Witam! Co sadzicie o walce Flodya z Conorem? Moze ktos zrobi osobny temat do tej walki?
wszyscy marza o analizach do tej walki juz teraz
Witam! Co sadzicie o walce Flodya z Conorem? Moze ktos zrobi osobny temat do tej walki?
Wynik już jest ustalony. Floyd na punkty.Tutaj nie ma co analizować, bo to jest zrobione dla show, a wynik walki, bądź jej przebieg oni ustalą sobie przed jej rozpoczęciem. Za duże pieniądze będą w tym pojedynku, żeby to była "walka" z cyklu idźcie na żywioł.
A pierwsza walka to niby gdzie się toczyła? Lubię Kovaleva, bo to bardzo pozytywna mordeczka, ale nie ma co się oszukiwać, bo jest zawodnikiem bardzo surowym. Wali swoje akcje, ale z czasem brakuje sił przez co cały pomysł na walkę się sypie. Ward wnioski z pierwszych rund wyciągnął w drugiej części pierwszego pojedynku, więc jeśli Sergey potrzebował jakiegoś czasu po walce na analizę to nie świadczy najlepiej o jego trenerach i o nim samym. Chciałbym się mylić, ale jak dla mnie to przyjechał tam drugi raz po hajs. Nie ważne jak boksujesz, a gdzie odbywa się gala. Wszystko można wydrukować, a potem ludziom wmówić, że to błąd sędziów punktowych. Idąc tym tropem nie wyobrażam sobie, że ktoś wykłada spory hajs na całą galę i wynik głównej walki oddaje przypadkowi. Z marketingowego punktu widzenia to najlepiej sprzedałby się remis, bo można, by było zorganizować kolejny rewanż. Chciałbym żeby Sergey odzyskał pasy, ale średnio to widzę. Obejrzę walkę, ale nic nie gram, bo dla mnie za dużo niewiadomych. Jakby gala była w Rosji to co innego ????Sergey Kovalev by K.O , TKO or DQ 4.50 Unibet
Rzeczywiscie bardzo dobra walka zapowiada nam sie dzis w nocy , ja rowniez po obejrzeniu pierwszej walki mysle ze wygral Rosjanin , nawet sam Ward byl zaskoczony decyzja w jego strone , mysle ze w rewanzu Kovalev nie bedzie mogl liczyc na sedziow gdyz walka toczy sie w Stanach I sedziowie beda napewno tu przychylni Wardowi , jak powiedzial sam Kovalev ze paliwa mu starczylo do 5 rundy w miedzy czasie zdolal usadzic Warda , mysle ze wyciagnal wnioski z ostatniej walki , widac ze jest napompowany maksymalnie i tu wie ze sedzia decyzji zostawic nie moze , odpowiada mi kurs na Rosjanina ale zaryzykuje ze wygra przed czasem bo po ostatniej walce wie ze na decyzje raczej nie ma co liczyc dlatego pewnie ruszy is poczatku.
wszystko wskazuje na to że masz racje bo kursy są wręcz nieprawdopodobne. Dla przykładu poniżej 6,5 rund - 2,75 czego absolutnie nie rozumiem. JEŚLI walka nie jest ustawiona to McGregor będzie próbował max 3 rundy i sie wystrzela a potem siły i chęci mu sie skończą.. boks to nie MMA.Wynik już jest ustalony. Floyd na punkty.
Do walki dużo czasu. Na pewno powstanie osobny temat.Witam! Co sadzicie o walce Flodya z Conorem? Moze ktos zrobi osobny temat do tej walki?
To stawiaj dorobek zycia bo na to zdarzenie masz kurs powyzej 2.0. Ano tak tylko takie gadanieWynik już jest ustalony. Floyd na punkty.
Uważam,że to dobry typ i sam go zagram w jakimś dublu.Szpilke może zgubić jedynie zbytnia pewność siebie i podpalenie ????Szpilka - Kownacki, wasze typy?
Ja uważam że szybszy, dużo lepszy na nogach i bardziej sprawdzony w ringowych bojach Szpilka wygra przez KO/TKO w drugiej fazie pojedynku.
Kurs na to zdarzenie 1.75 na STS