>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Boks - typy z analizami

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
nie widziałem tego Kalengi, ale czy naprawdę ma on jakieś szanse prócz lucky puncha, skoro przegrał zdecydowanie na pkty z ... Arturasem Kulikauskisem (13-19-3)? Tak tak z Arturasem Kulikauskisem i to kilka miechów wstecz tylko.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Mateusz Masternak - 1.62 ⛔- u.nibet .
Kto ma konto w bet365 - 1.83 ⛔
ale żenada Master to leszcz , ogromny , obity niemiłosiernie
Gram Mastera gram bez obaw .
Różnica w umiejętnościach między Kalengą a Masternakiem jest nie jakaś duża ale jest . Jego niedawna przegrana walka z no name Kulikauskisem - ilość jego niecelnych ciosów była wręcz porażająca .
Jeśli Master nie ogra tak dzikiego i nieokiełznanego taktycznie gościa jak Kalenga to będę w szoku i tyle . Od połowy walki zdecydowaną przewagę powinien osiągać Master .
I jeszcze jeden ważny aspekt - sędziowie punktowi tej walki :grin: . Jednym jest nasz Polak :grin: a drugim Hiszpan który nie raz już sędziował walki na galach Sauerland :grin:. Chyba nie trzeba tłumaczyć co to oznacza . No ale aby dawać sędziego Polakowi , Polaka w walce o pas WBA to już mega przegięcie ( oczywiście na naszą korzyść ) na układy nie ma rady :grin:
Walka około 21 na polsatsport .

marekr 35

marekr

Użytkownik
Polaka w walce o pas WBC to już mega przegięcie
Jaki pas ? WBA Interim ..... pasek od spodni.

Kiedyś bez zastanowienia bym stawiał na Mastera, teraz jednak pozostał ten obraz z walki z Drozdem i brak widocznego progresu u Mastera. Kalenga pod względem umiejętności na pewno ustępuje Mateuszowi ale to nie znaczy, że jest bez szans w tym starciu. Będzie groźny w półdystansie, będzie wywierał presje i może tak wykończyć Mateusza. Decydujące będą pierwsze rundy i to czy Kalenga będzie trafiał i czy porozbija na początku Mastera. Ważne żeby Masternak był rozluzniony a będzie dobrze, do 6-7rd jak przetrzyma ataki to później powinno być lepiej. Kalenga przy wkładaniu całej siły w ciosy na pewno spuchnie w drugiej częsci pojedynku.
Na uni pewnie będzie walka na live więc może wtedy coś postawie bo teraz jak dla mnie to 50/50 a wyższy kurs na Kalenge troche kusi.

Oby Masternak nie był drugim Proksą.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Mateusz Masternak - 1.62 - u.nibet .
Gram Mastera gram bez obaw .
I jeszcze jeden ważny aspekt - sędziowie punktowi tej walki :grin: . Jednym jest nasz Polak :grin: a drugim Hiszpan który nie raz już sędziował walki na galach Sauerland :grin:. Chyba nie trzeba tłumaczyć co to oznacza . No ale aby dawać sędziego Polakowi , Polaka w walce o pas WBC to już mega przegięcie ( oczywiście na naszą korzyść ) na układy nie ma rady :grin:
W końcu ktoś kuma o co chodzi w zakulisowych gierkach ;)
Czkałem, czekałem i się doczekałem, kursy się wyrównały i również pobieram Mastera bo tu już czuć value po prostu.
MASTERNAK 1.83 Bet365

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
W końcu ktoś kuma o co chodzi w zakulisowych gierkach ;)
Organizatorem gali jest Rodney Berman, który jest w bardzo dobrych stosunkach z managerem Kalengi, Garym Hydem. To tak apropo pozakulisowych gierek, które moim zdaniem i tak nie będą miały specjalnego znaczenia w tej walce. Zwycięzca powinien być wyraźny.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Ale nie chodzi w tym przypadku to kto jest organizatorem gali, zrozum to.Sauerland to szczwany lis i widzisz iż nie jest organizatorem a mimo to sędzią będzie Polak...Ma swoje wpływy w fedreacjach i je wykorzystuje. Może to nie będzie miało znaczenia ale jednak lepiej mieć furtkę niż jej nie mieć...w końcu kolejny MŚ w stajni = kojelny gruby hajs a o to w tym chodzi.
E: Polak nie pomogł Kalenga ????

