Ci co zlecili na MB to dostali już kasę? Nawet z 14/07?niepodziałały uwież po prostu ci wypłate zrobili
Ci co zlecili na MB to dostali już kasę? Nawet z 14/07?niepodziałały uwież po prostu ci wypłate zrobili
Uff mam to samo heh. Dostałem e-maila o 15:58, że wypłata została przetworzona. Teraz zastanawiam się czy dalej korzystać z usług BWIN ? Czy to się nie powtórzy za miesiąc...Dziś o 15 56 dostałem maila:
Transakcja wypłaty została zakończona. Nasz finansowy usługodawca otrzymał dyspozycję przelania kwoty XXX,XX PLN na Twoje konto. Powyższa kwota zostanie przelana w ciągu kilku dni na Twoje konto.
mój pojedynek z bwinem zapoczątkowany 14/07 powoli dobiega końca...
tak samo moje z dnia 14/07 dziś juz też został zakończony zobaczymy teraz po jakim czasie pojawi się na koncie ????Dziś o 15 56 dostałem maila:
Transakcja wypłaty została zakończona. Nasz finansowy usługodawca otrzymał dyspozycję przelania kwoty XXX,XX PLN na Twoje konto. Powyższa kwota zostanie przelana w ciągu kilku dni na Twoje konto.
mój pojedynek z bwinem zapoczątkowany 14/07 powoli dobiega końca...
Obydwie strony ,przelew idzie max 5 dni roboczych + realizacja wypłaty przez bwim . Ogółem nie dłużej niż 2-3 dni .witam, mam pytanie ile trwa wypłata z bwin na konto bankowe? a także, czy przy wysyłaniu skanu dowodu robie przód czy tył?
Taa ..jeśli dostałem e-mail że mój dowód został zaakceptowany czy coś w ten deseń to znaczy że już mogę spokojnie wypłacać ?