Jestem nowy w bukmacherce i opisze swój przypadek. Wygrałem w BAH, na zakładach 2100zł, zleciłem wypłate pieniędzy na konto bankowe. Kasa pojawiła sie na koncie. Moge mieć przez to jakieś problemy? Nie cofne czasu, ale teraz sie obawiam.
ehmmjaki buk?
Dużo szybciej trwa, ale mają chyba jakieś kłopoty, bo ja zleciłem wypłatę w sobotę i w poniedziałek rano miałem e-mail, że kasa poszła, a po południu miałem na koncie.Witam, ile trwa weryfikacja skanu dowodu? Wysłałem im w poniedziałek, a mineły juz 3dni i żadnego odzewu.
No ja też pisałem dziś ok. 13 i nic , miałem dzwonić ale już za późno było. Jutro o 12 jak coś będę dzwonił bo wypłaty zazwyczaj zlecają między 10-12. Ale takie problemy już widziałem u nich...Tak jest coś na rzeczy bo na ja równolegle do wysłania dokumentów zleciłem wypłate (nie małą), cały czas czeka, pisze do nich i nic ;/
U mnie sprawa się ruszyła. Odpisali, że dokumenty zostały pozytywanie rozpatrzone, a wypłata potrwa 1-2dni robocze.No ja też pisałem dziś ok. 13 i nic , miałem dzwonić ale już za późno było. Jutro o 12 jak coś będę dzwonił bo wypłaty zazwyczaj zlecają między 10-12. Ale takie problemy już widziałem u nich...
To jest obejście prawa naszego, abyś mogła grać u tego buka, to normalne i każdy buk tak funkcjonuje.Witam.
Mam konto bwin od tygodnia i na samym początku wysłałam im scan dowodu i miałam e-maila że zostało zakceptowane.
Tera moje pytanie do was. Czy nie bd miała problemów przy wypłacie?
Czy Scan dowody wystarczy. (Ja chce wypłacić przelewem bankowym)
A i jeszce jedno czy nie ma problemów przy wypłacaniu chodzi mi o ten napis na bwin:
Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej