 seta✅✅✅
Kurs: 1.72
Do wygrania: 344✅✅✅
Expekt

Tsonga jest na pewno bardzo zmęczony po ostatnim turnieju gdzie dotarł do finały, wielu było pewnych, że nawet się nie stawi ale jednak postanowił zagrać, mimo wszystko raczej nie traktuje zbyt poważnie turnieju zwłaszcza, ze Winbledon tuż tuż. Jak Stepanek będzie stawiał opór to wydaję mi sie że Francuz odpuści. A Czech potrafi grać na trawie i to bardzo dobrze, pokazał to m.in z Nadalem w zeszłym tygodniu. Stepanek gra bardzo często Service&amp;Volley co przynosi niezmierne korzyści na trawie. Chciałem ryzykować na zwycięstwo Czecha jednak hendi setowe po takim kursie dla mnie duży pewniak. Na Tsonge zapewne poszła duż masówka bo kurs na Stepanka wzrósł z 2.80 do ponad 3 więc dla mnie bomba.

Daniela Hantuchova - Na Li 2:0 ✅✅✅
Kurs: 2.50
Stawka: 100
Do wygrania: 250✅✅✅
Expekt

Analiza w dziale tenis

Edit// Mogłem zaryzykować na Stepanka po kursie ponad 3 ale i tak dzisiaj bardzo dobry dzień

Bilans czerwiec: ✅ 2149

robel 153

robel

Użytkownik
Jeszcze taki singiel wychaczyłem dzisiaj:
Radek Stepanek - Kei Nishikori 0:2⛔⛔⛔
Typ: 2:0 Stepanek
Kurs: 1.88
Do wygrania: 752⛔⛔⛔
Expekt

Na trawie obu zawodników dzielą co najmniej 2 klasy. Czech to stary lis, który na trawie radzi sobie świetnie, mogą o tym świadczyć wygrane z takimi zawodnikami jak Tsonga, Ljubicic, dobry mecz z Nadalem itp. Młody Japończyk o takich wynikach może tylko pomarzyć. I tak dobił się do 59 miejsca w rankingu, w dotychczasowej karierze na trawie nic nie osiągnął i z nikim uznanym nie wygrał. Biorąc pod uwagę jego umiejętności i obecną formę ćwierćfinał to i tak duży sukces, ale z dobrze grającym na trawie Czechem nie ma żadnych szans.

Bilans czerwiec: ✅ 1959

robel 153

robel

Użytkownik
Samantha Stosur - Marion Bartoli 0:2✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 2.25
Do wygrania: 900✅✅✅
Expekt

Analiza w dziale tenis

Bilans czerwiec: ✅ 2459

robel 153

robel

Użytkownik
Fabio Fognini - Milos Raonic ZWROT
Typ: Fofnini + 2,5 seta
Kurs: 1.80
Do wygrania: 900
Expekt

Analiza w dziale tenis lub typy dnia
Mecz został odwołany, Włoch zrezygnował w ostatniej chwili wiec zwrot

robel 153

robel

Użytkownik
Andy Murray - Daniel Gimeno-Traver 3:1 31 gemów✅✅✅
Typ: powyżej 26,5 gemów
Do wygrania: 540 ✅✅✅
Expekt

Analiza w dziale tenis lub w typy dnia.

Bilans czerwiec: ✅ 2699

robel 153

robel

Użytkownik
James Ward - Michael Llodra 0:3⛔⛔
Typ: Ward +2,5 seta 1.40⛔⛔

Dominika Cibulkova - Mirjana Lucic 1 1.50

AKO: 2.10
Do wygrania: 630⛔⛔
Expekt

Dominika obecnie zajmuje 24 miejsce w rankingu. Ten rok na pewno moze zaliczyć do udanych, m in. 3 runda w Miami(porażka z Azarenką), 1/8 w Indian Wells, ćwierćfinał w Madrycie. Bilans meczy na trawie 9/8, jednak od 2 lat prezentuje się naprawdę nieźle na tej nawierzchni, między innymi 2 razy 3 runda w Wimbledonie, na ostatnim turnieju w Hertogenbosch półfinał przegrany z Vinci, choć według mnie przegrała ze zmęczeniem(w tym samym dniu musiała dograć mecz ćwierćfinałowy z Kuznetsova).

Lucic Mirjana to 29 letnia tenisistka zajmująca obecnie 91 miejsce w rankingu WTA. Najlepsze lata ma juz chyba za sobą. Wprawdzie była w półfinale Wimbledonu ale to było wieki temu, bo w 1999. Później na trawie już nic wielkiego nie grała(Chorwatka podczas swojej kariery rozpoczętej 14 lat temu rozegrała prawie tyle samo meczy co Cebula, która jest o 5 lat młodsza) aż do tego roku gdzie w Birmingham doszła do ćwierćfinału gdzie przegrała z Ivanovic, jednak nie pokonując nikogo znaczącego.

