To może zamiast pisać nic nie wnoszący, niemerytoryczny post zdradzisz nam, który to bukmacher ma lepsze kursy, a przy tym bogatą ofertę i jest w 100% wypłacalny.ta firma co wyszła nigdy nie miała najlepszych kursów na boks
Nigdzie nie napisałem że Unibet jest lepszy od całorocznego, jednakże z całą pewnością dałbym mu 2. miejsce w kategorii boksu - szczególny plus za to, że zdarzały się walki nie wystawione w Bet365 które można było grać swego czasu w Unibeie a także wiele różnych linii na overy rundowe.ta firma co wyszła nigdy nie miała najlepszych kursów na boks
wysokość kursów na pewno wyższa w maratonkuTo może zamiast pisać nic nie wnoszący, niemerytoryczny post zdradzisz nam, który to bukmacher ma lepsze kursy, a przy tym bogatą ofertę i jest w 100% wypłacalny.
Watpie zeby chodzilo o TV ????Z ciekawości sprawdziłem jak bukmacherzy widzą tą walkę i zauważyłem, że Unibet też ma to w ofercie. Musisz kliknąć na niepotwierdzone walki i tam jest. Tak się zastanawiam co by się musiało stać, że Floyd tej walki nie wygrał. Na zasadach bokserskich przecież to musi być przepaść w umiejętnościach. Floyd go bezlitośnie wypunktuje. Jedyną szansą McGregora jest chyba tylko bijatyka i to w pierwszych rundach, bo jak Floyd wejdzie na właściwe obroty, to będzie masakra. Tylko skoro nawet Saul Alvarez i Pacquiao nie mogli nic zrobić, to co może taki Connor?
Jak już coś grać to typ na to, że Donald Trump będzie oglądać walkę na żywo po kursie 9,00 . Tylko czy ten zakład oznacza, że on musi być obecny w hali czy może sobie w domu na TV patrzeć?