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Ale nie chodzi w tym przypadku to kto jest organizatorem gali, zrozum to.Sauerland to szczwany lis i widzisz iż nie jest organizatorem a mimo to sędzią będzie Polak...Ma swoje wpływy w fedreacjach i je wykorzystuje. Może to nie będzie miało znaczenia ale jednak lepiej mieć furtkę niż jej nie mieć...w końcu kolejny MŚ w stajni = kojelny gruby hajs a o to w tym chodzi.
E: Polak nie pomogł Kalenga ????
Co to się stało, polski sędzia nie dał zwycięstwa rodakowi? Jak widzisz to wszystko nie jest takie proste, jak teoretycznie wygląda.

marekr 35

marekr

Użytkownik
Jak usłyszałem split decision to już wszystkiego się spodziewałem :grin:
Zdecydowane UD dla Kalengi. Master wygrał max 2rd. W ogóle nie podjął ryzyka.

i ten gest Sauerlanda ????

jakieś sugestie co do Russell JR - Łomaczenko ?

Przychylałbym się do tego pierwszego raczej.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Co to się stało, polski sędzia nie dał zwycięstwa rodakowi? Jak widzisz to wszystko nie jest takie proste, jak teoretycznie wygląda.
Hehe jak widzisz Tu chodzi o całokształt .To ze nie przewałkowali tutaj (chociaż i tak uwazam ze tak było jak Hiszpan mogl widzieć zwycięstwo Mastera) to jak określisz ze Polak sędziował Polakowi.. niewytlumaczalne.Jak ściany miały pomoc jeśli nie było nawet minimalnej próby ze strony Masternaka, cały czas wsteczny. Czasami jest proste a czasem nie..przypomnij sobie Adamka w Betlejem ???? pozdro
Widzieliście to kiwnięcie głową po walce Sauerlanda jak mijał Mastera ???? ??

bebad 46

bebad

Użytkownik
quote=BerciQ89;4590619]W końcu ktoś kuma o co chodzi w zakulisowych gierkach [/quote]
masz te swoje gierki... nawet polak punktował dla Kalengi ????

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Kilka slow ode mnie....
Wlasnie zjadlem obiad, a moj brzuch wyglada jak u Szpilki.... (mam was ???? , musialbym zjesc chyba z 10 obiadow na raz, zeb tak bylo) zaraz lece na trening tym razem prowadzic...
Tyle tytulem wstepu, by napisac w miare cenzuralnie o &quot;walce&quot;...
Masternak-Kalenga

Bledy.... Najwiekszym bledem Mastera bylo zmienienie trenera na Wilka....
Najwiekszym bledem Gmitruka, jak sie mozna domyslec bylo brak stanowczosci...
Najwiekszym bledem Wilka w skutek jego rozbicia jest slepota w ringu ;|
Trener sie nie podpala, trener wszystko widzi, trener daje konkretne wskazowki, trener dobiera taktyke i ja modyfikuje w trakcie walki... Trener jest Twoja glowa podczas walki... Chyba, ze sam realizujesz plan i wygrywasz walke...
Wilku ogladal zapewne inna walke, albo jest niepoczytalny.... To byl wystep do jednej bramki a Mateusz nie zrobil nic w tej walce aby wygrac.... (Kiedys ogladalem Huck-Lebiediev i typowalem 116-112 dla ruska... Huck w tamtej walce byl w obronie glownie, zbieral, ale tez oddawal mimo to walki nie wygral, ale podstawy do zrobienia walka punktowego jednak byly...) bo niby co ? Sedzia, ktory dal zwyciestwo Mateuszowi dozywocie, razem z pozostalymi dwoma, bo gdzie niby ktos dopatrzyl sie chocby 4 rund dla Masternaka? Choc te 4 rundy to na sile, z dzialaniem Wujka mozna byloby przymknac oko, ale to i tak naduzycie spore...
Taktyka zebrac 5 pierwszych rund ostry lomot w 100 % zrealizowana, tylko co dalej ? Zamiast ruszyc do ataku to Mateusz robil swoje, czyli zbieral na glowe a Wilku pokrzykiwal jest zajebis.... ???? ???? ???? ????