Według mnie w zdecydowanie lepszej formie Słowaczka, można też pograć 2:0 dla Cebuli

Ward pokazał już w ty roku jak potrafi grać na trawie. Powalczył z Tsongą w półfinale w Londynie, gdzie pokonał Wawrinke, Quarreya. W Eastbourne z późniejszym finalistą Tipsarevicem też tanio skury nie sprzedał, urwał jednego seta. O Llodrze chyba dużo pisać nie trzeba, trawa to jego ulubiona nawierzchnia osiagał na niej swoje największe sukcesy, jednak jest już trochę podstarzały. Myślę że Ward może się pokusić o niespodziankę, jednak wybrałem pewniejsza opcje, ze ugra seta, do dubla jak znalazł.

Edit// Ward był w 2 secie bardzo bliski wygrania, jednak w tie breaku nie dał rady

robel 153

robel

Użytkownik
Daniela Hantuchova - Marina Erakovic 2:0✅✅✅
Kurs: 1.806
Do wygrania: 541.8✅✅✅
Pinnacle Sports

Analiza w dziale tenis

Richard Gasquet - Igor Kunitsyn 3:0⛔⛔⛔
Typ: Kunitsyn + 2,5 seta
Kurs: 1.85
Do wygrania: 370⛔⛔⛔
Expekt

Francuz jest zdecydowanym faworytem tego spotkania. Gasquet w tym roku nie grał na żadnym turnieju na trawie, jednak brał udział w meczach pokazowych, wygrał z Monfilsem, przegrał z Nalbandianem. 2 ostatnie turnieje czy RG,s i Roma bardzo udane.

Igor obecnie 66 miejsce w rankingu; bardzo dobrze pokazał się w tym roku na trawie, w Londynie powalczył z Del Potro, Eastbourne półfinał przegrany z Seppi 2:1. W 1 rundzie pokonał bezproblemowo Sijsling Igora(181) 3:0.

Na pewno na trawie stać Rosjanina na wygranie seta. Kurs moim zdaniem przesadzony

Edit// Igor w 3 secie prowadził 4:1 by przegrać 4:6, Rosjanin powinien popracować trochę nad psychiką.

Bilans postu: ✅ 71,8
Bilans czerwiec: ✅ 2440,8

robel 153

robel

Użytkownik
Na Li - Sabine Lisicki 1:2✅✅✅
Kurs: 2.23
Do wygrania: 892✅✅✅
Pinnacle Sports

Analiza:
Na Li to obecnie 4 rakieta świata. W tym roku na 2 turnieje Wielkoszlemowe zagrała 2 finały, w tym wygrała w RG&#39;s. Chinka sprawia wrażenie jakby spinała się na duże turnieje, choć Indian Wells i Miami nie może zaliczyć do udanych, może ze względu na twardą nawierzchnie, bo już Rzym i Madryt czyli cegła udane bo 2 półfinały. Na trawie Li grać potrafi, aczkolwiek nie jest to jakaś jej ulubiona nawierzchnia. W tym roku w Eastbourne przegrała w 1/8 z Hantuchova. Bilans meczy na trawie to 28/13

Sabine Lisicki obecnie 62 miejsce w rankingu. Na początku sezony była 186 w rankingu, więc zanotowała awans o ponad 120 pozycji. Bilans jej meczy na trawie to 12/6 w tym roku 7/0. W tym roku grała w 1 turnieju na trawie w Birmingham gdzie wygrała cały turniej, pokonują takie zawodniczki jak Date Kimiko, Peng, Hantuchova. Bilans meczy bezpośrednich między obiema zawodniczkami to 1:0 dla Lisicki. Spotkały się w tym roku w Sttugarcie gdzie Niemka wygrała 2:0. Lisicki grała w Wimbledonie 2 lata temu gdzie przegrała dopiero w ćwierćfinale z ówczesną 1 rakietą świata Safiną. Sabine posiada potężny serwis co na trawie daje jej duży profit.
Reasumując Chinka mimo dobrej gry w tym roku na dużych imprezach na Wimbledonie według mnie polegnie już w 2 rudndzie z wyrastającą na specjalistkę od trawy(Sabine ma dopiero 21 lat) Niemką.
Bilans czerwiec: ✅ 2932,8
Statystyki szczegółowe(yield, skuteczność itp.) zrobie na koniec miesiąca

robel 153

robel

Użytkownik
Daniela Hantuchova - Victoria Azarenka 1:2⛔⛔⛔
Kurs: 2.59
Do wygrania: 777⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Typ: + 1,5 seta Hantuchova ✅✅✅
Kurs: 1.60
Do wygrania: 800✅✅✅
Expekt

Analiza:

Azarenka to obecnie 5 rakieta świata. Marzec, kwiecień, połowa maja to były jej miesiące, wygrała w tym czasie 2 turnieje w Miami i Marbella, w Madrycie była w finale. Jednak obecnie według mnie jest w trochę słabszej formię. Białorusinka kreczowała w tym roku już chyba z 4 razy w tym 2 w ostatnim miesiącu, kreczowała m.in na turnieju na trawie przed Wimbledonem w Eastbourne. Na RG&#39;s też nie prezentowała się tak dobrze jak kilka tygodni temu. Odpadła w ćwierćfinale z Na Li. Victoria na trawie jak dotąd ma najmniejsze osiągnięcia, finał w zeszłym roku w Eastbourne przegrany z Makarovą, ćwierćfinał 2 lata temu na kortach w Wimbledonie przegrany z Sereną Williams. Bilans meczy na trawie 18/9.

