>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By Robel

robel 153

robel

Użytkownik
Denis Istomin - Jarkko Nieminen 1:2✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 1.75
Stawka : 400
Do wygrania: 700✅✅✅
Expekt

Ostatnia seria wygranych Istomina robi wrażenie, jednak uzyskał ją w challangerach; na tym poziomie idzie mu całkiem nieźle, zresztą bilans na hardzie kariery 150/69 wyrobił sobie przede wszystkim w imprezach tego typu. Tegoroczny bilans to 8/5, jednak zawdzięcza go w dużej mierze zeszłotygodniowemu challangerowi w Karshi. Nieminen na betonie w challangerach grał ostatni raz jakieś 10 lat(oprócz Le Gosier) temu dlatego bilans kariery wygląda dużo bladziej 119/103, mimo wszystko na hardzie jego gra nie wygląda kiepsko. Obaj tenisiści grali ze sobą tylko raz w tym roku w Indian Wells gdzie w 3 setowym boju wygrał Jarkko. Po kursie 1.75 napewno warto postawić na Fina

robel 153

robel

Użytkownik
Anastasija Sevastova - Sofia Arvidsson 2:0✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 2.17
Stawka: 600
Do wygrania: 1302✅✅✅
Pinnacle

Po rak kolejny gram przeciwko Avidsson która kompletnie mnie nie przekonuje. Sevastova ma według mnie wielki talent, na betonie już nie raz pokazała ze potrafi grać, m. in w zeszłym roku w Monterrey półfinał, w Indian Wells 3 runda, Pekin ćwierćfinał, w tym roku w Australian Open 1/8. Bilans meczy bezpośrednich 1:1, Arvidsson wygrała na maczce, Łotyszka w Fedcapie. Jakim cudem tutaj Szwedka jest faworytką nie wiem, duże value.

Bilans sierpień: ✅ 1405

robel 153

robel

Użytkownik
Irina-Camelia Begu - Anastasija Sevastova 2:0✅✅✅
Kurs: 1.69
Stawka: 400
Do wygrania: 676✅✅✅
Pinnacle Sports

Bilans sierpień: ✅ 1681

Otrzymane punkty reputacji: +4
robel 153

robel

Użytkownik
Robin Haase - Julien Benneteau ⛔⛔⛔
Kurs: 1.57
Stawka: 500
Do wygrania: 785
Pinnacle Sports

Typ: 2:0 Haase⛔⛔⛔
Stawka: 200
Kurs: 2.20
Do wygrania: 440
Expekt

Robin w ostatnich tygodniach gra bardzo solidnie, wygrał turniej w Kitzbühel na cegle, w Winston pokonał już niezłego Blake, który też ostatnio próbuje wrócić do formy i Dolgopolova. Julien jakoś nigdy nie przekonywał mnie na twardych nawierzchniach, w tym roku bilans 12/4 bardzo złudny, na pewno turniej ma już &quot;w nogach&quot;, zagra teraz 8 mecz, ponieważ przebijał się z kwalifikacji, ostatnie 2 trzy setowe spotkania z pewnością zrobią swoje, a w US Open czeka już na niego Almagaro. Bilans meczy bezpośrednich 1:0 dla Francuza na trawie z 2007.

robel 153

robel

Użytkownik
Poprzednie kupony rozlicze jutro. Nigdy finansowo na szlemach nie wychodziłem najlepiej(oprócz tegorocznego Wimbledonu), jednak nie przejmuję się tym i zaczynam ostre typowanie:

Pablo Andujar - Juan Carlos Ferrero 2:3⛔⛔⛔
Typ: poniżej 34 gemów
Kurs: 1,85
Stawka: 800
Do wygrania: 1480⛔⛔⛔
Expekt

Typ: 3:0 Dla Ferrero⛔⛔⛔
Kurs: 2.10
Do wygrania: 840⛔⛔⛔
Betclick

Spotkanie 2 clayowców, chociaż Ferrero na hardzie potrafi grać. Pablo na betonie to naprawdę masakra, sam bilans kariery 16/26 mówi sam przez się. Ferrero w ostatnim czasie porażki z Gulbisem itp. jednak z Pablo nie powinein mieć najmniejszych kłopotów.

robel 153

robel

Użytkownik
Guillermo Garcia-Lopez - Daniel Gimeno-Traver 3:2✅✅✅
Stawka: 1000
Kurs: 1.80
Do wygrania: 1800✅✅✅
Expekt

Mam nadzieje ze jakiegoś limitu mi nie trzasną bo dzisiaj szeroko. Do rzeczy H2H 3:0 dla Lopeza, wszystkie mecze na clayu czyli najlepszej nawierzchni Gimeno. Daniel na hardzie gra gimele kompletną i tak jak w pojedynku powyżej Lopez na hardzie gra solidnie. Ostatnia seria 5 porażek, kreczu też mnie nie martwi. Myślę że Lopez nawet grając z uziążliwą kontuzją dał by radę Traverowi, jednak dla bezpieczeństwa nie gram hendi setowych.

Edit// Co ja się nerwów najadłem przy tym meczu, ale można odetchnąć

Vera Dushevina - Anastasija Sevastova 2:0✅✅✅
Typ:1
Kurs: 1.625
Do wygrania: 975✅✅✅
Pinnacle Sports

robel 153

robel

Użytkownik
Michaella Krajicek - Eleni Daniilidou 2:1⛔⛔⛔
Typ:2
Kurs: 2.29
Do wygrania: 1374⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Mathilde Johansson - Carla Suarez Navarro 1:2✅✅✅
Typ:2
Kurs: 1.75
Stawka: 500
Do wygrania: 875✅✅✅
Expekt

Bilans sierpień: ✅ 131

robel 153

robel

Użytkownik
Statystyki szczegółowe sierpnia zrobię jutro. Patrząc na krzywą idę coraz bardziej w dół czas na odbicie. Pierwszy singiel na wrzesień:

Pauline Parmentier - Akgul Amanmuradova 0:2✅✅✅
Kurs: 2.44
Do wygrania: 1464✅✅✅
Pinnacle Sports
Nie wiem jak Amerykanka pokonała Hantuszke, nie oglądałem meczu ale w ostatnich tygodniach Pauline raczej bez formy, zresztą na hardzie nigdy nic wielkiego nie osiagnie. Akgul na betonie gra solidny tenis, w 1 rundzie wygrała z bardzo solidną Paszek, u siebie w Astanie kilka tygodni temu finał. Dziejszy kurs to na pewno spora przesada.
dobrze rozpocząć miesiąc na plusie
Bilans wrzesień: ✅ 864

robel 153

robel

Użytkownik
Shuai Peng - Julia Goerges 2:0✅✅✅
Kurs: 1.48
Stawka: 700
Do wygrania: 1036✅✅✅
Gamebookers

Bilans wrzesień: ✅ 1200

robel 153

robel

Użytkownik
Statystyki Sierpień​

Suma stawek: 19400
Suma wygranych: 19531
Podanych typów: 36
Trafionych typów: 21
Skuteczność: 58,33 %
Podanych kuponów: 35
Trafionych kuponów: 20
Skuteczność: 57,14 %
Zysk: ✅ 131
Yield: ✅ 0,68 %

Wszystkie typy były grane w realu

Zysk znikomy ale to już kolejny miesiąc na ✅:

Czerwiec

Zysk: ✅ 3373.8
Yield: ✅ 17,96 %

Lipiec

Zysk: ✅ 817.1
Yiled: ✅ 4,91 %

Sierpień

Zysk: ✅ 131
Yiled: ✅ 0,68 %

robel 153

robel

Użytkownik
Granollers-Pujol Marcel - Ferrero Juan Carlos⛔
Kurs: 2.14
Do wygrania: 856⛔
Pinnacle Sports

Ferrero w najwyższej formie na pewno nie jest. US Series kończył na 1 rundach z Gulbisem, Lopezem. W US Open pokonał w 5 setach Andujara i Monfilsa gdzie zrobił małą niespodziankę, choć Monfils to kapryśny tenisista. 10 setów po 2 rundach musi robić swoje. Marcel według mnie błyszczy formą. Na cegle w Gstaad wygrał turniej pokonując m.in Wawrinke, Verdasco, Jużnego, Anreeva. W Kitzbühel ćwierćfinał. W US Open w 1 rundzie pokonał niezłego na betonie Malisse, w 2 rundzie Kukushkina. Oby dwa pojedynki 3:0. Spotkanie na pewno będzie wyrównane jednak uważam że młodszy Hiszpan dzisiaj wygra.

Edit// Krecz Marcela w 2 secie niestety nie ma zwrotu

robel 153

robel

Użytkownik
Monica Niculescu - Angelique Kerber 0:2⛔⛔⛔
Kurs: 2.40
Do wygrania: 1680⛔⛔⛔
Expekt

Sabine Lisicki - Vera Zvonareva 0:2✅✅✅
Kurs: 2.05
Do wygrania: 820✅✅✅
Pinnacle Sports

robel 153

robel

Użytkownik
Andrea Petkovic - Carla Suarez Navarro 2:0✅✅✅
Typ: 2:0 Petkovic
Kurs: 1.60
Do wygrania: 1120✅✅✅
Expekt

Tsonga - Mardy Fish 3:2⛔⛔⛔
Kurs: 2.02
Do wygrania: 808⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Fish w życiowej formie. Najlepszy sezon w karierze i jak najbardziej zasługuje na swoje miejsce w rankingu, moim zdaniem w tym momencie nawet top 5, jedynie na nie korzyść Amerykanina świadczy duża intensywność grania. Tsonga potrafi zagrać fenomenalny mecz a później spieprzyć spotakanie co w ostatnim czasie mu się zdarzyło. W US Open wygrywał dotychczas po 3:0 jednak mecze były dość zacięte z przeciętniakami, Verdasco bez formy. Kurs 2.02 dla mnie bardzo atrakcyjny, Mardy gra u siebie, przy dopingu publiki Tsonga moze nie wytrzymać psychicznie. Panowie jak dotąd nigdy ze sobą nie grali.

robel 153

robel

Użytkownik
John Isner - Gilles Simon 3:1⛔⛔⛔
Kurs: 1.85
Do wygrania: 740⛔⛔⛔
Edit// Szkoda mi bardzo Simona, ponieważ w tym spotkaniu był tenisistą lepszym i to on powinien być w ćwierćfinale. Isner wygrał mecz serwisem, co jak wiadomo jest jego wielkim atutem. 3 sety wygrane w tie breakach i Simon po za turniejem. W ćwierćfinale Isner może sobie tylko pomażyć o zwycięstwie.

Samantha Stosur - Vera Zvonareva 2:0✅✅✅
Kurs: 2.25
Do wygrania: 900✅✅✅
Pinnacle Sports

robel 153

robel

Użytkownik
Djokovic - Federer 3:2 6:7, 4:6, 6:3, 6:2, 7:5✅✅✅
Typ: over 38,5 gemów✅✅✅