Pudzianxx
Użytkownik
Leo Santa Cruz wygrywa 114-114 . 117-111 . 117-111 . Za tydzień Kameda .
To była mega wojna
To była mega wojna
Nie, nie oglądałem żadnych filmików z nokautami Bryana bo zwyczajnie żadnych takowych nie ma. Znalazłem tylko dwie jego walki, ale z tylko z jednej, z Epifanio Mendozą można było wyciągnąć jakiekolwiek wnioski na jego temat i właśnie po jej obejrzeniu zrezygnowałem z obstawiania tej walki. Teraz piszesz, że oglądałeś jego walki, natomiast w analizie poza suchymi faktami z boxrec nie podałeś żadnych argumentów czysto sportowych uzasadniających ten typ. To tyle z mojej strony. PozdrawiamA kolega, to pooglądał filmiki z nokautami i stwierdził, że Bryan jest lepszy? Proszę Cię, to zawodnik niczym się nie wyróżniający. Pokonał Rossy'ego i to jest jego największy sukces. Teraz, będzie można go oceniać w jakiś sposób. Zdał egzamin z dobrym rywalem i tyle. Nie śledziłem wcześniej jego kariery, bo takich jak on to jest wiele, a w USA są lepsi zawodnicy do oglądania. Dalej uważam, że rekord nabity na bumach, widziałem jego walki na tube i wiem, że nie jest to materiał chociażby na to, aby walczyć z kimś z piętnastki rankingów. Nie myśl sobie, że jak zobaczysz fajnie zlepiony filmik i efektowne nokauty, to znaczy, że ktoś jest wspaniałym bokserem. Zaanalizuj na kim były te nokauty ???? Pozdrawiam.
P.S Dam sobie ręce uciąć, że buki sugerowały się rekordem Bryana, a nie jego jakością ???? Dlatego taki był kurs.
Nic się nie dzieje wszystko jest w jak najlepszym porządku . Forma wyborna . Wystarczy śledzić jego twittera .Kameda 1.80 ktos powie co jeat grane ? Wiekszosc mocno wjezdza a kurs rosnie. Jakies wiesci o kontuzjach lub przekupionych sedziach ? Dajcie znac bo jak nie to dogram jeszcze
Typ oczywiście trafiony. Szkoda ze pudzianaxx który go ode mnie powielil zbiera reputacje ;( a ja nie.To bylo ustawione, taki teatrzyk wiec troszke sie zagalopowales ????
Na weekend polecam Leo Santa Cruz 1.62 unibet
Leo duzo większy, 10 centymetrów przewagi w zasięgu. Technicznie taki sam poziom wiec fizyczność zdecyduje. Mares po KO od Gonzaleza nie doszedł do siebie. Trzy ostatnie walki wyglądał słabo. Leo agresywniejszy, naciera dziko ma rywali, nie dając ułamka sekundy odpoczynku. mocny nokautujący cios Leo będzie dla małego Maresa ciągłym zagrożeniem.
Rywal Rosjanin dość dobry i solidny bokser ale bardzo rzadko boksujący. Ostatnia walka przegrana to już 1,5 roku wstecz a na ostatnie 3,5 roku tylko dwie. To na dobre mu nie wyjdzie nie ma prawa, rdza gwarantowana. W odróżnieniu Broner w tym samym czasie stoczył ich siedem.Były mistrz świata trzech kategorii wagowych Adrien Broner (30-2, 22 KO) przed sobotnią walką z Kabinem Ałłachwerdijewem (19-1, 9 KO) postanowił nie udzielać żadnych wywiadów i wyłączyć się z aktywności na portalach społecznościowych. Amerykanin pojedynkiem z Rosjaninem chce rozpocząć nowy rozdział swojej kariery i zdobyć przy okazji regularny pas WBA wagi super lekkiej.