>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

By Robel

robel 153

robel

Użytkownik
Victoria Azarenka - Petra Kvitova 1:2✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 1.75
Stawka: 200
Do wygrania: 350✅✅✅
Expekt:

Analiza dość uboga ale zawsze w dziale Typy Dnia.

Po tym spotkaniu podam szczegółowe statystyki miesiaca.

Bilans czerwiec: ✅ 3373,8

robel 153

robel

Użytkownik
Statystyki - Czerwiec

Suma stawek: 18790
Suma wygranych: 22163,8
Podanych typów: 52
Trafionych typów: 35
Skuteczność: 67,31 %
Podanych kuponów: 45
Trafionych kuponów: 30
Skuteczność: 66,67 %
Zysk: ✅ 3373,8
Yield: ✅ 17,96 %
Każdy kupon podany w temacie był przez mnie grany w realu.
6 miejsce w konkursie Typy Dnia przy 10 typach - skuteczność 80 %

robel 153

robel

Użytkownik
Trzeba zacząć nowy miesiąc. Na dziś 2 single. Chciałem już dziś zagrać finał męski Wimbledonu na Djoko ale poczekam do jutra, kursy nie powinny spaść a może nawet wzrosną ????

Maria Sharapova - Petra Kvitova 0:2⛔⛔⛔
Typ: 1
Kurs: 1.55
Stawka: 500
Do wygrania: 775⛔⛔⛔
Expekt

Spotkanie pomiędzy 6 i 8 rakietą świata. Maria w tym roku w formię, a zważywszy, że według mnie na trawie jest najmocniejsza kurs naprawdę pierwszorzędny. Jak Rosjanka jest w formię to na trawie tylko siostry Williams mogą ją pokonać. Kvitova w tym roku też gra świetnie. W turnieju pokonała już Azarenke, Pironkovą, jednak według mnie popełnia za dużo nie wymuszonych błędów. Sharapova ma dobry return więc i tak kulawy serwis(słabo trafia z pierwszym serwisem) Kvitovej nie powinien robić krzywdy Rosjance. Maria pokonała rewelacje turnieju Lisicki 2:0, nie straciła jeszcze seta w tym roku na trawie. Bilans meczy bezpośrednich też po stronie Sharapovej.

Edit// Po meczu mogę ocenić, że Sharapova nie miała dnia. Mogła wygrać ten turniej. Czego zabrakło? Na pewno serwisu, Kvitova też nie błyszczała pod tym względem ale u Rosjanki był fatalny, no i jak w każdym meczu szczęścia. ????

Wladimir Klitschko - David Haye✅✅✅
Typ:1
Kurs: 1.524
Stawka: 1000
Do wygrania: 1524✅✅✅
Pinnacle Sports

Dzisiaj walka wyczekiwana od wielu miesięcy przez wszystkich fanów tego sportu oraz cały bokserski świat. Większość znudzona jest już hegemonią braci Klliczko, jednak uważam, że dzisiaj Anglik nie ma najmniejszych szans i mam nadzieje że pierwszym pięściarzem kto przewie ich championat będzie Tomasz Adamek ???? ???? . Haye to taki kogucik, który musi się wypromować przez kontrowersje i skandale bo na ringu nie ma argumentów by nawiązać jakąś walkę. Pokonał Wałujewa ponad 2 metrowe chodzące drewno nie pokazujące nic technicznego. Tylko dzięki temu fartowi że właśnie on miał pas(nie wiem jakim cudem) Anglik został najsłabszym w historii mistrzem wagi ciężkiej. Wątpię żeby Kliczko rzucił na deski Haye&#39;a wcześniej niż w 5 rundzie(na początku zapewne Haye trochę poszaleje, Kliczko będzie się rozkręcał z rundy na runde) ale również wątpię żeby Anglik dotrwał do 12. Gdyby wygrał Haye to by była dla mnie niespodzianka roku.

Edit// Walka bez spektakularnego widowiska, dramaturgi. Haye zapowiadał wiele a w ringu pokazywał tylko uniki i balans ciała. Kliczko od początku objął inicjatywe, walczył spokojnie w jego stylu i na punkty wygrał zasłużenie. Jednak walka bardzo słaba.

Bilans lipiec: ✅ 24

robel 153

robel

Użytkownik
Rafael Nadal - Novak Djokovic 1:3✅✅✅
Stawka: 300
Kurs: 2.36
Do wygrania: 708✅✅✅
Pinnacle Sports

Bilans lipiec: ✅ 432

robel 153

robel

Użytkownik
Dustin Brown - Matthias Bachinger 1:2✅✅✅
Do wygrania: 350✅✅✅
Expekt

Analiza:

Dustin Brown zajmuje obecnie 114 miejsce w rankingu ATP. Na trawie w tym roku nie wygrał żadnego meczu, przegrał z Mayerem w Halle, w kwalifikacjach do Wimbledonu z Zemlją. Bilans meczy na trawie 9/10. Po za tym w tym roku półfinał w Johannesburgu(nie pokonał nikogo znaczącego, Scholtz[580], Ram[225], Ebden[198]), półfinał na cegle w Rzymie(challanger) pokonując Clemente(142), Paire(99), Kamke(79), przegrał z Schwankiem(173).

Bachinger to obecnie 92 rakieta świata. Na trawie w tym roku finał w Nottingham przegrany z Mullerem, w Wimbledonie odpadł w 1 rundzie z Monfilsem, w Londynie ze specjalistą od trawy Mallise. Bilans meczy na trawie 9/8. W tym roku wygrał na betonie w Atenach, finał w Pingguo na betonie, dobre występy w challangerach w hali.

Bachinger według mnie obecnie w lepszej formie. Brown jakoś w tym roku mnie nie przekonuje, w dodatku w tym roku młodszy Niemiec bardziej ograny na trawie. Bilans spotkań bezpośrednich 2:1 dla Browna, jednak zaznaczyć trzeba że 2 mecze z 2005 roku nie biorę w ogóle pod uwagę, w ubiegłym roku Brown wygrał na indoors 2:1.

Ze stawką nie szalałem, turniej w Newport jest słabo obsadzony, jest przetarciem przed cyklem amerykańskim i może być dużo niespodzianek, nie każdy będzie grał na 100% swoich możliwości.

Bilans lipiec: ✅ 582

robel 153

robel

Użytkownik
Andrea Hlavackova - Sofia Arvidsson 1:2✅✅✅
Stawka: 400
Do wygrania: 700✅✅✅
Expekt

Analiza:

Krótko bo mecz niedługo się rozpoczyna. Hlavackova obecnie 110 w rankingu WTA, w tym roku na clayu kompletne dno. Tylko w ITF w Chiasso wygrała jakieś mecze, doszła tam do finału pokonując po drodze zawodniczki z 3, 4 setki rankingu, przegrywając z Puig(370). Bilans meczy na cegle w tym roku 4/7(4 wygrane w turnieju w Chiasso).

Sofia to obecnie 73 rakieta świata. W tym roku na cegle 2 runda w Charleston(porażka z Peer[11]), Madryt 2 runda porażka z Azarenką, Bruksela ćwierćfinał porażka z Peng, po drodze pokonała m.in Jankovic(10). Bilans meczy na clayu w tym roku 6/5.

Obecnie w lepszej formie zdecydowanie Arvidsson. Ponadto bilans meczy bezpośrednich 1:0 dla Sofi. Kurs 1.75 na pewno przesadzony

Bilans lipiec: ✅ 882

robel 153

robel

Użytkownik
Jeszcze jeden singiel na dzisiaj:

Igor Kunitsyn - J. Wang 1:2 ⛔⛔⛔
Typ: 2:0 Kunitsyn
Kurs: 2.00
Do wygrania: 600⛔⛔⛔
Expekt

Rosjanin obecnie 62 miejsce w rankingu. W tym roku na trawie bilans 5/3. Londyn 2 runda porażka z Del Potro, Eastbourne półfinał porażka z Seppi, Wimbledon 2 runda porażka z Gasquetem.

Jak zobaczyłem nazwisko Jimmy Wang to pomyślałem od razu kto to ku.. jest? Okazało się że gra głównie w Futuresach. Obecnie zajmuje 491 pozycje w rankingu. Oficjalne rozegrał 37 meczy, bilans 26/11. Przedarł się przez kwalifikacje i to jedyne oficjalne mecze na trawie.

Nie widziałem Wanga w akcji jednak nie wydaje mi się aby ugrał coś z ogranym Rosjaninem. Kurs 1.40 na zwycięstwo chyba jest z choinki, tak samo 2.0 na mój typ. Według mnie warto zagrać.

Edit// Nie wiem co się stało z Ruskiem. W 2 secie przy prowadzeniu 5:4 dał się przełamać i ostatecznie przegrał 5:7. W 3 secie też bęcki i ostatecznie przegrał mecz.

Bilans lipiec: ✅ 582

robel 153

robel

Użytkownik
Sorana Cirstea - Vesna Dolonts 0:2⛔⛔⛔
Kurs: 1.72
Do wygrania: 516⛔⛔⛔
Betclick

Analiza:

Sorana Cirstea zajmuje 83 miejsce w rankingu WTA. Od zeszłego roku zaczęła spadać w rankingu od nieudanego French Open. Potencjał na cegle ta młoda zawodniczka ma bardzo duży, 2 lata temu była w ćwierćfinale RG&#39;s pokonała wtedy Jankovic, Wozniacki, zresztą wtedy był jej najlepszy sezon. W tym roku na clayu wygrała turniej w Cagnes Sur Mer, na kortach RG&#39;s doszła do 3 rundy gdzie przegrała z przyszłą triumfatorka Na Li. Bilans meczy na clayu w tym roku 10/4

Dolonts obecnie zajmuje 103 miejsce w rankingu. W tym roku na cegle trudno o niej cokolwiek dobrego powiedzieć. Próbowała w Estori -odpadła w kwalifikacjach, w Cagnes Sur Mer 1/8 przegrała z Baltacha, w Saint-Gaudens półfinał gdzie skreczowała, French Open 2 runda porażka z Schiavone, Cuneo porażka w 1 rundzie z Vogele(152). Bilans meczy na clayu w tym roku 6/5

Według mnie zdecydowaną faworytką tego spotkania Cirstea. Kurs 1.70 tak wysoki zapewne dlatego, że w 1 rundzie Dolonts sprawiła niespodziankę eliminując Lucie Safarovą. Head-to-head 1:1 obydwa mecze z 2007 roku (ranga ITF).

robel 153

robel

Użytkownik
Donald Young - Tobias Kamke 0:2✅✅✅
Kurs: 2.08
Do wygrania: 1040✅✅✅
Expekt
Na analizę nie ma już czasu.
Bilans lipiec: ✅ 822

robel 153

robel

Użytkownik
John Isner - Alex Bogomolov Jr 2:0(7:6;6:4)⛔⛔⛔
Kurs: 3.75
Stawka: 100
Do wygrania: 375⛔⛔⛔
Expekt

John Isner zajmuje obecnie 46 miejsce w rankingu ATP. Rozstawiony z numerem 1 w Newport. Bilans meczy na trawie 5/7, w tym roku 3/1. Ulubioną nawierzchnią Isnera jest Hard; ma bardzo dobre predyspozycje do gry na trawie, potężny serwis, gra s&amp;w, jednak jak dotąd nie osiągnął wielkich wyników na tej nawierzchni.