Typy z udziałem Danieli podawałem już na forum ostatnio kilkakrotnie, gdzie pisałem o jej obecnej formie, więc dla przypomnienia w skrócie. Hantuszka ostatnio w formie, udany RG&#39;s, na trawie w tym roku świetnie się czuje. Na turniejach poprzedzających Wimbledon finał i półfinał gdzie skreczowała. Jak już pisałem uraz nie groźny w meczu 2 rundy było widać, ze chyba juz wszytko ok. Co jeszcze ważne bilans ich spotkań 2:0 dla Danieli w tym wygrana w tym roku 2:1 w Doha. Bilans na trawie to 49/24 co świadczy że jest dużo bardziej ograna na tej nawierzchni niż Białorusinka.

Opierając się na powyższej analizie szanse oceniam na 60 % że wygra Słowaczka, czyli duże value po jej stronie. A argument widma kreczu u Azarenki jest nieporównywalnie większy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
robel 153

robel

Użytkownik
Nicolas Almagro - Mikhail Youzhny 1:3✅✅✅
Do wygrania: 540✅✅✅
Expekt

Analiza:

Dzisiaj z braku czasu krótko i zwięźle. Almagro zajmuje obecnie 15 pozycje w rankingu ATP. Zawodnik według mnie typowy uwielbia tylko 1 nawierzchnie, a mianowicie clay. Na nawierzchniach twardych gra bardzo kiepsko. Na trawie jego bilans to 6/9. Oznacza to że nie jest ograny na trawie i na dodatek dostawał srogie bęcki. Co do osiągnięć na trawie to praktycznie żadnych nie ma, można zaliczyć 3 rundę Wimbledonu 2 lata temu i to wszystko. Szczerze nie wiem jakim cudem pokonał Isnera, były 3 tie breaki może Amerykanin miał słaby dzień.

Rosjanin zajmuje obecni 17 pozycje w rankingu. Może jakimś specjalistą od trawy nie jest ale naprawdę na trawie to ograny zawodnik. Bilans na grassie to 38/25. Formą też nie odbiega od Hiszpana wszak obaj obecnie nie graja nic wielkiego. Na RG&#39;s Almagro odpadł już w 1 rundzie z naszym rodakiem Kubotem. Na korzyść Rosjanina przemawia również bilans ich bezpośrednich spotkań 2:0.

W moim odczuciu kurs na Rosjanina powinien wynosić max 1.6 z nic nieznaczącym na trawie Hiszpanem, więc widze value.

Xavier Malisse - Jurgen Melzer 3:0✅✅✅
Kurs: 1.75
Do wygrania: 350✅✅✅
Expekt

Zagram jeszcze AKO za grosze

AKO: 3.15✅✅✅
Stawka: 40
Do wygrania: 126✅✅✅
Expekt

Bilans czerwiec: ✅ 3408,8
_________

robel 153

robel

Użytkownik
Sabine Lisicki - Marion Bartoli 2:1⛔⛔⛔
Kurs: 1.95
Do wygrania: 585⛔⛔⛔
Expekt

Dużo analizy można znaleźć w dziale tenis, typy dnia, nie będe się powtarzał.

Dominika Cibulkova - Maria Sharapova 0:2⛔⛔⛔
Typ: Cibulkova + 1.5 seta
Kurs: 2.10
Do wygrania: 630⛔⛔⛔
Expekt

Analiza w dziale typy dnia. Zagrałem jednak hendi setowe na Dominikę, bardzo dobry kurs, na zwycięstwo można zagrać za grosze.

Edit// Ależ Maria zamiotła Cebule. 6:1, 6:1

Jeszce takie coś:

Petra Kvitova - Tsvetana Pironkova 2:1✅✅✅
Typ: Pironkova + 1,5 seta
Kurs: 1.90
Do wygrania: 570✅✅✅
Expekt

Dzisiaj trochę zaszalałem mam nadzieje że nie wyjdę na tym jak zabłocki ......

Edit// No i wyszedłem jak zabłocki na mydle. Przed kompletną klapą uratowała mnie Pironkova a raczej Kvitova która seryjnie pudłowała w tie breaku w 2 secie.

Bilans czerwiec: ✅ 2932,8

robel 153

robel

Użytkownik
Na dzisiaj jeden singiel
Rafael Nadal - Mardy Fish 3:1 ✅✅✅
Typ: Fish +2,5 seta
Kurs: 1.70
Stawka: 350
Do wygrania: 595✅✅✅
Expekt

Analiza w dziale Typy Dnia