nie polecam, moneybookers mówi że osoby trzecie nie wchodzą w grę, nie zdziw się jak dostaniesz bloka na mb na którym miałeś pare kafliWitam mam pytanie czy jest mozliwosc wplaty z innego konta moneybookers niz jest konto w bwin, a pozniej po wykonaniu obrotu zlecic wyplate na konto bankowe?
Wpłacałem z moneybookers na bwin i od razu na konto bankowe w celu uniknięcia prowizji, więc można ????Wpłacić można.
MB - buk - bank to przechodzą u nielicznych. Unibet chyba daje taką opcje, Bwin szczerze wątpię.
Mam podobny problem, podbijamPanowie, pomocy
Jeżeli wpłaciłem niedawno 70zł na Bwin i dostałem ten bonus, który wynosił 100zł
100zł przegrałem, zostało mi właśnie te 70. Obrót mam w wysokości 180zł i teraz rodzi się moje pytanie - jeżeli dopłacę z własnego konta 50zł to te 120zł wypłacę później bez problemu? Nie chcę już stracić tych pieniędzy
Dokładnie, zleciłem w niedzielę tak abym miał wypłatę wczoraj lub dziś ale wciąż nie ma. Co prawda nie minęły 2 dni ale tydzień wcześniej tak samo w niedzielę zleciłem wypłatę i na koncie miałem w poniedziałek po 12.Też macie opóżnione wypłaty zlecone w poprzednich dniach ? Bo ponoć mają jakieś problemy...