Mateusz od poczatku zabral sie do oddania pola rywalowi i oddal inicjatywe( w sumie to on jej nie mial)... Pisalem powyzej lub nie, ale jest jedna zasada na silnego jak tur zawodnika... Trzeba od czasu do czasu mu porzadnie przyj.... aby on rowniez poczul sile ciosow rywala, wtedy juz nie bedzie atakowac bez konsekwencji jak w worek bokserski... Ale gdzie mial Masternak to pocwiczyc, kiedy on mial do pomocy zawodnikow niedoswiadczonych lub slabych, a juz na pewno zaden nie przypominal stylem Kalengi.... ???? ???? ???? ????
Tak wiec juz na dzien dobry oddaje pole i boksuje pojedynczym, pillow lewym punchem ???? do tego ten lewy tak wolny, ze mozna byloby zrobic 3 kontry w tym czasie... :|
Masternak z walki z Quineiro (Hiszpanem 27 W(26 K.O, choc ponoc przegral jedna walke, ale wymazali mu z rekordu) byl chyba w najlepszej formie... Bil kombinacjami i mimo tego, ze walczyl na wstecznym to potrafil przejsc do ataku, a serie kontrujace w jego wykonaniu to byl piekny boks... Tak wiem, ze rywal znacznie gorszy, ale podobny styl co do Kalengi...
Reasumujac Master nie zrobil nic, zero kombinacji, zero sily.... Mateusz jest za dobry, brak w nim agresji i ulicznego zabijaki, brak pojscia na calosc, brak intsyntku aby zrobic krzywde rywalowi... Na sparingach wygladalo to slabo, a zrobienie max 10 rund i to chyba bylo raz to kabaret... Kondycja lezy... Sparingpartnerzy sa po to aby przecwiczyc rozne warianty w walce, a u Mateusza kazdy sparing mial to samo tempo :|
Yuri zrobil swoje, atakowal ile mogl, dobrze sie ruszal, do czasu kiedy nie spuchl, ale nawet wtedy przewazal... Jego szybkosc to niebo, a Mateusza to ziemia ????
Gdyby (musze to napisac) Wilku mial okulary i powiedzial, ze Mateusz musi znokautowac francuza, bo na punkty nie ma szans, to jesli Mateusz ma jaja to zrobilby to i poszedlby na calosc, a tak Ch..., d.... i kamieni k...
Co dalej ? Mateuszowi proponuje odpoczynek, pozniej pozegnanie sie z Wilkiem ( bo z takim trenerem w ringu to nawet Wladek przegrywa) i znalezienie fachowca w swojej dziedzinie... Jesli to mozliwe, a sadze, ze tak to wyjazd do Mariusza i zycie w Stanach i robienie postepow... Tam jego sila zostalaby przemieniona tak aby byla dynamika i aby ciosy mialy swoja wymowe... Bo jak juz pisalem to z kim on ma walczyc w Dzierzoniowe ??
Na chwile obecna Mateusz nie liczy sie w CW w mysl zsady jestes tak dobry jak Twoj ostatni wystep.... Krzysiu, Janik, Cieslak i moze Glowacki wg mnie wygrywaja z Masterem... Kolodziej jest bardzo sympatyczny, ale on do boksu sie nie nadaje....
Walka z Janikiem to bylby gwozdz do trumny dla Mateusza... Po tym co Janik pokazal w walce z Afolabim ma u mnie szacunek i choc go nie lubie to bylby tutaj zdecydowanym faworytem...
Duzo zalezy od przeciwnika i nie wykluczam, ze Mateusz zaprezentowalby sie najlepiej z Krzysiem, majac na uwadze porownanie obu stylow i to, ze Mateusz walczylby punktujac caly czas...
Teraz proponuje wyjazd do USA z podkulonym ogonem... tam stoczenie 3-4 walk na przetarcie i pozniej powrot syna marnotrawnego...
Jesli Master mysli jeszcze o karierze w sposob powazny i zdobyciu tytulow to jedyny sluszny krok... zone moze zabrac ze soba i dzieci tez... W innym razie czeka go rola Journeymana, ktory zostanie zlamany psychicznie i bedzie sprzedawac swoje nazwisko... Byloby najwiekszym upadkiem do niedawna jednego z najwiekszych prospektow w Polsce....

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
quote=BerciQ89;4590619]W końcu ktoś kuma o co chodzi w zakulisowych gierkach
masz te swoje gierki... nawet polak punktował dla Kalengi ???? [/quote]
Ciekawe co byście mówili jakby ten Polak punktował dla Mateusza ???? Bo Hiszpan punktował nie wiem jakim cudem na korzyść Mastera a walka do jednej bramki jak każdy widział ????

