coolmen7
Użytkownik
Ja dzwoniłem dziś, mają problemy i kasy mogę dopiero się spodziewać w pn-wt...U mnie sprawa się ruszyła. Odpisali, że dokumenty zostały pozytywanie rozpatrzone, a wypłata potrwa 1-2dni robocze.
Ja dzwoniłem dziś, mają problemy i kasy mogę dopiero się spodziewać w pn-wt...U mnie sprawa się ruszyła. Odpisali, że dokumenty zostały pozytywanie rozpatrzone, a wypłata potrwa 1-2dni robocze.
bet365 dość szybko wypłaca na mb , średnio trwa to pare godzin , czasami zdarza sie że pare minut ???? , tak na moneybookers tez musisz przejść proces weryfikacji pozdrawiamWitam,
Gram na bet365. Zweryfikowałem swoje dane (na czacie babka powiedziała, że wszystko potwierdzone i nie będzie problemów z wypłatą). pieniądze wyszły na moneybookers. Babka powiedziała, że czeka się do 24h, czy to prawda, ktoś może potwierdzić? i jeszcze jedno pytanie: jeśli będę chciał przelać pieniądze z moneybookers do mojego banku (dajmy na to Mbank) to ile to będzie trwało i czy na MB też trzeba potwierdzać tożsamość?
Z góry dzięki.
Będziesz miał zweryfikowany adres potem musisz zweryfikować rachunek bankowy lub karte zeby moc wyplacac z mb na konto bankowe. Tam wszystko jest napisane jak to się odbywaJeszcze pytanie odnośnie tego co potem. jeśli wpiszę ten 6-cyfrowy kod to co dalej?