Bogomolov Alex Jr. to 66 rakieta świata. Na trawie rozegrał ponad 2 razy więcej meczy niż przeciwnik; jego bilans wynosi 14/15, w tym roku 7/4. Bardzo dobrze się zaprezentował w Hertogenbosch gdzie doszedł do ćwierćfinału przegrywając ze &quot;specjalistą trawiastym&quot; Malisse, również na Wimbledonie pokazał się z dobrej strony dochodząc do 3 rundy(porażka z Berdychem).

Bilans meczy bezpośrednich 2:0 dla Isnera(obydwa mecze na Hardzie). Paradoksalnie na trawie Bogomolov jest w stanie pokonać Isnera, a kurs 3.75 biorę z pocałowaniem ręki.

robel 153

robel

Użytkownik
Polona Hercog - Barbora Zahlavova Strycova 1 1.50 2:1✅✅✅
Olivier Rochus - Matthew Ebden 1 1.40 2:0✅✅✅

AKO: 2.10
Do wygrania: 420✅✅✅
Expekt

Polona pokonała Strycovą w tym roku w Monterrey, co prawda na hardzie ale na clayu też świetnie potrafi grać. Bilans meczy bezpośrednich wynosi 2:0 dla Polony.

Rochus na trawie jak dla mnie jest najmocniejszy, przy słabej obsadzie w Newport może nawet wygrać cały turniej a dzisiaj z Ebdenem powinien sobie poradzić.

Dzisiaj jeszcze gram Arvidsson po kursie 2.50 jednak nie zdążyłem tego włożyć na forum, jednak mecz na razie przerwany, więc warto złapać na live

Bilans lipiec: ✅ 942

robel 153

robel

Użytkownik
Na dzisiaj taki dubel:

Pablo Andujar - Albert Montanes 2 1.60 2:1⛔⛔⛔
Cedrik-Marcel Stebe - Fabio Fognini 2 1.40 2:0⛔⛔⛔

AKO: 2.24
Do wygrania: 896⛔⛔⛔
Expekt

Pierwszy mecz to pojedynek 2 Hiszpanów. W Tourze nie pozostało już zbyt wiele turniejów ceglanych, czołówka odpoczywa, więc nie mogło zabraknąć Andujara, ani broniącego punkty Montesa(w ubiegłym roku wygrał turniej). Pablo w tym roku po za turniejem w Casablance gdzie wygrał turniej i Costa Do Sauipe gdzie doszedł do ćwierćfinału nic wielkiego na clayu nie pokazuje, jest bardzo nieregularny i mimo że to &quot;jego nawierzchnia&quot; do czołówki &quot;claycorterów&quot; mu jeszcze brakuje. Montanes kolejny &quot;clayowiec&quot; w tym roku solidnie, m. in ćwierćfinał Buenos Aires, półfinał Casablanca, 1/8 Barcelona, ćwierćfinał Belgrad, 1/8 Rg&#39;s pamiętny mecz z Fogninim. Co ciekawe w tym turnieju jest możliwość rewanżu za tamten mecz, ponieważ gdy obaj wygrają swoje mecze spotkają się w ćwierćfinale. Bilans meczy na cegle Montanesa 15/10, Pabla 14/11. Bilans meczy bezpośrednich 2:1 dla Montanesa(wszystkie mecze na cegle)

O drugim meczu króciutko. Włoch już chyba doszedł do siebie, niezłe występy w Pucharze Davisa. W 1 rundzie pokonał Kerna(dzieli ich 1000 miejsc w rankingu). Stebe gra u siebie w 1 rundzie pokonał Davydenko co pokazuje że Rosjanin to coraz większe dno. Według mnie kurs 1.40 to przesada i nie wyobrażam sobie żeby w ćwierćfinale zagrał kto inny niż Montanes - Fognini.

robel 153

robel

Użytkownik
W tym tygodniu trochę odpoczywam, czekam na przyszłotygodniowy turniej w Haburgu.