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Rivan Cesaire - Samuel Colomban 2 3.00 (bet365) 25.06 10:00
Colomban to kawał solidnego zawodnika, przegrywał tylko walki, w których nie był faworytem, prawie za każdym razem stawiając faworyzowanym rywalom mocny opór. Prawie, bo w przedostatniej walce pokonał go już w 1 rundzie rundzie uzdolniony Jeff Horn, którego opisywałem już w tym dziale i to właśnie przy okazji walki z Cesaire, pozwolę sobie przypomnieć:
Jeff Horn (6-0-1, 5 KO) - Rivan Cesaire (11-4-1, 3 KO) 1 1.15 (bah) 9:00/ 1 1.14 (bet365) 8:00✅ TKO 9 runda
Tak wiem, kurs marniutki, ale może akurat ktoś potrzebuje do podbicia. W sumie to 14% lokat banki nie rozdają. Horn to bardzo obiecujący pięściarz, ćwierćfinalista olimpijski, który bardzo ładnie odnalazł się na ringach zawodych. Na rozkładzie ma już niezłego i przede wszystkim twardego Samuela Colombana (KO 1 runda), który przed walką z Hornem nigdy wcześniej nie przegrał przed czasem i byłego pretendenta IBF Ben Rabeha. Skazą na jego rekordzie jest tylko jeden remis, właśnie z jutrzejszym rywalem. Remis ten polegał przerwaniu walki w 3 rundzie z powodu przypadkowego rozcięcia na twarzy Cesaire, który nie mógł kontynuować walki, w wyniku czego z powodu rozegrania niewystarczającej liczby rund ogłoszono techniczny remis. Po dwóch rundach u wszystkich sędziów 20:18 prowadził Horn. Tym razem na taki szczęśliwy dla Cesaire zbieg okoliczności bym nie liczył i typuję pewne zwycięstwo młodszego z Australijczyków. Typowany na przyszłą gwiazdę Horn po prostu nie może mieć problemu z rywalami klasy swojego jutrzejszego oponenta. Problemem dla niego nie powinien być również dystans 12 rund (walka o pasek WBO Oriental), ponieważ w tej kwestii Cesaire również nie jest specjalnie doświadczony - tylko jedna 10-rundówka na jego koncie. Mój typ: Horn przed czasem.
Stawką jutrzejszej 10-rundwej walki będzie pas mistrza Australii w wadze półśredniej (co ciekawe obaj reprezentują Australię, ale urodzili się w Kamerunie). Obaj nie biją szczególnie mocno, a jedyne porażki przed czasem ponieśli z rąk Horna, także raczej należy spodziewać się pełnego dystansu. Żaden buk zakładów na rundy jednak nie oferuje. Myślę, że to będzie twarda, równa walka, a górę weźmie w niej większe doświadczenie, lepsze warunki fizyczne i chyba też umiejętności Colombana. Apropo ,,zakulisowych gierek&quot; to organizatorem gali jest promotor Colombana.

B 146

bart1110

Użytkownik
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak można dać w walce Colombana :
Cesaire Rivan SD10 Samuel Colomban 92-98 97-94 97-93

Wiadomo kibicowałem Samuelowi, ale tam dominacji z żadnej strony nie było, dla mnie bardzo wyrównana walka i rozumiem czemu ją Rivan mógł wygrać, ale po prostu już mnie męczą chore wyniki sędziów. Co tydzień przynajmniej kilka wałów jest typu: Lomacheno jakiś ślepiec dał 114:114 inny dał wygraną Masternakowi a to tylko z ostatniego weekendu. Najgorsze jest, że fani boksu przechodząc do tego na początku dziennego i nic się z tym nie robi.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
podstawa to punktowanie sobie walki. punktowałeś runda po rundzie? Co z tego, że wydaje ci się, że była wyrównana i może faktycznie tak było ogółem, skoro np. w każdej rundzie to minimalnie więcej ciosów trafiał jeden z nich, bądź mocniejszych i wtedy wszystkie rundy idą na jego konto.. To jest właśnie boks zawodowy. Czasem naprawdę rundy są mega wyrównane, a jak wiesz (albo i nie) wręcz umownie zakazuje się dawania sędziom rund remisowych. Na najwyższym poziomie mają w każdej rundzie określić zwycięzcę, dlatego czasem od 10-9 do 9-10 naprawdę jest krótka droga i stąd takie wyniki często.
Oczywiście zdarzają się skandaliczne wyniki, ale nie tak często jak piszesz. Masternak na pewno na zwycięstwo nie zasłużył, ale jestem w stanie zrozumieć sędziego, który olewał mocne cepy w powietrze murzyna i doceniał trafne kontry Polaka (choć nie było ich jakoś wiele). Dlatego jednak jest 3 sędziów, żeby ten werdykt był jak najbliższy prawdy.

