To może zamiast pisać nic nie wnoszący, niemerytoryczny post zdradzisz nam, który to bukmacher ma lepsze kursy, a przy tym bogatą ofertę i jest w 100% wypłacalny.ta firma co wyszła nigdy nie miała najlepszych kursów na boks
Nigdzie nie napisałem że Unibet jest lepszy od całorocznego, jednakże z całą pewnością dałbym mu 2. miejsce w kategorii boksu - szczególny plus za to, że zdarzały się walki nie wystawione w Bet365 które można było grać swego czasu w Unibeie a także wiele różnych linii na overy rundowe.ta firma co wyszła nigdy nie miała najlepszych kursów na boks
wysokość kursów na pewno wyższa w maratonkuTo może zamiast pisać nic nie wnoszący, niemerytoryczny post zdradzisz nam, który to bukmacher ma lepsze kursy, a przy tym bogatą ofertę i jest w 100% wypłacalny.
Watpie zeby chodzilo o TV ????Z ciekawości sprawdziłem jak bukmacherzy widzą tą walkę i zauważyłem, że Unibet też ma to w ofercie. Musisz kliknąć na niepotwierdzone walki i tam jest. Tak się zastanawiam co by się musiało stać, że Floyd tej walki nie wygrał. Na zasadach bokserskich przecież to musi być przepaść w umiejętnościach. Floyd go bezlitośnie wypunktuje. Jedyną szansą McGregora jest chyba tylko bijatyka i to w pierwszych rundach, bo jak Floyd wejdzie na właściwe obroty, to będzie masakra. Tylko skoro nawet Saul Alvarez i Pacquiao nie mogli nic zrobić, to co może taki Connor?
Jak już coś grać to typ na to, że Donald Trump będzie oglądać walkę na żywo po kursie 9,00. Tylko czy ten zakład oznacza, że on musi być obecny w hali czy może sobie w domu na TV patrzeć?