Na dzisiaj takie kombo dla zabawy:

Blaz Kavcic - Juan Monaco 2 1.35 ZWROT
Filippo Volandri - Andreas Haider-Maurer 1 1.70 0:2⛔
Benoit Paire - Marcel Granollers 2 1.40 0:2✅
Cedrik-Marcel Stebe - Fabio Fognini 2 1.40 2:0⛔
Mikhail Youzhny - Juan Carlos Ferrero 2 2.50 1:2 ✅

AKO: 11.25⛔
Stawka: 30
Do wygrania: 337.5⛔
Expekt

Czasami warto wysłać tasiemkę dla zmyłki ????

robel 153

robel

Użytkownik
Juan Carlos Ferrero - Marcel Granollers 2:0✅✅✅
Kurs: 1.40
Do wygrania: 700✅✅✅
Unibet

Cedrik-Marcel Stebe - Pablo Andujar 0:2⛔⛔⛔
Kurs: 2.73
Do wygrania: 819⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Edit// No niestety Niemiec dziś walił niewiarygodnie po siatce!! Po prostu z Fogninim i Davydenko grał jedne ze swoich najlepszych spotkań w życiu. Pablo wcale nie grał nic wielkiego.

Flavia Pennetta - Tsvetana Pironkova ⛔⛔⛔
Kurs: 2.36
Do wygrania: 708⛔⛔⛔
Pinnacle Sports

Bilans lipiec: ⛔ 88

robel 153

robel

Użytkownik
W tym miesiącu na razie szału nie ma z finansami ale nie ma co panikować:

Petra Cetkovska - Anabel Medina Garrigues 0:2✅✅✅
Kurs: 1.568
Stawka: 2000
Do wygrania: 3136✅✅✅
Pinnacle Sports

Hiszpanka w tym roku jest w takim gazie na cegle że Czeszka nie ma żadnych szans. Analiza w dziele Tenis

Pablo Andujar - Lukasz Kubot 2:1✅✅✅
Typ: Kubot + 1,5 seta
Kurs: 1.38
Do wygrania: 414✅✅✅
Expekt

Bilans lipiec: ✅ 1162

robel 153

robel

Użytkownik
Juan Carlos Ferrero - Pablo Andujar 2:0✅✅✅
Kurs: 1.602
Do wygrania: 801✅✅✅
Pinnacle Sports
Analiza w dziale Typy Dnia

Bilans lipiec: ✅ 1436

robel 153

robel

Użytkownik
Teraz przez jakiś czas bede podawał zazwyczaj suche typy z braku czasu na analizę:

Radek Stepanek - Andreas Seppi ⛔⛔⛔
Kurs: 2.15
Do wygrania: 645⛔⛔⛔
Expekt

Radzio ostatnimi czasy na clayu gra bardzo mało, po za tym s&amp;v nie jest tak skuteczny na tej, nawierzchni, szczerze zaskoczył mnie że wystartował w Hamburgu. Seppiego gra na cegle wygląda dużo lepiej niż Czecha, po za tym broni punktów z przed roku gdzie doszedł do półfinału. Wprawdzie w tym roku Stepanek pokonał Andreasa na cegle w Prostějov 7:5; 6:4, jednak grał u siebie. Reasumując kurs 2.15 to przesada

robel 153

robel

Użytkownik
Fernando Verdasco - Jürgen Melzer 2:1✅✅✅
Do wygrania: 875✅✅✅
Pinnacle Sports

Szybko bo niedługo się rozpoczyna. Obaj ubiegły rok mieli świetny na cegle, w tym bardzo kiepsko, jednak lepiej prezentuje się Verdasco m. in finał w Estori. W Hamburgu gładko Andujara, Stabe, natomiast Austriak męczył się strasznie z Gimeno, pokonał zagubionego Fogniniego. Obecnie Verdasco według mnie w lepszej formie.

Bilans lipiec: ✅ 1511

robel 153

robel

Użytkownik
Gilles Simon - Mikhail Youzhny 2:1✅✅✅
Kurs: 1.84
Do wygrania: 736✅✅✅
Pinnacle Sports
Bilans lipiec: ✅ 1847

Do góry Bottom