B 146

bart1110

Użytkownik
Tak doskonale rozumiem system punktowy, ale sam napisałeś że na najwyższym poziomie decydują szczegóły, to jakim cudem na tym poziomie można zatrudniać sędziów w którzy w jednej walce widzą 8 rund kompletnie inaczej(jeden sędzia daje 8 rund wygranych Samuelowi, dwaj pozostali 7 Rivana) podczas 10 rundowego starcia. W walce masternaka tylko sędziowie widzieli w miare zaciętą walke, gdzie nie spojrzeć na różnych serwisach eksperci podawali 7 i więcej rund przewagi Kalemby. W walce Lomachenki też wygrana 4 rund więcej przez ukraińca to najniższy wymiar kary, a ktoś kto dał remis nie powinien dla mnie więcej sędziować

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
W walce Lomachenki też wygrana 4 rund więcej przez ukraińca to najniższy wymiar kary, a ktoś kto dał remis nie powinien dla mnie więcej sędziować
to akurat baba dała ten remis, gdzie w historii sędziowania faktycznie miała wyłamania w porównaniu z innymi sędziami w innych walkach

majin33 211

majin33

Użytkownik
Canelo Alvarez - Erislandy Lara 2 2.50 Bet365 7/10 :grin::grin: ⛔ wszyscy widzieli, ze wygral Lara tylko nie sedziowie. Pi****c taki boks
Po dlugim namysle stwierdzilem, ze nie moge przejsc obok tego kursu obojetnie i gram na Lare. Dla wiekszosci z was ten czarnoskory Kubanski bokser to typowy &quot;no name&#39; tak jak i dla &quot;niedzielnych&quot; kibicow boksu, ale nie dajcie sie zwiezc pozorom, Lara to jeden z najwiekszych kozakow pod wzgledem talentu, ciezkiej pracy i umiejetnosci. Gosc jest troche &quot;zmutowany&quot; bo ma chyba lekko ponad 170 cm a zasieg ponad 190cm. Niesamowita pewnosc siebie, kapitalna obrona, ogromna szybkosc i repertuar ciosow z kazdej plaszczyzny. Koles przez nastepne lata bedzie czolowka p4p. Z drugiej zas strony Meksykanin Canelo Alvarez, jeszcze niedawno uwazany za przyszlego krola p4p ktorego bolesnie zweryfikowal najpierw Trout (ktory obnazyl duzo jego slabosci) a nastepnie ponizyl w ringu krol Mayweather. Alvareza zaliczam do kategorii bokserow zdecydowanie przereklamowanych. Rekord napompowany ogorkami a poza pewnoscia siebie i pizdnieciem w rece nie ma w nim nic szczegolnego. Stosunkowo wolny z dziurawa obrona bedzie bardzo bolesnie nekany przez znacznie lepszego boksersko Lare. Nie widze za bardzo szans, zeby po czystej walce wygral to Alvarez. Wielu z was pewnie zapyta, skoro ten Lara to taki kozak to dlaczego ma juz porazke i 2 remisy w rekordzie. Remis z Martirosyanem to byla farsa, walke przerwano na poczatku 9 rundy w zwiazku ze zderzeniem sie bokserow glowami. Rozciety lewy luk Martirosyana i walka przerwana w 9 rundzie po czym ogloszono remis, ktory zostal przez wiekszosc kibicow wysmiany. Mi wyszlo wowczas 2pkt zwyciestwo Lary. Porazka z Williamsem? Przekret sedziow. Walki remisowej z Molina nie widzialem, wiec niech sie wypowiedza Ci co ja widzieli. Problemem Lary jest to, ze on nie walczy widowiskowo i nie ma za soba duzej rzeszy kibicow w zwiazku z tym jest dla promotorow latwym kaskiem do &quot;przekrecenia&quot; i dlatego tez gram &#39;&quot;tylko&quot; za 7/10 bo boje sie, ze sedziowie moga pomoc Alvarezowi, ktory jest nadzieja calego Meksyku. Jezeli jednak Lara wyjdzie do walki w formie takiej jak z Troutem i Angulo to w ringu bedzie tak ogromna przepasc, ze chyba nawet sedziowie nie pomoga. Alvarez po prostu poza warunkami fizycznymi i pizdnieciem w rece nie ma zadnych argumentow, w kazdym innym bokserskim rzemiosle jest o klase a nawet dwie klasy gorszy od Lary. Niestety ma za soba miliony fanatycznych Meksykanow i pewne zyski z PPV ale Lare po walkach z Angulo i Troutem docenilo w koncu bardzo wielu kibicow (w tym rowniez i ja bo przed tymi walkami nie bylem do konca pewien jego klasy). Oprocz tego Lara, tak jak np. Mayweather lubi walczyc z bokserami, ktorzy na niego nacieraja i chca mu urwac glowe... a wlasnie to zrobi Alvarez. To jest koles, ktory zawsze chce wygrac przez nokaut i kontry Lary z lewej reki beda wchodzic jak w maslo. Nie mozna oczywiscie wykluczyc, ze Alvarez trafi jakims Lucky Punchem, ale uwazam, ze Lara wygra to na pkt. Ubezpieczam sie lekko na wypadek przekretu czyms takim:
Alvarez - Lara REMIS 19.00 2/10 Bet365 ⛔
Za miliony nie grajcie :cool: ale uwazam, ze kurs warty pogrania. Oby tylko sedziowie nie bylo slepymi szmaciarzami. Zobaczcie tez jak obaj wypadli na tle Trouta.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Oprocz tego Lara, tak jak np. Mayweather lubi walczyc z bokserami, ktorzy na niego nacieraja i chca mu urwac glowe... a wlasnie to zrobi Alvarez. To jest koles, ktory zawsze chce wygrac przez nokaut i kontry Lary z lewej reki beda wchodzic jak w maslo.
A ja wręcz przeciwnie powiem, że Lara nie lubi walczyć z rywalami, którzy wywierają na niego presje (patrz walki z Moliną i Angulo). Lara pod presją gubi się i zostawia mnóstwo miejsca na sierpy rywali nad swoją prawą ręką, z czego skorzystał choćby Angulo dwa razy rzucając Kubańczyka na deski. Alvarez to nie jest bokserski imbecyl żeby napalać się na jeden cios. Mimo młodego wieku ma już na koncie chociażby 7 zwycięstw z mistrzami świata. Większość z nich co prawda miało swoje najlepsze lata w walce z nim już za sobą, ale Meksykanin zebrał w tych starciach mnóstwo doświadczenia. Inteligentna presja to będzie klucz do jego wygranej w tej walce. Nie twierdzę, że wygra, ale nie ma też sensu pisać argumentów tylko pod typ.
Zobaczcie tez jak obaj wypadli na tle Trouta.
Dla równowagi można też zobaczyć jak obaj wypadli na tle Angulo.

majin33 211

majin33

Użytkownik
Czyli sugerujesz, ze Rudy powinnien zawalczyc na dystans? albo pojsc na szachy z Lara? przeciez Kubanczyk w takiej walce go osmieszy. Moze nie tak jak Floyd, ale w takim scenariuszu jest tylko 1 mozliwa koncowka i finisz = deklasacja Alvareza. Nie ma opcji, zeby Rudy wyboksowal Lare. Bedzie musial sie otworzyc i pojsc na wymiane i tutaj bedzie gwozdz do trumny. Pamietajmy tez o jednym, Lara zapewne bedzie w zyciowej formie. Obaj wiemy, ze Lara przez lata byl piatym kolem u wozu w stajni De la Hoyi i ze wini Oscara za organizowanie mu ch****ych walk i brak zaangazowania w rozwoj jego ogromnego talentu i kariery. Lara niecierpi Alvareza, od dlugiego czasu marzyl o tej walce i bedzie mogl dac pstryszka w nos rowniez De la Hoyi bowiem ten na rzecz Haymona stracil swoich wszystkich najlepszych bokserow =- w tym rowniez Lare. Jedynym, ktory okazal sie lojalnym i jedynym wartosciowym zostal wlasnie Alvarez. Oczywiscie ja tez nie mowie, ze Lara na pewno to wygra, Canelo jest mlody i moze wystrzelic z mega forma, ale przy takim kursie uwazam, ze grzechem jest nie pograc w strone Kubanczyka. Dla Lary to jest walka o przepustke do bokserskiego nieba i nie przewiduje, zeby wyszedl do walki inaczej niz swietnie przygotowany.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom